Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.17. 15:39:48

Hűűűhaaa
Van itt forgalom 8)

Ibrahimovic tegnapi játéka közepes osztályzatot érdemel.
Az első félidőben volt az aktivabb. A második játékrészben sokkal halványabb volt.
Volt egy-két szép megmozdulása, de sajnos nem sikerült betalálnia.
Látszik még rajta, h nem teljesen érzi, h mikor mit kell csinálni de ez egyre jobb lesz.
Azt figyeltem meg, h Messivel sokkal jobban megy az összjáték, mint Henryvel. Henry nem passzolt neki hármat egész mecsen. Messi viszont sokkal többszor húz befele és rendre Ibrat játsza meg.

Ahogy Pep is mondta:
Se nem jó, se nem rossz.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Capon
Llegenda del Barça

2009.09.17. 15:15:46

senkialfonz40 írta:
Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. Amúgy sem szerettem soha de mikor szóba került a neve örültem neki. Jó játékosnak tartottam, csak hát iszonyat unszimpatikus ember (számomra). Technikás jó felépítésű játékos aki fejjel is nagyon veszélyes. Azt vártam, hogy megtalálja a helyét hipp-hopp a csapatban és kihasználja a rendkívüli adottságait. De sajnos nem ezt látom. A két gólja ellenére iszonyatosan hátráltatja az eddig amúgy sem jó formában lévő csapatot. Meccsenként 10 labdával találkozik, kiveszi magát a játékból és tátongó űr támad a kp és a csatársorunk között. Nem kell le fől rohangálnia labdákért de azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos. Minden esetre várom tőle a javulást és továbbra is türelemmel vagyok iránta. Van még csomó ideje beleszokni az itteni játékba. Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.
Ezzel nem értek egyet, szerintem most mozgott a legjobban, az összes eddigi meccse közül. Nekem most volt a legfrissebb mozgásban, és gondolkodásban is. Azt gondolom az Intert nem lehet összehasonlítani az eddigi csapatokkal, már-már "svájci precizitással" szervezett, nagyon erős gárda.(később, ha simán elhullanak visszavonom) :D
A Csapattal való összhangot is most értékeltem a legjobbra, sokszor csak az utolsó pillanatban fülelték le a passzokat a védők mögé való bemozgáskor.
A második félidőben volt egy periódus,(elég hosszú) amikor az Inter nagyon kereste a labdát, nem gondoltam volna, hogy ez velük is megtörténhet! :D
De a mondanivalómat ne erre az utolsó egyetlen egy mérkőzésre értsd. Az eddigi szerepléséről van szó. De mint írtam is türelmes vagyok vele szemben, várom a javulást tőle.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.17. 13:00:42

Mikaos írta: Én viszont úgy gondolom, hogy meccsről-meccsre többet mozog, meccsről-meccsre többet támad le. Ezt külön figyelem, és bizton állíthatom, de a lényeg, hogy látszik a javulás.
Ez így van, nem kell hozzá elfogultság! :)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.17. 12:42:22

Hozzászólásomban a focihoz értés a legkevésbé hangsúlyos, jó, hogy ezt értettétek meg belőle. Inkább az általános hozzáállásról, műveltségről, egyáltalán színvonalról beszélek és ezen meg lehet ugyan sértődni, de inkább gondolkodni kellene. Ha már Ibra topic azért átvitt értelemben írtam róla is, hogy butaság ez a sok elfogult előítélet ennyi meccs után. Ezt nem kell magyarázni vagy ragozni, vannak itt páran, akik tudnak úgy kritizálni, hogy érzékeltetik, hogy pl csak ez az esti produkció nem tetszett neki ( akár Ibráé, akár másé, akár a csapaté), de vannak olyanok is,akik erre képtelenek. többek közt ez is színvonal kérdése...
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.09.17. 11:28:27

