Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Director del Fútbol
A Valladolid egyátalán nem játszott bunkerfocit,lejátszottak minket a pályáról és győzelmet érdemeltek volna,mi meg nulla pontot!Szégyen volt a tegnapi produkciónk,mint ahogy a vasárnapi is!
Nem tudom te melyik meccset nézted...ebbe a valladolidi meccsbe az volt a dühitő,hogy bunker focit játszottak!szoval mi mentünk előre és golt löttünk!

A Valladolid egyáltalán nem játszott bunker focit, nem játszott alárendelt szerepet a meccsen, sőt...volt olyan, hogy percekig ki sem tudtatok jönni a saját térfeletekről.
A Valladolid győzelmet érdemelt volna (csakúgy, mint ellenünk!!!), mert sokkal többet tett érte.
Jól játszott az a kis csapat, ezért nem értem, hogy tudnak egy kieső helyen szenvedni...
Annak viszont örülök, hogy egy Sevillai zakó ellenére is az élen maradunk. Ha viszont úgy játszunk mint a Valencia ellen (rövidpasszos, gyors játék) akkor még győzhetünk is.

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
ebbe a valladolidi meccsbe az volt a dühitő,hogy bunker focit játszottak!szoval mi mentünk előre és golt löttünk!edig ok is volt,na dehogy a második félidőben ennyire rosszul játszunk,azt nem tom feledni!mért?mi lehet a baj?nem értem!azt meg nem értem frank részéről,hogyha látja h messi 60 percen át nem birt azzal a marcossal,mért nem tolja be középre,lealább zambinak ott lett volna helye,mivel az embert meg bevitte volna!és akkor mindjárt veszélyesebbek vagyunk!nem értem én az egészet!4 meccs 2 döntetlen 1 vereség 1 győzelem!ez nem jo!akkor mi lesz a betis ellen?én egyedül Victor-t és Ronaldinhot emelném ki!ha ma nincs a kettő közül valamelyiok,kikapunk!
.
hát a tegnapi meccsről se lehet túl sok jó-t mondani sajnálatos módon
. a csapat úgy ahogy volt nem teljesítette az "elvárásokat"
. Dinho nem volt rosz.. Messi-t szinte nem is láttam, igaz labdát se kapott.. középpálya egy nagy lyuk volt.. védelem is gyenge volt.. VV-nek köszönhetjük hogy x lett..

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
azért a Valenciát így is elagyaltákZozzy 5 írta:Pontosanbarcelinho_5 írta:korán van még ugye?Zozzy 5 írta:Koeman az új edző Túria-parton.nembaj, nekem is
![]()
A Sevillánál szerintem megoldották ideiglenes klubon belül.

reménykedjünk hogy a Madridot is megszorongatják. Jó lenne ha vasárnapra egy pontra csökkenne a különbség.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
igen Zozzy azt vágomZozzy 5 írta:Koeman az új edző Túria-parton.

