Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.05. 22:09:44

Na nehogy már Zlatan tehessen róla, hogy izmozott, harcolt és beköcsögölt egy ilyen gólt. Ha az Espanyol ellen lőne egy ilyet a kupadöntőn 1-1nél a 93. percben, akkor meg az Isten lenne.

Jól csinálta, beverte és valszeg VB-re lövi a fiait.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
elprat
Capitá del Barça

2009.09.05. 22:07:20

Akármit fel mertem volna tenni arra, hogy te állítasz bennünket Föld körüli pályára...na de egy ilyen nyeszlett, szaros góllal? :shock:

Lassan megszok6juk, múltkor is jól elbántál -az általatok- gumicsizmás parasztoknak titulált csapattal :cry:
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.09.05. 22:06:00

Hát nem ezek a népszerű percei ,szvsz.

egyébként nem sokat csinált ezen a meccsen volt egy kapufája de ennyi ,ja és a végén jó helyen volt+ mákja volt nem kicsit...
nagyi
Jugador del Barça

2009.09.05. 22:05:45

Ilúvatar írta:Úbaz, Ibra :lol: Alaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal :D

Nem volt rossz Ibra, szvsz!

Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.
Hát nemtudom, engem Ibra ma sem győzött meg :? a gólnál 2x is szerencséje volt, mikor "átvette", és aztán ugye a lövésnél is.. amugy jóformán nem mutatott semmit... nem mondom, hogy sajnos, de egy 2-1-el, egy Dzsudzsák,Huszti és egy Ibra góllal -ahogy 3 embert megbolondít majd kilövi a jobb csücsköt - kiegyeztem volna.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.05. 22:04:47

Tényleg megérdemelten nyertek. De túl nagyot nem játszott Ibra. Volt egy szép lövése, ezen kívül 1-2 csele, plusz egy szotyi gólja, mert igazából azt is elrontott... hosszan tolta meg. Örülök, hogy betalált, de annak nem, hogy ezzel hazavágta a VB-nket.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Deus
Boixos Nois

2009.09.05. 22:03:23

soadroli írta: Megérdemelték? :roll:
Te melyik meccset nézted?
Amúgy mekkora potya volt már...
Igen, megérdemelték. Mégegyszer leírom neked: M-E-G-É-R-D-E-M-E-L-T-É-K! Vágod?

Hogy miért? Mert nagyon gyengék voltunk, svédek meg messze jobbak voltak.
KépKép
danko94
Entrenador del Barça

2009.09.05. 22:01:29

soadroli írta:
Ilúvatar írta:Úbaz, Ibra :lol: Alaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal :D

Mindenesetre, megérdemelték a svédek a győzelmet. Az a magyar 11es szánalmas volt, mert műeséssel harcolták ki.
Megérdemelték? :roll:
Teljesen megérdemelt volt :wink: Minden tekintetben jobbak voltak mint mi :? Ha 3-4 nullra kaptunk volna ki akk sem szólhattunk volna egy szót se. Persze így fáj a legjobban :? :?
House
Entrenador del Barça

2009.09.05. 22:00:50

Ibra.... Amikor kéne, akkor nem tdunál betalálni, mi? :(
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.09.05. 22:00:11

Ne őt gyűlöld!Tette a dolgát!Én ikább haragszom erre a magyar válogatottra amelyik fejetlenül játszott!
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2009.09.05. 21:59:44

Megérdemelték? :roll:
Kép
Deus
Boixos Nois

2009.09.05. 21:57:42

Úbaz, Ibra :lol: Alaposan szétszivatott minket azzal az utolsó góllal :D

KépKép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.09.03. 19:35:48

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.03. 19:31:20

Andrisveres írta:http://www.youtube.com/watch?v=zrebiAuO ... re=related

Zlatan itt ,hogy szúrja Ronaldot? a brazilt? azért a két játékos ég és föld , van arca az emberünknek :D :lol:
Ez nagyon nagy :D Ronnie meg úgy csinál, mintha nem venné észre, hogy Ibra figyeli, az meg csak röhög ezen. Azért születnie kell még egy-két csatárnak, hogy beérje tudásban valaki ezt "senkiházi" :) brazilt!
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.09.03. 19:22:35

http://www.youtube.com/watch?v=zrebiAuO ... re=related

Zlatan itt ,hogy szúrja Ronaldot? a brazilt? azért a két játékos ég és föld , van arca az emberünknek :D :lol:
miihii
KHAL