Ezazz vitatkozzatok.. Tudtommal ez Ibrás topic nem pedig kinek van több köze a focihoz... Gyenge volt tegnap az egész csapat de ez nem azt jelenti hogy világ vége van. Én örülök hogy döntetlent játszottunk és nem kaptunk ki. A "visszavágón" majd meglátjuk mi lesz. Addig is inkább nézzük mit játszik majd a Barca az A.Madrid ellen.
(Bocs az offért.)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.17. 11:22:18

balazsfoci írta:
Kalap1988 írta:Tényleg vicces ez az egész topic, meg úgy általában sajnos azzá vált az összes itteni fórum is. Nem tudom mi történt, de őrülten felhígult itt a csapat, mikor idejöttem, nagyjából másfél vagy két éve, akkor teljesen más volt, volt egy kemény mag( akik most is itt vannak) és tényleg értelmes vitákat lehetett folytatni. Most meg beszabadult ide sok olyan ember, aki sem a sportról, sem kifejezetten a fociról nem tud semmit, mi több, sem helyesen, sem értelmesen nem tud leírni egy mondatot sem. Komolyan mondom vicc, én azt ajánlom a régi motorosoknak, hogy ne legyünk ebben partnerek, egyszerűen ne írjunk azoknak, akiknek semmi fogalma nincs a fentebb leírtakról. Tegyünk úgy, mintha itt sem lennének és csorgassák a nyálukat egymással. Basszus itt a világ egyik legjobb edzője, egyik legjobb csatára, A legjobb játékosa és a legjobb csapata ( ez utóbbi két dolog teljesen egyértelmű) stb-stb- és egy-egy meccs után itt fröccsögnek egyesek napokat, hogy kész, végünk, gyenge ez a csapat. ne vicceljetek már! elmegy a kedve az embernek az egésztől! Ideje lenne már egyeseknek úgy írni, hogy előtte gondolkodnak is ( akinek nem inge ne vegye magára, remélem viszont ,akiknek szól érteni fogják). elnézést a hangvételért és a nm ide való témáért, de már hetek, vagy inkább hónapok óta bennem van. természetesen a modik töröljék, ha gondolják, nem fogok megsértődni, mert részben jogos lesz, de remélem mire ez megtörténik már sokan elolvassák:)
Én még nem olvastam sehol sem azt h gyenge a csapat. :shock:
Lehet, hogy nem szó szerint ezt írták le,de hasonló utalások voltak. Lehetne sorolni...
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.17. 11:20:53

Kalap1988 írta:Tényleg vicces ez az egész topic, meg úgy általában sajnos azzá vált az összes itteni fórum is. Nem tudom mi történt, de őrülten felhígult itt a csapat, mikor idejöttem, nagyjából másfél vagy két éve, akkor teljesen más volt, volt egy kemény mag( akik most is itt vannak) és tényleg értelmes vitákat lehetett folytatni. Most meg beszabadult ide sok olyan ember, aki sem a sportról, sem kifejezetten a fociról nem tud semmit, mi több, sem helyesen, sem értelmesen nem tud leírni egy mondatot sem. Komolyan mondom vicc, én azt ajánlom a régi motorosoknak, hogy ne legyünk ebben partnerek, egyszerűen ne írjunk azoknak, akiknek semmi fogalma nincs a fentebb leírtakról. Tegyünk úgy, mintha itt sem lennének és csorgassák a nyálukat egymással. Basszus itt a világ egyik legjobb edzője, egyik legjobb csatára, A legjobb játékosa és a legjobb csapata ( ez utóbbi két dolog teljesen egyértelmű) stb-stb- és egy-egy meccs után itt fröccsögnek egyesek napokat, hogy kész, végünk, gyenge ez a csapat. ne vicceljetek már! elmegy a kedve az embernek az egésztől! Ideje lenne már egyeseknek úgy írni, hogy előtte gondolkodnak is ( akinek nem inge ne vegye magára, remélem viszont ,akiknek szól érteni fogják). elnézést a hangvételért és a nm ide való témáért, de már hetek, vagy inkább hónapok óta bennem van. természetesen a modik töröljék, ha gondolják, nem fogok megsértődni, mert részben jogos lesz, de remélem mire ez megtörténik már sokan elolvassák:)
Én még nem olvastam sehol sem azt h gyenge a csapat. :shock:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.17. 11:18:12

Kedves LG!

