Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.09. 15:12:34

ab1daL írta:Eltudná mondani vki mit ír ez a cikk? http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ernational
Valószínűleg a VB után lemondja a válogatottságot.
ab1daL
Director del Fútbol

2009.09.09. 15:11:43

Eltudná mondani vki mit ír ez a cikk? http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... ernational
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.09. 14:17:22

balazsfoci írta:
menczel írta:Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.
Így más értelmet nyer az egész dolog, ez nyilvánvaló. Kíváncsi leszek mennyi idő amíg beilleszkedik.
Én is ilyen értelemben veszem, ahogy menczel írta. Gyakorlatilag bővül a taktikai repertoárunk ->és ez motiválja a csapatot, hiszen új dolgokat kell csinálniuk. (Természetesen megtartva a régi stílusunkat is.)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.09. 13:26:33

menczel írta:Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.

Így más értelmet nyer az egész dolog, ez nyilvánvaló. Kíváncsi leszek mennyi idő amíg beilleszkedik.
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.09. 13:22:41

balazsfoci írta:
Mikaos írta:Más:
Cruyff nyilatkozta, hogy Ibra azért is volt jó húzás, mert a csapaton belül fenntartja a motivációt azzal, hogy a játékosok igyekeznek javítani saját munkájukon is, mivel meg kell szokniuk egy viszonylag új rendszert az előre passzolásokban, és most már többet is lehet ívelgetniük. Tehát mindenkinek javulhat az egyéni teljesítménye is ezáltal. Megint egy érdekes gondolat - szerintem egész jó.
Ha belegondolsz ez magában egy nagy hülyeség, legalábbis az előző nyilatkozatokat is figyelembe véve. Ugyanis mindenki(köztük Cruyff is azt nyilatkozza állandóan, hogy a játékosok alkalmazkodjanak a Barca játékrendszeréhez, és ne a Barca játékrendszere a játékoshoz. Vagyis mindig felhívják a figyelmet arra h a Barca soha nem fog változtatni a stílusán. Márpedig ha elkezdene ívelgetni akkor ez megölné a középpályás játékot, ahogy ezt szombaton is láthattuk kicsiben a Magyar-Svéd meccsen. Szóval azt akarom kifejezni h szerintem nem a Barca, és annak játékosai fognak alkalmazkodni Senior Ibrához hanem utóbbi fog a csapat stílusához alkalmazkodni.
Amúgy meg Cruyff jóhogy azt fogja nyilatkozni h óriási húzás az Eto'o Ibra csere, hiszen ő tanácsolta Pep-nek(ebben szinte 100% biztos vagyok). De ha valóban azt nyilatkozta amit leírtál az nem kicsit lenne baklövés. És ez a taktikai érzékét ásná alá, hiszen a fent leírtak alapján nem jönne be az elképzelése.
Ott tévedsz h kizárólagosnak veszed mindkettőt. Pedig csak arról van szó hogyha egy vonalmelletti szituáció úgy alakul akkor be lehet ívelni bizakodva és nem labdatemető mint eddig volt. Nyilván nem fogunk játékrendszert váltani csak egy ujabb egészen jó fegyver lesz. Mint pl Chelsea, Man city, Sahtar tipusu bunkercsapatok ellen nagyon is elkel.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.09. 12:28:04

