A játékosok türelme nem fogyhat el,mert ezért fizetik őket,szemben a szurkolókkal akik nemhogy nem kapnak semmit a pénzükért,de még semmibe is veszik őket.blaugrana17 írta:Deco es Ronnie is csak emberek es meglehet oket erteni.Oriasi nyomas van rajtuk es neirjatok,hogy azert profik,hogy megszokjak.A hozzaallasukkal pedig nemvolt baj,egy ideig-de nemjottek az eredmenyek,a nyomas viszont nott.Hogy elmaradtak az eredmenyek az sok apro osszetevonek koszonheto-a vezetoseg,egy picit Frank,de ide tartozik a szerencse hianya is.Lehet,h.naiv vagyok,de szerintem nem tudatosan hagyta ki az el clasicot.ne iteljuk el se Decot se Ronniet,nemvagyunk a helyukben,nemlatjuk igazan,amit ok latnak.Ja ahogy elfogyott a sociok turelme,egy ido utan elfogyhatott a jatekosoke is,nem??
Deco #2
-
- Barça C
Deco es Ronnie is csak emberek es meglehet oket erteni.Oriasi nyomas van rajtuk es neirjatok,hogy azert profik,hogy megszokjak.A hozzaallasukkal pedig nemvolt baj,egy ideig-de nemjottek az eredmenyek,a nyomas viszont nott.Hogy elmaradtak az eredmenyek az sok apro osszetevonek koszonheto-a vezetoseg,egy picit Frank,de ide tartozik a szerencse hianya is.Lehet,h.naiv vagyok,de szerintem nem tudatosan hagyta ki az el clasicot.ne iteljuk el se Decot se Ronniet,nemvagyunk a helyukben,nemlatjuk igazan,amit ok latnak.Ja ahogy elfogyott a sociok turelme,egy ido utan elfogyhatott a jatekosoke is,nem??
-
- Llegenda del Barça
és hát azt sem kellene elfelejteni, h egyik gyerek sem üveggolyókért és tükrökért, hanem igen kellemes euromilliókért durcáskodik és megy zuhanyozni a szünetben, utána pedig tűnik el a stadionból...
javaslom, h próbálja meg közülünk ezt eljátszani vki a munkahelyén.
javaslom, h próbálja meg közülünk ezt eljátszani vki a munkahelyén.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ezt egyszer Eto'o is megcsinálta még 2006 nyarán az Espanyol elleni szuperkupa meccs szünetében. Akkor már lehetett volna sejteni, hogy kezd kicsúszni Frank kezéből a "gyeplő", és esetleg lépni vmit...de a szőnyeg alá lett seperve a dolog.
Sajnos.
Sajnos.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Entrenador del Barça
Kéretik szurkolókat kihagyni a dumából. A szurkoló csak lereagálja az eseményeket. Ráadásul ott helyben biztos többet tudnak mint mi. Amikor lehetett dicsértük őket. Az események irányitása nem rajtunk múlik.
Fecó
ha ez tényleg igaz, hogy csak úgy ott hagyta a csapatot a szünetben, akkor mindenképpen meg kell válni tőle!nekem ez a véleményem!lehet Ő akármekkora sztár és tehetett Ő akármennyit a klubbért, nem érdekel! ilyet profi játékos még a magyar NB1-ben sem tehet meg! plusz még nagyon sok pénzre is megbüntetném!!!
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igazad van...Varga Tamás írta:Csak a Barca!
Akkor a többi játékost, az edzőt, miért nem fütyülték ki? Ők nem voltak a csapat részesei? Ők nem vették ki a részüket a nagyszerű, páratlan és eredményes szereplésből? Ne legyünk már álszentek!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Okés, Neked is leírom kedves Ákos, igazatok van.Enrique írta:Csak annyit jegyeznék meg: Deco (és R10) pedig egy egész szezonon keresztül gyalázta a Barca mezt. Csoda, hogy eddig kitartott a szurkolók türelme.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.
Tettükre nincs mentség, innentől kezdve nem méltók a Klub mezére.

Deco azért nem gyalázta egy szezonon keresztül, mert a fél szezonban sérült volt, az ősszel, amíg nem volt sérült, addig jól játszott. Tehát, teljesen nincs igazságod.
Abban igen, hogy félidőben nem hagyom ott a csapatot. És abban is egyetértek Veled, hogy méltatlanná váltak a klub mezének viselésére.
Ja, és annyit, hogy Deco a sárgát biztos nem szándékosan szerezte be, hogy ne játszhasson a klasszikuson. Azzal a játékossal szemben törlesztett, aki 1 perccel korábban csúnyán a földbe gyalulta Eto'o-t, és utána még fejbe rúgta a labdával is. Tehát: pusztán csapattársi szeretetből adta vissza a "szeretetcsomagot" a valenciainak. Szerintem.