2009.09.03. 15:26:37

Sanama írta:
Szóval, lehet itt kultúrált eszmecserét folytatni szerintem. :D :wink:
Lehet,csak pengeélen táncolás :D

A közeljövőt tekintve,én bízom benne,h ezt a kissé unott,sétálgatós fociját megőrzi még a következő meccsig és a válogatottban sem fog semmi extrát nyújtani.Aztán visszatérve a klubhoz,kapja el szép las...,gyorsan ( :P ) a fonalat és mozogjon legalább annyit,amennyit a szemünk megkíván és rúgdossa a gólokat,meg adja az asszisztokat gazdagon!Így törjön ki a béke a topicjában és szeressük egymást,Gyerekek! :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varatrix
Director del Fútbol

2009.09.03. 15:25:53

Ahogy én látom...
Zlatan játszott idáig három darab meccsen.
Szerintem a City és a Sahtar ellen nem ő az egyetlen aki kritikát érdemel.
És itt gondolok arra, hogy Xavit vagy a köz kedvenceket nem kritizáljátok.
Ők szentek és sérthetetlenek...
És főleg azok kritizálják, akik még most is foggal körömmel ragaszkodnak Eto'ohoz.
Az esélyt sem adják meg néhányan Zlatan bizonyításának.
Gijon ellen ugyan nem villogott, de legalább gólt szerzett.
Összeségében szerintem nem annyira rossz, és csak jobb lesz.
Nem értem mire fel repkednek itt a negatív kritikák.
Ha jó pár meccs múlva sem bizonyít a szemetekben, akkor lesz alapja a dolognak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.03. 15:12:36

[quote="miihii"][/quote]
Ez igaz: Zlatan támadó :D :D 8) 8)

Nos, A kritikák persze lehetnek és lesznek,de ennek így kell lennie.

Engem sem zavartak azok, amelyeket úgy véltem,hogy jogosak, azokat le is írtam én is, attól függetlenül, hogy nagyrészt én védtem őt. :P

Én sem voltam elégedett azzal,hogy mennyit futott az eddigi meccsein.
A Gijon ellen 80percig szürke volt, után meg feljavult, ez is igaz.

Szóval, lehet itt kultúrált eszmecserét folytatni szerintem. :D :wink:
miihii
KHAL

2009.09.03. 15:07:31

Ibrának szoknia kell a csapatot,a csapatnak Ibrát.VAlamint nekünk is szoknunk kell,h ő van a csatár pozícióban.És ezzel kapcsolatban egymás véleményét is szoknuk kellene. :D
Jó dolog,amit leírtál,Ozsi,ez így korrekt is.
De sajna én úgy látom,h a nagyon nagy többség nem hajlandó különbséget tenni (erről írtam alább) vélemény és vélemény között.
Sajnos egy kalap alá van véve,ha a Miki által beírt jogos kritikát megfogalmazza az ember azzal,amit más ír le,esetenként olyan szigorral,amit maga az első típusú kritikát megfogalmazó is túlzónak tart.Továbbra is csak az első 45 perce utáni hsz-emmel tudok jönni.Asszem semmi túlzó nem volt benne,leírtam,amit láttam.2 napig kaptam az oltást.Utána beírt vki olyat,amit már én is soknak tartottam,de tök mindegy volt,mert egy kalap alá lettünk véve...
Nincs olyan,h jogos kritika.Akármit is ír be az ember,kultúráltan,észrevételezve,NEM TÁMADÓLAG,biztos,h lesz legalább egy olyan,aki rögtön ugrik rá a másik oldaltól a szokásos dumákkal,amihez gyorsan csatlakozik még jópár,így a vége,h a másik hülye lesz,az tuti.
ÉS gyorsan be is lesz skatulyázva,h "Ibra ellenes",meg "Zlatan támadó",de ez visszafelé is igaz.Van,aki túlspilázva védi -pedig időnként nem is naon lenne szükség rá,(főleg nem ennyire)- és van,aki objektívan fejti ki a más jellegű véleményét.De mivel ugyanúgy összefolynak ezek a hsz-ek,így létrejött a másik skatulya,a "Zlatan védők".
Pedig van arany középút is,az a pár ember,aki túlzások nélkül képviseli a vmilyen jellegű véleményét.Csak sajna őket is beletolják a hsz-eikre reagálók az aktuális(nak érzett) skatulyába,így ketté oszlott a mezőny...
Én tanultam az első összecsapásból,így nem írok be sem kritikus észrevételt,sem dícsérő szavakat.A kettőt együtt sem,mert tuti,h a negatív miatt kapnék a fejemre,és nincs lendületem megint magyarázgatni -főleg nem újra és újra a közben becsatlakozóknak-,h az mit is takart.