Mikaos írta:Más:
Cruyff nyilatkozta, hogy Ibra azért is volt jó húzás, mert a csapaton belül fenntartja a motivációt azzal, hogy a játékosok igyekeznek javítani saját munkájukon is, mivel meg kell szokniuk egy viszonylag új rendszert az előre passzolásokban, és most már többet is lehet ívelgetniük. Tehát mindenkinek javulhat az egyéni teljesítménye is ezáltal. Megint egy érdekes gondolat - szerintem egész jó.
Ha belegondolsz ez magában egy nagy hülyeség, legalábbis az előző nyilatkozatokat is figyelembe véve. Ugyanis mindenki(köztük Cruyff is azt nyilatkozza állandóan, hogy a játékosok alkalmazkodjanak a Barca játékrendszeréhez, és ne a Barca játékrendszere a játékoshoz. Vagyis mindig felhívják a figyelmet arra h a Barca soha nem fog változtatni a stílusán. Márpedig ha elkezdene ívelgetni akkor ez megölné a középpályás játékot, ahogy ezt szombaton is láthattuk kicsiben a Magyar-Svéd meccsen. Szóval azt akarom kifejezni h szerintem nem a Barca, és annak játékosai fognak alkalmazkodni Senior Ibrához hanem utóbbi fog a csapat stílusához alkalmazkodni. Legalábbis az ésszerű megoldás ez lenne sztem vagy különben véleményem szerint ha ez nem így lesz, meg fog bomlani az a játék ami a dél amerikai foci stílusjegyeit viseli(rövid, kis és pontos passzok a visszalépő csatárnak). A legrosszab döntés lenne ha egy magas csatár miatt feladnák ezt a stílust. Tanulja meg Ibra, vagy ha nem megy neki akkor tudomásul kell venni, és belátni h ez nem jött be. Hozzáteszem nem a jelenről hanem a jövőről beszélek.

Amúgy meg Cruyff jóhogy azt fogja nyilatkozni h óriási húzás az Eto'o Ibra csere, hiszen ő tanácsolta Pep-nek(ebben szinte 100% biztos vagyok). De ha valóban azt nyilatkozta amit leírtál az nem kicsit lenne baklövés. És ez a taktikai érzékét ásná alá, hiszen a fent leírtak alapján nem jönne be az elképzelése.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.09. 11:17:23

balazsfoci írta:
knor írta:Fulvio Collovatti, az Inter egykori játékosa szerint Zlatan Ibrahimovic nélkül sokkal többre viheti a klub. A korábbi védő ehhez még hozzátette, hogy Samuel Eto'o és Wesley Sneijder kiválóan illeszkedik a klub elképzeléseibe, és velük a bajnoki trófea mellett a BL serleg sem elképzelhetetlen.
- Véleményem szerint az idei Inter jóval erősebb, mint a tavalyi - mondta Collovatti. - Több emberrel is beszéltem, és egyöntetű a vélemény, hogy Ibra egyénies stílusa hátráltatta a klubot, így nem kár, hogy távozott.
(no coment)
Hát lehet benne valami ha már szinte mindenki ezt nyilatkozza Ibráról.
Természetes, hogy az Interrel kapcsolatban álló összes ember (edző, elnök, egykori játékos, portás, takarító) mind azt fogja nyilatkozni, hogy jobb lett a csapat. Én azt mondom, hogy az eredmények beszélni fognak: alap, hogy meg kell nyerni a bajnokságot nekik újra, és esetleg ezen felül nem ártana egy olasz kupa, vagy egy BL-döntő legalább ahhoz, hogy azt mondhassák: jobbak lettek. Addig csak max. ugyanolyanok.

Más:
zsoltfree
Capitá del Barça

2009.09.09. 10:53:10

Én ezt azért nem hiszem mert a tavalyi év is kb Maiconról és Ibráról szólt. Ibra, gólja nagy részét nem úgy szerezte mint pl Nistelroy, hanem valami elképesztő befejezéssel. Ibra nélkül is lehet lettek volna valahol, de ez a jó edzőknek is köszönhető, de nem utolsósorban az igazi ellenfelek hiányának is. A bundabotrány óta a Milan csak árnyéka azelőtti önmagának, a Juve idén talán már majdnem a régi lesz, a Roma pedig az örök igéret....de ők is már csak lejjebb csúsznak....

