Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 22:16:48

Vito írta:
norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro

Jöjjön:Lahm,Garay,Poulsen,Eboué,Nasri,Silva+B csapatos tehetségek

Ti ezen mit javítanátok?
diego is kéne :wink:
Nehogy lemaradjon már Céronáldó, meg Fabregas! Ja meg Agüero!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.04.11. 22:13:25

Érulja már el nekem valami hogy minek nekünk Nasri? Nem illik bele minden játékos illik bele a barcába aki jól játszik. NAsrival nem mennénk semmire, én mindenképp Aquilanit igazolnám.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varga
Capitá del Barça

2008.04.11. 22:11:08

bodorgabor írta:Nem tudom megérteni azokat az elöttem szólókat akik Rejkaard ellen szólalnak meg ! Azért van 1-2 dolog amit ilyenkor sem szabad semmi , de semmi képpen sem elfelejteni: Kivel lett a Barcelona Bajnokok Ligája győztes és Spanyol Bajnok egyszerre a neve ennek a szakembernek : Frank Rejikaard .....Sokan erre azt felelnék , hogy Frankból kifgyott az elszántság az erő és kicsúszott a csapat irányítása a kezéből és , hogy morális válságba sodorta ezzel a csapatot . Szerintem Frank van olyan motivált edző , hogy ezt ne tegye meg szerintem nem lehet Rejkaardra hárítani a felelöségget . na most mi lesz akkor ha menesztik ki is jöhetne ?? Mondjuk Benizet??? Nem fogja a Kölyköt és a Liverpoolt pont most ott hagyni ez még elképzelésnek is megbukott (Laporta Szerint) vagy Mourinho ???? Igaz sikeres lenne a csapat , de amilyen footballt játszana abba belegondolni is rossz .....Legetséges , hogy mindent megnyerne a Barca de olyan ötlettelen játékkal "Brillírozna" ...... Guardiola esetleg ???? Egy ilyen multú és ilyen jelenű csaatot rábízni egy Zöldfülűre . Tudjuk róla , hogy nagyon jó játékosa volt a barcának de mint edző ...A szakmai tudása megkérdőjelezhető hiszen egy éve vezeti a barcelona B csapatát de ez egy ilyen csapatnál én személy szerint nem hinném hogy elég lenne............Várom a hozzáfűzéseket!!!!
Az eddzőnk neve Rijkaard és nem Rejkaard és nem is Rejikaard...
Mellesleg lehet mondani hogy Rijkaard nyertnekünk Bl-t bajnokságot, de ez most felmenti az alól hogy a csapat most nem szerepel jól?
Ha egy eddző megnyer mindent, de utána a csapat sorba hibázza el a meccseket akkor lehet azt mondani hogy: de hát nyert nekünk BL-t...Nem
the Legend
Barça B

2008.04.11. 21:59:35

Karashu írta:
Aprieto írta:A Barca -állítólag- 13 milliót ajánl Capelért.
Capel kéne, de nem adják 20-25 alatt sztem! Hasonló választ fogunk kapni mint Alvesért, csak ezen joban fognak röhögni! :roll: ***kop kop kop - ne legyen így! :roll:
mi a tojnak még egy ballábas támadofelfogásu játékos nem elég messi meg dos santos? mer hát ugyanaz mind a 3 játékosnak a posztja.
abbol a 20-25 milliobol amit kapunk ronaldionhoért pedig sztem pont hogy diegot vagy nasrit kéne hozni :P
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.11. 21:49:12

Aprieto írta:A Barca -állítólag- 13 milliót ajánl Capelért.
Capel kéne, de nem adják 20-25 alatt sztem! Hasonló választ fogunk kapni mint Alvesért, csak ezen joban fognak röhögni! :roll: ***kop kop kop - ne legyen így! :roll:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2008.04.11. 21:46:01

jó lenne ha a barca hozná modjuk alvest! Ronni szép volt jó volt de neked itt ennyi volt! ettől barca marad a barca:D
Aprieto