- Capon
- Llegenda del Barça
Hát ez egy olyan sport ahol nézök is vannak bármilyen meglepő. Ezek a játékosok "csak"alkalmazottak. Ők abból élnek hogy szerepelnek, ezért kapják a fizetésüket hogy mindent megtegyenek a klubért a pályán. Ezek a sztárok biztos vagyok benne, hogy sok elismerést, szeretetet, külön bánásmodot kapnak a szurkoloktól, a "szurkolókból élnek" Akár egy zenész a rajongóiból.... Hosszabb ideig tartó rossz forma, lelketlen játék, flegmaság esetén ugyan ezek az emberek akikből élnek szerintem nyilvánithatnak negatív véleményt is. Évekig tapsolnak, szurkolna, skandálják a nevét egy játékosnak (azt lehet), de tertósan rossz forma és minösithetetlen játék esetnén nem nyilvánithatnak negativ véleményt? A szurkolók a leláton tudják megosztani véleményüket a játékosaikkal legyen ez taps vagy fütty. Jobb lenne a játékos háza elött tennék vagy álitsák meg az autoját az utcán?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Csak annyit jegyeznék meg: Deco (és R10) pedig egy egész szezonon keresztül gyalázta a Barca mezt. Csoda, hogy eddig kitartott a szurkolók türelme.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.
Tettükre nincs mentség, innentől kezdve nem méltók a Klub mezére.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csak a Barca!
Akkor a többi játékost, az edzőt, miért nem fütyülték ki? Ők nem voltak a csapat részesei? Ők nem vették ki a részüket a nagyszerű, páratlan és eredményes szereplésből? Ne legyünk már álszentek!
Olafinho! Zozz!
Okés. Belátom ebben igazad van. Nálad a pont.
Ez a része a véleményemnek visszavonva. Ha jobban belegondolok.
Viszont Samu esetében tartom.
Olafinho! Zozz!
Okés. Belátom ebben igazad van. Nálad a pont.
Ez a része a véleményemnek visszavonva. Ha jobban belegondolok.
Viszont Samu esetében tartom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.05.13. 17:36:59-kor.

-
- Llegenda del Barça
Ilyen szinten nem lehet ilyet, mert csak. Ennyi. Pont. Mi az, hogy hazamegy szünetbe utánna meg kinyomja a telóját egy hétre? Ne nevettes már! Ilyen nálunk nincs megye 1be!Varga Tamás írta:Én pedig a nagyszerű katalán hordának az emberhez méltatlan viselkedéséhez, amely jobban hasonlított a csürhére és a csordára, mint emberi lényekre. Akik fütyültek, azok számomra inkább tartoznak az állatok sorába, mint emberekébe. Ja, és gratulálhatunk nekik, hogy az elmúlt négy esztendő leggólerősebb, leginkább küzdő, a szívét-lelkét kitevő Samut is sikerülhet elüldözniük egy francia kezdőért cserébe. Hatalmas nacionalista tett, csak gratulálni lehet nekik ehhez.Zozzy 5 írta:Hogy az R10 fanok nehogy a szivükre vegyék ezért ebben a topikban szeretnék gratulálni ennek a két nagyszerű sportembernek a profi viselkedéséért
Deco-t megértem abból a szempontból, hogy jogosan sértődik meg egy ilyen után. Én még most is azt mondom látva a sárgás belépőjét és annak az előzményét, hogy köze nem volt a sorfalhoz. De ilyet akkor sem csinálhat! Azt elfogadom simán, ha a nyáron azt mondja majd, hogy ő ilyen emberekből nem kér és elmegy. Nem lenne ellenvetésem ilyen gondolkozás ellen. De ennek nem ez a módja amit most csinál Deco.
Ronaldinho meg egyre mélyebbre sűllyed ahonnan a múltbéli góljaival nem fogja kihúzni magát.
Visszatérve a közönségre: ketté kell választani a játékosok és a klub felé intézett reakcióikat. Amit Laporta kap azt megérdemli, Deco-t szerintem jogtalanul kezdik ki (ennek ellenére él amit mondtam), Samuról pedig a saját topikjában írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.05.13. 17:35:40-kor.
No!
Ilyet sportember NEM CSINÁL
Ilyet Profi (fizetett) sportember SEM CSINÁLHAT!
Hülye szurkolók mindenhol vannak (pl:Fradi), de akármilyen hülyék, v alávalók, azért a pénzért amit a jegyért/bérletért adnak ki egyész egyszerűen joguk van véleményt nyilvánítani.
Azért ne tegyünk már úgy, mintha téglával dobálták volna meg Deco-t. A fütty belefér.
Amit KapdBeDekó csinált az meg nem, mert ő köteles az edző utasításának megfelelően cselekedni, akkor is ha nem ért vele egyet .
Ez Nonszensz!
Meg az is, h a végén a szurkolók lesznek a felelősek az elcseszett szezonért. Bocsi srácok, de ez marhaság...
Ilyet sportember NEM CSINÁL
Ilyet Profi (fizetett) sportember SEM CSINÁLHAT!
Hülye szurkolók mindenhol vannak (pl:Fradi), de akármilyen hülyék, v alávalók, azért a pénzért amit a jegyért/bérletért adnak ki egyész egyszerűen joguk van véleményt nyilvánítani.
Azért ne tegyünk már úgy, mintha téglával dobálták volna meg Deco-t. A fütty belefér.
Amit KapdBeDekó csinált az meg nem, mert ő köteles az edző utasításának megfelelően cselekedni, akkor is ha nem ért vele egyet .
Ez Nonszensz!
Meg az is, h a végén a szurkolók lesznek a felelősek az elcseszett szezonért. Bocsi srácok, de ez marhaság...
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egy ilyen idény után mit kellett volna csinálni a közönségnek? Prémiumot követelni eme remek teljesítményért a játékosoknak? Teljesen jogos volt a kritikájuk. Egy nagy [auto_cenzúra] volt idén a csapat és teljesen érthető a közönség elkeseredése és kritikája, ha meg valamelyik játékos ezt nem tudja elfogadni, hogy ebben a csapatban többet várnak tőle, akkor az nyugodtan mehet amerre lát.Varga Tamás írta:Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.Saviola írta:A közönség a hibás,hogy Deco és R10 egy f.szkalap?Jézusom..Biztos ők a hibásak,hogy mernek szurkolni,s szóváteszik,hogy a két úriember nagyívben sz.rt az egészre az idény során.Gratulálok.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Elfogadom, ha más véleményen vagytok.
De, leszögezném: leírtam, hogy a játékosok viselkedését sem tartom helyesnek, de valamilyen szinten megértem őket. Főleg, Eto'o-t, egy picit Decót is. R10 magatartása tényleg véleményes, hiszen ő nem is játszott. De ha emiatt megy el Samu, akkor a jelenlévő "nagyon nagy" katalán szurkolók bekaphatják.
Részemről ennyi. A véleményem leírtam, és ezt tartom.
De, leszögezném: leírtam, hogy a játékosok viselkedését sem tartom helyesnek, de valamilyen szinten megértem őket. Főleg, Eto'o-t, egy picit Decót is. R10 magatartása tényleg véleményes, hiszen ő nem is játszott. De ha emiatt megy el Samu, akkor a jelenlévő "nagyon nagy" katalán szurkolók bekaphatják.
Részemről ennyi. A véleményem leírtam, és ezt tartom.

