Barça vs. Real
- Fernando
- Llegenda del Barça
De nekünk most a Getafe elleni örökrangadóraBodi írta:Huuuu ez nagyon jó,régen örültem már valaminek ennyire!!!!!Már nagyon várom!!!!

De tényleg, a Getafe utáni meccs a klasszikó?
Mivel a főoldalon mostanában nem sűrűn van szavazás, beraktam ide egyet a meccsel kapcsoltban.
Tessék szavazni!
Tessék szavazni!

Most már 101% hogy szerdán lesz mert az utána levő kedd-szerdán BL forduló, ami miatt a Reálnak kedden kell játszania.
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát énis győzelmet várok...mi mást is várhatnék ugye?
de én azért kicsit fázom a klasszikustól..idegneben nagyon ,de nagyon nehéz lesz,akármilyen is most a madrid,és akármilyenek vagyunk mi is.....ez nemcsak annyiból áll,hogy ki milyen formában van,hanem vmi sokkal többől.

de én azért kicsit fázom a klasszikustól..idegneben nagyon ,de nagyon nehéz lesz,akármilyen is most a madrid,és akármilyenek vagyunk mi is.....ez nemcsak annyiból áll,hogy ki milyen formában van,hanem vmi sokkal többől.
-
- Llegenda del Barça
azért ez lehet kicsit erős, mert ez a meccs akkor is klasszikus lenne, ha a Barca vezetne, a Margó pedig a 20. helyen tengődne (fordított helyzet term. még véletlen sem lehetDrigo írta: sztem sima mecs lesz a JELENLEGI formákat nézve de ez addig sokat változhat(úgy gondolom h a barca sokkal jobb a real meg sokkal gyengébb lesz)

egy nagyon jó meccset várok és én inkább azt mondom, ha a Barca tudja mutatni a legjobb, vagy a mostani formáját
-természetesen egy jó formában lévő támadótrióval(!!!!!) és egy nem betliző védelemmel -akkor győzni kell!
-
- Eurobarca Staff
Silvanus okosan tetted fel a kérdést!M azt kérdezted h ki mit vár nem azt h mit szeretne...Igaz én még távolról sem vok realos de sztem sima mecs lesz a JELENLEGI formákat nézve de ez addig sokat változhat(úgy gondolom h a barca sokkal jobb a real meg sokkal gyengébb leszSilvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
![]()
![]()
![]()
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...

Én természetesen győzelmet várok,de h összejön-e..Silvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
![]()
![]()
![]()
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...

-
- Director del Fútbol
Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat
- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve: MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL

"Més Cuen un Club"
Ezt biztos valamelyik beépített emberünk írkálta. 

-
- Llegenda del Barça
meg lettem feddve a múltkor, hogy miért idézgetek a margó.hu-ról!
most mégis megteszem megint, mert most csupa pozitívumokat tudok idézni
most mégis megteszem megint, mert most csupa pozitívumokat tudok idézni

1értelmű, hogyha nem ronaldinho kapja az aranylabdát, akkor ott súlyos csalás vagy hozzánemértés van a háttérben.
ő viszi a hátán a cselszit, ronaldinhohoz persze nem hasonlítható!! ronaldinhohoz senki sem hasonlítható!
nálam a sorrend:
1. Ronaldinho
2. Adriano
3. Gerrard
sztem lampard dinnye lápnyomának a nyaldosására se érdemes akárhogy is utálom a bárkát és kedvelem a cselszkit de akkor sem kéne lampardnak megkapnia a labdát!
Húúú, Ronaldo nagyon keményen néz ki
de mit jelent a szöveg??

de mit jelent a szöveg??

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
B+, Kitfisto, ki kérte hogy megint aktívkodjál?!