Eric Abidal
-
- Az Év fórumozója 2013
'Abidal, your struggle is our source of strength'
http://www.youtube.com/watch?v=LWU4j01t ... re=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=LWU4j01t ... re=g-all-u
- MatyiG
- Adminisztrátor
a hideg ráz, mikor bejön puyol helyére és fél év után visszatért...Sanama írta:várunk a pályára Eric!
http://www.youtube.com/watch?v=u4XpUQlG ... r_embedded
várunk a pályára Eric!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Elképesztő, hogy mennyi akaratereje van! Ha így folytatja téli igazolásként meg is lesz a középső védőnk. Alba és Adriano megoldják a baloldalt, középen szorulunk segítségre és Abidal ott is tanárian játszott.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Vár rád a kezdőcsapat Abi!
-
- Az Év fórumozója 2013
- shutterisland
- Director del Fútbol
na igen, az biztos, hogy nem kicsit fog rázni minket a hideg, mikor újra pályára lép, legyen az egy 3. osztályú csapat elleni kupameccsen is akár.
viszont az valami csoda lenne, ha csak meg tudná közelíteni a régi, csúcsformában játszó abidalt.
egy 40-60%-os abidalnál pedig azért mind adriano, mind alba jobb választás véleményem szerint.
de azzal egyetértek, hogy középhátvédként nagyobb hasznát venné a csapat.
viszont az valami csoda lenne, ha csak meg tudná közelíteni a régi, csúcsformában játszó abidalt.
egy 40-60%-os abidalnál pedig azért mind adriano, mind alba jobb választás véleményem szerint.
de azzal egyetértek, hogy középhátvédként nagyobb hasznát venné a csapat.
Ha nem csak 25-ig lehetnének a mezszámok az első csapatnál, akkor visszavonulása után (remélhetőleg Barcelonából) azonnal visszavonultatnám a mezét, mert hihetetlen ez az ember. Én is azon a véleményen vagyok mint Xavi, vagyis aki ennyi mindent átélt (az egész életére értem, nem csak a májtranszplantációra) az rengeteg dolgot tudna mesélni a fiataloknak, és a csapatnál kell maradnia.
Talán majd Xavi lesz egyszer a vezetőedző, segédje pedig Abi
Talán majd Xavi lesz egyszer a vezetőedző, segédje pedig Abi

Egyetértek. Én is úgy gondolom, hogy alapjában véve itt számol vele Tito. Ne felejtsük el, hogy az utóbbi években tanárian játszott középen is, márpedig ez az a poszt, ahol a többéves rutin sokkal többet számít, mint a fiatalos lendület. Természetesen kell neki idő, hogy belelendüljön és felvegye a ritmust, de optimális esetben 2-3 jó szezon szvsz mindenképpen benne van még.BritishKnight írta:Szerintem Abidalt a felépülés után középhátvédként kellene játszatni.
Balhétvédből van 2 minőségi játékos.És középhátvédből úgy is szűkösen vagyunk.
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Szerintem Abidalt a felépülés után középhátvédként kellene játszatni.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Igen, ha visszatér akkor 3an lesznek arra a posztra és kérdés, hogy ki elé, illetve sikerül-e valaki elé bejátszania magát. Az nem kérdés, hogy csúcsformában volt mikor kiderült a betegsége (először) szerintem elfogultság nélkül mondhatom, hogy a világ akkori legjobb balhátvédje volt. Viszont valóban nem tudhatjuk, milyen irányba terelte ez a huzavona a képességeit. A kor szerintem a legkisebb gond, láthatjuk hogy Puyol milyen gyorsan gyógyul mindig, és milyen jó kondiban van, pedig 35 lesz. Ráadásul - minden rasszizmus nélkül - a feketék sokkal tovább bírják az ipart. Lásd.: Drogba, Anelka, Diarra stb...shutterisland írta:nagyra értékelem, amit tesz a visszatérése érdekében (ami ugye november-december környékére datálható) de azért mielőtt itt jön a hullám, hogy valami nagy robbantást várunk tőle, azért szerintem tisztába kell tenni a dolgokat.
abi 33 lesz, májátültetés után van, és a posztján van előtte 2 ember.
most ez nem ilyen lehangoló hozzászólás akart lenni, csak szerintem a visszatérésének a sportszakmai értéke jelentősen kisebb lesz, mint az érzelmi.