2008.04.11. 21:37:21

A Barca -állítólag- 13 milliót ajánl Capelért.
the Legend
Barça B

2008.04.11. 21:30:35

djtrack írta:
the Legend írta:norbert55 írta:
Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro

Ti ezen mit javítanátok?

sztem felesleges az egész csapatot felcserélni
thuram edmilson oleguer ezqerro valoban mehet
lahm garay jöhet meg egy jo edző de más nem kell (talán még egy diego szintű irányitó) :D

te mértnem küldöd el az egész csapatot?
mer én ezt a szezont inkább avezetöség nyakába varrnám mint sem olyan játékosokéba akik nem is nagyon jáccottak (edmilson stb...)
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.11. 21:28:44

the Legend írta:norbert55 írta:
Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro

Ti ezen mit javítanátok?

lahm garay jöhet meg egy jo edző de más nem kell (talán még egy diego szintű irányitó) :D

te mértnem küldöd el az egész csapatot?
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.11. 21:23:52

norbert55 írta:Menjen:Zambi,Thuram,Oleguer,Márquez,Edmilson,Gudy,Deco,Ronaldinho,Henry,Ezquerro

Ti ezen mit javítanátok?
ezek közül melyik hozna minőségbeli javulást?
oké talán Oleguer v Thuram helyett jöhetne Garay vagy Eboue és Eidur
helyett Nasri, de a többi...

Marquezt és Decot semmi képpen nem adnám el, de még Zambit se szivesen

azt komolyan elmagyarázhatná már valaki, hogy egy olyan játékost aki nálunk az egyik legjobb belsővédő produkcióra képes és még a vkp poszton is jó teljesítményt tud nyújtani, nem mellesleg még az ellenfél kapuja előtt is veszélyes, miért akar 10-ből 8 ember eladni????
Kép
the Legend
Barça B

2008.04.11. 21:17:54

norbert55 írta:

Ti ezen mit javítanátok?

takivini
Capitá del Barça

2008.04.11. 21:16:14

Ti ezen mit javítanátok?
Ne menjen Zambi, Marquez, Henry
Ne jöjjön Lahm, Eboué, Silva
Elég konkrét voltam? :twisted:
Kép
Tofi
Barça B

2008.04.11. 20:55:36

Ti ezen mit javítanátok?
Sztem Zambrotta,Henry,Márquez maradjon
Poulsen,Ebué,Nasri,Silva nem kell
Nasri helyet Diego
Még talán Capel a Sevillábol

Én ennyit változtatnék!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.11. 20:55:03

Ti ezen mit javítanátok?
azt, hogy Silva nem kell, Zambi ne menjen, de ha megy akkor Eboué és Lahm közül csak az egyik kell, Marquez se menjen, Poulsen se jöjjön, Nasri helyett meg inkább Diego, és Henry-t se küldeném el, Ronnie-t és Deco-t se, de ők más tészta,
nekem ez a véleményem, hát nem sok az egyezés :wink: , de azért peace :)
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.11. 20:53:11

Ti ezen mit javítanátok?
diego is kéne :wink:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.11. 20:48:16

Ti ezen mit javítanátok?
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.11. 20:39:34

El Payaso írta:Ha Ronaldinho esetleg ne adj isten elmegy, akkor nem irányítót kell hozni, hanem balszélsőt sztem...
vagy mindkettőt... :roll:
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2008.04.11. 20:25:00

Ha Ronaldinho esetleg ne adj isten elmegy, akkor nem irányítót kell hozni, hanem balszélsőt sztem...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Tofi
Barça B

2008.04.11. 20:21:47

Üdv all új tag vagyok! :D

Háát egyből hozzá is szólnék hogy szerintem Diego jobban beleillik a Barcába mint Nasri!
Ja és több dolog is Diego mellett áll :D
PL: Brazil(R10) helyett Brazil(Diego)
Diego talán Ronaldinho utódja lehet mert elég jól cselez,lő stb...
Nasri számomra nem illik bele a Barcába mert nem szimpatikus meg olyan nem tudom hogy mit mondjak erre olyan unszimpatikus a játéka!
ÜDV
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.11. 20:16:30

