Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
DECOmagico
Barça C

2007.11.02. 08:48:48

Látjátok látjátok ilyen [auto_cenzúra] lenne a játékunk ha eladtuk volna DECO-t és eto'o-t szánalmas volt tegnap a csapat el is aludtam rajtuk :x dinho=pad
dos santos átveszi a helyét Rijkard elmegy jön Murinho bojan [auto_cenzúra] de Giova joóóóó

Gyógyulj DECO gyógyulj!!
zmodellb
Barça B

2007.11.02. 08:30:48

Tegnap este fennmaradtam a meccs miatt, de egy rakász [auto_cenzúra] volt a csapat, csalodtam bennük!

Változások kellenek!

1. Rijkaardot el kell küldeni, talán már 1 hónapon belül, mert már nem tud újjat mutatni, és helyére Murinho kell, bár én sem bírom az embert, de az ő fanatizmusa kell a csapatnak, és ő talán tűzbe tudja hozni a srácokat!

Meglátjátok, nyerünk a Betis ellen, és ha véletlenül botlik a Sevilla ellen a real, akkor megint megnyugodhat Rijkaard a helyén, pedig ez lenne a legnagyobb baj, nem kell már ultimátum!

1-1-es állásnál tegnapis behozza Zambrottát, nemhogy behozta volna Dos Santost és valahogy löttünk volna egy gólt, szánalmas volt tegnap a csapat!

2. Ronaldinhonak pedig már csak a téli átigazolási időszakig adnék haladékot, vagy mutat valamit, vagy viszontlátásra! Meddig várjunk vele?

Eto'o felépül, és ha hozza formáját, gólokat fog lőni, akkor Ronaldinhonak adnék a meccs végén 10 percet, bár már a Krikic jobban mozog, ébredjen már fel, nem a múltból kell élni!
haze71
Entrenador del Barça

2007.11.02. 08:28:18

Ki volt tegnap az irányító középpályás?
sasi1
Entrenador del Barça

2007.11.02. 08:05:03

Zozzy 5 írta:Gyalázatos.
Örülhetünk, hogy nem lett belőle vereség.
Pocsék védelem, elől tanácstaaénság.
Eljött az edzőváltás ideje. Laporta, könyörgöm, vedd már észre!
......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.02. 07:48:10

Gyalázatos.
Örülhetünk, hogy nem lett belőle vereség.
Pocsék védelem, elől tanácstaaénság.
Eljött az edzőváltás ideje. Laporta, könyörgöm, vedd már észre!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.11.02. 07:26:11

Jobb a játékosállományunk mint tavajelött amikor BL-t is, bajnokságot is nyertünk. Mégis.. Ugy játszott a csapat, olyan öregurasan, hogy nem vezethetett eredményre. Az az érzésem a mindig bizakodókkal szemben hogy ez az év nem a miénk lesz. Nem ugy kell nézni, hogy még sok van hátra, hanem ugy, hogy már jó elönye van a Reálnak, amely öszintén szolva elég összerakottnak tünik. Ráadásul nagy baj, hogy 1 stilusunk van ugyanazt játszuk évek óta -most ráadásul még rossszul is - nem tud a csapat meccs közben stilusában ujat hozni. Pedig tegnap kitámadott az ellen, hagyni kellett volna és megprobálni kontrázni, csak gondolom ezt nem gyakorolják soha.Távolról sem löttek. Sajnos Messi fárdt amit nemcsodálok, tul fiatal ő is.
Fecó
realmisha
Barça C

2007.11.02. 05:43:24

ez a Valladolid nekünk is egy rémálom volt és nektek is az. van egy sanda gyanúm, h a bajnoki cím dec.23án fog eldölni... szerintem...
hala madrid!
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:19:50

Sacchi írta:Sóbis :)

Á az a meccs sima lesz, hidd el :)
húh:) találtam magamnak egy új userbart...kb annak a meccsnek a kapcsán:) az bizonyos rémálom...az egész szezon...

amúgy te madridista vagy tesó? :D :cry:
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:16:29

Sóbis :)

Á az a meccs sima lesz, hidd el :)
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:11:51

Sacchi írta:ha most nem rúgják ki Rijkaardot akkor megint megél egy hónapot minimum. A Betist úgyis ütni fogjátok és ezzel bebiztosítja a helyét újabb 3-4 hétre. :roll:
óhhh...a BETIS!!! most jut eszembe:)) majd kapnak a 80 akárhányadik percben egy szabadot, gyorsan elvégzik és bumm:) Ott az 1-1:))
Fuh de utálom.Rémálmaimban visszatérő emlékkép, és az hogy a könnyem folyik majdnem amikor utána kirakták a tabellát, hogy ezzel a bajnokságot vezeti a Real Madrid...
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:04:06