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Sanches Flores???Perrero írta:nem a Valencia ex-edzőjebarcelinho_5 írta:Egy kérdés, egy kicsit elszállva a témától. Ki a Sevilla edzője, most hogy Juande Ramos eligazolt??
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
Egy kérdés, egy kicsit elszállva a témától. Ki a Sevilla edzője, most hogy Juande Ramos eligazolt??
-
- Llegenda del Barça
nézd, ez egyszer-egyszer elmegy, de h folyamatosan erről legyen szó, az már gáz. nem tudom, h például mi is egy ötöst rúgtunk volna a valenkiának, akár meg vannak most borulva, akár nem.Buitre írta:ha a Villarrealra érted akkor okés, de a Valladoliddal szívtunk mi is mint az a bizonyos torkos borz. Én baromi kíváncsi voltam a Real valladolidi kínlódása után, h mihez kezd velül a Barca. Nos lehet, h egy jó formában lévő Barca lenyomta volna őket, de így vágül is az jött ki, hogy titeket is sikerült nekik a saját térfeletekre átnyomni. Ezután már csak azt nem értem, hogy vannak kieső helyen?nem értem, h a madrid ellen ugye "mindig szarok" az ellenfelek, bezzeg amikor mi játszunk velük, akkor életük legjobb formáját hozzák...?! miért?
egyébként biztos benne van az is az ilyen kisebb csapatoknál, h a nagyok ellen hatványozottan teszik oda magukat, de h mi, mint nagyok, ennyire semmit ne csináljunk ellenük, mint tegnap, na ez azért nonszensz.
kb 10szeres költségvetésből futja nekünk ennyire...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Buitre
- Jugador d'estrella
ha a Villarrealra érted akkor okés, de a Valladoliddal szívtunk mi is mint az a bizonyos torkos borz. Én baromi kíváncsi voltam a Real valladolidi kínlódása után, h mihez kezd velül a Barca. Nos lehet, h egy jó formában lévő Barca lenyomta volna őket, de így vágül is az jött ki, hogy titeket is sikerült nekik a saját térfeletekre átnyomni. Ezután már csak azt nem értem, hogy vannak kieső helyen?nem értem, h a madrid ellen ugye "mindig szarok" az ellenfelek, bezzeg amikor mi játszunk velük, akkor életük legjobb formáját hozzák...?! miért?
-
- Barça B
A tegnapi rémálom egyenes folytatása a több meccs óta tartó folyamatoknak: szétfutnak minket, letámadás ezerrel, aztán az aktuális ellenfelek beállnak védekezni, majd labdaszerzés és ránk mozdulnak, mint Döbrögi a bikkfára (pl. Rangers, Villarreal) - ilyen egyszerű játék a futball, ugye? Ha nem ezt alkalmazták ellenünk, akkor szinte mindig nyertünk, mert játékban, támadófociban eddig nem lehetett minket megverni az idény során...EDDIG! Na, a Valladolid meg pressingelt 90 percen át és olykor úgy tették a labdát, mintha a grundon lennének.
Idegesítő, hogy egyrészt miért nem próbálkozunk többet átlövésekkel, másrészt miért hal meg a tudomány, ha bunkeroznak ellenünk??!!!
Az edzőváltás szerintem idő kérdése, Frank érdemeit és eredményeit a legmesszemenőkig elismerem, de már jó ideje nem tud belenyúlni a meccsbe és nem tudja a csapatot felrázni.
Ha a Madridot a Sevilla sem állítja meg, akkor igen nehéz a helyzet...
Idegesítő, hogy egyrészt miért nem próbálkozunk többet átlövésekkel, másrészt miért hal meg a tudomány, ha bunkeroznak ellenünk??!!!
Az edzőváltás szerintem idő kérdése, Frank érdemeit és eredményeit a legmesszemenőkig elismerem, de már jó ideje nem tud belenyúlni a meccsbe és nem tudja a csapatot felrázni.
Ha a Madridot a Sevilla sem állítja meg, akkor igen nehéz a helyzet...
-
- Llegenda del Barça
ez a tegnapi történet ismét siralmas volt! nem értem, h a madrid ellen ugye "mindig szarok" az ellenfelek, bezzeg amikor mi játszunk velük, akkor életük legjobb formáját hozzák...?! miért?
a hátvédsorunk meg lett erősítve a nyáron, most mégis úgy lézengett mindenki, mint a gólyaf.s a levegőben, a tavaly még másodosztályos, és most is kiesőjelölt valladolid támadói úgy mentek át rajtunk, mint a kés a vajon. arról nem beszélve, h ennél a brigádnál miért tudják megcsinálni azt, h ha egy támadónknál van a labda, akkor általában 3 emberük ugrott rá? ők többen voltak? ha ez így marad, akkor ismét bosszantó szezon elé nézünk. el lehet vegetálgatni a 2.-3. helyen a bajnokságban, de ÍGY nem fogunk odaérni most sem.
viszont most legkevésbé ronaldinho "található" meg a brigádból, nemcsak a gólja miatt, hanem a hozzáállása miatt is, rajta legalább látszott, h győzni akart. remélem, samuval változni fog a szitu, és abban is bízom, h végre a vezetőség is lépni fog edzőügyben, mert rijkaard már nem először bizonyította, h nem tud megbírkózni a barcánál tapasztalható helyzettel.
a hátvédsorunk meg lett erősítve a nyáron, most mégis úgy lézengett mindenki, mint a gólyaf.s a levegőben, a tavaly még másodosztályos, és most is kiesőjelölt valladolid támadói úgy mentek át rajtunk, mint a kés a vajon. arról nem beszélve, h ennél a brigádnál miért tudják megcsinálni azt, h ha egy támadónknál van a labda, akkor általában 3 emberük ugrott rá? ők többen voltak? ha ez így marad, akkor ismét bosszantó szezon elé nézünk. el lehet vegetálgatni a 2.-3. helyen a bajnokságban, de ÍGY nem fogunk odaérni most sem.
viszont most legkevésbé ronaldinho "található" meg a brigádból, nemcsak a gólja miatt, hanem a hozzáállása miatt is, rajta legalább látszott, h győzni akart. remélem, samuval változni fog a szitu, és abban is bízom, h végre a vezetőség is lépni fog edzőügyben, mert rijkaard már nem először bizonyította, h nem tud megbírkózni a barcánál tapasztalható helyzettel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2007.11.02. 12:15:14-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
A tegnapi meccsről sok mindent lehetne mondani, de minek???
Talán csak annyit, hogy számomra már biztos, hogy Eto'o ennek a csapatnak a kulcsfigurája. Egyszerűen Gudjohnsennel, Bojannal, Henryvel nem lehet számolni, mint középcsatár. Az a mediterrán típusú gyors és cseles játékos kell, aki megtudja magát érteni Dinhoval. Tavaly is amíg volt, addig jól játszott a csapat és vezette a Ligát...
Jelenleg 15% esélyünk van, mert kiismerhető a játékunk már rohadtul, és Rijkaard képtelen váltani. Viszont, ha őt lecseréljük Mourinhoróra, akkor idén már biztosan nem leszünk bajnokok, de van rá esély, hogy 2-3 év múlva azt a Barçát fogjuk látni, amit szeretnénk.
Força Barça!
Talán csak annyit, hogy számomra már biztos, hogy Eto'o ennek a csapatnak a kulcsfigurája. Egyszerűen Gudjohnsennel, Bojannal, Henryvel nem lehet számolni, mint középcsatár. Az a mediterrán típusú gyors és cseles játékos kell, aki megtudja magát érteni Dinhoval. Tavaly is amíg volt, addig jól játszott a csapat és vezette a Ligát...