BestBARCA!
Ezzel egyrészt válaszoltam a hsz-edre (pedig nem nekem írtad a sorokat,de gondoltam leírom,ami eszembe jutott erről is).És még annyival kiegészíteném,h a tüzet szító dolog alatt nem a Te kommentedet értettem,hanem korábban megfogalmazódott már egy v két esetben,amiről írtam akkor.Csak nem akartam nevet írni,h ne legyen személyeskedés
:wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.09.03. 14:06:42

Fecooo írta:
ez szintén olyan komment, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni...
szted van itt olyan elmeroggyant, aki a képességeit kérdőjelezi meg? nem tudom, hol olvastál, olvashattál ilyet, de kíváncsi lennék rá nagyon...
szted, aki kritizálja, az a képességeit kérdőjelezi meg? a képesség jó dolog, de ha nem használja ki, nem tudja kihasználni bármilyen okból kifolyólag, akkor kb kitörölheti vele...ha csak a képességek számítanának, Ronaldinho lenne még a 10-esünk...
nem tudom hányszor kell még leírni: aki kritizálja Zlatant, az JOGOSAN kritizálja, mert nem látjuk, h mindent megtenne a csapatáért(remélem ez is változni fog!)
nem akartam előjönni Samuval, de megteszem, mert az év vége felé annyian kritizálták, és olyan stílusban(köztük te is...), h rossz volt látni. Zlatannál elnézhető, h nem szokott még hozzá a játékunkhoz, Samunál meg megbocsájthatatlan bűn volt, ha kihagyott millió ziccert idény vége fele, amikor már több mint 50 meccs volt a lábában? ismét előjön a kettős mérce...

és tudjátok, mi az érdekes: akik anno kritizálták Samut, most pont azok védik vehemensen Zlatant... (persze nem általánosítok, mert pl Ozsi nem vehemens védőügyvéd, és ő nem tartozott azok közé se, akik szinte a pokolba küldték Samut a BL-döntő előtt...)
egy kicsivel több objektivitás nem ártana...

még annyit:(azzal vádolnak minket, h magát Zlatant nem bírjuk, az előbb említettek ezszerint Samut nem bírták...jaah, akkor az nem személyes unszimpátia volt gondolom...)
1. Csak azért írtam, hogy a képességei meg vannak, hogy éreztessem, hogy csak a beilleszkedés miatt nem jó még! Amúgy igazad van a képességek önmagában nem érnek semmit! De ne támadj már ennyire!

2. Samut én nem aljas módon kritizáltam, csak észrevettem a hiányosságait az év végi nagy meccseknél! Na azt nem mondd hogy akkor formába volt! És itt most persze nem az utolsó pár fordulós bénázását értem, hanem a bl döntő elötti nagy meccseket! És igen is, őt lehetett kritizálni, mert ő nem 3 meccset játszott addigra a Barcában, hanem több mint 150-et! Gondolkozz már ember! A 2 nem ugyan az!

3. Én csak azt vetettem fel, hogy baromság megítélni a teljesítményét, mert még csak 3 meccset játszott! Ennyi! Meg lehet ítélni, és akkor az igaz, hogy rossz, és JOGOS a kritika, nade szeritnem értelmetlen, most még!

Ez nem jogosság, hanem józan ész kérdése!!! Én szerettem Samut is, de neki is megvoltak a hibái, ahogy Ibrának is, csak azt kérem, hogy nehogy már 3 meccs alapján ítéljünk!

