Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gojo
Barça B

2007.10.29. 13:33:50

looree:
asszem nem ugyanazt a meccset néztük... :lol:

leírtam a ronni topicban is. nem a csapatot kell szídni! a csapat védekező része megtette azt amit meg kellett tennie. nem kapott gólt!!! a csapatnak megint a támadó része nem tette meg azt, hogy jól játszon. ezért volt [auto_cenzúra] a meccs!!

amíg ronni kapja a nagy pénzt, amíg a riporterek úgy kezdik, hogy ronaldinhoék, amíg minden címlapont vele azonosítják a barcát, amíg ő viseli puyol után a csk szalagot, addig tessék nyújtani is!!! ha azt várjuk, hogy a középhátvéd milito színezze a játékot, vagy abidal, akkor tessék őt megtenni a barca ikonjává!!! a csatárok tudják a játék képét barcelonásra változtatni. ha ők nem teszik ezt meg akkor a közphátvéd megszakadhat, akkor is [auto_cenzúra] lesz a meccs. nem véletlenül játszunk 3 csatárral. mellesleg a középpálya is megszakadhat ha egyszerűen nem lehet értelmes labdával kiugrant r10 et...félelmetes, hogy dos santosnak kell mindkét gólban benne lennie egy ilyen csapat ellen...r10 meg még passzolni is képtelen egy értelmeset.

nem vagyok ronaldinho ellenes. engem nem érdekelnek egyes játékosok. én a barcának drukkolok nem ronninak. ha nem megy neki és evvel visszahúzza a csapatot akkor teljesen jogos, hogy megtalálják az emberek.
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.29. 10:09:50

looree írta:Nem tudom mit sír a szátok. Ronaldinhon igenis láttam hogy küzd, hajt (amit őszintén szólva régen láttam rajta). Lagalább 3 alkalommal láttam becsúszva szerelni, pedig ilyet nem szokott csinálni. El kell fogadni, már nem olyan gyors mint 3-4 éve, de így is nagyon szép dolgokat csinál. Messi most nagyon jó, tán még jövőre, vagy azután is jó lesz, de figyeljétek meg, 25 éves korára olyan lesz mint most Ronaldinho. Ő is mióta nálunk van évente legalább 60-70 meccset játszik, 3-4 év alatt vége lesz a csúcsformának. Persze van aki még jó marad, de nem lesz azon a szinten. Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni. :evil:
Te Atya Úr Isten...
Titinho
Director del Fútbol

2007.10.29. 09:48:02

Hát a tegnapi meccsről: (szerintem)

Valdes: védett 1-et, 2-t és vagy 3x feladták neki a labdát. Más dolga nem volt.
Zambrotta: a védőfeladatát megoldotta, de szerintem egy kicsit keveset jött fel a jobboldalon és ha fel is jött nem nagyon vették észre.
Puyol: volt egy pár tényleg gyönyörű mentése(csukafejessel mentett, negredo elől az utolsó pillanatban)
Milito: volt egy-két szép szerelése amúgy megoldotta a feladatát.
Abidal: ma kicsit ő is lassabban mozgott, hátul szépen szerelt és szivatta néhányszor a támadókat. Támadójátékban ua mint Zambi.
Touré: jól szűrt a kp-n és néhányszor előre is futott a labdával és próbált indítani. Ő aztán bejátszotta az egész kp-t.
Xavi: nemnagyon vettem észre, elég szürke volt most.
Iniesta: ő próbált néha elindítani egy támadást de valahogy nem ment ma neki se. Viszont a második félidőben jól játszott a vkp poszton.
Ronaldinho: volt egy-két ígéretes csele de aztán vagy a befejezésnél vagy a passzolásnál ezt már el is felejtettük. Nem passzolt jól, viszont látszott rajta egy "kisebb" akarás. Reméljük meccsről-meccsre jobban "megtanul" újra focizni.
Giovani: megkapta a lehetőséget és nekem tetszett a játéka küzdött, hajtott, ment vissza szerelni, próbált támadni. Lesz ez még jobb is.
Henry: Az első félidőben középen nem nyújtott valami jó teljesítményt, mivel nem kapott labdát. Többször kéne indítani. A góljához GRAT! A második félidőben baloldalon voltak szép elfutásai és cselei csak a befejezéssel voltak gondok megint. Ő is egyre jobb formában.
Messi: beállt és egy kicsit felpörgette a csapatot, voltak szép cselei, indításai és egy tizenegyese amit bevágott.
Marquez: szerintem nem játszott jól és máskor ilyen "gáncsolásért" befújják a tizit.
Guddy: nemnagyon vetette észre magát de nem is csinált semmi gondot. Közepes mondjuk.