Hú, de [auto_cenzúra] volt, azt álmodtam hogy nem láttam 5-6 meccsünket (ilyen az elmúlt 10 évben nem volt), és ezeken 0 pontot szereztünk..... és pont most játszunk a Getafe ellen....én a Getafe meccseken valahogy mindig remegő gyomorral ülök a tv előtt....akár csak az Atletico meccseknél:)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.09. 10:35:23

knor írta:Fulvio Collovatti, az Inter egykori játékosa szerint Zlatan Ibrahimovic nélkül sokkal többre viheti a klub. A korábbi védő ehhez még hozzátette, hogy Samuel Eto'o és Wesley Sneijder kiválóan illeszkedik a klub elképzeléseibe, és velük a bajnoki trófea mellett a BL serleg sem elképzelhetetlen.
- Véleményem szerint az idei Inter jóval erősebb, mint a tavalyi - mondta Collovatti. - Több emberrel is beszéltem, és egyöntetű a vélemény, hogy Ibra egyénies stílusa hátráltatta a klubot, így nem kár, hogy távozott.
(no coment)
Hát lehet benne valami ha már szinte mindenki ezt nyilatkozza Ibráról.
knor
Jugador del Barça

2009.09.08. 15:16:37

Fulvio Collovatti, az Inter egykori játékosa szerint Zlatan Ibrahimovic nélkül sokkal többre viheti a klub. A korábbi védő ehhez még hozzátette, hogy Samuel Eto'o és Wesley Sneijder kiválóan illeszkedik a klub elképzeléseibe, és velük a bajnoki trófea mellett a BL serleg sem elképzelhetetlen.
(no coment)
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.09.07. 15:05:26

senkialfonz40 írta:
madmushroom írta:Elnézést az előbbi Zlatant szidalmazó hozzászólásomért de hihetetlenül bánatos voltam és meggondolatlan, dühében az ember olyat is mond amit normál esetben butaságnak gondol. Ezért elnézést kérek, tőle és tőletek is.
Örülök, hogy így látod, és gondolom a többiek is! :D
Üdv Neked! Hajrá Magyarok, és hajrá Barca!
Na ná hogy örül mindenki...:D
De alfonz lécci ha nem nagy kérés cseréld már le a képed, mindig azthiszem a tiedre hogy az én hsz-m és csak nézek hogy ezt mikor írtam... aztán látom csak a nevet... Tényleg örülnék neki mert nekem már egy éve ez a képem és látom te még új vagy. Előre is köszönöm :oops:
Kép
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.07. 13:55:33

LG írta:Én amugy nagyon birom benne, h amikor nem megy neki a játék, akkor is akármikor képes dönteni, egy jó lövéssel, egy szép sarkazásos passzal, vagy vmi hasonló megmozdulással. Klasszis.
Igen, ezért tart ott ahol tart, ezért vettük meg h váratalan megmozdulásaival sok örömöt okozzon nekünk. Remélem mielöbb 100%-on fog játszani és megmutatja h a világ egyik legjobb csatárát vettük meg....
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.07. 13:51:39

kicsit későn, de azért leírnám saját véleményemet Ibraról, így három négy meccs távlatából. Kezdeném ott, hogy én úgy vélem, hogy Eto'ot csakis ő képes helyetessíteni, szóval én örültem az érkezésének. Viszont egyik meccsről a másikra azt vettem észre, hogy mintha elfelejtett volna focizni, rosszul átvett labdák, nehezére esik a labdavezetés, botladozik, kicsit úgy is mondhatnám hogy ügyetlen. Nem sok Inter meccset láttam, de amit láttam ott teljesen más volt, egyszerűen nem értem. Az okés, hogy a játék stílus más itt nálunk, mint az Interben, de hogy a labda is más legyen:) egyébként a küzdése és akarása teljesen rendben van. Szerintetek ez mitől van? Vagy csak én látom ennyire rosszul? (a válogatottban is ugyanezeket a hibákat láttam tőle)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.07. 13:34:53

madmushroom írta:Elnézést az előbbi Zlatant szidalmazó hozzászólásomért de hihetetlenül bánatos voltam és meggondolatlan, dühében az ember olyat is mond amit normál esetben butaságnak gondol. Ezért elnézést kérek, tőle és tőletek is.
Örülök, hogy így látod, és gondolom a többiek is! :D
Üdv Neked! Hajrá Magyarok, és hajrá Barca!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.07. 13:04:56