Taníts Mester! Neked sztem közöd nincs a futballhoz, látatlanban is azt tudom mondani Rólad hogy a taktikai részét a focinak nem hogy nem érted, de sztem nem is hallottad ezt a szót. Ha egy kicsit elgondolkodnál azon amit írok, akkor látnád hogy a taktikai "teljesítményével" nem vagyok kibékülve a Svédnek. A fentiek miatt azért ha megbocsátod akkor nem hozzád megyek komolyság-leckét venni :shock:

Más: Könnyelmű kijelentés az hogy Zlatan elődje ennyit sem tett a meccseken. Végülis 5 éven át ezért volt gólkirályesélyes minden évben. Na sztem ez a h.ülyeség, ha vki ennek tudatában tartja jobbnak a svédet. Amúgy Guardiola nyilatkozta hogy azt kéri tőle h támadjon le :D :wink: Sajnos az meg tipikus magyar hozzáállás hogy vkit MOM-nek titulálnak ha egész meccsen nem mozog semmit, alig kap labdát de egy belőtt labda útjába teszi a lábát és bepattan róla. Ilyet Ferenczi is tud. A gólpasszt elismerem szép volt.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.09.17. 11:16:28

Tényleg vicces ez az egész topic, meg úgy általában sajnos azzá vált az összes itteni fórum is. Nem tudom mi történt, de őrülten felhígult itt a csapat, mikor idejöttem, nagyjából másfél vagy két éve, akkor teljesen más volt, volt egy kemény mag( akik most is itt vannak) és tényleg értelmes vitákat lehetett folytatni. Most meg beszabadult ide sok olyan ember, aki sem a sportról, sem kifejezetten a fociról nem tud semmit, mi több, sem helyesen, sem értelmesen nem tud leírni egy mondatot sem. Komolyan mondom vicc, én azt ajánlom a régi motorosoknak, hogy ne legyünk ebben partnerek, egyszerűen ne írjunk azoknak, akiknek semmi fogalma nincs a fentebb leírtakról. Tegyünk úgy, mintha itt sem lennének és csorgassák a nyálukat egymással. Basszus itt a világ egyik legjobb edzője, egyik legjobb csatára, A legjobb játékosa és a legjobb csapata ( ez utóbbi két dolog teljesen egyértelmű) stb-stb- és egy-egy meccs után itt fröccsögnek egyesek napokat, hogy kész, végünk, gyenge ez a csapat. ne vicceljetek már! elmegy a kedve az embernek az egésztől! Ideje lenne már egyeseknek úgy írni, hogy előtte gondolkodnak is ( akinek nem inge ne vegye magára, remélem viszont ,akiknek szól érteni fogják). elnézést a hangvételért és a nm ide való témáért, de már hetek, vagy inkább hónapok óta bennem van. természetesen a modik töröljék, ha gondolják, nem fogok megsértődni, mert részben jogos lesz, de remélem mire ez megtörténik már sokan elolvassák:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.09.17. 11:18:41-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.17. 10:50:07

Továbbra is egyet mondok, gondolkodjatok el rajta erősen (aki nem inge ugye, ne vegye magára...)

Tehát: nyáron is világosan elmondta Pep, hogy ez az Ő döntése volt, vállalja a következményeket, úgy érezte, hogy a csapatnak kell egy újítás. Ezt Eto'o-ban látta és megkapta amit kért.

Jön a lényeg: ha 4-5 meccs után hisztiztek, keseregtek és Pep-et támadjátok, akkor azt az edzőt kérdőjelezitek meg, akit Májusban még a világ trónjára emeltetek és diccshimnuszokat zengtetek róla, mert első évben MINDENT megnyert a csapattal.

Innentől kezdve aki tobzódik, az gondolja át, hogy mekkora ellentmondások vannak a véleményében, milyen türelmetlen és mennyire méltatlan egy Barca-szurkolóhoz.

Gondolkodjatok el srácok, hadd ne kelljen visszanéznem a Májusi hsz-eket, hogy mindenkire egyenként ráolvassam, hogy mekkora ellentmondásban él.

