Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.21. 22:38:39

tudomka958 írta:nekem semmi bajom e'tooval minden góljának nagyon tudtam örülni,DE...
vegyük már észre,hogy egy más stílusú CSAPAT(MÉGEGYSZER csapat!) épül ahonnan a primadonnáknak menni kell...
ha pedig e'tooról és az alázatról lelkendeztek akkor nézzétek meg messit...
Azér a primadonna kicsit erős volt!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.21. 22:37:41

Netalántán mert 2nél többet idéztél.. :-s
De már nem először szólunk rád. Többet ne!
[/quote]

- meglehet, hisz az ember néha belefeledkezik a fórum "hevébe"! :lol:
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 22:28:59

tudomka958 írta:nekem semmi bajom e'tooval minden góljának nagyon tudtam örülni,DE...
vegyük már észre,hogy egy más stílusú CSAPAT(MÉGEGYSZER csapat!) épül ahonnan a primadonnáknak menni kell...
Hát ezt azért nm kellett volna mondanod..primadonna??? Miért??? Hát ha valaki nem primadonna, az éppen Eto'o. Mondtál volna bármi mást vazzeg! Hogy összeférhetetlen, hogy nem jön ki senkivel a csapatban, hogy visszapofázós, hogy "túl" őszinte a sajtóval, stb...de hogy primadonna lenne???? Te ne is haragudj, de hol voltál az előző 4 év során? Hát ha volt ember aki megszakadt a csapatért a pályán, az pont ő volt! Igen, egy csatár nyilván nem úgy fog játszani mint mondjuk egy Puyol de tőle nem is ezt várják el! Egyszer sem láttam például sérülést szimulálni, fetrengeni.... ha ő lent maradt a gyepen, akkor tényleg baj volt! Hát ez éppen Messiről nem mondható el.... ugye.....
VISCA EL BARCA!
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.07.21. 22:21:26

nekem semmi bajom e'tooval minden góljának nagyon tudtam örülni,DE...
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.21. 22:20:43

cruyff írta:
Nem olvastam a hsz-eket. Ezek az én hsz-eim, az én gondolataim... ennyi. Ha nem tetszik, ne olvasd.
Basszus megint törlődött a hsz.-em!! Nem értem....., na mind 1!
Szóval NEM! sértésnek szántam, sőt örülök, hogy a véleményemmel nem vagyok egyedül, mert úgy látom már a fórumon sem lehet a "vezetőséggel " szemben állást foglalni. :lol:

Netalántán mert 2nél többet idéztél.. :-s
De már nem először szólunk rád. Többet ne!
miihii
KHAL

2008.07.21. 22:04:23

Háááát nemtom,nekem ez a "fordított pszichológiás" elmélet egy kicsit túl élethűnek tűnik,ahhoz h ez szimpla motiváció legyen.Értelmét nem látom amúgy a gondolatnak,h meg kell tőle szabadulnunk. #-o Mondvacsinált okok sztem,amivel támadják -mondjuk a viselkedése/temperamentuma miatt.Annyira nem hiszem h bomlasztó hatású a személyisége,mint amennyire építő jellegű a jelenléte.A küzdeniakarásával/lekesedésével/GÓLJAIVAL engem meggyőzött arról,h nagy szolgálatot tehet nekünk a jövőben.Persze én ezt itthonról ,a gép elől abszolút könnyen tolom,de nem tudom mi folyhat/folyhatott a színfalak mögött.Én azt kívánom magunknak,h vhogy mégiscsak maradjon nálunk,kapjon lehetőséget és meg fogja hálálni!Én hiszek benne! =D> Bár a maradásában egyre kevésbé :evil:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:52:06

westerngom írta:
cruyff írta:Csakhogy Eto'o és Saviola más-más kaliber.... szerintem..... egyébként Eto'o elüldözése akkora hülyeségnek tűnik, hogy már arra is gondoltam, Pep nem is akarja elpasszolni, hanem így akarja feléleszteni benne a tüzet ,hogy visszatérjen a régi dac a pályán is, Eto'o ugyanis tipikusan egy "csakazértismegmutatom" játékos, lsd a reál elleni fellépése.... szóval lehet, hogy ez egyfajta pszichológiai trükk Pep részéről....
- ahogy mondod, de én nem is erre céloztam és a két játékos közt nem is akartam párhuzamot vonni.
Egyébként minden tisztelettel kérdem: nyaralni voltál az elmúlt hetekben? :lol: , mert mint "mondottam" ezt keményem lerágtuk párszor és mintha szó szerint olvasnám vissza a leírtakat a hsz.-eidben.
Nem olvastam a hsz-eket. Ezek az én hsz-eim, az én gondolataim... ennyi. Ha nem tetszik, ne olvasd.
VISCA EL BARCA!
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:50:28