Elnézést az előbbi Zlatant szidalmazó hozzászólásomért de hihetetlenül bánatos voltam és meggondolatlan, dühében az ember olyat is mond amit normál esetben butaságnak gondol. Ezért elnézést kérek, tőle és tőletek is.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.07. 12:54:24

Amugy nem ment igazán Zlatannak a játék, de nagyott küzdött! Rég láttam már őt igy harcolni. Nem flegmáskodott a meccsen, és a gólöröme is teljesen őszinte volt.
Azért egészen más a Barcában meg válogatottban, mint anno az Interben, mert itt van motiváció a számára, a végén az Interben már nagyon nem volt, ezért is volt olyan a hozzáállása.
Én amugy nagyon birom benne, h amikor nem megy neki a játék, akkor is akármikor képes dönteni, egy jó lövéssel, egy szép sarkazásos passzal, vagy vmi hasonló megmozdulással. Klasszis.
xavee6
Barça C

2009.09.07. 12:45:59

Rugózhatunk még ezen a témán, de nincs sok értelme. Zlatan megint megmutatta, hogy mekkora lúzer csapat a magyar válogatott. Én kifejezetten örültem a góljának, mert a szombati produkciónk az valójában produkciónak sem nevezhető. Nincs helyünk a "nagyok" között, ennyi!

ZLATAN IBRAHIMOVIC EGY ISTEN!!!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.07. 12:35:00

miihii írta:Magyar BARCA szurkolóként bizonyára különösen nehéz megemészteni,h pont a mi csatárunk lökte a mélybe a válogatottunkat.De asszem abszolút érthetetlen,h miért Zlatan lett kikezdve.HA a magyar csapat képes lett volna épkézláb -VB kijutásért akár a tűzbe is menni akaró- játékot mutatni,HA megtanultak volna együtt élni a teherrel és nem begörcsölni -mint mindig-,HA képesek lennénk élni a nem túl sok helyzetünkkel,HA képesek lennénk végig koncentrálni sípszótól-sípszóig egy meccset,HA Ibra az egyéni kvalitásainak köszönhetően szétfirkálta volna a védelmünket és lő egy hatalmas gólt,akkor esetleg megérteném valahol.De úgy sem annyira,mert a csatár lőjön gólt,tök mindegy,h milyet,ugyanúgy egyet ér :wink:
Inkább a komplett magyar válogatottra lehet neheztelni,mert megremegtek -ahogy vártam is :oops: :roll: - edzőstől,mindenestől.Cirka 20 évünk volt most már felkészülni,h egyszer végre csak lesz esélyünk odaérni vmi nemzetközi tornára,de vhogy csak nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat.
Sanyi nyilatkozatával értek egyet:
"Ilyen gólt csak mi tudunk kapni..."
Igen,halmozottan balszerencsés gólt kaptunk,amihez fogható arcpirító pofont kaptunk már bőséggel és csak nem tanulunk meg koncentrálni,odafigyelni a végsőkig.Lásd női kézi döntők -még mindig sírok- és most pölö ez is.
Nem az ellenfelet kell hibáztatni,nem Zlatant.Csakis magunkat!Ha nem szedtek össze a srácok még az életben elég tanulópénzt ahhoz,h végre kinőjék az ilyen gyermeteg hibákat,akkor ne másban keressék/keressük a hibát.
Nem Zlatan tehet róla,h a védő elszállt,mint a Malév járat,nem ő tehet róla,h nem volt mellette más,aki megakadályozhatta volna a labdaszerzésben,nem az ő sara,h pont akkorát tolt a labdán,h a kapus ne érje el,csak belekotorjon,és végül az sem az ő negatívuma,h épp úgy pattant vissza róla a labda,h az a francos kapuba guruljon...
Ő azt tette,amit kell -a többit meg adtuk hozzá-,de vajon a magyarok is megtettek mindent,amit kell?Amíg nem,addig ne másban keressük a bűnbakot talán...
Kedves Miihii!
Abszolút igazad van, sokat gondolkoztam, de ez teljesen magyar jellemvonás, ráadásul a kézilabda is eszembe jutott, amikor már megnyertük az olimpiát, de mégsem!:-(
Annyi példát lehetne felhozni, hogy szinte fáj!
Nem is értem, hogyan juthat valakinek eszébe Ibrahimovic'-ot utálni, hibáztatni!? :shock:
Az a kijelentés, rúghat 1000 gólt, de akkor se....? Ez tényleg a vicc kategória. :D
És ez az ember azt mondja, hogy Barca drukker????
Az egyik Barátom, akivel kimentünk erre a "varázslatra" a stadionba, cirádás jelzőkkel illette a válogatott focisták produkcióját, mert elszakadt a cérna, főleg a bekapott 2. gól után. Nem értettem egyet vele, de nem szóltam semmit, kisétáltunk a stadionból és az eltelt kb. 20 perc alatt lehiggadt és elnézést kért tőlünk az útszéli stílusért, holott nem minket bántott a szavaival. De a visszatérés a földre Neki kb. 20 percet vett igénybe, és eszébe sem jutott Ibrahimovic'-ot gyalázni csak, mert bepattant róla, ráadásul Barca fan.
Tudom, hogy sokan mások vagyunk, de ennyire?! :D
miihii
KHAL

