Meg e??? Kiszen még Ronie sem volt annyi!Charlie írta:Lehet hogy isten,de akkor is meglehetett volna 36 alatt úszni jóval![]()
C.

Meg e??? Kiszen még Ronie sem volt annyi!Charlie írta:Lehet hogy isten,de akkor is meglehetett volna 36 alatt úszni jóval![]()
C.
SAviolát 36milláért vettük,és Maxi nyilván azért ilyen olcsó,mert a nyáron lejár a szerződése...Grege írta:Savit asszem 20-ért vettük, pedig akkor ő volt a River gólvágója... Sztm csak ez a szerződés lehet az oka...
Nem Európában játszik,Dél Amerikából olcsóbban meg lehet szerezni vkit,és ez nem csak Dél Amerikára vonatkozik!Grege írta:Tényleg, már többször szerettem volna megkérdezni...
Nem tudja valaki, hogyha ennyire jó játékos, akkor miért kapjuk meg ilyen "olcsón"? Azért az 5-6 milla nem olyan sok, ha belegondolunk, hogy Iaquinta 8-10 lett volna. Lejáróban volt a szerződése, vagy miért?
Tavaly láttam 1párszor a libertadores kupában, amit a sport1 adott, hát elég jól nyomta....Cavenaghival nagyot alkottakZsolti írta:Igaz.Nagyon nagyon jó játékos,bár nem láttam sokat játszani,de amikor láttam akkor bizony nagyon küldte.Barrientos írta:Láttam már játszani én is, és ha azt nyújtja amit a Riverben, akkor hamar közönségkedvenc lehet itt isZsolti írta:Én már láttam játszani,és nem kell félni,biztosan megérdemli a topicot.
Igaz.Nagyon nagyon jó játékos,bár nem láttam sokat játszani,de amikor láttam akkor bizony nagyon küldte.Barrientos írta:Láttam már játszani én is, és ha azt nyújtja amit a Riverben, akkor hamar közönségkedvenc lehet itt isZsolti írta:Én már láttam játszani,és nem kell félni,biztosan megérdemli a topicot.
Ritkan adok igazat neked, de ebben igazad van nem tudunk rolla semit.redlions írta:Ez a topic valahogy nem igazán Maxiról szól!Akkor minek hoztátok létre???
Ráadásul nálunk még semmit sem tett le az asztalra, hogy megérdemelje.
Büszkék lehetnek bizony,mert nagyon úgy néz ki,hogy megszerezték azt,akit kinéztek!Enrique írta:Ez is egy vélemény...Ronaldinho22 írta:Amúgy Maxiról már december elején szó volt (hogy nagyon kéne meg minden), és ezzel baszkódtak másfél hónapig, hát nemazért, de büszkék lehetnek magukra a vezetők!