-
- Jugador del Barça
szánalmas a teljes szezonjuk! az egészben csak az az idegesítő h mostmár szinte semmi pénzt nem kapunk értük... tavaly azér még volt áruk
rijkaard-nak minden elismerésem a barcában lehúzott éveiért bár az kicsit fáj h ezt az uccsó kettőt így elszúrta. bár nem lennék benne biztos h ő a hibás itt a dolgokért, gondolok itt pl a játékosok hozzáállására... azt nem tudom megérteni h hogy lehet igy jáccani egy búcsúmeccsen, na meg az el classicón, a becsületük lett vele oda és a közönség szeretete. remélem a murcia ellen vmi pozítivum is lesz a csapatban bár ezzel már semmit nem érnek el de legalább marad egy jó emlék az évről...
deco és ronnie a két kedvencem volt a barcából (+még páran mások) de amit most tettek ez megengedhetetlen... és idegesítő!
rijkaard-nak minden elismerésem a barcában lehúzott éveiért bár az kicsit fáj h ezt az uccsó kettőt így elszúrta. bár nem lennék benne biztos h ő a hibás itt a dolgokért, gondolok itt pl a játékosok hozzáállására... azt nem tudom megérteni h hogy lehet igy jáccani egy búcsúmeccsen, na meg az el classicón, a becsületük lett vele oda és a közönség szeretete. remélem a murcia ellen vmi pozítivum is lesz a csapatban bár ezzel már semmit nem érnek el de legalább marad egy jó emlék az évről...
deco és ronnie a két kedvencem volt a barcából (+még páran mások) de amit most tettek ez megengedhetetlen... és idegesítő!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, ha szerinted a "közönség" vasárnap este ember módjára viselkedett, akkor érdekes értékrended van. Ha velem a saját közönségem így viselkedne, én is venném a sátorfámat. Ki az a játékos, akit 45 percen keresztül aláznak, és ehhez még jópofát is vág? Ilyen még nem született meg. Főleg úgy, hogy mindenki tudta, hogy Deco is és Ronnie is távozik az idény végén.Saviola írta:A közönség a hibás,hogy Deco és R10 egy f.szkalap?Jézusom..Biztos ők a hibásak,hogy mernek szurkolni,s szóváteszik,hogy a két úriember nagyívben sz.rt az egészre az idény során.Gratulálok.

