Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azér a primadonna kicsit erős volt!tudomka958 írta:nekem semmi bajom e'tooval minden góljának nagyon tudtam örülni,DE...
vegyük már észre,hogy egy más stílusú CSAPAT(MÉGEGYSZER csapat!) épül ahonnan a primadonnáknak menni kell...
ha pedig e'tooról és az alázatról lelkendeztek akkor nézzétek meg messit...
Hát ezt azért nm kellett volna mondanod..primadonna??? Miért??? Hát ha valaki nem primadonna, az éppen Eto'o. Mondtál volna bármi mást vazzeg! Hogy összeférhetetlen, hogy nem jön ki senkivel a csapatban, hogy visszapofázós, hogy "túl" őszinte a sajtóval, stb...de hogy primadonna lenne???? Te ne is haragudj, de hol voltál az előző 4 év során? Hát ha volt ember aki megszakadt a csapatért a pályán, az pont ő volt! Igen, egy csatár nyilván nem úgy fog játszani mint mondjuk egy Puyol de tőle nem is ezt várják el! Egyszer sem láttam például sérülést szimulálni, fetrengeni.... ha ő lent maradt a gyepen, akkor tényleg baj volt! Hát ez éppen Messiről nem mondható el.... ugye.....tudomka958 írta:nekem semmi bajom e'tooval minden góljának nagyon tudtam örülni,DE...
vegyük már észre,hogy egy más stílusú CSAPAT(MÉGEGYSZER csapat!) épül ahonnan a primadonnáknak menni kell...
ha pedig e'tooról és az alázatról lelkendeztek akkor nézzétek meg messit...
Basszus megint törlődött a hsz.-em!! Nem értem....., na mind 1!cruyff írta:
Nem olvastam a hsz-eket. Ezek az én hsz-eim, az én gondolataim... ennyi. Ha nem tetszik, ne olvasd.
Nem olvastam a hsz-eket. Ezek az én hsz-eim, az én gondolataim... ennyi. Ha nem tetszik, ne olvasd.westerngom írta:- ahogy mondod, de én nem is erre céloztam és a két játékos közt nem is akartam párhuzamot vonni.cruyff írta:Csakhogy Eto'o és Saviola más-más kaliber.... szerintem..... egyébként Eto'o elüldözése akkora hülyeségnek tűnik, hogy már arra is gondoltam, Pep nem is akarja elpasszolni, hanem így akarja feléleszteni benne a tüzet ,hogy visszatérjen a régi dac a pályán is, Eto'o ugyanis tipikusan egy "csakazértismegmutatom" játékos, lsd a reál elleni fellépése.... szóval lehet, hogy ez egyfajta pszichológiai trükk Pep részéről....
Egyébként minden tisztelettel kérdem: nyaralni voltál az elmúlt hetekben?, mert mint "mondottam" ezt keményem lerágtuk párszor és mintha szó szerint olvasnám vissza a leírtakat a hsz.-eidben.
- ahogy mondod, de én nem is erre céloztam és a két játékos közt nem is akartam párhuzamot vonni.cruyff írta:Csakhogy Eto'o és Saviola más-más kaliber.... szerintem..... egyébként Eto'o elüldözése akkora hülyeségnek tűnik, hogy már arra is gondoltam, Pep nem is akarja elpasszolni, hanem így akarja feléleszteni benne a tüzet ,hogy visszatérjen a régi dac a pályán is, Eto'o ugyanis tipikusan egy "csakazértismegmutatom" játékos, lsd a reál elleni fellépése.... szóval lehet, hogy ez egyfajta pszichológiai trükk Pep részéről....
- nagyon nagy emberi tartásról tenne bizonyosságot és kíváncsi lennék, ha menne neki a játék, (: miért ne) jönnének a gólok, mire hivatkoznának?Varga Tamás írta:Adná meg a Jóisten ezt nekünk. Én nagyon boldog lennék, de kevés esélyt látok rája'.Monti írta:Olvastam egy cikket miszerint Eto'o be akarja bizonyítani a skóciai meccseken illetve a felkészülés alatt,hogy tud még segíteni a klubnak.
Állítólag ő nagyon szeretne maradni és a Chealsea a Tottenham vagy az Inter ajánlatai nem érdeklik annyira mint az ,hogy itt maradjon a Barcában.