Kicsit több bizalmat annak, akit Májusban még Istenként kezeltetek.... :roll:

Ja a többi véleményem csontra egyezik Mikiével.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.17. 10:45:03

Jajj mi nem megy Ibrának? Talán nem tud focizni vagy mi? Te jó ég még nem tökéletes az összjátéka minden csapattársával... borzasztó... Szerintem télen adjuk is el... minek maradna itt, elvégre még csak két gólt lőtt két spanyol bajnokin, erre bárki képes! Én hiszek nektek gyerek akik azt mondják Ibra sehol se lesz Samuhoz képest, elvégre Ti voltatok srácok akik három trófeát nyertetek a Barcával és nem Pep...ááá dehogyis!

Ha itt mindenki annyira jobban tudja mit kell csinálni akkor, miért nem külföldön edzősködtök jelenleg is? Vagy csak nincs meg a licenszetek és ezért kénytelenek vagytok itt a fórumon megmondó embert játszani Zlatannal kapcsolatban? :roll:

:evil:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.17. 10:35:38

balazsfoci írta:Mennyi időt akartok adni még Ibrának? :lol:
Az biztos, hogy többet, mint amennyit te adsz :D Ha rajtad múlt volna, akkor már első meccs után mehetett volna haza Ibra...

A gondolkodásodon kell változtatni, nem Ibrának a játékán.
Amikért te "szidod" őt, az nem az ő hibája. Max. az edzőt, vagy a vezetést szidhatod érte. Tehát rossz topikot használsz erre.

"nem tud letámadni, és nem azt csinálja amit a Barca támadószekciója eddig csinált"
Ki mondta, hogy pont azt kell csinálnia? Nem értem, hogy miért veszel ténynek olyan dolgokat, amelyeket nem tudsz. És mi az, hogy "eddig csinált"? Kluivertet is vegyem bele meg Kubalát is? Nem értem...

Most azt kéne eldönteni végre, hogy mi a baj tulajdonképpen? :D
Ugye nehéz már belekötni abba, hogy nem rúg gólt, mert 2 bajnokiból 2-őt vágott. (De gondolom, minden egyes meccsen, ahol épp nem szerez gólt, akkor majd ezt is fel lehet hozni vádként)
Jön a mutatott játék - hát ebben elődje még kevésbé villogott.
Aztán jön a letámadás - egyrészt egy teljesen más felépítésű játékosról van szó, másrészt -mint mondtam- nem tudod (én sem), hogy mit kér tőle Guardiola.
Nehogy már az utolsó 4 év határozza meg azt, hogy mit kell csinálnia a mindenkori Barca csatárnak :D
p1ranha
Barça B

2009.09.17. 10:34:27

Szerintem teljesen felesleges egy olyan meccs után következtetéseket levonni Ibra játékáról, amikor mindenki elég gyenge volt. Én nekem ami szembetűnt az Henry ötlettelen játéka és Keita 1-2 gyenge próbálkozása. Hányszor volt múlt évben olyan meccs amikor az egész csapatnak nem ment, Eto'o kapott 10 első osztályú labdát és véletlenül sem tudott betalálni a kapuba. Ha most Ibra csinálna ugyanilyet pár meccs után, szerintem már akkor is elküldenétek a jó blablabla-ba.
Amit most látok a svédnél, hogy már tuti jópárszor beszéltek a fejével, hogy ne csak arra koncentráljon, h egyedül megoldja és gólt lőjjön, hanem h próbáljon meg többet összjátékkal valamit elérni. Ezért is lehet látni azt, hogy amikor már lőhetne is akkor is mondjuk megpróbálja lepasszolni. Szóval szerintem felfogja, hogy mit várnak tőle, de az egyensúly még nincs meg. Aki meg azt mondja, h már elég idő eltelt, annak azt üzenem, hogy októbertől kínaiul írjon perfektül a fórumra. Nem nehéz hiszen még van 2 hete rá, hogy megtanulja.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.17. 10:33:43

Mennyi időt akartok adni még Ibrának?
Amennyit kell neki, de nem három tétmeccs után, amelyen kettőn be is talált, meg a gólpasszt adott fogom kijelenteni, h nem való a csapatba.

