ferninho írta:
ha valaki válaszol rá legyen szíves érveket írni. köszönöm.
Sokat inkább nem fűzök hozzá.Érv:Messi vannak az álláspontjaink
Ronaldo is csoda volt,Isten.Senki nem mondta,h csak egy Isten van
Nekem Leo is az.És nem azért,mert csak hullagyenge kiscsapatok ellen villant nagyokat.HA én esetleg túloztam is (ami könnyen előfordulhat,mivel egészségesen elfogult vagyok a saját bárányainkkal),azért sztem te is lekicsinyled őt egy pöttyet.Amennyire láttam,voltak elég nagy nevű csapatok,amelyeknek a playái vakargatták a fejüket,h ezzel a kölökkel most mit csináljunk?!
Formaingadozása meg sztem MINDEN játékosnak vannak.Főleg,ha ilyen szinten tud teljesíteni.Mindig lehetetlen úgy játszani,ahogy mondjuk ebben az egy hétben tette.Ennél egy fokkal halványabb Leo is kitűnik a mezőnyből,hasznára van a csapatának.De mondjuk,ha van két meccs,ahol nem viszi végig egyedül a pályán,akkor már úgy tűnik,h nincs formában
Az egyik állításod alapján már előre megmondom,h valszeg soha nem lesz a kritériumaidnak megfelelő playa.Egyedül nem fog tudni címeket nyerni.Ez a BARCA,amely csapatként funkcionál és csak CSAPATént tud igazán eredményes lenni.Igaz,az idei szezonban rá lehet fogni kábé,h a hátán viszi a csapatot,mivel a többiek egyelőre átlagot tekintve elmaradnak a csúcsszintjüktől.
Annak én örülök a legjobban,h nem sikerült elküldeni az "érzelmesebb" postot.Asszem ebben a formában is tudattad,h mit gondolsz.Ennél indulatosabbra semmi szükség,mivel sztem én sem támadtalak le.
zsuni írta:Ezt egyúttal zsuninak is írom,mivel cáfolta,h ez így lenne.Pedig sztem is így van, "párszor" már szóba került ez a téma.
szegény norbika pedig tényleg Barca-s. példaképp nézd meg a tavalyi kupadöntöt, vagy egy 3-4 évvel ezelőtti meccset, amikor még ment a norbibarca és a ferireál előadás. vagy nézd meg a benfica-braga meccset, ahol ugyanugy ordit mint egy Real meccsen. ö alapból ilyen. és Barcelona szurkolo
Tisztában vagyok vele,h culé.
Na,az újabb köröket elkerülendő,maradjunk annyiban,h mindkettő igen bele tudja élni magát a meccsekbe.Próbálnak pártatlanok lenni,de ez az "álcázás" helyenként igen visszásra sikerül.Átesnek a ló túloldalára.Erre találunk példát zsákszámra mindkét komm.tól.
És kicsit zavaró,h szurkolásnak hat,főleg úgy,h tudatalatt tisztában vagyunk vele,h épp az ellenzéknek szorítanak privátban.
Mindkettő esett már túlzásba pro és kontra,előfordul sajnos.
De azért eltiltást kérni,mert leistenezte ezen produktum után Leót,háát...Ti tudjátok,a saját véleményetek
Azt sajnálom csak,h ezzel olyan pillangóhatást ért el,h néhányak már dacból,sértettségből elkezdik túlzottan ledegradálni Messit.

(Ezalatt nem ferninhot értem!)
Nah,mindegy.Ez van.Részemről téma lyukasra tárgyalva.Lapozzunk