Végezetül: Szerintem nagyon lazára vették a tegnapi meccset, egy kicsit túlságosan is és majdnem gond lett belőle. De ebből a meccsből nem szabad most a köv. meccsek formájára mutogatni. Biztos vagyok benne, hogy a Valladoid ellen már jobban fogják nyomni a srácok és nem fognak ilyen lélektelenül, "nyugdíjasan" játszani pláne ha a Valencia egy jó eredményt fog elérni a Real ellen(mondjuk egy 2-1 :) ) Akkor biztos fognak nyomni és lesz ami még jobban motiválja őket. Reméljük így is lesz. Na bocsi ha egy kicsit hosszúra sikerült.:P Na peace everybody!!!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.10.29. 09:20:59

Nincs értelme félrebeszélni a tegnapi meccsel kapcsolatban, ez egy nagy rakás sz.r volt. Arról nem is beszélve, hogy kaptunk egy hatalmas nagy kamu 11-est, míg az Almeriának igenis be lehetett volna fújni Marquez bodicsekéért... Ráadásul szerintem Henry gólja les volt, bár 100%-osan nem vagyok benne biztos, mikor a kapusról lepattant a labda, ő már a kapus mögött volt, így közte és a gólvonal között mindössze egy védekező játékos volt. Ez pedig a szabályok szerint les. Magyarul megköszönhetjük a bírónak, hogy ennyit tévedett csapatunk javára.

Ronaldinho becsúszásain én is meglepődtem, de ettől még nem fogom a képét csókolgatni, mert ismét elég gyengusz volt.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.10.29. 09:03:17

Hát egyetértek mert kicsit nyugdijjas foci volt ez.. talán még Giovani próbálkozott igazán Iniesta és Guddyt aki próbált jó lövést kialakítani amiből gól is lehetett volna. Henry a nemtudom de nemnagon találja a helyét.. amikor megkapta a labdát lehetett látni h 1 védőt nemtud igazán legyűrni.. remélem minnél elöbb magára talál és a többi játékos is!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.29. 06:29:56

Ezt a ratyi meccset...Bevallom, elaludtam tegnap a meccsen, ezért is írok ma, ilyen korán...
3 pont megvan, de ez a nyugdíjasfoci a továbbiakban lópukit sem fog érni. Mindenkinek lehetnek nehéz meccsei, bátor, jól szervezett csapatok ellen, ezért nem kell károgni. Többet várt mindenki, most csak ennyit kaptunk. Majd ha a továbbiakban is ezt a lötyögést mutatják, akkor el lehet kezdeni újra megformálni a kritikákat. Ne féljetek, akkor az elsők között leszek.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.29. 01:52:08

looree írta:Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni. :evil:
Torres Daninál valóban jobb.
Ronaldinho jelenlegi formájában nemhogy a legjobb 10-ben, de még talán a legjobb 250-ben sincs a világon.
Becsúszással nem tudja feledtetni a gyenge játékát, annál sokkal több kell mivel a támadás az ő feladata.
Rugott vagy 10 alibi indítást, amik kivétel nélkül elérhetetlenek voltak és semmi más focira emlékeztető megmozdulása nem volt.
Most viszont nem lógott ki annyira a csapatból, mert a többiek is be voltak oltva labdarugás ellen.
Kép
looree
Barça C

2007.10.29. 01:35:05

Nem tudom mit sír a szátok. Ronaldinhon igenis láttam hogy küzd, hajt (amit őszintén szólva régen láttam rajta). Lagalább 3 alkalommal láttam becsúszva szerelni, pedig ilyet nem szokott csinálni. El kell fogadni, már nem olyan gyors mint 3-4 éve, de így is nagyon szép dolgokat csinál. Messi most nagyon jó, tán még jövőre, vagy azután is jó lesz, de figyeljétek meg, 25 éves korára olyan lesz mint most Ronaldinho. Ő is mióta nálunk van évente legalább 60-70 meccset játszik, 3-4 év alatt vége lesz a csúcsformának. Persze van aki még jó marad, de nem lesz azon a szinten. Ronaldinho szerintem most is jobb mint például egy csúcsformában lévő Torres. Azért akarja mindenki elküldeni, mert romlott a formája. Tényleg, nem a világ egyértelműen legjobbja, hanem már csak az első 10-ben van. Ezért akarjátok elküldeni. :evil:
Visca el Barca
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.28. 23:42:39