Én nem Ibrát védem, hanem a józan észt!!! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Gurney Halleck
Barça C

2009.09.03. 13:56:26

A csapatnak is "tanulnia kell" azt a játékstílust, amely Ibrahimovics érkeztével eredményes lehet.Egyenlőre a csapat sem tud mit kezdeni egy klasszikus középcsatárral, Pep is utalt erre.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.03. 13:21:31

erre a hsz-edre röviden és tömören fogok válaszolni:

így egészen más, és így már elfogadhatóak a dolgok, és feltételezem, azért az álláspontjaink elég közel vannak egymáshoz, annyi a különbség, h én a felezővonal innenső, te pedig a másik oldalán vagy. szintén csak a magam nevében mondanám, h amilyen kritikákat megfogalmaztam vele szemben, azok megalapozottak voltak véleményem szerint, ugyanakkor többen a a túlzottan vehemens védők közül mégis találtak rajta fogást... az a gyökere a vitáknak, h egymás szempontjait többen hajlamosak semmibe venni és túlzottan is személyes ügyet csinálnak 1-1 kritika láttán...( tudod jól, h azért én elég rendesen Samu-párti voltam és a végsőkig megbíztam benne, akkor bebizonyosodott, h jogosan. most pont az ellenkezőjét remélem, remélem tévedek, és Zlatan rám fog cáfolni, ha megteszi biztos lehetsz te is, és a mostani védőügyvédek is, h el fogom ismerni a pozitív változást...) (nah jó nem lett olyan rövid :D )

(a bizalom sokakból hiányzott a bl-döntő előtt...)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.03. 12:28:53

Fecooo írta:...
Üdv Fecooo!

Csak a saját nevemben beszélhetek,de annyit hozzátennék,hogy még pár ember írásaiban is ezt vélem felfedezni amit én írok most:

személy szerint, CSAK A JOGTALAN kritikákra reagálok, le is írtam, hogy a JOGOS Kritikákat felőlem 10percenként is leírhatja aki akarja, DE én (mivel különbözőek vagyunk, ami jó is) nem tenném nagy rendszerességgel, 3meccs alatt,közben után, amikor teljesen világos,h beilleszkedési problémák még jelen vannak. Persze ettől még akik akarják tehetik. (tudom,h az alázatosság az egyik fő pillére a kritikáknak)

mit érzek én Jogosnak? pl, ha leírjátok, hogy MÉG (ezt a szót is lehetne használni, azért páran használtátok is) nem támad le annyit ,ezáltal az alázatossága se üti meg a mércéjét pár embernél, ez TÉNY, bár én ilyenkor arra is gondolok,hogy soha nem is fog annyit letámadni, de nem csak ez jelenti az alázatot. de ezt Ti is tudjátok.

Esetekben Önző, igen, volt ilyen, ahogy volt olyan is, amikor azért nem sikerült az akció,mert önzetlen akart lenni. - - -> egyre több meccs,és egyre inkább érezni fogja, ki hol érkezik, most kell e passzolni,vagy szórja rá ő ---> beilleszkedés.

Természetesen ezek után is lesz tutira önző olykor, ahogy a világ összes focistájáról elmondható, meccsenként egyszer legalább. (persze a támadókra értve)

Jogos kritikának érzem, amit eddig senki se tagadott,hogy még nem játszik úgy,ahogy szeretnénk,és képesnek tartjuk őt rá. Szóval azt veszem észre,h senki se úgy védi aki védi, hogy magasztalja az eddigi teljesítményt, csupán a kritikák egyes részével nem ért egyet esetleg.

A fentebb írtak kritikák a jogosak, amelyeket ki-ki ha akar leírja, eddig rendben van.

Jogtalan kritikákra, vagy inkább úgy írom, hogy túlzott kritikákra már viszont reagálok, nem hozok fel példának semmit,mert ki lett tárgyalva a napokban, aki olvasta a topikot, tudja.

Bár nem szeretem ETo'ot belekeverni megint a dolgokba, csak mivel említetted példaképp a tavalyi év végi Eto'ot, ezért leírnám,hogy én is kritizáltam a sokadik meccsen mutatott helyzetelszórakozós Eto'ot, de természetesen bíztam benne továbbra is, +azok a kritikák olyan jogosak voltak, mint ha most azt írja vki Ibrára,hogy nem lőtt 5gólt.

Sajnos ott és akkor is voltak túlzott kritikák,és túlzott "védőügyvédek" is, előbbiek már eladták volna, utóbbiakat pedig kicsit sem zavart a sok ziccer kihagyása,és ezáltal hogy elbukta az egyéni címet sajnos. Engem ezért idegesített,mert megérdemelte volna, de a végén vagy elfáradt fejben,vagy kiengedett. Mindenesetre a Bl döntőn maxra ott votl, tudásban,és agyban is, ezt sose fogom elfelejteni.