Amúgy elgondolkozhatnál, mert még értelmes hsz-t tőled nem olvastam életemben, anno emlékszem a Ronaldinhos topicban is gyártottad a baromságaidat. Na a lényeg, h komolytalan vagy.
pálkatapéter
Barça C

2009.09.17. 10:10:00

Még jó, hogy nem nektek kell időt adni egy játékosunknak... Eddig két bajnokin lőtt két gólt, gólpasszt. Nevetséges, hogy szidják egyesek öt tétmeccs után, szeptember 17-én! Mi az, hogy már eltelt egy kis idő? Uramisten, még október sincs... :)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.09.17. 09:45:47

Mennyi időt akartok adni még Ibrának? :lol:

Amúgy meg egy kicsit elgondolkodtató, hogy ennyire nem megy neki. Sztem egy ilyen játékosnál alap az hogy meg tud csinálni egy két "csiki-csukit". Ezt nem kellene külön jegyezni sztem. Jelenleg több negatívum van a játékában mint pozitívum, és csak az elvakult Ibra-fanok mondják azt hogy húúú de jól nyomja. A másik meg h rengeteg játékosunk elmondta már hogy egy ilyen csapatban ahol ilyen playák vannak mint Messi, Xavi, Ini, Alves, Puyol stb., sokkal könnyeb játszani. És ez véleményem szerint is így van. Egy ilyen csapatban ahol a világ legjobb középpályája van nem lehet szinte rosszul játszani. Inkább sztem az van h Ibra nem tudja azt játszani, vagy nincs kedve vagy nem tudom mi, de nem tud letámadni, és nem azt csinálja amit a Barca támadószekciója eddig csinált. Az nem a csapat hibája hogy nem kap labdát, mert sztem nem Xavin és a kp-án múlik ez. Ha kap akkor meg nem nagyon tudja mit csináljon vele(ezt azért mondom mert a góljai amiket rúgott azok sztem a kiváló reakcióidejének köszönhetőek). Persze meg lehet kövezni most ezután, de a véleményem ez marad. Taktikailag nem illik a csapatba. És azért már eltelt egy kis idő a leigazolásától. Na most jöhetnek a szitkozódások :lol:
mezenga
Jugador del Barça

2009.09.17. 09:27:28

Végig néztem a meccset. Én úgy látom nem játszott ibra se jól se rosszul. Sztem Ibrának h most új az az egyik hibája h nagyon nagy gólt akar rúgni. pl 8 perc körül.
Keveset lép vissza a védők vonalából labdát kérni. De ez csak idő kérdése és belejön. A Barcának van egy stílusa amit minden itt lévő játékosnak meg kell tanulni. "Kicsit" előnyben vannak azok akik itt nevelkedtek vagy már több éve itt vannak.
Ti hogy láttátok tegnap?
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.17. 09:00:26

Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. ...
+ Meccsenként 10 labdával találkozik...
+...azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos.
1. Nem tartom nagy csalódásnak egy új játékostól, akinek ez egy vadiúj stílusú csapat.
2. Ha meccsenként 10 labdával találkozik, az már pont 2-szer több, mint amennyiszer az elődje találkozott labdával egy ilyen ellenfél ellen :)
3. Valóban, a mozgásában javulhatna még. Én viszont úgy gondolom, hogy meccsről-meccsre többet mozog, meccsről-meccsre többet támad le. Ezt külön figyelem, és bizton állíthatom. Szóval ez az észrevételed tényleg jogos, de a lényeg, hogy látszik a javulás.

