Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.25. 14:38:51

visca el barca írta:
barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?

AC Milan
A Milan nem fog annyit kifizetni, egyedül a Manchester City képes erre, ők meg most még nem foglalkoznak komolyabban az üggyel.
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.06.25. 14:07:51

Én szinte biztosra veszem, hogy a Milan nem fogja és nem is tudja kifizetni se Ibra árát sem pedig a fizetését. Luis Fabiano-t nem képesek kifizetni már évek óta...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LOLer
Barça B

2010.06.25. 13:57:18

”Ibrahimovic? Egyszerűen lehetetlen, mert túl sokba kerülne. A spanyol gazdasági környezet jobb, mint az olasz, és az adórendszerük is kedvezőbb. A Barcelonának kevesebb adót kell fizetnie, mint az itteni csapatoknak. Kizártnak tartom, hogy Ibrahimovic visszatérjen Olaszországba, és elfogadja az ezzel járó fizetéscsökkenést.”
Galliani nyilatkozata...
http://www.acmilan.hu/modules.php?name= ... e&sid=4894
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.06.25. 13:32:03

visca el barca írta:
barcalaci84 írta:kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?

AC Milan
Pont hogy nem.
A fizetésen bukó lenne a dolog ha esetleg klappolna a vételár.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 11:45:00

én úgy értelmezem , hogy az újságíró gondolkodik így, kvázi egy helyzetértékelés...

érdekes a 2008-as helyzethez hasonlítás és amit ezzel sugallni akar... :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.25. 11:40:50

Igen,már reggel is néztem,csak azt nehéz ezekből a cikkekből kibogarászni,hogy ezt Pep vagy valami klubhoz közel álló személy mondta vagy csak az ujságiró gondolkodik igy.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 11:37:49

Attika 25 írta:Én nem is akarom,hogy menjen,egy év még jár neki,s szerintem Villa "segitségével" ő is sokkal jobb fog lenni :wink:
ebben egyetértünk... :D
most nézem a sport.es -en valami hasonlóról ír egy újságíró :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.25. 11:35:50

Én nem is akarom,hogy menjen,egy év még jár neki,s szerintem Villa "segitségével" ő is sokkal jobb fog lenni :wink:
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 11:30:10

szerintem Ibra nem xboxon akar BL-t játszani és nem a 4.ik helyért akar harcolni jövőre...szóval kizárható a City is...

a Chelsea-t tudnám elképzelni , de ők meg nem igazán érdeklődnek...

és mégegyszer mondom, ha valóban eladnánk , akkor jóval előrébb járna már az ügy szerintem , hisz nincs a vb-n...

cikkeznek a helyette érkezőkről , de őt nem nagyon tudják még az újságírók se hova eladni... :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.25. 11:22:58

barcalaci84 írta:Galliani a pletykákra válaszolva kategorikusan tagadta még az érdeklődést is....
ők mindenképpen olcsóbb megoldásban gondolkoznak, jóval olcsóbban...
Milan-ba tuti,hogy nem megy,azok sóherok,sem a fizuját sem az árát nem adnák meg. Itt a City jöhet képbe,s nem vagyok benne biztos,hogy nem menne oda,már csak Mancini miatt is,a másik meg a Chelsea lehet,bár ők nem nagyon érdeklődnek iránta.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 11:19:54

Galliani Fabiano-t szeretné, de szerintem azt is elsóherkedik... :D
Somaa
Jugador del Barça

2010.06.25. 11:18:13

barcalaci84 írta:Galliani a pletykákra válaszolva kategorikusan tagadta még az érdeklődést is....
Majd megint vesznek egy 34 év körüli középcsatárt 2milláért :lol: (persze kicsit túloztam)
Kép

Visca el Barca!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 11:16:46

Galliani a pletykákra válaszolva kategorikusan tagadta még az érdeklődést is....
visca el barca
Presidente del Barça

2010.06.25. 11:11:50

AC Milan
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.06.25. 11:06:02

A City mondjuk gond nélkül eleget tudna tenni a feltételeknek, de egyrészt nem biztos hogy Ibra szívesen menne oda, másrészt komolyan nem is érdeklődnek.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 10:56:27

kiváncsi vagyok szerintetek ki venné meg jelenleg Ibra-t 45-50 milláért és 10millió pluszos fizetésért+Ibra is hajlandó lenne abba a klubba igazolni?