(please Eto'os részre, ha semmiféleképp nem kapcsolódik Ibra-hoz, majd Eto'os topikba reagáljatok, én most csak a kettős mérce miatt írtam le ezeket ide)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.09.03. 11:56:37

Cooltiszo írta:
Nem erre gondoltam. Viszont 90 percig nem lehet letámadni, van amikor vissza kell állni és a félpályától felvenni az embereket, az erőnlét megőrzését nagyon jól segíti a Barca labdajáratós játéka, ha a labda megy, az ember nem fárad. Amikor letámad egy csapat, akkor arra kell törekedni, hogy a legkisebb energiaveszteséggel csinálja, ami viszont még eredményes is, hiszen egy csatár dolga főleg a támadás, hiába védekezik jól, ha mellette nem tudja meghúzni a szélen, mert nincs hozzá ereje.
Nem fekete és fehér a letámadás sem, itt is egy optimumot kell megtalálni, hogy eredményes is legyen, de a fő feladatát is teljes mértékben el tudja látni.
Ez már tökéletesen igaz.
Viszont főleg a kis csapatok ellen gyors kontrából kaptunk gólt.
Ilyenkor 1részt muszáj letámadni egyből 1 labdavesztés után főleg ha nem nekünk kedvez az eredmény(ilyen szerencsére ritkán van de előfordulhat), másrészt a pihenős, emberfelvevős védekezés 1 ilyen őrült tempónál kezd kimenni a divatból.
Gondoljunk csak a Chelsea védekezésére ellenünk.

Másrészt kondival tuti hogy lehet bírni a letámadást ha az ellenfél 30-40%-ban birtokolja a labdát, ráadásul kis időkre ha letámadunk, tehát megint nálunk van a labda, a laszti fut nem mi..
Tehát akinek tökéletes a kondija az képes a 90 perc során akármikor letámadni, de tudjuk hogy Zlatan nem 100%-os.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.09.03. 11:42:43

lluisllach89 írta:
Cooltiszo írta:
Tudnék valami nagyon csúnyát írni, de nem fogok. De azért kíváncsi vagyok mi az a kumma nagy vicc ebben.
Csak elképzeltem hogy mondjuk Stamford Bridgen Ashley Cole-nál van a labda és Messi dünnyögi 1-0-ás Chelsea állásnál: "Hm, nem támadom le, mert nem marad erőm akciót vezetni és/vagy abban részt venni."
Ini utolsó perces egyenlítő találata után oxigénpalackot kap meg 43 energiaitalt mert annyira elfárad.

Azért 1 Barca szintű játékos ha teljesen egészséges akkor csak abban az esetben hajt félgőzzel ha már tetemes az előny, nem hinném hogy 1 éles tétmeccsen mondjuk classicon madridi vezetésnél így osztogatná be akárki is az erejét és nem szakadna meg a hármas sípszóig.
Nem erre gondoltam. Viszont 90 percig nem lehet letámadni, van amikor vissza kell állni és a félpályától felvenni az embereket, az erőnlét megőrzését nagyon jól segíti a Barca labdajáratós játéka, ha a labda megy, az ember nem fárad. Amikor letámad egy csapat, akkor arra kell törekedni, hogy a legkisebb energiaveszteséggel csinálja, ami viszont még eredményes is, hiszen egy csatár dolga főleg a támadás, hiába védekezik jól, ha mellette nem tudja meghúzni a szélen, mert nincs hozzá ereje.
Nem fekete és fehér a letámadás sem, itt is egy optimumot kell megtalálni, hogy eredményes is legyen, de a fő feladatát is teljes mértékben el tudja látni.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.09.03. 11:32:05

Cooltiszo írta:
Tudnék valami nagyon csúnyát írni, de nem fogok. De azért kíváncsi vagyok mi az a kumma nagy vicc ebben.
Csak elképzeltem hogy mondjuk Stamford Bridgen Ashley Cole-nál van a labda és Messi dünnyögi 1-0-ás Chelsea állásnál: "Hm, nem támadom le, mert nem marad erőm akciót vezetni és/vagy abban részt venni."
Ini utolsó perces egyenlítő találata után oxigénpalackot kap meg 43 energiaitalt mert annyira elfárad.

Azért 1 Barca szintű játékos ha teljesen egészséges akkor csak abban az esetben hajt félgőzzel ha már tetemes az előny, nem hinném hogy 1 éles tétmeccsen mondjuk classicon madridi vezetésnél így osztogatná be akárki is az erejét és nem szakadna meg a hármas sípszóig.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lezárt