Szerintem most nincs igazad Tamás!
Egyértelműen arról tettek tanubizonyságot,hogy nem igazi sportemberek,és nem valóak a Barcelonába! A helyes dolog ilyenkor felszivni magad,és szived lelked kitéve kiengesztelni a közönséget! Persze ehhez dolgozni kell,sokkal egyszerűbb elhúzni,és megsértődni! Ja,és ne legyünk naivak,nem volt véletlen egyik sárga lap sem!Főleg az Eto'o-é...
Egyértelműen arról tettek tanubizonyságot,hogy nem igazi sportemberek,és nem valóak a Barcelonába! A helyes dolog ilyenkor felszivni magad,és szived lelked kitéve kiengesztelni a közönséget! Persze ehhez dolgozni kell,sokkal egyszerűbb elhúzni,és megsértődni! Ja,és ne legyünk naivak,nem volt véletlen egyik sárga lap sem!Főleg az Eto'o-é...
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A közönség a hibás,hogy Deco és R10 egy f.szkalap?Jézusom..Biztos ők a hibásak,hogy mernek szurkolni,s szóváteszik,hogy a két úriember nagyívben sz.rt az egészre az idény során.Gratulálok. 

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Teljesen igazad van. Nem lehet ilyet csinálni, hogy szünetben átöltözik. Az ilyen játékosok túl nagyképűek, saját magukat előbbre helyezik a csapatnál.Latya írta:Nem tudom ti hogyan vagytok vele, de én nagyot csalódtam Decoban. Eddig sem volt a kedvencem, de legalább küzdött ha a pályán volt. Szerintem egy profi játékosnak fel kell tudnia dolgozni azt ha kifütyülik vagy durva szavakkal illetik, mert ez benne van. Másik meg az, hogy ha ilyen történik akkor jobban kellene hajtani, küzdenie, így megmutatná az őt bírálóknak h milyen fából is faragták...
Az meg vérlázító, hogy egyesek itt Laportáékat, meg a közönséget is hibáztatják

Az sem mentség, ha biztos a távozása a klubtól. Attól még kibír egy-két hetet.
Előre a TITOlusokért!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Okés. Tegyük fel, hogy szándékosan sárgult be. Akkor erre az a megoldás, hogy meg kell kövezni, meg kell alázni, el kell üldözni. Mert ilyen még soha nem fordult elő a Barca történetében. Szánalmasak a szurkolók, de náluk csak a vezetőség és a Presidente a szánalmasabb. Mérhetetlenül ellenszenvessé váltak a szememben, főleg Laporta. Már várom 2010-et, amikor Laporta lelép a színről. Bár ha lenne benne becsület, akkor önként venné a kalapját. Sikerült leamortizálnia egy amatőr ötödosztályú csapat szintjére a Barcelonát.Komiszka írta:Hát érdekesen gondolkodsz. Nem értem miért a közönség hibája, hogy elmennek.A Barca egy katalán klub Spanyolországban, a real-barca egy katalán számára a legfontosabb meccs, ha Deco direkt eltiltatja magát akkor alap, hogy kifütyülik. Meg is érdemli amit kap, ez nem profi hozzáállás. Mi az, hogy lelép a meccs közepén álljon meg a menet...

-
- Jugador del Barça
Hát érdekesen gondolkodsz. Nem értem miért a közönség hibája, hogy elmennek.A Barca egy katalán klub Spanyolországban, a real-barca egy katalán számára a legfontosabb meccs, ha Deco direkt eltiltatja magát akkor alap, hogy kifütyülik. Meg is érdemli amit kap, ez nem profi hozzáállás. Mi az, hogy lelép a meccs közepén álljon meg a menet...
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Profi szinten akkor se lehet ilyet csinálni. Ez megengedhetetlen viselkedés, még akkor is, ha valahol emberileg picit igazuk van.Varga Tamás írta:Ide írom a véleményem, de megegyezik R10 esetével kapcsolatban is.
Mindketten hibáztak, de a legnagyobb ludas a közönség és a vezetőség. Mert milyen csapat az, ahol a szurkolók döntik el, ki maradjon vagy ki menjen? Milyen csapat az, ahol ilyenkor a szurkolókat nem intik fegyelemre. A szurkolók egy csoportja beképzelt, hülye, nacionalista érzelmektől túlfűtött, emberi gondolkodásra képtelen egyén. Deco viselkedését megértem, és azonosulni tudok vele. Én is így tettem volna.
A vezetőség adta a lovat a szurkolók alá, közös erővel kiutálták őket. Ez az én véleményem. Ez nem azt jelenti, hogy a két játékost nem hibáztatom, és nem tartom felelősnek.