+ 80. perc után 2-szer is volt egy nagyon durva csiki-csuki a 16-oson belül Messi és Ibra között. Egyik esetben Messi, másikban Ibra nem értette meg végül az ún. "utolsó passzt", de alakul ez is.
albicelesteX
A Vadász

2009.09.17. 08:43:58

Ebbe a topikba kár benézni!Ne haragudjatok meg de butaságokat írtok!Hanyadik tétmeccse ez?Feszt jöttök Eto'o-val holott tegnap nem ő lett a men of dö meccs!Meg nem sokkal mutatott eddig többet a meccsein,meg ha mégis akkor is mivan?Barcelona drukkerek lennénk ellenben itt Ibra ellen drukkereket látok.Sőt!Ibranak sokkal nehezebb a dolga a beilleszkedésben!És ti meg kis várhidik,zomborik,hegyi ivánok pálcát törtök felette!Henry sokkal pocsékabb évet mutatott elsőre Ibra előtt még itt az egész szezon és bizonyíthat,sőt van egy rossz hírem biztosan itt lesz jövőre is!A legnagyobb baj még mindig, hogy vannak akik élből utálják,meg vannak akik nem bírják feldolgozni,hogy Eto'o elment!Biztos vagyok benne, hogy beilleszkedik és ha nem is lő annyi gólt mint Eto'o akkor is hasznos, nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak!A fizikuma,technikai tudása, gól érzékenysége mindene megvan hozzá, hogy egy újabb legendás kilencese legyen a Barcanak!Forca Ibra Visca el Barca!!!
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.17. 08:14:54

Capon írta:Ibrával nagyon türelmes voltam idáig is és ezután is az leszek. De azért eddig nagy csalódás számomra. Amúgy sem szerettem soha de mikor szóba került a neve örültem neki. Jó játékosnak tartottam, csak hát iszonyat unszimpatikus ember (számomra). Technikás jó felépítésű játékos aki fejjel is nagyon veszélyes. Azt vártam, hogy megtalálja a helyét hipp-hopp a csapatban és kihasználja a rendkívüli adottságait. De sajnos nem ezt látom. A két gólja ellenére iszonyatosan hátráltatja az eddig amúgy sem jó formában lévő csapatot. Meccsenként 10 labdával találkozik, kiveszi magát a játékból és tátongó űr támad a kp és a csatársorunk között. Nem kell le fől rohangálnia labdákért de azért Eto'o vissza vissza lépet és volt összeköttetés a csatársor és a kp között. Az a baj, hogy Xavi előtt nincs mozgás nincs kinek passzolni.
Ezzel sem b@szogatni akarom Ibrát csak egy észrevétel volt, ami szerintem jogos. Minden esetre várom tőle a javulást és továbbra is türelemmel vagyok iránta. Van még csomó ideje beleszokni az itteni játékba. Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.
Ezzel nem értek egyet, szerintem most mozgott a legjobban, az összes eddigi meccse közül. Nekem most volt a legfrissebb mozgásban, és gondolkodásban is. Azt gondolom az Intert nem lehet összehasonlítani az eddigi csapatokkal, már-már "svájci precizitással" szervezett, nagyon erős gárda.(később, ha simán elhullanak visszavonom) :D
A Csapattal való összhangot is most értékeltem a legjobbra, sokszor csak az utolsó pillanatban fülelték le a passzokat a védők mögé való bemozgáskor.
A második félidőben volt egy periódus,(elég hosszú) amikor az Inter nagyon kereste a labdát, nem gondoltam volna, hogy ez velük is megtörténhet! :D
Talma
Jugador d'estrella

2009.09.17. 06:06:41

ElBartimaeus: bezzeg amikor továbbengedte volna a partjelző a 46. percben, akkor csendben maradtál volna... Eto'o semmit sem csinált tegnap, Ibra jobban játszott, Messiről ne is beszéljünk, mert tőle ez a teljesítmény 0.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.17. 03:05:33

ElBartimaeus írta:Szerk, bocs, hogy válaszoltam rá, mikor mondtad, hogy nem kéne, de azért volt még mit mondanom, remélem nem kerül törlésre. :P Am: Jó éjt ;)
Dehogy kerül törlésre. csak arra a részre írtam,h nem kell válaszolni, h szerintem a %os elméleted mulatságos, többire még örülök is,h válaszoltál.

semmi ilyen módon (ahogy te most leírtad,meg előzőt is) megfogalmazott,és leírt vélemény nem került törlésre,és nem is fog. főleg,h ON is.

