2009.03.18. 19:58:01
A balszélső kérdéseben én Silva felé hajlok, bár Riberyt pillanatnyilag jobb játékosnak tartom. Azért Silva mert szerintem azon felül, hogy tényleg tud, még az is emllette szól, hogy ismeri a spanyol bajnokságot, továbbmegyek, ismeri Puyolt, Piquét, és ami fontosabb Xavit és Init is. És persze nagyon fiatal is, úgyhogy még nagyon sokat fog fejlődni. Ribery kicsit zsákbamacsaka, bár nem kétlem hogy megéri a pénzét, ez egy kellemes választás, főleg azt nézve, hogy ha nem is jön senki akkor megoldja a jelenlegi keret is, és nem is akárhogy.
A balhátvéd kérdés már jobban izgat! Bár Abidal nagyon jól védekezik, de egyáltalán nem támad jól (de ez már ki lett vesézve), és sokak véleménye szerint nem bírna el a csapat két támadó szellemű szélsővédőt, de szerintem az eddig szóbajövő védők -elsősorban Lahm-, a védekezésben is világklasszis. De az idei, támadásban elég gyenge bal oldalunk után engem már nem zavarna az sem, ha a balhátvéd előlragadása miatt kapnánk gólt (persze azért nem nagyon kéne). Elég jól zár a védelmünk, a középpálya is visszarendeződik, ha pélául Alves elölragad, úgyhogy én hajlok a támadó felfogású balhádvéd felé.
De azért GO ABIDAL! GO HENRY! és GO BARCA!