valahogy nem hallunk semmit arról , hogy lennének érdeklődők, pedig mivel ő nincs a vb-n ,róla könnyen lehetne tárgyalni, akár már le is zárulhatott volna az ügye , mégsincs így...
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.25. 10:06:25

Attika 25 írta:
socio66 írta:Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
De amúgy beszarás,hogy egy ugyanolyan korú saját nevelést,aki a tavalyi csapat egyik kulcsfigurája volt,lepattintunk ezzel.
És az lesz a durva,hogy Pedro simán ki fogja szorítani ezt a gyereket,ha lehetőséget kap és a tavalyihoz hasonlóan játszik.
Jeffren meg ezzel kuka lenne.
Nem értelek. Darabra semmivel nem leszünk többen. Sőt,a fiatalok szempontjából még Ibra távozása lenne a jobb,mert ha itt van Ibra akkor valszeg ő a középcsatár,Villa a bal szélen,de ha Ibra sérült vagy bármi akkor Villa menne középre jó eséllyel és nem Bojan. Ellenben ha Mata jönne akkor középre Villa lenne és Bojan ami tökéletesen jó,2 ember egy posztra,a bal szélen meg ugyancsak 2 ember lenne Mata és Pedro személyében. Szóval abszolút nem értem milyen saját nevelésű kulcsfigura lenne ezzel lepattintva. Az csak jót tenne Bojan-nak ha ő is Villa maradna mint befejező csatár. Na de mindegy,várjuk ki mi lesz a dologból,remélem marad Ibra.
Igazatok van, Sociónak abban, hogy Mata érkezésével Ibrahimovics menne és akkor mindenki a posztján lenne, de Attikának is, hogy Pedro ezzel nem lenne "lepattintva". Pedro még szerintem nem olyan futballista, aki elsőszámú szélső lehet a csapatban, kell mellé valaki, akivel felveszi a kesztyűt és versenyhelyzetet teremtenek ezzel maguk számára.

A másik véleményem pedig az, hogy Pedrónak nem feltétlenül kell a baloldalon játszania, mert a jobbszélen is jól teljesít. Ez persze csak akkor lehetséges, ha Messi középen játszana, mint az idény során nem egy alkalommal. Pepnek meglesz a munkája bőven, hogyan alakítsa ki a taktikát, de először olyan labdarúgót kell igazolni, aki jól alkalmazkodna egy adott formációhoz.
Kép
Kép
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.25. 09:43:20

osztom menczel véleményét, miszerint Robinhoban vannak meg azok a képességek, amelyeket elvárhatunk egy baltámadótól a Barcaban...
persze ő se kell szerintem, hisz már nem hiányposzt (Villa)...

azért vicces lenne az új Maradona ,az új Pelével :D
ja és itt van az új Beckenbauer is... :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.25. 09:39:04

socio66 írta:Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
De amúgy beszarás,hogy egy ugyanolyan korú saját nevelést,aki a tavalyi csapat egyik kulcsfigurája volt,lepattintunk ezzel.
És az lesz a durva,hogy Pedro simán ki fogja szorítani ezt a gyereket,ha lehetőséget kap és a tavalyihoz hasonlóan játszik.
Nem értelek. Darabra semmivel nem leszünk többen. Sőt,a fiatalok szempontjából még Ibra távozása lenne a jobb,mert ha itt van Ibra akkor valszeg ő a középcsatár,Villa a bal szélen,de ha Ibra sérült vagy bármi akkor Villa menne középre jó eséllyel és nem Bojan. Ellenben ha Mata jönne akkor középre Villa lenne és Bojan ami tökéletesen jó,2 ember egy posztra,a bal szélen meg ugyancsak 2 ember lenne Mata és Pedro személyében. Szóval abszolút nem értem milyen saját nevelésű kulcsfigura lenne ezzel lepattintva. Az csak jót tenne Bojan-nak ha ő is Villa maradna mint befejező csatár. Na de mindegy,várjuk ki mi lesz a dologból,remélem marad Ibra.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.06.25. 09:35:21

Jeffrenben én sok fantáziát nem látok, aztán persze lehet, hogy rámcáfol, de épp Pedro miatt én sem szeretném ha leigazolnánk Matat. Ha jobb sem jelentene minőségi javulást Pedrohoz képest és a saját nevelést, lojalitást többre értékelem...
socio66

