Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Komiszka
Jugador del Barça

2008.03.21. 11:49:01

Henry tényleg jó volt, talán mostm ár belejön de nem akarom elkiabálni.
A védelmünk tényleg nem volt a toppon de szerintem nem érdemeltük meg a vereséget, megint csak a balszerencse.... De annak kifejezetten örültem, hogy Rykard most értelmes cserékkel próbálkozott és be is jöttek neki. Több odafigyeléssel meglehetett volna a meccs, nyerjünk BL-t és elfelejti ezt a meccset mindenki:)
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.21. 00:39:43

Henry kell ebbe a csapatba, beállása után szerzett egy fontos gólt, nem lettem volna a helyében mikor rá 1 percre kaptuk a 3. gólt, iszonyatosan dühös lehetett sztem :?
ez a meccs a védelmen ment el, nincs mese
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.19. 13:16:34

ozsimiki írta:
Pokoli nagy zseni amit itt még nem bizonyított :wink: Edző ide,edző oda,ennél akkor is többet illett volna felmutatnia. Remélem bizonyítja itt is,h mekkora zseni,mert egyenlőre múlt időben lehet erről beszélni.
Ezt sem vitatom el... Meglehet, hogy 1-2 évvel előbb hozzuk ide és most ő a sztár. 31. életévében van, ami önmagában még nem jelent semmit, de ennyi Angliában eltöltött szezon után lehet, hogy 31 évesen már nem tudsz olyan könnyen akklimatizálódni, mint 24-25 éves korodban. És teljesen más a szisztéma, a játékrendszer, a stílus és a bajnokság.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.19. 13:07:08

gekkodan írta:Egyre több pletyka kap szárnyra, hogy távozik a nyáron....Remélem nem...Kéne egy edző aki nem ennyire dilettáns vele kapcsolatban és semmi baj nem lenne....Henry pokoli nagy zseni.
Pokoli nagy zseni amit itt még nem bizonyított :wink: Edző ide,edző oda,ennél akkor is többet illett volna felmutatnia. Remélem bizonyítja itt is,h mekkora zseni,mert egyenlőre múlt időben lehet erről beszélni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.19. 12:04:01

gekkodan írta:Egyre több pletyka kap szárnyra, hogy távozik a nyáron....Remélem nem...Kéne egy edző aki nem ennyire dilettáns vele kapcsolatban és semmi baj nem lenne....Henry pokoli nagy zseni.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=173281
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.19. 10:48:52

Egyre több pletyka kap szárnyra, hogy távozik a nyáron....Remélem nem...Kéne egy edző aki nem ennyire dilettáns vele kapcsolatban és semmi baj nem lenne....Henry pokoli nagy zseni.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.18. 13:14:10

Alapvető hiba volt, h hétvégén nem volt kezdő.(Persze tudom mindig a miatt vesztünk pontot, aki éppen nem játszik)

Ha Messi és Dinho egészséges, akkor természetesen Eto'o-val kezdők, de ennyi sérült mellett, h nem fér be a kezdőbe...

Egyszerűen nem értem a hollandot.Mert padozok vkit, ha nincs formában és azt akarom, h gondolkodjon picit.De itt nem volt min gondolkodni, millió sérült a féllábás Henryt és beraktam volna a kezdőbe.

Ez kb olyan volt mikor az El Classico-ra Dinho kezdő volt.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.17. 16:53:18

tény, hogy hiányzik a ritmus a játékból, de ezért pont iniestát elővenni, aki rendszeresen rágyorsít a védelemre, komoly hiba. néha talán kicsit túlszínezi, de nehogymár attól lassuljon le a támadás, hogy megetet a saját két embert.. a RITMUSVÁLTÁS hiányzik a barcából. iniestából viszont nem.

na de ez itt off.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.03.17. 08:13:28

Henry teljesítményére kihat a védők és a középpályások totyogása és ehhez hozzájárul az ha pl nagyon szépen de feleslegesen iniesta forgolódik a saját 16osán.

Szeretem iniestát , csak azt mondom h xavival és decoval ütik egyműst a pályán , így nincsen a játéknak semmi üteme. Henry úgy a legjobb ha lendületből rávezetheti a védőre a labdát lásd celtic elleni gól , de az sem egy
igazi gyors labdakihozatal/támadás után alakult ki hanem az ellenfél hibájából.