szép is lenne ha azért törlésre kerülne,mert nem értünk benne egyet, ilyet tőlem (és másoktól sem) nem látsz. (viszont ha belecsempészel 1-2 "szép" mondatot, akkor sanszos, de ettől nem tartok :wink: )

hogy ne csak utolsó részére reagáljak a hszednek:

nem a két csapat védekezési szintjét hasonlítottam össze, csupán a felfogását, ami egyezett. +szerintem elég magas szinten védekeztek ma, nem véletlen,hogy ha csak az utolsó passzoknál is,de elakadtak.

még valami: most is csak azt tudom írni, hogy a csapat "átlagát" nézve, nem lóg ki Ibra negatívba. szerintem.

jóéjt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.17. 02:37:20

ozsimiki írta:
ElBartimaeus írta: Ibrában nincs benne a gól, míg Eto'oban mindig benne van. Zlatan most rendre rossz megoldást választott, túl sokat passzolt, ha gólt akart épp lőni, akkor meg nagyot! Először próbáljon már meg egy sima gólt lőni a yxcvwa mindenit! :evil:
:D lehet én néztem másik meccset...

Eto'o ban ma jobban benne volt a gól,mint Ibrában? valóban? na ne röhögtessetek.

Ibra első 10percben már veszélyeztetett, csak épp mellé csűrte az átvétel után, Eto'o-nak hol volt hasonlóan veszélyes helyzete? vagy a 32méteres gurulós szabijára gondoltál?

imádom ezeket a túlzó szavakat: mindig, sosem, egyet sem, stb... :roll:
Elnézést kérek. :oops: Itt nem egészen erre a meccsre gondoltam, így visszaolvasva nem is tudom, hogy mit akartam mondani, igazából elég álmos vagyok, csak azért vagyok még fenn, mert tanultam. :) Ezen a meccsen Ibra veszélyesebb volt, de az eddigi meccsek alapján nekem Eto'o tűnik a hasznosabb, veszélyesebb játékosnak még az Interben is.
ozsimiki írta:
%ok ide,v oda, bajnokság két meccs két gól 1gólpassz, bl 1 meccs ,0,0.

de ilyen csapatok ellen nem az ő hibájaként kell felróni,hogy nem nyerünk. Tavaly volt Eto'o pl a Stramfordon, több lehetőségünk volt a meccs egészében? nem hiszem. na de ez csak egy példa.
Én az eddigi teljesítmény alapján értékeltem egyelőre, le is van írva, hogy "55%-os Ibra az eddigi játéka alapján Barcelonában." Azt hiszem ezzel a játékát jellemeztem, azt, amit eddig nyújtott, ami nem túl jó, amire rá akartam világítani. ;)

A tavalyi Chelsea elleni meccs meg azért 1 dologban nagyon különbözött ettől: ott nem az interrel, hanem a chelsea-vel játszottunk. Más kategória a 2 csapat, ezt te is tudod. ;) A mostani inter védelme nem volt annyira acélos, ha egy kicsit jobban felpörgettük, akkor veszélyes helyzet alakult ki. De ahhoz sztem, hogy a kp el kezdje felpörgetni, ahhoz a csatársornak kell először lépni a bemozdulásokkal, ellépésekkel, apróbb helyezkedésekkel, visszalépéssel.

Annyit el kell viszont ismerni Ibráról, hogy most egész sokszor láttam jól bemozogni (önmagához képest), tehát látszik, hogy lesz itt valami, még ha nem is olyan szinten, mint Samunál, de lesz. :twisted:

Szerk, bocs, hogy válaszoltam rá, mikor mondtad, hogy nem kéne, de azért volt még mit mondanom, remélem nem kerül törlésre. :P Am: Jó éjt ;)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.17. 01:51:29

ElBartimaeus írta:
Többek között én is, hátha sikerül egy kicsit az Ibrát imádóknak felnyitni a szemüket, hogy a tökéletes csatáruk mégse olyan tökéletes.
csak erre reagálok, többi enyhén mulatságos számomra ennyi meccs után,meg amúgy is szubjektív dolgokat írtál le, ez is szubjektív,h számomra mulatságos,úgyh nem is kell rá reagálni.

még mindig többségben vannak azok,akik a jogtalan kritikáktól védik,mintsem akik Istenítik, itt korántsem tökéletes játékot nyújt eddig,de nem is annyira vészeset ami miatt pár meccs után frissen beépülve kaphatná azt a nagy ívet,amelyet NÉMELYEKTŐL kap. ez meg az én szubjektív véleményem.