cruyff írta:Csakhogy Eto'o és Saviola más-más kaliber.... szerintem..... egyébként Eto'o elüldözése akkora hülyeségnek tűnik, hogy már arra is gondoltam, Pep nem is akarja elpasszolni, hanem így akarja feléleszteni benne a tüzet ,hogy visszatérjen a régi dac a pályán is, Eto'o ugyanis tipikusan egy "csakazértismegmutatom" játékos, lsd a reál elleni fellépése.... szóval lehet, hogy ez egyfajta pszichológiai trükk Pep részéről....
- ahogy mondod, de én nem is erre céloztam és a két játékos közt nem is akartam párhuzamot vonni.
Egyébként minden tisztelettel kérdem: nyaralni voltál az elmúlt hetekben? :lol: , mert mint "mondottam" ezt keményem lerágtuk párszor és mintha szó szerint olvasnám vissza a leírtakat a hsz.-eidben.
cruyff
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:43:14

Csakhogy Eto'o és Saviola más-más kaliber.... szerintem..... egyébként Eto'o elüldözése akkora hülyeségnek tűnik, hogy már arra is gondoltam, Pep nem is akarja elpasszolni, hanem így akarja feléleszteni benne a tüzet ,hogy visszatérjen a régi dac a pályán is, Eto'o ugyanis tipikusan egy "csakazértismegmutatom" játékos, lsd a reál elleni fellépése.... szóval lehet, hogy ez egyfajta pszichológiai trükk Pep részéről....
VISCA EL BARCA!
westerngom
Entrenador del Barça

2008.07.21. 21:36:16

Varga Tamás írta:
Monti írta:Olvastam egy cikket miszerint Eto'o be akarja bizonyítani a skóciai meccseken illetve a felkészülés alatt,hogy tud még segíteni a klubnak.
Állítólag ő nagyon szeretne maradni és a Chealsea a Tottenham vagy az Inter ajánlatai nem érdeklik annyira mint az ,hogy itt maradjon a Barcában.
Ha valami csoda folytán pep meggondolná magát és megadná neki az esélyt akkor ebből akár még valami nagyon szép is elsülhet :D
Adná meg a Jóisten ezt nekünk. Én nagyon boldog lennék, de kevés esélyt látok rája'.
- nagyon nagy emberi tartásról tenne bizonyosságot és kíváncsi lennék, ha menne neki a játék, (: miért ne) jönnének a gólok, mire hivatkoznának?
Kicsit kezd emlékeztetni Saviolára a szituáció, mikor nem számított már rá Frank és elkezdte termelni a gólokat mikor lehetőséget kapott........
De félő, hogy itt sem lesz happy end.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 21:13:21

Monti írta:Olvastam egy cikket miszerint Eto'o be akarja bizonyítani a skóciai meccseken illetve a felkészülés alatt,hogy tud még segíteni a klubnak.
Állítólag ő nagyon szeretne maradni és a Chealsea a Tottenham vagy az Inter ajánlatai nem érdeklik annyira mint az ,hogy itt maradjon a Barcában.
Ha valami csoda folytán pep meggondolná magát és megadná neki az esélyt akkor ebből akár még valami nagyon szép is elsülhet :D
Adná meg a Jóisten ezt nekünk. Én nagyon boldog lennék, de kevés esélyt látok rája'.
Kép
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.21. 21:11:59

Olvastam egy cikket miszerint Eto'o be akarja bizonyítani a skóciai meccseken illetve a felkészülés alatt,hogy tud még segíteni a klubnak.
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
~barcelona~
Barça B

2008.07.20. 12:19:23

Fernando írta:
Ilúvatar írta:Remélem, hogy semmiféle klub nem fogja kifizetni a +30 milkát, s akkor nálunk marad! 8)
Minek maradjon nálunk? Szted neki jo érzés h tudja nem számolnak vele. Már nem lenne kezdő sem... Inkább menjen, sajnálom, de jobb lenne neki így.
Szerintem is menie kéne Eto'o nakinkább játszon Bojan helyette fiatal és bitonyítani akar.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.07.20. 11:33:19

