Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
<--- gejzi állj le.. most regeltél, van 2 hozzászólásod, mind2vel sértegetsz.. az megy neked... jah, és légyszives ne sértegess semmi jogod nincs hozzá! thxgejzy10 írta:Miért csak ilyen XXXX reálosok vanna k itt,,,?, nyalogassuk a sebeiteket??
Tényleg a real a legjobb csapat, mis sem bizonyítja jobban, hogy a Barca lett abajnok..[[img]
[/img][/code]
<--- nem nyilatkozom, lehet h jön lehet h nem. ja egyébként Glazer nem akar hosszabbítani vele de: www.madridista.hu ott olvastamCharlie írta:Colin!
Az én véleményem az hogy CR nem fog hozzátok menni,mert Freguson miért akarna megvállni az 1ik legjobb játékosától?Hm?Sztem ez teljesen hülyeség,ugyanúgy mint az Emersonos hír.Én így gondolom.
C.
<---Neked az nem számít szidásnak, h közlitek az oldals e tul jó a fórumja meg egyenesen sz@rEnrique írta:Szó nincs róla! a Félreértések elkerülése végett.Colin írta:Jah gyerekek: Azért nem kéne szidni a madridistát. Végülis mi sem szidjuk az eurobarcát...
<--- bocsi akkor részeg voltam!Badi írta:egy régi hszColin írta:4-2 lehet örülni Razz
Ezt mondom én is örüljetek, mert a végén másodiktól jobbak nem lehettek Smile úgy gondolod? csak figyelj és sírj... Very Happy
egy régi hszColin írta:4-2 lehet örülni Razz
Ezt mondom én is örüljetek, mert a végén másodiktól jobbak nem lehettek Smile úgy gondolod? csak figyelj és sírj... Very Happy
<--- Te viszont nagyon jó helyen élsz! Éljen SzigetszentMIKLÓSHAnonymus írta:Csak kiváncsiságból kérdezem, de mi vesz rá egy madridistát arra hogy egy nap vagy 50 hozzászólást írjon egy barcás fórumra?