én 1re emlékszek így most tőle pont a BL döntőben csinálta elszinészkedte h Puyol bántotta szabit adott a játékvezető és abból kaptuk a gólt
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.11. 20:13:28

barca0417 írta:Aztán ha Zambi elmegy, akkor nekem a kezdőbe Eboué a favoritom.
Eboué nem rossz játékos. Amikor berobbant a köztudatba nagyon megszerettem. Azóta viszont változott a véleményem valamicskét. A BL döntőben is nagyon unszimpatikusan játszott. Ne kérdezze senki, hogy miket csinált mert konkrét esetre nem emlékszem, de az megmaradt bennem, hogy akkor megingott az addigi álláspontom. És azóta többször is láttam tőle hasonlót. Gondoljunk csak a MU elleni FA kupára. Jó játékos, de -szerintem- túlzottan durva.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.11. 19:46:32

Jobbhátvéd posztra szerintem tartsuk meg Zambrottát, és igazoljunk melléje egy olyan tartalékot, mint sylvinho a másik oldalon. vagy egy fiatalt, vagy egy olyat aki tapasztalt és rutinos, de elfogadja hogy nem kezdő. egy ilyen akkor is kéne ha Zambi elmegy, csak akkor egy kezdő is kéne.
Tartaléknak én örülnék pl. Boatengnek a Hamburgból, nagyon erős, technikás és jó a rúgótechnikája, igaz hogy sokan nem ismerik, de én már sokszor láttam, mert szeretem a hamburgot és párszor elképzeltem már, hogy milyen lenne nálunk. Oleguernél sokkal jobb ezt kimerem jelenteni.
Aztán ha Zambi elmegy, akkor nekem a kezdőbe Eboué a favoritom.
Kép
FCBandi
Barça B

2008.04.11. 19:40:20

Emlékeim szerint Marquez tud vkp.-t is játszani...
Karashu
Jugador d'estrella

2008.04.11. 19:35:44

FCBandi írta:Nah akkor leírom az elképzeléseimet én is :) :
Szerintem most a legfontosabb egy új középpályás hiszen valószínűleg Deco megy :( .
Diego szerintem nem megoldás hiszen hangulatember nem lehet rá számítani mindig.Nasri játékát nem ismerem de innentől figyelni fogom :)
Én szívesen látnám Kallströmöt vagy Hlebet Barca mezben de nem valószínű hogy eljönnének.
Nem örülnék ha lemaradnánl Garayról szerintem nagy jó védő.Támadóra szerintem nincs szükség hiszen itt van Messi,Bojan,Eto'o,Henry és Giovanni.
Nem erőltetném Dani Alves leigazolását sem ha Zamb megy akkor Rafinhát hoznám el.
---------------------V.Valdes----------------------
Rafinha--------Garay----------------Puyol--------------Abidal
---------Touré----------
Messi------------Hleb------------Iniesta
Eto'o------------Henry

Cserepad:Jorquera,Sylvinho,Milito,Marquez,Xavi,Bojan,Giovani
Távozók névsora szerintem evidens :)
Na kb. ennyi :D
Te aztán igazolnál mit mondjak! Egyetlen egy középpályás van a cserlistádon, és ha jól látom, 5-en vannak! Lol, ennyit tudok erre mondani! Meg Milito tapasztalt játékos, fel nem tudom fogni, miért ő van a padon!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
FCBandi
Barça B

2008.04.11. 19:11:50

Tomsa írta:Imádom az ilyet...
Tehát akkor a manu elleni meccs után mindenki Giggset, Rooneyt, Rio Ferdinandot akarja a keretbe...
Azért mert felvetettem Rafinha nevét? :roll:
Lezárt