%ok ide,v oda, bajnokság két meccs két gól 1gólpassz, bl 1 meccs ,0,0.

de ilyen csapatok ellen nem az ő hibájaként kell felróni,hogy nem nyerünk. Tavaly volt Eto'o pl a Stramfordon, több lehetőségünk volt a meccs egészében? nem hiszem. na de ez csak egy példa.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.17. 01:43:57

Capon írta:Ahogy eddig se tettem, úgy a közeljövőben sem fogok minden egyes meccse után bejönni ide és kritizálni őt. Sajnos elég sokan megteszik.
Többek között én is, hátha sikerül egy kicsit az Ibrát imádóknak felnyitni a szemüket, hogy a tökéletes csatáruk mégse olyan tökéletes.

Amúgy szerintem egy csatárt sok dolog határoz meg, de 60%-ba 2 dolog számít: milyen jól kerül helyzetbe (beleértve akár az olyat, aki magának harcolja ki, vagy helyezkedik és megkapja, tehát lehet tömni labdákkal, meg a jól lövőnek egy szimpla lövőhelyzet is helyzetbe kerülés) és hogy milyen százalékban használja ki a ezeket. Azt gondolom, hogy meccsenként illik legalább 5-ször helyzetbe kerülni egy jó csatárnak, és olyan 15%-osan kihasználni a őket. Ez már egy jó csatár, ha utánaszámolsz. (Sztem am ebből is fontosabb a helyzetbe kerülés)

Még ehhez kell kapcsolódnia mezőnymunkának, alapvető veszélynek, amit a jelenléte okoz a csatárnak és a társak segítése a védő elvitelével pl, vagy összeköttetés (ebben a játékrendszerben! máshol is fontos, de itt kiemelkedő, lévén kevés kp van és sok csatár, ezért néhanapján jobban vissza kell lépni, hogy a csapatjáték meglegyen) a középpályával.

Ezekből Ibra: viszonylag kevés helyzetbekerülés, hiszen fejjátéka sem domborodik itt ki a Barcában, lőni nem lő, vagy pontatlanul és gyengén, háttal a kapunak veszélytelen, de nem helyezkedik olyan jól. Helyzetkihasználása, ha így nézzük nem is olyan rossz, de nem közelíti meg a 30%-t sem, ami már nagyon nagyon jónak számítana, ami elképesztően kiemelkedővé tenné. Ez legyen az első megszerezhető 60%-ból mondjuk úgy kb 45%, hiszen viszonylag kevésszer kerül helyzetbe, amit fontosabbnak tartok, ezért nem lett 50%.

A mezőnymunkája nem túl magas, a társakat nem segíti elmozgásokkal, nem megy hátra labdáért. Viszont ad gólpasszokat, tehát mondjuk a megszerezhető 40 %-ból megkap 10%-t, mert míg gólpasszt ad, addig máskor "megfojtja a támadást".

Ha hozzávesszük, hogy milyen extra taktikai húzásokat lehet rájuk építeni, az plusz 10% legyen, de mivel eddig Ibr semmilyen pluszt nem adott, de még el is vett valamennyit (azért nem jár levonás), ezért ez Zlatant nem igazán érinti.

Összesítve akkor 55%-os Ibra az eddigi játéka alapján Barcelonában. Hmm ez nem egy álomcsatár. talán 80%-os lenne a jó, emez csak egy középszerűnél egy kicsit jobb. Az álom csatár 90%-nál kezdődne.

Ez lenne az én értékelésem egy kis statisztikával, meg minden mással. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.09.17. 02:40:59-kor.
Lezárt