Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha az idei szezont nézzük akkor nálam:MessiFan írta:Ti milyen sorrendet állítanátok össze?
Enyém:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
4. Alves
5. Pedro
6. Abidal
ez már lerágott csont, de honnan tudod?palesz77 írta:Én neki örülnék a legjobban, aztán Neymarnak, mert a nagy arcát Guardiola szerintem tudná kezelni, nálunk Ibrával se volt gond
Én a VB-n néztem direkt Sanchezt, meg azóta ahány meccsét tudom nézem, és nagyon jól játszik szerintem. Jól cselez, szélvészgyors, alacsonyan van a súlypontja, és ami szép benne, hogy nem csak ennyit tud, hanem passzjátékban a toppon van, és nem öncélú - csak minimálisan, amennyire kell egy szélsőnek... Én őszintén szólva neki örülnék, feldobná Pedrot és Villát, mert kemény versenyhelyzetet teremtene... Ami nagyon elkelne elől. Én neki örülnék a legjobban, aztán Neymarnak, mert a nagy arcát Guardiola szerintem tudná kezelni, nálunk Ibrával se volt gond, pedig ő aztán nem egy visszahúzódó csendes ember. És a Brazilban van elég sok potenciál, csak még nagyon gyenge, és nem ismeri Európát, ezért lenne nagyobb zsákbamacska mint Sanchez szerintem. De a lehetőség benne is ott van bőven, ha a fejlődése nem áll meg, benne lesz pár éven belül a szűk elitben...Lionel85 írta:Pár éve láttam a Riverben játszani. Durván nyomta a cseleket, de nem öncélúak, mint a madridi portugálnak. Európában csak előre felé haladhatott a fejlődése, az Udinesében még nem láttam őt, csak pár gólját. Nagy játékos lehet belőle. Pastore is névtelenként jött át, ma meg már minden topcsapat őt akarja.
Sanchezt nem ismerem, viszont olvastam hallotam rola jo dolgokat...viszont Pastoret okkat akarja minden nagy csapat, de szep is volt ha hozzank jonne...csak sajnos nalunk meg szoba se jott...lattam par Palermo meccset es engem tobb mint meggyozott..raadasul magas, feltudna neha venni a harcot fizikailag is aminek kulon orvendenek.Lionel85 írta:Pár éve láttam a Riverben játszani. Durván nyomta a cseleket, de nem öncélúak, mint a madridi portugálnak. Európában csak előre felé haladhatott a fejlődése, az Udinesében még nem láttam őt, csak pár gólját. Nagy játékos lehet belőle. Pastore is névtelenként jött át, ma meg már minden topcsapat őt akarja.Tocy írta:Sanchez szerintem túl van hypeolva...Rossinak nagyon örülnék, Neymar meg egy nagy kérdőjel. Tutira benne van a legnagyobb potenciál, csak ez a nagyképűség...
Pár éve láttam a Riverben játszani. Durván nyomta a cseleket, de nem öncélúak, mint a madridi portugálnak. Európában csak előre felé haladhatott a fejlődése, az Udinesében még nem láttam őt, csak pár gólját. Nagy játékos lehet belőle. Pastore is névtelenként jött át, ma meg már minden topcsapat őt akarja.Tocy írta:Sanchez szerintem túl van hypeolva...Rossinak nagyon örülnék, Neymar meg egy nagy kérdőjel. Tutira benne van a legnagyobb potenciál, csak ez a nagyképűség...
NálamMessiFan írta:Ti milyen sorrendet állítanátok össze?
Enyém:
1. Xavi
2. Messi
3. Iniesta
4. Alves
5. Pedro
6. Abidal
Sanchez szerintem túl van hypeolva...Rossinak nagyon örülnék, Neymar meg egy nagy kérdőjel. Tutira benne van a legnagyobb potenciál, csak ez a nagyképűség...messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2076813
Nem is az a fura, hogy Bojan előrébb van, mint Puyol, hanem maga El Capitano hátsó helyezése nagyon furcsa. Gondolom nem reprezentatív.bence-barca írta:Bojan előrébb van, mint Puyol? Hónapos kihagyás ide vagy oda, ez sztem akkor is fura... Villa 3. hely is fura, de Puyolon jobban csodálkozok.
Legtöbben a kedvencükre szavaznak, nem arra, aki valóban a legjobban játszik. De valóban meglepő, hogy a csapatkapitányunk ennyire népszerűtlen lenne?bence-barca írta:Bojan előrébb van, mint Puyol? Hónapos kihagyás ide vagy oda, ez sztem akkor is fura... Villa 3. hely is fura, de Puyolon jobban csodálkozok.