Szörnyű volt, még egy ilyen mérkőzést nem tudok végignézni :(
Hihetetlen mennyire lélektelenül játszanak. :(

Említették páran Iniesta jó játékát, de szerintem egy nagy 0 volt ő is.
Nem kellett védekeznie, mert Yaya a pályán volt és egyébként sem volt nagyon acélos az ellenfél, ennek ellenére támadásban sem nyújtott -Xavi-val együtt- semmit, ellenben sok labdát elszórt.
Szerintem csak Abidal és Yaya nyújtott elfogadhatót, érdekes valahogy a fekete srácokra nem jellemző a lazsálás, Eto'o sem az a fajta.

Milito játéka aggaszt, sokat bizonytalankodik és soxor letámad a félpályánál ami teljesen felesleges, rizikós és nem is az ő dolga.
Kép
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.28. 23:14:31

Nemtudom,de szerintem Anri jól játszott azt leszámítva,hogy kihagyott pár ziccert....voltak meginduálsai,jó labdái....gólt lőtt....

a meccset viszont gyorsan el kell felejteni

Giovannitól nem vizeltem össze a bokámat eddig...az átlagosnál kicsit jobb,de semmi extra...majd alakul

Dinnyét meg elküldeném kapának..talán arra még használható.. :lol:
Szandi
Főnökasszony

2007.10.28. 22:04:37

Akko most linkeljünk be 50 vidit amin meg igenis lötyög? egy meccsn egy ilyen karcsú.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.28. 22:03:47

Ez a játék katasztrófa, ugyanúgy mint a két sztárunk: R10 és Henry. Kíváncsi lennék, hogy például Gera mit mutatna másfél év alatt Ronni posztján a Barcába. Tulajdonképp írhattam volna bármelyi angol vagy olasz középcsapatcsapat bármelyik csatárját, irányító középpályását.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.10.28. 22:02:21

Frank Rijkaard írta:Nem tudom, hogy ezt a videót miért linkelted be? Netán bizonyít valamit?
Azt hogy van benne még tűz és nem "lötyög".
Szandi
Főnökasszony

2007.10.28. 22:00:06

De nem is játszanék egyből ennyi időt.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.10.28. 21:59:27

Lionel85 írta:
Szandi írta:Ronnieeeeee áhhh....lötyög labdát nem szerez, passzai többnyire rosszak, nincs benne tűz..Ennyi erővel a Milanban is lötyöghetne és legalább kapnánk érte 60 misit.
http://www.dailymotion.com/video/x3bqha ... -ski_sport
Nem tudom, hogy ezt a videót miért linkelted be? Netán bizonyít valamit?
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.10.28. 21:55:49

Szandi írta:Ronnieeeeee áhhh....lötyög labdát nem szerez, passzai többnyire rosszak, nincs benne tűz..Ennyi erővel a Milanban is lötyöghetne és legalább kapnánk érte 60 misit.
http://www.dailymotion.com/video/x3bqha ... -ski_sport
Szandi írta: Yaya is ratyi volt. Még Gudi is jobban szűrt. ezek mellett persze a győzelemnek örülök.
Te egy hónapos sérülés után egyből villognál igaz?
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.10.28. 21:52:42

barca99 írta:Hogy miért volt padon Messi? Láttátok, hogy mire vagyunk képesek nélküle. Na, most mi van, ha a túlterhelés miatt lesérül 2 hónapra? Na ugye. Tehát nem kell dilettánsozni, meg fikázni.
Igen, azért van bő keretünk, hogy olyan játékosok, mint Messi néha pihenni tudjanak. Ugyan nem villogott Giovani a helyén, de mégis mindkét gólban benne volt, tehát panasz nem lehet rá.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.28. 21:51:48

barca99 írta:Hogy miért volt padon Messi? Láttátok, hogy mire vagyunk képesek nélküle. Na, most mi van, ha a túlterhelés miatt lesérül 2 hónapra? Na ugye. Tehát nem kell dilettánsozni, meg fikázni.
Nah itt a pont!