Jelenleg 15% esélyünk van, mert kiismerhető a játékunk már rohadtul, és Rijkaard képtelen váltani. Viszont, ha őt lecseréljük Mourinhoróra, akkor idén már biztosan nem leszünk bajnokok, de van rá esély, hogy 2-3 év múlva azt a Barçát fogjuk látni, amit szeretnénk.
Força Barça!
in to exile
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
normális eseteben úgyérzem hogy Deco-nak kellene hogy legyen, és most a sérülése előtti meccseken nyújtott produktuma alapján erre rá is szolgálna, nah de jelenleg, az egészséges játékosok között ilyen ember nincs aki irányító lenne. Ott az impotens Xavi, de ő olyan lassú mint öreganyám, Iniesta jó lenne, de neki nincs meg a vezető szelleme, nem tud összefogni egy egész csapatot, ő inkább amolyan alázatosan játszó játékos.haze71 írta:Mégegyszer kérdezem: Ki a Barca irányítója? Aki összefogja a csapatot, felvállalja az egy az egyben harcot, fazont ad a csapatnak?
Ronaldinho lehetne, na de ő most amilyen formát nyújt??? pff...
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
ez a Barca kezdte szépen a bajnokságot?
Az a két döntetlen az elején már azt súgta nekem hogy itt minden úgyanúgy lesz mint tavaly. Aztán mintha összeszedték volna magukat, de ha megnézed, a legyőzött csapatok nem pont világverő 11-ek voltak. Csak azért vertük meg őket mert nem voltak jó formában. Vége kell hogy legyen az ultimátumoknak. Akárhányszor mondom el, nincs eredménye, de akkor is.Riijkaard szevasz.

