Bár már leírták páran, azért újra: A felsorolt emberek közül senki sem meghatározó ember, talán még Guti leginkább.
Eleve Dudeknek, Metznek lejár a szerződése, mindenki tudja, hogy mennek. Raúl remélem visszavonul, a pályán nem tud sokat hozzátenni a játékohoz, viszont állandóan viszály van körülötte. Szóval nyáron remélem visszavonul, és kap valami szép állást a Madridnál.
gago soha nem játszik, bár én bírom, el kell adni gyorsan, mert nincs értelme itt tartani, ha soha nem játszik, de még viszonlyag van értéke. Télen jó lett volna elpasszolni a Citynek!

Drenthe nem oszt, nem szoroz, talán még pár millát ő is hoz. Diarra akár maradhat is, ha elfogadja, hogy kiegészítő ember. Ismeri már a csapatot, a közeget, kár lenne leváltani. (max ha kapnánk valami meglepően magas ajánlatot érte, de ez valószínűtlen.)
Guti remélem marad, ő az, aki fel tudja dobni néha a csapatot csereként is.
Helyükre nem tízmilliókért lesznek játékosok véve, szerintem 1-2 embert felhoznak a castillából(akik most is bekerülnek néha a keretbe), meg talán pár, tapoasztalt, a padot már elfogadó játékost. Nagyobb összeget két játékosra fogunk költeni: egy hátvéd, bal oldali, illetve egy "sztár" támadó, mert eleve muszáj befogni a média meg a szurkolók száját...
Ennyire számítok, de ezt már szeptember elsején is leírtam volna, teljesen független az elért eredményektől. (annyi kérdés volt, hogy Gago vagy Marcelo mutat-e olyan játékot, hogy maradjanak, illetve betöltődjön a bal védő poszt. Mindkettőre negatív lett a válasz.)