Ha meg lesérülne,akkor fhasz Frank minek játszatja mindig---> ez lenne a sláger,pár embernek semmi sem jó,és elképedek mindig....nézzétek meg a Realt,ők sem hú de magabiztos játékkal nyertek,nem is közönségszórakoztatóval,mi sem...húúúha leszakad az ég,20évig nem nyerünk most semmi sem :roll: :roll: :roll: Mégis ez a két csapat van a tabella elején....majd jól fog jönni a megtakarított energy más meccseken....
Messire meg nagyobb volumenű meccseken van szükség,nem egy ilyen csapat ellen,mert ha tényleg lesérül... :shock: :? :? :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bojan Krkic
Jugador d'estrella

2007.10.28. 21:44:41

Abba belegondoltatok már ha kiesik Messi???
Akkor van ám a sz...p@cs,ha több meccsre esetleg kiesne akkor Roninak a 2006/07es formáját kellene elővennie, hiába mondja Messi hogy R10 a Number one,nincs igaza ő a csapat lelke,és már nagyon várom hogy játszhasson Eto'o,Henry még beilleszkedik Eto'otól és Messitől várom ebben az idényben a kiemelkedő teljesítményt,a szezon másik felében Henrytól is már többet várok R10et pedig nem értem?????
FC Barcelona!
ABIDAL!
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.28. 21:27:47

Hogy miért volt padon Messi? Láttátok, hogy mire vagyunk képesek nélküle. Na, most mi van, ha a túlterhelés miatt lesérül 2 hónapra? Na ugye. Tehát nem kell dilettánsozni, meg fikázni.
Tomsa
Entrenador del Barça

2007.10.28. 21:19:51

nem baj, elég volt ennyi játék is a három ponthoz. pihenjünk a következő meccsekre, mert elég sok lesz egy huzamban.
Szandi
Főnökasszony

2007.10.28. 21:10:52

A csapat legjobbja Messi után szorosan Iniesta.Rengeteget fut, labdát szerez, harcol, cselez, küzd. A játék meg punnyadt volt. Bement Leo és egyből más lett. Santos meg hiába gólpassz meg ez a tizi imitálás, én nem voltam tőle eldurranva. Ronnieeeeee áhhh....lötyög labdát nem szerez, passzai többnyire rosszak, nincs benne tűz..Ennyi erővel a Milanban is lötyöghetne és legalább kapnánk érte 60 misit. Yaya is ratyi volt. Még Gudi is jobban szűrt. ezek mellett persze a győzelemnek örülök.
doki
Entrenador del Barça

2007.10.28. 21:08:54

Messi nélkül gyengék vagyunk,vele legtöbbször jól nyomjuk.
Unalmas meccs,nagyképü játékosok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.28. 21:08:19

Az "élő közvetítések" topic utolsó hsz-a Paveltól a következő: "Örüljünk a három pontnak, a játékot pedig gyorsan felejtsük el."
Én nem értek vele egyet. A mai játékunk is Foch marsall volt. Ez a játék megbocsáthatatlan, elfogadhatatlan, és méltatlan a Barcához, de még az egyetemes labdarúgáshoz is. A mai este a foci szégyene volt. Hogy mehet ki egy Barca így egy meccsre? Hogy játszhat ilyen lélektelenül-szívtelenül? Hogy engedheti meg magának ez a klub az ilyen dilettáns, impotens focit? Hogy engedhetik meg maguknak ezt a le#arom hozzáállást, az ilyen nemakarom játékot? Én nem értem, nem tudom, és nem bírom felfogni. Csak a 2. félidőt láttam, de szégyellem magam. Szégyellem a lélektelen játék, a bírói kegyelem tizi miatt, és szégyellem, hogy a játékosok nem szégyellik. Ha így folytatjuk, talán az első négy hely meglesz, de a bajnoki címet feledjük el.
És most igaza volt Horváth Ferinek: meglehet találni Ronaldinhót, de ma az egész csapat egy nagy NULLA volt - a mi Lionkat kivéve.
Rijkaard pedig újfent bebizonyította alkalmatlanságát: azt a játékost ülteti a cserepadra, akinek egyedül megy a játék a csapatból. Bravó, hatalmas gratula ennek a holland dilettánsnak. R10 sem játszott jól, viszont futott, akart, csúszott-mászott. Némelyeken még ez sem látszott.
Summa summarum: két emberrel vagyok elégedett, Messivel és dos Santos-szal.
Henry továbbra is nulla: egy gól, és más semmi. Édeskevés.
Nagyon szomorú vagyok, még szerencse, hogy a Falco megörvendeztetett.
Kép
Lezárt