Ilúvatar írta:Remélem, hogy semmiféle klub nem fogja kifizetni a +30 milkát, s akkor nálunk marad! 8)
Minek maradjon nálunk? Szted neki jo érzés h tudja nem számolnak vele. Már nem lenne kezdő sem... Inkább menjen, sajnálom, de jobb lenne neki így.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Deus
Boixos Nois

2008.07.20. 11:30:54

Remélem, hogy semmiféle klub nem fogja kifizetni a +30 milkát, s akkor nálunk marad! 8)
KépKép
soadroli
Llegenda del Barça

2008.07.20. 11:09:29

Nem volt nagy a szája Henry-nak!Csak neki ,,új" poszton kellett játszani!Most remélem középen lesz,és legalább olyan jó mint az Arsenal-ban!

:D
Kép
Kluivert23
Barça B

2008.07.20. 11:06:20

Nem számítunk a szolgálataira?! Szép, Eto'o az a játékos, aki a legtöbbet tett a csapatért nem pedig deco, meg ronika, akik miután eldöntötték, hogy távoznak még edzésre sem jártak... , és ők a profi labdarúgók!!! szégyenek mind a ketten!

Aki, meg hajtott, küzdött, tudta, hogy milyen mez van rajt és ahhoz méltóan játszott azt meg elküldik? Igaz, lehet, hogy Eto'o akar távozni de még most is ott van az edzéseken...

Henry meg megmutathatja, hogy van-e akkora játékos Barca mezbe, mint Eto'o, mert eddig csak a szája járt, hogy nem a saját posztján játszik de sokat nem tett a csapatért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kluivert23 2008.07.20. 11:09:32-kor.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.07.20. 10:46:22

Szánalmasnak tartom ezt a lépést..eladjuk Eto'o-t,s helyette veszünk majd nála szánalmasabb sz.rokat,gratulálok.Ha A hányinger Drogba idejön,akkor ez a vezetőség elásta magát,végleg.Emellett Berbatov meg meg sem közelíti Eto'o-t,Adebayor meg marad az Arsenalban.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.20. 10:32:58

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta:Miki!
És igen, megbeszéltük tegnap, el is fogadtam, hogy Samunak mennie kell. De szeretném tudni, miért?
Kicsit pontosítok:

nem azt beszéltük meg,h mennie kell (ill mindketten örülnénk ha nem így lenne),hanem,h ha mennie kell (ami elég valószínű sajna mára),akkor LEHET,h saját maga a hibás. Ahogy fordítottja is lehetséges.

Miértekre én is kiváncsi leszek.

Azt hiszem teljesen kibeszéltük a témát,majd ha lesz vmi nyilatkozat folytathatjuk,addig már nem érdemes szerintem.
Igen, így a pontos, csak nem fogalmaztam egyértelműen.
Az utolsó mondatoddal teljesen egyet kell, hogy értsek. :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.20. 10:21:01

Varga Tamás írta:Miki!
És igen, megbeszéltük tegnap, el is fogadtam, hogy Samunak mennie kell. De szeretném tudni, miért?
Kicsit pontosítok:

nem azt beszéltük meg,h mennie kell (ill mindketten örülnénk ha nem így lenne),hanem,h ha mennie kell (ami elég valószínű sajna mára),akkor LEHET,h saját maga a hibás. Ahogy fordítottja is lehetséges.

Miértekre én is kiváncsi leszek.

Azt hiszem teljesen kibeszéltük a témát,majd ha lesz vmi nyilatkozat folytathatjuk,addig már nem érdemes szerintem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.07.20. 10:20:32

LG írta:Igy van, amig nem tudjuk mi van a háttérben felesleges itélkezni, akár a klubb, akár Pep, akár Etoo felett. Csak találgathatunk, mi lehet a háttérben. Ez is csak egy találgatás, de ne feledjük, h 2 nagy sérülése volt az elmult két évben, és lehet az orvosok ugy látják, folytatódhat ez a sorozat. Ezt csak példának hoztam föl, mint lehetséges okot, de lehet 1000 más is.
Igen, egyetértek én is, és arra is biztos meg van a magyarázat, hogy eddig miért nem jött rendes ajánlat. Mindennek megvan az oka. Lehet, hogy a végén kivásárolja magát, de lehet, hogy nem első osztályban folytatja. Nem lehet semmit se tudni, de az idény kezdetére ki fog derülni :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.20. 10:08:13

