Messiaskii írta:Most tom h teljesen nemjön a témához amiről beszéltek de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J

" megkérdeznem

Mit szerettek annyira azon a rabszolgán xD Barca drukker vok szintugy mint ti 4 éve de etot soha nem szerettem, olyan mint ő van még 10000 ezen a világon ... A szavazás alapján nemakarjátok eladni pedig nagyon unjátékhoz illő a játéka ... semmit nemtesz hozzá vagyis hát elég keveset szal pls magyarázzátok el mi benne olyan jó

Megpróbálom elmagyarázni...először is igazi harcos, küzd a pályán mindig. Nem tudom hány meccset láttál, de ha rendszeresen nézted a Barca meccseket, évek óta, akkor szerintem az esetek 99%-ban egy olyan Samut láthattál, aki a belét is kirohanja, visszajön védekezni ha kell, igazi agilis támadó, aki ha mellé rúg vagy kapufát talál akkor nem pózolgat vagy röhög, hanem szétveti a düh. Ha hátrányba kerültük, szemmel láthatóan sokkal nagyobb üzemmel pörgött a játéka, mert mindig nyerni akart. Rettentő gyors, erős fizikumú. Statisztika kell? Tessék: 2004-2005 : 42/28; 2005-2006: 45/32; 2006-2007: 24/13; 2007-20008: 24/20...Hozzá kell tennem hogy az elmúlt két évben kétszer is hosszú pihenőre késznyerült sérülés miatt, valamint ott volt az ANK. Mikor onnan visszajött, azzal a lendülettel folytatta a játékot szinte, ahol abbahagyta, semmi visszaszokás, újra felvesszük a ritmus feeling. És ha még ez sem elég, és tényleg nézted is a meccseket, akkor láthattad, hogy milyen k**a nagy gólokat lövöldözgetett idén mihelyst visszajött.
Lehet nem pótolhatatlan, viszont ilyen játékos nincs még egy! Ha ez sem győzött meg, akkor csak sajnálni tudlak...