2009.09.07. 10:28:18

Magyar BARCA szurkolóként bizonyára különösen nehéz megemészteni,h pont a mi csatárunk lökte a mélybe a válogatottunkat.De asszem abszolút érthetetlen,h miért Zlatan lett kikezdve.HA a magyar csapat képes lett volna épkézláb -VB kijutásért akár a tűzbe is menni akaró- játékot mutatni,HA megtanultak volna együtt élni a teherrel és nem begörcsölni -mint mindig-,HA képesek lennénk élni a nem túl sok helyzetünkkel,HA képesek lennénk végig koncentrálni sípszótól-sípszóig egy meccset,HA Ibra az egyéni kvalitásainak köszönhetően szétfirkálta volna a védelmünket és lő egy hatalmas gólt,akkor esetleg megérteném valahol.De úgy sem annyira,mert a csatár lőjön gólt,tök mindegy,h milyet,ugyanúgy egyet ér :wink:
Inkább a komplett magyar válogatottra lehet neheztelni,mert megremegtek -ahogy vártam is :oops: :roll: - edzőstől,mindenestől.Cirka 20 évünk volt most már felkészülni,h egyszer végre csak lesz esélyünk odaérni vmi nemzetközi tornára,de vhogy csak nem tudjuk átlépni a saját árnyékunkat.
Sanyi nyilatkozatával értek egyet:
"Ilyen gólt csak mi tudunk kapni..."
Igen,halmozottan balszerencsés gólt kaptunk,amihez fogható arcpirító pofont kaptunk már bőséggel és csak nem tanulunk meg koncentrálni,odafigyelni a végsőkig.Lásd női kézi döntők -még mindig sírok- és most pölö ez is.
Nem az ellenfelet kell hibáztatni,nem Zlatant.Csakis magunkat!Ha nem szedtek össze a srácok még az életben elég tanulópénzt ahhoz,h végre kinőjék az ilyen gyermeteg hibákat,akkor ne másban keressék/keressük a hibát.
Nem Zlatan tehet róla,h a védő elszállt,mint a Malév járat,nem ő tehet róla,h nem volt mellette más,aki megakadályozhatta volna a labdaszerzésben,nem az ő sara,h pont akkorát tolt a labdán,h a kapus ne érje el,csak belekotorjon,és végül az sem az ő negatívuma,h épp úgy pattant vissza róla a labda,h az a francos kapuba guruljon...
Ő azt tette,amit kell -a többit meg adtuk hozzá-,de vajon a magyarok is megtettek mindent,amit kell?Amíg nem,addig ne másban keressük a bűnbakot talán...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.09.07. 07:02:14

