asszem nem ugyanazt a meccset néztük...

leírtam a ronni topicban is. nem a csapatot kell szídni! a csapat védekező része megtette azt amit meg kellett tennie. nem kapott gólt!!! a csapatnak megint a támadó része nem tette meg azt, hogy jól játszon. ezért volt [auto_cenzúra] a meccs!!
amíg ronni kapja a nagy pénzt, amíg a riporterek úgy kezdik, hogy ronaldinhoék, amíg minden címlapont vele azonosítják a barcát, amíg ő viseli puyol után a csk szalagot, addig tessék nyújtani is!!! ha azt várjuk, hogy a középhátvéd milito színezze a játékot, vagy abidal, akkor tessék őt megtenni a barca ikonjává!!! a csatárok tudják a játék képét barcelonásra változtatni. ha ők nem teszik ezt meg akkor a közphátvéd megszakadhat, akkor is [auto_cenzúra] lesz a meccs. nem véletlenül játszunk 3 csatárral. mellesleg a középpálya is megszakadhat ha egyszerűen nem lehet értelmes labdával kiugrant r10 et...félelmetes, hogy dos santosnak kell mindkét gólban benne lennie egy ilyen csapat ellen...r10 meg még passzolni is képtelen egy értelmeset.
nem vagyok ronaldinho ellenes. engem nem érdekelnek egyes játékosok. én a barcának drukkolok nem ronninak. ha nem megy neki és evvel visszahúzza a csapatot akkor teljesen jogos, hogy megtalálják az emberek.