Sacchi írta:ha most nem rúgják ki Rijkaardot akkor megint megél egy hónapot minimum. A Betist úgyis ütni fogjátok és ezzel bebiztosítja a helyét újabb 3-4 hétre. :roll:
ne legyél ebben olyan biztos hogy a Betist megverjük:)) Amit legutóbb otthon műveltük az almeria ellen az gyalázatos volt...most...vagy soha...ha nem válzunk edzőt akkor ennek a szezonnak is annyi. de tényleg.
Sacchi
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:02:28

ha most nem rúgják ki Rijkaardot akkor megint megél egy hónapot minimum. A Betist úgyis ütni fogjátok és ezzel bebiztosítja a helyét újabb 3-4 hétre. :roll:
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.02. 01:02:02

Vito írta:ha Laporta ki akarja tölteni a mandátumát és van némi józan ész a birtokában, akkor meg kell tennie. ez már nem türelem kérdése.
emellett ez a keret már végigverte a világot, nem is olyan régen, tehát a képesség megvan, a játékosok még messze nem értek pályájuk csúcsára, sőt azóta a keret is erősödött. a vak is láthatja, hogy itt egy poszton kell változtatni.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 01:01:02

igen. Valahogy szerintem nem csak az eurobarca közössége gondolja azt a világon hónapok óta hogy Frankynek mennie kéne. Ebből edzőváltás lesz, én most már érzem. És ezt már szerintem Laporta is érzi. Nem lesz itt több ultimátum, az úgy nem működik hogy egyszer összeszedi magát a csapat(vagy csak szerencsés sorozat?), aztán 3 gyalázatos meccs, és megint ultimátum. Ez nem lenne jó megoldás Európa egyik legnagyobb klubjánál.
Áll a bál, a játékunk katasztrófa. Fáj-Fáj az én Barca szívemnek, de ez az igazság. :cry: :cry:
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.02. 00:57:08

el fuero írta:
barcelinho_5 írta: Nembaj..a lényeg hogy új edző.MOST. HOLNAPTÓL! Mert még végén a Betistől is kikapunk.
Én vagyok csak ien pesszimista??? :roll:
Szinte biztos h nem lesz új edző még nagyon sokáig...
ha Laporta ki akarja tölteni a mandátumát és van némi józan ész a birtokában, akkor meg kell tennie. ez már nem türelem kérdése.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 00:56:43

FCB_gábor írta:Hát ez botrányos volt. :evil:
Az előző mérkőzések után szidtam Ronaldinhot, így most köteleséggemnek érzem elismerni, hogy ma nem ő volt a legrosszabb. :twisted:
A védelmünk katasztrófa. A középpálya és a támadó részleg kritikán aluli.
Az egyetlen pozitívum.... hát asszem az nincs is.
Rijkaardot én is védtem eddig, de úgy tűnik tévedtem és mégsem alkalmas hosszútávon ellátni egy nagycsapat edzői posztját. Azt nem tudom ki lenne a jó megoldás a helyére. Mourinhot idehozni hiba lenne. Nem szakmailag hanem erkölcsileg. Olasz edző pedig ne jöjjön. Talán leültetném az idény végéig az öreg Johant, lássuk mire képes.
Én valahogy úgy látom, hogy a játékosok fizikálisan nincsenek jól felkészítve. Egytől-egyig lassúnak találom őket. Ronaldinho, Marquez, Syl, Puyol, Xavi esetében volt feltünő mennyire öregasszonyos tempóban futnak.
Néha átkapcsoltam a sportklubra és megdöbbentő volt a különbség a játékosok sebességében/dinamikájában a 2 mérkőzés között. De akár a real mérkőzéseit is lehetne említeni. Sokkal jobban pörögnek a fővárosiak.
Szerintem Mourinho idehozása nem lenne erkölcsi hiba. Szerintem mindenki azt gondolja hogy ő szívből gyűlöli a Barcát, ki akarta ejteni őket mindenáron a tavalyi BL-ből. Ezt higgyétek el hogy nem így van. Nem azért volt ő '96-tól a másodedző mert utálja a Barcát. És az ilyen dolog hogy valaki szeret egy csapatot, vagy nem, ez fiatalabb korban kialakul.
Szerintem tavaly egyszerűen pszichikailag meg akarta törni a Barcelonát, és úgy tekintett rá mint egy riválisra, akin egyszerűen bosszút akart állni az előző évben történek miatt:) Ha már egyszer a csoportkörben kellett találkozni, akkor miért ne játszanának ott ki-ki alapon? :wink:
Nekem semmi bajom nincsen a Joséval, és a Capello is egy nagyon karizmatikus figura, bár a Barca szellemiségéhez nem illene, de elkellene az hogy egy csapatot csináljon itt a fiúkból.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:54:51

