Silvanus írta:Srácok valami nagyon izgatja a fantáziámat, így cirka 2 héttel a nagy El Classico előtt! Méghozzá az, hogy a mi drága Real Madridos szurkolói barátaink, akik sokat járnak erre mifelénk - a Jó Isten tartsa meg eme nagyszerű szokásukat

- a két gárda elmúlt hetekben nyújtott formáját nézve:
MIT GONDOLNAK AZ EL CLASSICO KIMENETELÉRŐL
Komolyan kérdem! Kérem a Real Madrid szimpatizánsokat, hogy fejtsék ki nekünk itt eme topikban, hogy ki mit vár, és miért?!... Köszönöm! Tényleg kíváncsi vagyok...
Hello!
Nos, akkor válaszolok, ha már ilyen szépen megkértél

Először is kezdeném azzal, hogy az El Classico az nem egy szokványos mérkőzés, hanem A MÉRKŐZÉS. Ezzel eddig nem mondtam újat. De eme remek tény miatt nem lehet előre lefutottnak tekinteni
soha egyetlen el classico-t sem. Akárhanyadik helyen állnak a csapatok, akármilyen formát mutattak előtte. Elég csak megnézni, hogy az eddigi el classico-kon szinte mindenfajta eredmény előfordult már. Most lehetne példákat sorolni, de ettől most eltekintenék, mert úgyis olyan hosszú már ez a hozzászólás, hogy úgysem olvassa el senki.

(de ha valaki igényli, akkor felsorolhatok pár érdekes eredmént

) Bár elég megnézni a tavalyi meccseket. Ugyebár a mi szemszögünkből: egy 6-1-es Albacete elleni győzelem után várhattuk volna, hogy pontot hozhatunk el a Nou Campból, de igencsak beleszaladtunk a késbe... Vagy a tavaszi visszavágó, ahol már akkora előnnyel jött a Barça, hogy igazán nem lehetett ok a nyugtalanságra, ahhoz képest elég idegesen és pontatlanul játszottak, mi meg megérdemelten nyertünk 4-2-re.
Én egyetlen dolgot tudnék mondani, ami ilyenkor az egyik csapat javára billentheti a mérleget, mégpedig a hazai pálya. Ha most fordított felállás lenne, akkor azt mondanám, hogy 1 pontot el kell hoznunk és az már igen jó. Így viszont azt mondom, hogy nekünk kell megnyerni a meccset. Tehát az egyik kérdésre a válasz (ki mit vár, és miért): Real Madrid győzelmet várok. Fent írtam, hogy miért.
Viszont van ott egy másik kérdés is rejtve, hogy mit
gondolunk a mérkőzés kimeneteléről: sok a sérültünk, és nem Gabrik és Mották hiányoznak (természetesen maximálisan tisztelem mindkét játékos tudását, de korántsem olyan meghatározók nálatok, mint nálunk Ronaldo, vagy Julio Baptista, vagy ideírhatnám Zidanet is, aki ilyen meccseken többnyire nem nyújt csalódást.) Némileg talán függ majd a meccs attól, hogy ezek a játékosok vissza tudnak-e térni addig, remélem igen. A futballszerető közönség biztosan jól jár, különösen mi

(én is örülök, hogyha pl. Ronaldinho játszik, mégha ősidők óta Real-drukker vagyok is...)
Egy biztos: az élvezetes mérkőzés garantált, sok gólos meccset várok szoros eredménnyel és természetesen Real Madrid győzelemmel. Mondjuk olyat, mint a tvaszi klasszikus.
Na minden yót!