Ha valami csoda folytán pep meggondolná magát és megadná neki az esélyt akkor ebből akár még valami nagyon szép is elsülhet
Adná meg a Jóisten ezt nekünk. Én nagyon boldog lennék, de kevés esélyt látok rája'.Monti írta:Olvastam egy cikket miszerint Eto'o be akarja bizonyítani a skóciai meccseken illetve a felkészülés alatt,hogy tud még segíteni a klubnak.
Állítólag ő nagyon szeretne maradni és a Chealsea a Tottenham vagy az Inter ajánlatai nem érdeklik annyira mint az ,hogy itt maradjon a Barcában.
Ha valami csoda folytán pep meggondolná magát és megadná neki az esélyt akkor ebből akár még valami nagyon szép is elsülhet
Szerintem is menie kéne Eto'o nakinkább játszon Bojan helyette fiatal és bitonyítani akar.Fernando írta:Minek maradjon nálunk? Szted neki jo érzés h tudja nem számolnak vele. Már nem lenne kezdő sem... Inkább menjen, sajnálom, de jobb lenne neki így.Ilúvatar írta:Remélem, hogy semmiféle klub nem fogja kifizetni a +30 milkát, s akkor nálunk marad!
Minek maradjon nálunk? Szted neki jo érzés h tudja nem számolnak vele. Már nem lenne kezdő sem... Inkább menjen, sajnálom, de jobb lenne neki így.Ilúvatar írta:Remélem, hogy semmiféle klub nem fogja kifizetni a +30 milkát, s akkor nálunk marad!
Igen, így a pontos, csak nem fogalmaztam egyértelműen.ozsimiki írta:Kicsit pontosítok:Varga Tamás írta:Miki!
És igen, megbeszéltük tegnap, el is fogadtam, hogy Samunak mennie kell. De szeretném tudni, miért?
nem azt beszéltük meg,h mennie kell (ill mindketten örülnénk ha nem így lenne),hanem,h ha mennie kell (ami elég valószínű sajna mára),akkor LEHET,h saját maga a hibás. Ahogy fordítottja is lehetséges.
Miértekre én is kiváncsi leszek.
Azt hiszem teljesen kibeszéltük a témát,majd ha lesz vmi nyilatkozat folytathatjuk,addig már nem érdemes szerintem.
Kicsit pontosítok:Varga Tamás írta:Miki!
És igen, megbeszéltük tegnap, el is fogadtam, hogy Samunak mennie kell. De szeretném tudni, miért?
Igen, egyetértek én is, és arra is biztos meg van a magyarázat, hogy eddig miért nem jött rendes ajánlat. Mindennek megvan az oka. Lehet, hogy a végén kivásárolja magát, de lehet, hogy nem első osztályban folytatja. Nem lehet semmit se tudni, de az idény kezdetére ki fog derülniLG írta:Igy van, amig nem tudjuk mi van a háttérben felesleges itélkezni, akár a klubb, akár Pep, akár Etoo felett. Csak találgathatunk, mi lehet a háttérben. Ez is csak egy találgatás, de ne feledjük, h 2 nagy sérülése volt az elmult két évben, és lehet az orvosok ugy látják, folytatódhat ez a sorozat. Ezt csak példának hoztam föl, mint lehetséges okot, de lehet 1000 más is.
NeeeeeVarga Tamás írta: Persze, négy éven keresztül ez nem okozott problémát. ne nevettessük már ki magunkat ilyen sületlenséggel. Voltak/vannak nála sokkal balhésabb labdarúgók, mégis éveket húznak le csapataiknál, kulcsszerepet kapva. Lásd anno Cantona, a Gazza, Maradona stb. Itt a gond az edzővel van: ő nem képes kezelni a srácot, kevés ő hozzá. Tudja, hogy kevés, ezért elküldi.
Varga Tamás írta: Meg Drogba? Akik azzal dobálóztak, hogy Mourinho ide ne jöjjön, mert miket nyilatkozott a Barcáról korábban, az elefántcsontparti hasonló mondatait már elfelejtették? Én nem.
G!G-Jay írta:Szerinted én mit írtam? Egy szóval nem azt, hogy nem is Pepnek kellett volna először beszélni. Nem mondtam h rosszul gondolod, csak azt, hogy fingod nincs, hogy miért jött Pep később. Ezer oka lehet, és te rögtön kombinálod.Varga Tamás írta:Én is szeretlek!
Egyébként, én úgy gondolom, hogy egy játékossal először az edzőnek kell tisztáznia a dolgokat. Ez olyan, mint a munkahely. Ott sem a vezérigazgató ül le a munkással beszélni először, hanem a közvetlen felettese. Én így gondolom, de biztos rosszul. Mint mindig.
G.