Amúgy ez messivel , etoval , dinhoval is így van sokkal hatékonyabbak lennének ha nem egy ra lenne kihozni a labdát. Ezért csipázom nagyon mikor sylvinho játszik ő egyből fut rohan küzd...
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.17. 00:10:03

tény, hogy fárad ini, de mostanában erőrekapott. ezen a meccsen magasan a legjobb volt. előre sajnos ő sem tudott passzolni, de rengeteg labdát szerzett, szinte sosem vesztette el, és szinte csak úgy tudták megállítani, ha felrúgták. a gólról nem is beszélve. őt elővenni a szakértelem teljes hiánya.

egyébként titi is jó volt, bár ő általában hoz egy szintet mindig. azon lehet vitatkozni, hogy ez mennyire magas, tény, hogy lehetne jobb, de azért akárcsak eto'o-ra, úgy rá sem lehet panasz. lehetne jobb, de a dolgát megteszi. gólpasszok, gólok.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.16. 23:44:38

chi omega írta:
Andrisveres írta:Szerintem a csapat egyik legjobbja!!!

ELEGEM van h mindenki Iniestával példálózik: rúgott 1-2 gólt és volt szintén ennyi gólpassza ,, ez egy nagy 0!!!!!

nem őt oltom hanem a játékrendszert tök felesleges egyszerre ő és xavi a pályán vagy ő és deco vagy avi és deco! belőlük csak egynek szabadna játszania!!!

ezért ilyen lassú körülményes a játék semmi üteme nincsen és épp ezért rúgnak a csatárok is kevesebb gólt.

Nem láttam a meccset de írtátok h a támadójáték egy 0 volt , Henrynak kellett kidolgoznia a helyzetet , kár h neki senki nem dolgozza ki!
észnél vagy ember??? iniesta idén is az egyik legjobb. és ő nem támadó ember, hanem középpályás. nem elsődleges feladata a gólszerzés.
mellesleg a mai első gól is totálisan az övé volt..
A teljesítményüket nehéz összehasonlítani, más-más szerepkör, más megmozdulások hasznosak... Az tény, hogy ahogy például a védelem, úgy Iniesta teljesítménye is viszább esett, sokkal többet nyújtott az ősszel. Ini sajnos keveset pihen, ez nem gond, de lehet ezért van ez a formaingadozás. Benne nem kételkedem, lesz még parádés meccse, ha nem is a lőtt góljaiban fog memutatkozni.Az események mögé kell majd nézni, s úgy lehet majd kiemelni, nemcsak gólok, gólpasszok számát nézve.
Én sem Henry-ban látom a mai meccs alakulásának kulcsát, elsősorban nem őt kell elővenni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.03.16. 23:31:33

a 2. meg henryé...
nem tudom ma miért őt basztatjátok?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.03.16. 22:08:29

Andrisveres írta:Szerintem a csapat egyik legjobbja!!!

ELEGEM van h mindenki Iniestával példálózik: rúgott 1-2 gólt és volt szintén ennyi gólpassza ,, ez egy nagy 0!!!!!

nem őt oltom hanem a játékrendszert tök felesleges egyszerre ő és xavi a pályán vagy ő és deco vagy avi és deco! belőlük csak egynek szabadna játszania!!!

ezért ilyen lassú körülményes a játék semmi üteme nincsen és épp ezért rúgnak a csatárok is kevesebb gólt.

Nem láttam a meccset de írtátok h a támadójáték egy 0 volt , Henrynak kellett kidolgoznia a helyzetet , kár h neki senki nem dolgozza ki!
észnél vagy ember??? iniesta idén is az egyik legjobb. és ő nem támadó ember, hanem középpályás. nem elsődleges feladata a gólszerzés.
mellesleg a mai első gól is totálisan az övé volt..
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.03.16. 21:41:03

Szerintem a csapat egyik legjobbja!!!

Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.15. 21:17:47

Szegény flótás! De rossz lehet már neki! Én se lennék túl happy, ha nem látnám a saját véremet hónapokig, akkor is csak futólag! Azért remélem megtalálja a gollövő cipőjét, és Eto'o-val ráéreznek a kapura a 4:4:2-ben! Gyerünk Henry, mindent bele, én szorítok neked! :wink: :D
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.13. 21:21:21

grecki írta:katt

Akkor ajánlom olvassátok el az eredetit... :wink: Sikerült elég jól félrefordítaniuk a dolgokat...
Meg is írhatnád, ha ráérsz, nekem nem lesz rá időm... :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.13. 17:22:35

senzu írta:azt hiszem itt a válasz arra a kérdésre, hogy a magánélete befolyásolja-e vajon a játékát:
katt

Akkor ajánlom olvassátok el az eredetit... :wink: Sikerült elég jól félrefordítaniuk a dolgokat...
senzu
Entrenador del Barça

2008.03.13. 16:17:47

azt hiszem itt a válasz arra a kérdésre, hogy a magánélete befolyásolja-e vajon a játékát:

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=619674
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.13. 00:04:23

Természetesen így van a vállással kapcsban ahogy írod,alapesetben őket is úgyanúgy megviseli egy ilyen dolog,mint minket,sőt rajtuk nagyobb a teher a sztárságuk (tudom szép szó) miatt,így talán jobban is. /nagyon jó példa erre sajnos Jardel...ontotta mindenhol a gólókat zsákszámra,erre elhagyta a felesége és el is tűnt a süllyesztőben,kár érte :(/ Ez eddig oké. (nem is vitatkozunk most,csak elmét cserélünk :D ,én sem tudhatom biztosra,h nem viselte meg,csupán az eddigi ismeretek alapján az üggyel kapcsban,én erre következtettem (legfőbb okom a gyorsan jött új kedves 8) ) de bőven benne van,h tévedek, ezennel ezt a vállásos részt lezárom én is)

Abban én is bízok,h már mostanában többet nyújt,mert továbbra is tartom,h ez a Bl mezőny nem olyan vészes,mint amilyennek látszik,egy jó Henry-val hozható lenne. Így is megnyerhetjük,de akkor nem kellene ennyire aggódni Messi sérülése,vagy hasonló események miatt.

Persze Bl-lt egy játékos nem hozhat,mindenképp kell vmi fejlődés csapatszinten is,főleg egy szinttel gyorsabb előrejáték!
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.12. 23:54:34

Nem tudok (és nem is akarok) érdemben vitatkozni, nagyjából egyetértek. A válással kapcsolatban még egy uccsó pár szó. Nyilván nem ez játsza a legnagyobb szerepet a gyengébb formájában, de azért ez is csak egy körülmény, ami sokakkal együtt meghatározhatja egy játékos lelkivilágát. Azért gondoljunk bele, hogy ők is csak emberek. Simán lehet dekoncentráltabb egy-egy pillanatban egy zűrös magánéletű pasas, mint egy teljesen kiegyensúlyozott.

Van ennél még sokkal feljebb is, én bízom benne, hogy még idén be is bizonyítja.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.12. 23:47:15

Grecki!

:D Szóval odaírtam,h szerintem nem viselte meg,meg emlékeim szerint volt olyan nyilatkozat,hogy inkább Ő volt a ludas benne,hogy végülis elváltak. Na de csak azért hoztam szóba,mert már legalább 3adszor láttam mint egyik indok a gyenge szereplésére,az én saját véleményem szerint ez nem játszik közre. (nem vagyok vmi nagy bulvárrajongó,de tudtommal röviddel azután már fel is szedte jelenlegi barátnőjét (vagy azóta már beújjított fingom nincs),erre is alapozom,hogy annyira csak nem lehet szegény lelkileg sérült...

Tavalyi R10 vs. Idei Henry:

oda is írtam,h a legtöbb kritika megalapozott volt R10 felé,sok gól ide,sok gól oda...én sem kívántam a vesztét,sőt bizalmamat fektettem bele,de azt meg lehet érteni,hogy felé egy BARCA drukkernek több oka van bizakodni,mint egy klasszis,ámbár ebben a csapatban még nem meggyőző játékos iránt, ennek tudom be,hogy már sokan el akarják küldeni Titi-t. Én nem tartozom közéjük,az előző hszben is úgy írtam,hogy ha jövőre sem sikerül ezt a teljesítményt felülmúlnia akkor valszínű,h nem is fog sikerülni....
Azt nem tartom teljesen helytállónak,hogy Titi mindent kiadna magából, de igaz,h én is emlékszem jópár meccsre amikor nagyon nagyokat hajtott és küzdött,de olyan is akadt bőven,amikor beletőrődőtt úgymond a dolgokba...és ilyen esetben amikor egy ekkora sztár új csapatba kerül,persze ,h ezek a meccsek maradnak meg leginkább a kritikusokban,mivel a másik szitu,amikor hajt,küzd, az telejsen elvárható tőle,neki itt még van bőven bizonyítani valója.
De sajna rengeteg egyenlőre nagyon sok hozzá képest amatőr hibákat vét a meccseken...és megfigyelhető ebben egy folyamatosság. Vannak üdítő kivételek,de szerintem elég kevés esetben. Bízok egy jobb folytatásban,mert akár kedvencem,akár nem,egy jó Henryra nagyon nagy szüksége lenne a Barcának,mégha Messi-k,R10-ek futkoznak vele együtt a pályán akkor is...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.12. 23:08:25

Engem jobban megviselne, ha a lányomat Tea-nak hívnák... :)

mostanában krva sok hasznos dolgot tudok ám írni :? :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.12. 23:03:30

ozsimiki írta:Válását ne hozzátok már fel indokként,tudtommal ő k*rt fére,ami az egész előzménye volt,szal nem hullajtott krokodilkönnyeket emiatt szntem...

Ami számomra magyarázat lehet (nem 100%ig) az a sorozatos sérülései még az Arsenali pályafutása vége felé...de ha jövőre is kb ennyit produkál akkor elég egyértelmű a helyzet.

Mert egy ilyen kaliberű playatól,még a számára idegen (inkább idegenebb) pozició ellenére is jóval többet vár az ember,legalábbis én.

Igaz,szerzett 14gólt,de tavaly R10 is megvolt (legtöbb esetben jogosan) találva a gyenge teljesítménye miatt,pedig Ő ennél többet szerzett...
Na ez egy korrekt kritika.
De ez a bulvárhír, amire alapozod a válását... :D (Hozzáteszem, gőzöm sincs a válása körülményeiről, felőlem akár igaz is lehet, de ne mondd már nekem, hogy csak azért, mert mondjuk mással is lepedőakrobatikázott, még nem viselte meg a feleségétől való elválása. Na mind1, nem is ez a lényeg.)

Az R10-zel való tavalyi párhuzam azért nem helytálló teljesen szerintem, mert R10 lusta volt a szó szoros értelmében. Én is kritizáltam érte, de nem kívántam a vérbe, mint a fórum fele... Henry szerintem mindent kiad magából, igaz a hatékonysággal baja van. A befejezésnél is lehetne pontosabb, meg mostanában kerülhetne kicsit gyakrabban gólhelyzetbe. Ezt pl nem tudom kinek a számlájára írjam, a középpályásokéra, vagy az övére, amiért a kiugratási kísérletek rendre nem klappolnak. Gyanítom mindkettő vastagon benne van.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.12. 20:59:20

Rdinho írta:na azért hadd lehessen már megszólalni okos....egnem nem érdekel ki milyen meccset néz ez akkor is undoritó harmatgyenge teljesitmény és a küzdeni akarást Iniestán és most Ronaldinhon lehet látni....ennyi pénzért elvárható lenne nem egy kis produkció....Ibrahimovic jobb vétel lett volna....
Te beteg vagy ember! Honnan tudod h Ibra jobb lett volna? Ott a volna! Sose tudjuk meg.
Undorító harmatgyenge teljesítmény? Te magadról állítasz most ki egy igencsak undorító bizonyítványt.
A három év alatt meg lehet több pénzt fog hozni nekünk mint amennyit rááldoztunk sztetek feleslegesen.

G.

Személyeskedést kerüljük, nem megfelelő részt kiszedtem.
S.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
socio66

2008.03.12. 20:34:58

jajj haggyuk már ezt hogy kit kellett volna megvenni!
Henry igenis harcol a pályán,naon jó,sokoldaló játékos.
persze nem lehet nem észrevenni hogy nem ugy jáccik
mint az Arsenalba,jajj de haggyuk má ezt is! Az egy másik
játékos volt,most a Barcás Titit látjuk! Bízzunk benne,
sok örömet fog még szerezni a Barca drukkereknek (by Eto'o)
Lezárt