Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen alapon a Levante simán lehet bajnok jövőre.Ronaldinho 17 írta:Jobbak papíron az argentínok,de ez egy hatalmas presztízs meccs,és a brazilok nagyon összekapják magukat,az argentínok meg nem bírják a terhet,tehát a Brazilok fognak nyerniMindörökké Brasil
Persze azt gondoltam,hogy búcsúznak.DE rúgott gól nélkül?el fuero írta:Mondjuk ez várható volt h a zete úgy is kiesik.
Én is remélem...kilibarca írta:Hernan Crespo sérülése meggyógyult, így az Inter csatára játszhat a labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjében. Forrás: Mobilpress Szerintem az Argentinok 4-1 -re hozzák a meccset és Messi 2gólt lőÉs ezek után remélem elküldik Dungát
Remélem a jós beszélt belőled.kilibarca írta:Hernan Crespo sérülése meggyógyult, így az Inter csatára játszhat a labdarúgó Copa America vasárnapi döntőjében. Forrás: Mobilpress Szerintem az Argentinok 4-1 -re hozzák a meccset és Messi 2gólt lőÉs ezek után remélem elküldik Dungát
Január 20 - február 10. 4 bajnokit fognak mulasztani: santander, osasuna otthon, bilbao és sevilla idegenben.Zozzy 5 írta:Gondolom megint a szokásos, tehát ott tél eleje, közepe fele, ha jól emlékszembouba írta:bocs h megszakítom az u-20 as témát , de nem tudja valaki mikor lesz az AFN ???? mondjuk ez jó is meg nem is! azé' jó me' nagyon bírom az afrikai focit , egyre jobbak lesznek!
azért nem jó mert Eto'o nak és yayának is "jelenése lesz!!
Gondolom megint a szokásos, tehát ott tél eleje, közepe fele, ha jól emlékszembouba írta:bocs h megszakítom az u-20 as témát , de nem tudja valaki mikor lesz az AFN ???? mondjuk ez jó is meg nem is! azé' jó me' nagyon bírom az afrikai focit , egyre jobbak lesznek!
azért nem jó mert Eto'o nak és yayának is "jelenése lesz!!