A tegnapi gólja nem semmi volt.
A kp-n tényleg szinte mindig nagyot alkotott és hamis 9-esként is voltak kiemelkedő meccsei, persze hozzátartozik az ellenkezője is. Én egy ilyen embert hiányoltam a középpályáról, abból a szempontból, hogy relatíve gólerős. Mind Xavi, mind Ini "gyenge" ebből a szempontból a top csapatok közül, persze nem ez a dolguk és a játékstílusnak is valamennyire köszönhető, de akkor is jó lett volna egy kicsivel gólerősebb kp.
Sokakkal ellentétben én el tudom képzelni a Xavi-utódot. Nem kell, hogy Xavi-klón legyen, nem baj ha kicsit frissül a poszt. Ő is nagyon jól lát a pályán, a zsugái sokszor élményszámba mennek, szerintem nem baj, ha kicsit offenzívebb, de a csapatot is képes lehet irányítani és ami fontos, hogy GYORSABB. Thiago stílusa sem volt közelebb a Xaviéhoz, sőt azt kell mondanom inkább Cesc-éhez állt közelebb. Ini utódját én inkább én inkább Rafinhat tudom elképzelni.
Maximálisan igazat tudok adni abban az előttem szólóhoz, hogy Cesc játéka, nagyon függene Busquets-étől. Ha nem tud felnőni a feladathoz Fabregasnak is többet kell visszalépnie, bár az Arsenalban is játszott, ha nem is ugyanilyen, de hasonló szerepkörben.
Nagyon remélem, hogy tud konstansan egy jó formát hozni, mert nagyon kellene tavaszra, ha neki menne, talán a csapatot is feljebb tudná húzni. Vagy éppen fordítva.
Nem szabad visszaesnie, ahogy sokszor szokott. Szerintem Tata a szezonban már többet fogja játszatni Xavi "kárára", ami reméljük pozitív kicsengésű lesz.