lehet, h van olyan szintű focista, aki ilyen csapatok között válogathat, de én személy szerint kételkedem ebben

ha ez a két opció létezik számára, majd jm talál egy neki 3.-at

A Real max a mezeladásokból csinál pénzthorybazs írta:A legnagyobb különbség a Barca és a Real kzött h a Real bármiből pénzt csinál-
Mert nincs is. Ronaldo utánozhatatlan volt.daffy írta:ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt.![]()
elszomorító
Egyikük sincs olyan szinten, és nem is lesz soha.LM10 írta:Villa,Torres,Drogba,Ibrahimovic,Eto'o(még a Barcás)ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt. Confused
elszomorító
Villa,Torres,Drogba,Ibrahimovic,Eto'o(még a Barcás)ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt. Confused
elszomorító
távolról sem...sjd írta:Ibra, Villadaffy írta:ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt.![]()
elszomorító
Ibra, Villadaffy írta:ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt.![]()
elszomorító
ez gondolom mindenki előtt tiszta,de mutass egy csatárt,aki olyan,mint a régi nagyok. én nem látok ronaldo szintű csatárt.albicelesteX írta:Azt az egyet nem tudom elképzelni csak a Mourinho-féle madridról,hogy szép focit játszik majd.Eredményesnek biztos eredményeset fog,de Mourinhora nem jellemző a szép foci plusz amit daffy felvázolt elméleti legerősebb kezdő nem is képes arra,hogy szép focit játsszon.Én megmondom őszintén José az egy nagy koponya,nagyon nagy stratéga,de a fantáziával töltött focit senkivel nem tudná játszatni,mert ahhoz hülye!Remélem idén látom azt a semmirekello fejét letörve mikor megint csak második lesz és a BL-ből is huppan.Én amúgy a helyükben nem padra keresnék csatárt,hanem a kezdőbe.Nálam se Higany se Benzema nem meggyőző.Hol vannak Ők a régi nagy madrid csatároktól???A Fenoménótól pl. mindkettő fényévekre,pedig akkor mikor ott játszott az öreg Ronaldo már második virágzását élte.
Ez nagyon ütött.sjd írta:Megőrültél? egy saját nevelést?csababarca írta:Fel kéne hívni egy fiatalt,és kész.
ha megnézed azt,hogy cr nem csatár,higany a nagyok ellen fogalmatlan,benzema meg max a tiniribancnak tudott idén gólt lőni...csababarca írta:daffy írta:a baj az,hogy ez nem ugratás...ez a valóság![]()
más: több újság is állítja h a madrid csatárt akar venni a padra.
Kérdem én hova csatár? Benzema,Ronaldo,Higuain. AZért ez elég jó névsor,főleg,hogy ebből 1 ember úgyis padozni fog,ritka lesz az amikor mindhárman fent lesznek a pályán. Fel kéne hívni egy fiatalt,és kész.
Amennyiben Özilt és Kakát ide sorolod...Varatrix írta:Amúgy javítsatok ki ha tévedek, de Madridban most nem 4 db irányító középpályás van.
Kaká(sérült)
VdV
Canales
Özil
Nem sok egy kicsit egy posztra?
Megőrültél? egy saját nevelést?csababarca írta:Fel kéne hívni egy fiatalt,és kész.
daffy írta:a baj az,hogy ez nem ugratás...ez a valóság![]()
más: több újság is állítja h a madrid csatárt akar venni a padra.