más: én sajnos arra látok esélyt, hogy Wneger miatt nem fog jönni. Villa is jönni akart... Wenger vagy lekaksizza mit akar Cesc, vagy rohadt sokat kér érte.(vagy Cesc nem foglal állást, és így esélytelen az üzlet)
Akkor van még bő egy hete a Barcának hogy valamit elérjen. Másrészt jó lenne tudni hogy Fabregas mit gondol erről az egészről. Várok már egy nyilatkozatot tőle amiben elmondja a véleményét. Lehet hogy nem is akar MÉG idejönni.Attika 25 írta:Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?![]()
Egyéként ha addig nem hozzuk el Fabregas-t akkor tuti hogy játszani fog a Celtic ellen,mert Wenger nagy ivbe szarik rá hogy ha esetleg elmegy akkor pályára léphet e uj csapatában a BL-ben,s valamilyen szinten igaza is van,mert a Celtic az nem egy olyan ellenfél aki ellen biztosra mehetnek,azt meg hogy kiessenek nem engedhetik meg maguknak
Augusztus 18, 20:45barcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtezőKicsit reménykedem benne hogy Cesc "valamiért,, nem lesz ott a pályán.
Vagy ha esetleg az Arsenal kiesne akkor talán egy utolsó Robinhos pillanatban még jöhetne. Mondjuk egyikre sincs túl sok esély. Ha Barca komolyan gondolja Fabregas leigazolását akkor még a selejtező előtt lépnie kell.
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan? Ha jól tudom talán akkor ez lesz a tv2 nyitómérkőzése.
OFF: Hát pontosan én sem tudom... De aug 18-án és 19-én lesznek a BL selejtező 1. meccsei! A Loki szerdán játszik...Attika 25 írta:Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?![]()
Hát,augusztus 19. az szerda,akkor szoktak lenni a BL meccsek,szóval az 100% hogy azon a héten lesz,de a nap az nem biztos,mert lehet hogy már kedden,akkor is szokott 1-2 meccs lennibarcafan0911 írta:Hamarosan Celtic-Arsenal bl selejtező
OFF: Nem tudja valaki mikor van pontosan az a hamarosan?
haver. nálad mindenki [auto_cenzúra] aki elmult már 30 éves?Sanama írta:[Henry 1szezon alatt nem fog 10évet öregedni,ez az utolsó jó szezonja lehet.
A pad rövidsége miatt kellene még ember a középpályás posztra. Ilyen alapon szóba sem jöhet Keita belevonása az üzletbe.madmushroom írta: Azért nem fog jönni mert az Arsenal brutális pénzt fog kérni érte. Nem hiszem, hogy 40 millió alatt eladnák, sőt a jelenlegi piaci helyzetet figyelve körülbelül 50 millió lenne amiért az ágyúsok megválnának a vezérüktől. Majd kiderül, én Keita-t is beledobnám a cserébe
Ez nálam rémálom kategória. Beadások miatt ne aggódj, főként Xavi, és Iniesta ahhoz is ért, de még lehetne sorolni.djtrack írta:Beckham jöhetne kölcsönbe hozzánk:D azért azok a beadások Ibra fejére fantasztikusak lennének:D
na jó csak álmodom de 1nek jó volt.
tömör, de igazbingyo írta:Kellene Fabregas !
Hajjaj...lionelmessi19 írta: ...és Iniesta szerintem vitán felül jobb Henrynél baloldalt.
És így ő számítana Henry helyett a legerősebb 11 tagjának.
Azért nem fog jönni mert az Arsenal brutális pénzt fog kérni érte. Nem hiszem, hogy 40 millió alatt eladnák, sőt a jelenlegi piaci helyzetet figyelve körülbelül 50 millió lenne amiért az ágyúsok megválnának a vezérüktől. Majd kiderül, én Keita-t is beledobnám a cserébebali 15 írta:Hagyjátok már ezt a Fabregas ügyet. Nem fog idejönni úgysem. Még nem. Max majd 2-3 év múlva. De ha sikerül megszerezni az sem lenne rossz.