Puyol borzalmas volt. Minek futkároz előre ha nem ér vissza? Csak elveszi Messi elől a teret. Marquez a 60 méteres labdát nem tudta kiszámítani...aláfutott. Silvinho mindenhol volt csak ott nem ahol kellett. A középpályánk nem szűrt. A mérkőzés utolsó 20 percében végig alárendelt szerepet játszottunk egy kieső helyen álló csapat ellen. Gudjohnsen becserélésével pedig végleg szétesett a csapat játéka. Az az ember még labdát vezetni sem tud normálisan. Ez szánalom. Rijkaard, ennyi. Ha a játékosaink nem oldják meg a dolgokat a saját, egyéni kvalitásaikból, akkor ez az edző egy nulla.
VISCA EL BARCA!
senzu
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:52:28

Deco nagyon hiányzik a támadásoknál, meg nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de nekem máris hiányzott Henry, nem tudom miért, de h Ronniet rakja már be a végén Frank középcsatárnak az mókás :D
Bojant meg összeőrölték középen, ami nem is nagy csoda...
el fuero
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:49:35

barcelinho_5 írta: Nembaj..a lényeg hogy új edző.MOST. HOLNAPTÓL! Mert még végén a Betistől is kikapunk.
Én vagyok csak ien pesszimista??? :roll:
Szinte biztos h nem lesz új edző még nagyon sokáig...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:49:29

Hát ez botrányos volt. :evil:
Az előző mérkőzések után szidtam Ronaldinhot, így most köteleséggemnek érzem elismerni, hogy ma nem ő volt a legrosszabb. :twisted:
A védelmünk katasztrófa. A középpálya és a támadó részleg kritikán aluli.
Az egyetlen pozitívum.... hát asszem az nincs is.
Rijkaardot én is védtem eddig, de úgy tűnik tévedtem és mégsem alkalmas hosszútávon ellátni egy nagycsapat edzői posztját. Azt nem tudom ki lenne a jó megoldás a helyére. Mourinhot idehozni hiba lenne. Nem szakmailag hanem erkölcsileg. Olasz edző pedig ne jöjjön. Talán leültetném az idény végéig az öreg Johant, lássuk mire képes.
Én valahogy úgy látom, hogy a játékosok fizikálisan nincsenek jól felkészítve. Egytől-egyig lassúnak találom őket. Ronaldinho, Marquez, Syl, Puyol, Xavi esetében volt feltünő mennyire öregasszonyos tempóban futnak.
Néha átkapcsoltam a sportklubra és megdöbbentő volt a különbség a játékosok sebességében/dinamikájában a 2 mérkőzés között. De akár a real mérkőzéseit is lehetne említeni. Sokkal jobban pörögnek a fővárosiak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCB_gábor 2007.11.02. 00:50:37-kor.
Kép
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 00:48:15

persze hogy lehet:)) de így még jobb a hasonlat, mert olyan mintha a pályán sem lettünk volna:) Végülis az impotenseknek sem pálya az hogy állnak:)
Vagymi...fuh belekeverdtem...sok volt az a söröcske a meccshez xD

Nembaj..a lényeg hogy új edző.MOST. HOLNAPTÓL! Mert még végén a Betistől is kikapunk.
recrea
Llegenda del Barça

2007.11.02. 00:47:42

senzu írta:amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?
Bevallom ezt nem értem én sem, hogyan lehet az, h az elvileg gyengébb csapatnak van több területe a passzoknál. Amikor topon voltunk, öröm volt nézni a kp-ás védekezésünket, rögtön 2en megtámadták, aztán kontra, labdatartás, gyors passzok. Most olyan hatalmas indításokat, egyből gólpasszokat akarnak, ahelyett, h a mellette lévő, előnyösebb helyzetben levő társhoz passzolna, azt viszont [auto_cenzúra] gyorsan és lendületesen. Ehelyett cipelik azt a [auto_cenzúra] bogyót, belevezetik a védőbe...hihetetlen. Vagy a taktika [auto_cenzúra], vagy basznak futni és hajtani mind védekezésben és (főleg) támadásban..azt a lendületes,egyérintős,rövid passzosat akarom...
senzu
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:45:21

barcelinho_5 írta:
senzu írta:amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?
Nem, de a legnagyobb baj, hogy minden csapat ellen ez megy már tavaly ilyenkor óta. Sajnos tényleg ez a jó kifejezés amit te használtál. Álttunk mint egy impotens:D Jha mondjuk ez gááááz xD Az impotens az nem tud állni :))) Vagyis nehezen:))
valóban :D de gondolom a lényeget azért le lehet vágni :D
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 00:44:22

Nem, de a legnagyobb baj, hogy minden csapat ellen ez megy már tavaly ilyenkor óta. Sajnos tényleg ez a jó kifejezés amit te használtál. Álttunk mint egy impotens:D Jha mondjuk ez gááááz xD Az impotens az nem tud állni :))) Vagyis nehezen:))
senzu
Entrenador del Barça

2007.11.02. 00:31:55

amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?
Lezárt