Nem vagyok otthon a májátültetés és a versenysport összeegyeztetésében, épp ezért én bizony várok, a tehetség, alázat nem vész el, kondi meg a legegyszerűbb.shutterisland írta:nagyra értékelem, amit tesz a visszatérése érdekében (ami ugye november-december környékére datálható) de azért mielőtt itt jön a hullám, hogy valami nagy robbantást várunk tőle, azért szerintem tisztába kell tenni a dolgokat.
most ez nem ilyen lehangoló hozzászólás akart lenni, csak szerintem a visszatérésének a sportszakmai értéke jelentősen kisebb lesz, mint az érzelmi.
Azt tudom, h eltelt a kritikus időszak, és visszatérhet a normális életvitelhez, de azt is, h vannak megkötöttségek. Hogy ebbe beletartozik-e a versenysport, azt nem tudom, de annyiban biztosan segít, h egészségesen táplálkozik, nem hízik el és nem fogyaszt alkoholt.
Az meg nem kérdés, h Abidal mindkét említettnél jobb focista.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Robbanás tuti lesz. A Camp Nou fog felrobbanni abban a pillanatban, mikor ismét pályára lép a "22-es".

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- miihii
- KHAL
Feltételezem elég kevesen vannak, akik vmiféle robbantást várnak tőle, legalábbis idén. A körülményei ismeretében inkább mindannyian azt várjuk, h újra a keretben, illetőleg a pályán láthassuk viszont, még ha momentumokra is. Az már bizakodásra adhat okot, h tényleg esélyes az igazi comeback tőle majd vmikor a közeljövőben és talán a következő szezonra már újra King Eric lesz a sorainkban.shutterisland írta:nagyra értékelem, amit tesz a visszatérése érdekében (ami ugye november-december környékére datálható) de azért mielőtt itt jön a hullám, hogy valami nagy robbantást várunk tőle, azért szerintem tisztába kell tenni a dolgokat.
Addig meg csak erősödjön, nyerje vissza a kondiját, a formáját és újra szokjon bele a futballba.
Tehát igazad van, érzelmileg rengeteget fog jelenteni, ha újra a gyepen láthatjuk viszont, ami még csak előrevetíti az igazi visszatérését. Remélem mielőbb

Amit eddig sem lehetett kétségbe vonni, de ismét bizonyságát adja: hatalmas példakép! Respekt, Abi

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- shutterisland
- Director del Fútbol
nagyra értékelem, amit tesz a visszatérése érdekében (ami ugye november-december környékére datálható) de azért mielőtt itt jön a hullám, hogy valami nagy robbantást várunk tőle, azért szerintem tisztába kell tenni a dolgokat.
Boldog szülinapot Abi!
Valahol olvastam, hogy, ha minden a terve szerint halad, szeptemberbe visszatér!
Valahol olvastam, hogy, ha minden a terve szerint halad, szeptemberbe visszatér!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
-
- Az Év fórumozója 2013
Boldog 33. születésnapot és mihamarabbi visszatérést a Királynak!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Eric Abidal a hivatalos FB-oldalán jelentette be, hogy a visszatérése folyamatban, mostantól az edzőteremben fog dolgozni.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca99 írta:Itt a kép, plusz a hivatalos honlap az írta, hogy az edzőterembe tartott, amikor megállt a csapattársaknál, biztos a visszatérésen dolgozik.

Itt a kép, plusz a hivatalos honlap az írta, hogy az edzőterembe tartott, amikor megállt a csapattársaknál, biztos a visszatérésen dolgozik. 

-
- Llegenda del Barça
Hát nekem nagyjából ugyanolyan, mint az összes többi remix. xhar.Bob_Marley írta:Hát szegénykém inkább maradjon a focinál borzalom ez a 2szám![]()

Hogy ne menjek el annyira offba:
Én azt mondom, nagyon szívesen látnám újra a pályán (ki nem?), de lehet az egészségének az tenne a legjobbat, ha befejeznné. Bár nem tudom milyen hatással van ez a fajta betegség egy karrierre. Egy ilyen teljesen más, mint egy lábtörés. De én azt mondom mindennek ellenére, látni fogjuk még őt a pályán! Nagyon visszaszeretne térni, azt mondják és szerintem vissza is fog!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hát szegénykém inkább maradjon a focinál borzalom ez a 2szám
Ráadásul a Coming Home eredetiben (ott is P Diddyn kívül
) iszonyat jó zene így meg radiátor, meg porszívó hangokkal alatta hallgathatatlan.
De legalább ezek szerint jól van, ha zenélget, s én bízom benne talán még látjuk pályán ha nem is nálunk akkor valahol.

De legalább ezek szerint jól van, ha zenélget, s én bízom benne talán még látjuk pályán ha nem is nálunk akkor valahol.

-
- Az Év fórumozója 2013
- Kash
- Entrenador del Barça
Kiválló balhátvéd Abidal, sajnos a sport1-en lejátszották a Valencia elleni bajnokit(2-2) és ám mindkét gólja az övé volt, jól eltalálták az operatőrök.
Szivét, lelkét beleteszi a márkőzésekbe, örülök, hogy 14 aranyérmet vitt haza...
Szivét, lelkét beleteszi a márkőzésekbe, örülök, hogy 14 aranyérmet vitt haza...