Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
énis de nemtom hogy ott hogy lehet asztalt csinálni...én csak a bajnokságoknál tudok de ottis csak igazi pénzest...ötlet?( ha vki tud máshol asztalcsinálós progit az szoljon pls)VIII.Henrik írta:Én bwinen már rég rajta vagyok.
én már tegnap,feliratkoztam 5.-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!Ott van az elöző oldalon!!!!messi1918 írta:Drigo írta:EOPV:
1.Chris0527
2..Perrero
3..Oleguer
4. Drigo
5.Messi1918
Én tartom azt, hogy sosem hazudok. Mikor elvesztettem az All in-t akkor sem hazudtam, jó lapom volt, csak az ellenfélnek jobbTim írta: Egyébként tényleg megvan az élőjéték varázsa..Mint amikor valaki kijelenti hogy ő sosem hazudik,aztán emiatt kiesik.
Detto... nem vizsgaidőszak de tanulósEnrique írta:Én időpont híján még nem iratkoznék fel, vizsgaidőszak kellős közepén vagyok...
1. Chris0527
2. Perrero
3. Oleguer
4. Drigo
5. Zozzy
6. Tim
7. Cooltiszo
8. Kovinho
9. VV19
10. Ordog
11. Titinho
12. Klui
13. (majd valaki, aki nem babonás:D)
14. Badi
Network game--->Hálózati játék létrehozása---> itt be tudod állítani a kezdő pénzösszeget, a játékosok számát és hogy más játékosoknak mennyi idejük legyen hezitálni, hogy mit lépjenek.--->rányomsz hogy játék létrehozása, majd megadod az IP címed a többi 6 embernek, akik csatlakoznak rád. (Lehetőleg mindig a legjobb nettel rendelkező ember legyen a szerver és olyan akinek nincs routere.)Chris0527 írta:szerk.: letöltöttem de ki kéne próbálni hogy hogyis van ez a szerver dolog...szolj ha ráérsz és megoldhatnánk...
Bezony ám, szeretném látni az arcod, amikor kifosztalak majdOrdog írta:Jó móka lesz:) Bár hozzá kell tenni, hogy élőben jobb játszani:)