Szerintem a magyarok elleni gólja miatt nem kell fél világ utálja, csatár, a gól élteti, a gólért él. Remélni tudom, a Gijon elleni találata és a mostani is ad egy kis önbizalmat és a Getafe ellen már jobban fog teljesíteni.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Ercsike
Barça B

2009.09.06. 17:05:03

Látom,az indulatok forrnak mindenkiben,mert azt a bizonyos gólt éppen Zlatan rúgta :) ..de hát ez a dolga :D ...az hogy éppen nekünk,éppen akkor,az csak egy szerencsétlen körülmény :) (bár Barca-mezben rugdosson inkább ilyeneket :P :oops: )
"Katalán a szív, kék a lélek, BARCELONA FAN maradok,amíg élek!"
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.06. 16:51:29

http://sportgeza.hu/futball/2009/09/05/ ... ben_ittak/

Ez érdekes egy cikk. Az elején azt írja,hogy a meccs előtt mentek oda. Utána azt,hogy hajnal 3ig tuti ott voltak, ráadásul engedéllyel , nem eltérés?

Ja, és vajon miért nem készített közöst fotót Zlatan? :P :twisted:

Ui: A tegnapi meccsről 1-2 szót szólnék.
Szerintem is megérdemelten nyertek a Svédek. A Magyar játékosok nagyon gyenge estét pdoukáltak, a védelem meg katasztrófa volt. Kaphattunk volna akár 4-5gólt is...
dioric
Barça B

2009.09.06. 14:46:47

Azért nem kell senkit utálni, mert gólt rúgott és nem neki szurkoltál. Igaz, érdekes helyzet ez. mert ilyenkor egy meccsig az ellen a játékos ellen szurkolunk, akivel egész évben vagyunk. (Többek között emiatt megyünk a portugál meccsre, és nem a svédre - mert választani kellett. CR-t nyugodt szívvel utálom :D)
ser del Barça es el millor que hi ha
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.09.06. 12:42:38

madmushroom írta:Persze, hogy a csalódottság beszél belőlem, lehet ezen csodálkozni ? Annyit remélem megengedtek a szurkoló társatoknak, hogy kicsit kiengedje a gőzt ez ilyen meccs után.
Nem, nem és NEM! Én meg azt nem tartom érdemesnek a szent mezre, aki így beszél a saját klubja (ami mellesleg az én klubom is) bármelyik játékosáról, főleg, hogy még rá se szolgált. Aki egy beszél a klubom bármely játékosáról, tagjáról, mezéről, fűszáláról, az nekem nem szurkolótársam. Én se kedveltem ezt meg azt anno a klubból, de nem gyűlöltem, mert amíg a csapathoz tartozott, addig reménykedtem, hogy én tévedek, s mivel ott volt a pályán, szurkoltam neki. Még viccnek is autocenzúra...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.09.06. 12:36:24

McLarenF1 írta:Na, Ibrát megint eltalálta a labda, mint a Gijón ellen. Ha tehetsége nincs is, de legalább Fortuna vele van. De megértem, hogy gyengén játszott, még nem illeszkedett be a válogatottba. Időt kell adni neki.
Hát igen, ez a hsz nagyon mélyenszántó gondolatokat tartalmaz. Igazi frappáns helyzetelemzés Zlatan barátunkról.

Ha már írsz valamit, legalább értelmes dologról írj, normális véleményt. Ennek semmi értelme, semmi teteje, de még alja sincsen.
Ez nem személyeskedő hsz kíván lenni, csupán baráti figyelmeztetés. Mint ahogy Stelios nevű fórumer véleményét is aggályosnak találom. Nem kell itt senkit sem gyűlölni, mi több: nem is szabad!

Pax. :wink:
Kép
Lezárt