El Payaso írta:Két hét múlva a Bilbao ellen idegenben.
oemgé

De azért volt egy két olyan megmozdulása is, ami nem kéne, pl. ő veszítette el a labdát amikor kaptuk a gólt, és még 1-2 olyan helyzetben veszítette el a lbdát amikor hátúl volt, de azért tényleg jó a gyerek.El Payaso írta:Sztem is, sok labdát szerez, jól passzol, jól helyezkedik.lionelmessi19 írta:Busquets oda-vissza veri Guddyt és Keitát!
Én is szívesebben látnám Yaya-t de a második félidőben szerintem egész jó volt a srác..!Összeszedett egy jó pár labdát, labdabiztos volt, pontosan passzolt amikor kellet a cselt is megcsinálta...!Frank Rijkaard írta:Hihetetlen, frenetikus, nem találok jelzőket. Ilyen meccsekért érdemes Barca szurkolónak lenni és egyáltalán focit nézni![]()
Az egyetlen negatívum nálam Busquets... Az első félidőben nevetséges helyzeteknél adott el labdákat, keresztpassz a védelem előtt élesen, természetes, hogy lecsapnak rá a csatárok... A gól előtt is szerencsétlenkedettA második félidőre aztán feljavult, bár nem +5-nél kellene villognia szerintem... Remélem Pep is észreveszi, hogy ő még kevés erre a szintre, és jön Yaya
reméljük, de azért ne igyunk előre a medve bőrére. legutóbb kikaptunk 4-2-re. még két éve volt az a 0-6 a CalderónbanSubinho írta:tavaly is 6-1, idén is! reméljük folytatódik a jó sorozat! ezzel asszem végleg elfelejthetjük, hogy az atletico a barca mumusa...fordult a kocka!!!
![]()
![]()
- én nem igazán értem miért ülteti padra Yayat és kap folyamatos bizalmat Busquets amikor nem igazán vannak egy súly csoportban tudás és tapasztalat terén. Érthetetlen..., elvileg Yaya cseréjeként kaphatna bizalmat amit egy-két jól sikerült szezon után már talán hosszabb játékidővel is díjazni lehetne. DE! ez nevetséges!!torocsik írta:tommyboy írta:
És egy kis negatívum: Nem tudom, hogy láttátok, de Busquets halál gyenge volt. Róla kaptuk a gólt, álandóan eladta a labdát. Én lecseréltem volna.
---------------------------------------------
Igen én is észrevettem,ez 3:0-nál volt,könnyelműsködött,de ha végig értékelem a meccset,azt kell mondjam nagyon feljavult és hosszú lábaival mindenhová odaért és elég kemény is!
Szóval nem baj,hogy van egy ilyen játékosunk,ha nem is lesz mindíg kezdő,de látszik hogy lehet rá számítani!!
Én is kétkedve fogadtam az év elején,de be kell vallanom,hogy eddig kellemesen csalódtam benne!
Ja és vegyük figyelembe,hogy nem a magyar nb1-ben mutatkozott be!
Talán nézd meg mégegyszer a meccset a 25.-ik perctől,én megtettem.
ja, ugy legyennorbert55 írta:A tegnapi meccs elképesztő volt!Nem volt gyenge pont a csapatban.Busquets és Abidal is jók voltak.Titi sem hozott szégyent.Naonbíztató ez a játék!Ha így folytatjuk akk megnyerjük a bajnokságot.
Igaz a gól előtt eladta, akkor kaprunk is 1et. De máskor ha elveszítette, akkor odament és visszaszerezte. plusz volt 1-2 szép megmozdulása is. Összességében szerintem méltó utódja (lessz???) Yayanak...tommyboy írta: És egy kis negatívum: Nem tudom, hogy láttátok, de Busquets halál gyenge volt. Róla kaptuk a gólt, álandóan eladta a labdát. Én lecseréltem volna.
Igen és e foruló utánit már leírtam egyel lentebb.gyuri03 írta:hát e forudló előtt így állt: 1. David Villa,2.Sinama Pongolle,3.Negredo,4.Van Der Vaart