Mégegyszer kérdezem: Ki a Barca irányítója? Aki összefogja a csapatot, felvállalja az egy az egyben harcot, fazont ad a csapatnak?
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Huh komoly meccs volt ez és nézni is az volt! :S
A Vallroaid nagyon szépen játzott megkell vallani de első félidőbe simán jött volna a meccs ha bátran támadunk és nem háttul játszunk a labdával.
2. félidőben Bojan kapufája és pár fejes volt a legnagyobb helyzet ami persze szép volt de gól nem jönn:S
Nem tudom mi lett ezzel a Barcával ami olyan szépen kezdte a Bajnokságot és msot bukdácsol:S Sérült játékosok nagyon hiányoznak a keretből főleg mos tmeglehetett érezni Abidal hiányát.
Sylvinho jó játékos de egésszen más volt most a játékunk.
Ronaldinho góljának örülök talán ad egy kis löketet neki.
Talán ha a bíró néha jobban ítél de nemlehet csak őrá fogni a meccset.
Hajrá Barca!!!!
A Vallroaid nagyon szépen játzott megkell vallani de első félidőbe simán jött volna a meccs ha bátran támadunk és nem háttul játszunk a labdával.
2. félidőben Bojan kapufája és pár fejes volt a legnagyobb helyzet ami persze szép volt de gól nem jönn:S
Nem tudom mi lett ezzel a Barcával ami olyan szépen kezdte a Bajnokságot és msot bukdácsol:S Sérült játékosok nagyon hiányoznak a keretből főleg mos tmeglehetett érezni Abidal hiányát.
Sylvinho jó játékos de egésszen más volt most a játékunk.
Ronaldinho góljának örülök talán ad egy kis löketet neki.
Talán ha a bíró néha jobban ítél de nemlehet csak őrá fogni a meccset.
Hajrá Barca!!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Középpálya, Rooni helyett pl...Csak a Barca! írta: Tele van a csapat fiatalokkal, hova akarsz fiatalítani?
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát igen ez elég ostobaság volt (már ne is haragudj). A Milannak annak kell fiatalítani, na de nekünk? Tele van a csapat fiatalokkal, hova akarsz fiatalítani?visca el barca írta:nah...azért ne essünk már át a ló tuloldalára... gyakorlatilag ha az alapemberek játszanak nincs 30 év feletti jatekosunk...(jo...henry...de ő sem 35..)sasi1 írta: ......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......

- visca el barca
- Presidente del Barça
nah...azért ne essünk már át a ló tuloldalára... gyakorlatilag ha az alapemberek játszanak nincs 30 év feletti jatekosunk...(jo...henry...de ő sem 35..)sasi1 írta:......., igen és még inkább rá kéne menni a fiatalításra......Zozzy 5 írta:Gyalázatos.
Örülhetünk, hogy nem lett belőle vereség.
Pocsék védelem, elől tanácstaaénság.
Eljött az edzőváltás ideje. Laporta, könyörgöm, vedd már észre!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Getafe;Espanyol;Valencia-Ez a következő 3 idegenbeli meccsünk! Ha valamit nem találunk ki, itt akár el is úszhat a bajnokság! Edzőt és mentalitást kell váltani, de sürgősen.

- albicelesteX
- A Vadász
Látom sokan mourinhoban látjátok az őj edző személyét!akit régebben még el sem tudtatok volna képzelni!ez gondolom azt mutatja hogy az öreg Franknak takarodó van!
én mondjuk jobban örülnék hiddinknek vagy wengernek!de wenger szerintem lehetetlen!ő most elég komoly csapatot építget!szóval jobban örülnék hiddinknek de la Porta kéne nyitni rejkárdnak!mert halott ügy amit csinál az a pali!