2010.06.25. 09:25:34

Egyedül azért szurkolok Mata idehozatalának,mert akkor Ibrahimovic elhúzna és lenne egy olyan támadótriónk,ahol mindenki a helyén játszik.
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.25. 09:04:19

Attika 25 írta:
menczel írta: ha szélsőt akarunk venni akkor vagy Robinho vagy senki.
Azt megkérdezhetem,hogy Robinho mitől is olyan kumma nagy király? Attól,hogy x éve volt a Real-ban egy jó szezonja? Azóta a City-ben kalap sz.ar,(senkit nem érdekel miért,mutatott valamit?Nem.Ha jó lett volna biztos játszott is volna)a brazil bajnokság nem mérvadó,ott Henrique is király volt biztos,mert megvettük. Robinho pont nem az a játékos akiért én tűzbe tenném a kezem. Mata lehet hogy nem akkora biciklista,de az is biztos,hogy nem hisztizne ha lecserélik és akkor sem ha véletlenül Pedro kezdene helyette. Én kerek perec megmondom,nekem NEM KELL ROBINHO. Ha választanom kell köztük akkor Mata,ha nem jön Mata akkor se Robinho jöjjön. Sokan el "vagyunk" itt szállva,hogy Ronaldinho brazil volt s milyen jó volt akkor biztos ő is az lenne,csak azt felejtjük el,hogy Ronaldinho egy volt,Robinho meg olyan messze van tőle mint Makó Jeruzsálemtől (Mata is,ez tény,de őt nem is ajnározzuk).

Bocs,ha lekezelőnek tűnt az irásom,senkit nem akartam megbántani.
Persze hogy Robinho nem Ronaldinho, de benne vannak meg azok a kvalitások amiket egy baloldali támadótól elvárok. Elsődlegesen a jó egy-egyezés, aztán jó passzkésség, végül hogy sok gólt is lőjön. Továbbá nálam fontos hogy alapvetően jobblábas legyen, hogy befelé tudjon cselezni. Ráadásul jó lenne tényleg kiforrott felnött labdarugó,mert fiatal tehetséggel tele a padlás.
Jelenleg a piacon nem látok rajta kívül mást akiben ez meglenne(már akikről tudjuk hogy tényleg eladóak). Sokáig Riberyben hittem, de a mostani formájában már ő se kellene.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.06.25. 08:17:30

http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... barsa.html

Azt írja, hogy Özil szívesen játszana Messivel a Barcában. Txiki idén már többször is találkozott vele és hogy a szerződése jövő nyáron lejár, ezért csak idén kaphat érte a csapata pénzt.

Sztem ezt a hírt nem kell annyira komolyan venni, csak csemegének írtam. Gondolom a jövetele csak akkor lehetséges, ha Cesc-t nem tudjuk megszerezni.
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.25. 01:20:27

torrestoni írta:
Olyanok is bevésődnek ide, ami nagyjából a legalja szint...
Az meg már tényleg nehezen megfogalmazható szavakkal - talán az űber-infantilis megjárja, bár roppant finom megfogalmazás -, ami Ibrahimovics ügyét illetően a többség véleménye.
Off
Pedig tényleg megfogadtam hogy nem reagálok egyetlen posztodra sem meg most kivételesen nem tartozom az "űber infantilis" a fórumot elnézve rendkívüli népszerűségnek örvendő klubba DE rendkívül szimpatikusak ezek a megfogalmazásaid. Sztem elhanyagolhatnád már...

On
Én mind2 csoportot megértem az infantilisokat il meg a többieket is.
Ha megy tényleges bukó minden szempontból az üzlet, anyagilag 100% hogy bukunk mindenképpen. Távozása esetén nem vennék senkit hanem elővenném Bojan barátunkat. :D
Bár sztem bőven benne van az is hogy ténylegesen nagy erőségge lehet a csapatnak jövőre. Én látom ebben is a potenciált.
kurdt
Megmentő :)

2010.06.25. 00:27:01

Egy kis Mata.

Ez persze nem jelenti azt h jöjönn, szvsz alig jobb Pedronál (ha egyáltalán) de az biztos h nem ügyetlen.
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Lezárt