Igy van, amig nem tudjuk mi van a háttérben felesleges itélkezni, akár a klubb, akár Pep, akár Etoo felett. Csak találgathatunk, mi lehet a háttérben. Ez is csak egy találgatás, de ne feledjük, h 2 nagy sérülése volt az elmult két évben, és lehet az orvosok ugy látják, folytatódhat ez a sorozat. Ezt csak példának hoztam föl, mint lehetséges okot, de lehet 1000 más is.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.20. 10:04:27

Miki!
Na igen. Csakhogy José tudott volna lendíteni a csapat szekerén, viszont Drogba már nem lesz fiatalabb. Igen, nekem megfelelt volna José a kispadon, hiszen volt már itt. Igen, jól emlékszel mindenre. Sosem tagadtam, én Mourinhót láttam volna a legszívesebben a Barcelona kispadján. Drogbát viszont nem: öregecske, gyengébb mutatókkal rendelkezik, mint Samu.
Bár, lehet azért akar Pep építeni a két idősödő csatárra - az Henry-Drogba duóra -, mert csak 2010-ig szól a szerződése, és ebben a két évben még alakíthatnak valami nagyot.
És igen, megbeszéltük tegnap, el is fogadtam, hogy Samunak mennie kell. De szeretném tudni, miért? Bár, nem fogjuk. És így elég nehéz megemésztenem. Főleg úgy, hogy a kiszemelt utódai nem érhetnek a közelébe sem. Az egy Villát kivéve, de őt nem fogja eladni a Valencia. Ez ma már világosnak tűnik.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.20. 09:58:09

Varga Tamás írta: Persze, négy éven keresztül ez nem okozott problémát. ne nevettessük már ki magunkat ilyen sületlenséggel. Voltak/vannak nála sokkal balhésabb labdarúgók, mégis éveket húznak le csapataiknál, kulcsszerepet kapva. Lásd anno Cantona, a Gazza, Maradona stb. Itt a gond az edzővel van: ő nem képes kezelni a srácot, kevés ő hozzá. Tudja, hogy kevés, ezért elküldi.
Neeeee :)

Azt hittem tegnap Pep topicban megbeszéltük,legalábbis úgy tűnt,még igazat is adtál,csak az okokra voltál kiváncsi. Te is elismerted,h bármi lehet a háttérben,lehet,h Eto'o 90%ban hibás,h el fogják küldeni,de azért Pep ki van kiáltva már most mindennek,mert távozik a kameruni fedhetettlen emberkirály. Nehogy már egy csapatnak kelljen alkalmazkodnia 1 játékoshoz,inkább fordítva. Tutira veszem,h csinált,vagy kijelentett vmit,ami miatt így állnak hozzá. Ez valószínűsíthetőbb,mintsem az,h csak úgy hip-hop túl akarjunk adni egyik ászunkon,mert így esik jól
:roll:
Varga Tamás írta: Meg Drogba? Akik azzal dobálóztak, hogy Mourinho ide ne jöjjön, mert miket nyilatkozott a Barcáról korábban, az elefántcsontparti hasonló mondatait már elfelejtették? Én nem.

Te nem, mégis Te szívesen láttad volna itt Jose papát is,szóval ezt talán nem neked kellene írnod. Ha rosszul emlékszem, majd kijavítasz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.20. 09:55:03

G-Jay írta:
Varga Tamás írta:Én is szeretlek!
Egyébként, én úgy gondolom, hogy egy játékossal először az edzőnek kell tisztáznia a dolgokat. Ez olyan, mint a munkahely. Ott sem a vezérigazgató ül le a munkással beszélni először, hanem a közvetlen felettese. Én így gondolom, de biztos rosszul. Mint mindig.
Szerinted én mit írtam? Egy szóval nem azt, hogy nem is Pepnek kellett volna először beszélni. Nem mondtam h rosszul gondolod, csak azt, hogy fingod nincs, hogy miért jött Pep később. Ezer oka lehet, és te rögtön kombinálod.

G.
G!
Nem volt vele baj, igaz nagyon nem szerettem.
Megértettem, hogy nem tudhatjuk, miért ért oda később Pep. Ebben igazad van, teljes mértékben. Én csak azt gondolom, hogy mivel az Edző a közvetlen főnöke, Neki illett volna először beszélnie Samuval. Biztos más dolga volt, kapott egy fontos telefont, vagy még fürdött.
Pax. :wink:
Kép
Lezárt