dos santos átveszi a helyét Rijkard elmegy jön Murinho bojan [auto_cenzúra] de Giova joóóóó
Gyógyulj DECO gyógyulj!!
......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......Zozzy 5 írta:Gyalázatos.
Örülhetünk, hogy nem lett belőle vereség.
Pocsék védelem, elől tanácstaaénság.
Eljött az edzőváltás ideje. Laporta, könyörgöm, vedd már észre!
húh:) találtam magamnak egy új userbart...kb annak a meccsnek a kapcsán:) az bizonyos rémálom...az egész szezon...Sacchi írta:Sóbis![]()
Á az a meccs sima lesz, hidd el
óhhh...a BETIS!!! most jut eszembe:)) majd kapnak a 80 akárhányadik percben egy szabadot, gyorsan elvégzik és bumm:) Ott az 1-1:))Sacchi írta:ha most nem rúgják ki Rijkaardot akkor megint megél egy hónapot minimum. A Betist úgyis ütni fogjátok és ezzel bebiztosítja a helyét újabb 3-4 hétre.
ne legyél ebben olyan biztos hogy a Betist megverjük:)) Amit legutóbb otthon műveltük az almeria ellen az gyalázatos volt...most...vagy soha...ha nem válzunk edzőt akkor ennek a szezonnak is annyi. de tényleg.Sacchi írta:ha most nem rúgják ki Rijkaardot akkor megint megél egy hónapot minimum. A Betist úgyis ütni fogjátok és ezzel bebiztosítja a helyét újabb 3-4 hétre.
emellett ez a keret már végigverte a világot, nem is olyan régen, tehát a képesség megvan, a játékosok még messze nem értek pályájuk csúcsára, sőt azóta a keret is erősödött. a vak is láthatja, hogy itt egy poszton kell változtatni.Vito írta:ha Laporta ki akarja tölteni a mandátumát és van némi józan ész a birtokában, akkor meg kell tennie. ez már nem türelem kérdése.
ha Laporta ki akarja tölteni a mandátumát és van némi józan ész a birtokában, akkor meg kell tennie. ez már nem türelem kérdése.el fuero írta:Én vagyok csak ien pesszimista???barcelinho_5 írta: Nembaj..a lényeg hogy új edző.MOST. HOLNAPTÓL! Mert még végén a Betistől is kikapunk.![]()
Szinte biztos h nem lesz új edző még nagyon sokáig...
Szerintem Mourinho idehozása nem lenne erkölcsi hiba. Szerintem mindenki azt gondolja hogy ő szívből gyűlöli a Barcát, ki akarta ejteni őket mindenáron a tavalyi BL-ből. Ezt higgyétek el hogy nem így van. Nem azért volt ő '96-tól a másodedző mert utálja a Barcát. És az ilyen dolog hogy valaki szeret egy csapatot, vagy nem, ez fiatalabb korban kialakul.FCB_gábor írta:Hát ez botrányos volt.![]()
Az előző mérkőzések után szidtam Ronaldinhot, így most köteleséggemnek érzem elismerni, hogy ma nem ő volt a legrosszabb.![]()
A védelmünk katasztrófa. A középpálya és a támadó részleg kritikán aluli.
Az egyetlen pozitívum.... hát asszem az nincs is.
Rijkaardot én is védtem eddig, de úgy tűnik tévedtem és mégsem alkalmas hosszútávon ellátni egy nagycsapat edzői posztját. Azt nem tudom ki lenne a jó megoldás a helyére. Mourinhot idehozni hiba lenne. Nem szakmailag hanem erkölcsileg. Olasz edző pedig ne jöjjön. Talán leültetném az idény végéig az öreg Johant, lássuk mire képes.
Én valahogy úgy látom, hogy a játékosok fizikálisan nincsenek jól felkészítve. Egytől-egyig lassúnak találom őket. Ronaldinho, Marquez, Syl, Puyol, Xavi esetében volt feltünő mennyire öregasszonyos tempóban futnak.
Néha átkapcsoltam a sportklubra és megdöbbentő volt a különbség a játékosok sebességében/dinamikájában a 2 mérkőzés között. De akár a real mérkőzéseit is lehetne említeni. Sokkal jobban pörögnek a fővárosiak.
Én vagyok csak ien pesszimista???barcelinho_5 írta: Nembaj..a lényeg hogy új edző.MOST. HOLNAPTÓL! Mert még végén a Betistől is kikapunk.
Bevallom ezt nem értem én sem, hogyan lehet az, h az elvileg gyengébb csapatnak van több területe a passzoknál. Amikor topon voltunk, öröm volt nézni a kp-ás védekezésünket, rögtön 2en megtámadták, aztán kontra, labdatartás, gyors passzok. Most olyan hatalmas indításokat, egyből gólpasszokat akarnak, ahelyett, h a mellette lévő, előnyösebb helyzetben levő társhoz passzolna, azt viszont [auto_cenzúra] gyorsan és lendületesen. Ehelyett cipelik azt a [auto_cenzúra] bogyót, belevezetik a védőbe...hihetetlen. Vagy a taktika [auto_cenzúra], vagy basznak futni és hajtani mind védekezésben és (főleg) támadásban..azt a lendületes,egyérintős,rövid passzosat akarom...senzu írta:amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?
valóbanbarcelinho_5 írta:Nem, de a legnagyobb baj, hogy minden csapat ellen ez megy már tavaly ilyenkor óta. Sajnos tényleg ez a jó kifejezés amit te használtál. Álttunk mint egy impotens:D Jha mondjuk ez gááááz xD Az impotens az nem tud állnisenzu írta:amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?)) Vagyis nehezen:))
Nem, de a legnagyobb baj, hogy minden csapat ellen ez megy már tavaly ilyenkor óta. Sajnos tényleg ez a jó kifejezés amit te használtál. Álttunk mint egy impotens:D Jha mondjuk ez gááááz xD Az impotens az nem tud állnisenzu írta:amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a valladolid játékosok egyből rámentek az labdát birtokló játékosra, mi meg csak álltunk mint egy rakás impotens és hagytuk hogy felépítsék a támadásukat?