Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
robag
Jugador d'estrella

2007.11.02. 11:39:29

Szakacs írta:sokat gondolkoztam azon h a taktikaval vane a baj...es arra jutottam hogy nem...sztem a 4-3-3 tokeletes taktika a mi csapatunknak..sokkal nagyobb baj van a jatek sebessegevel...emlekezzetes vissza mennyivel gyorsabban passzolgattunk regebb es hatarozottaban..korulbelul mint a mostani arsenal..egyszeruen az van..hogy ha gyorsabb lenne a jatekunk akkor jonnenek a ki nem kenyszeritett hibak...es nem lenne semmi gond...sztem frank is ra kellene erre jojjon :| Mourinho meg a portoban szep focit mutatot be...itt is kepes lenne ra akar lippi is..
Gyors játékot csak akkor lehet játszani ha van erre hely vagy elég ember, viszont ha 20 játékos áll egy térfélen akkor elég nehéz. Minimum ketten támadtak mindenkit , ehhez a három középpályás kevés. 4-4-2-ben megunkra húzhatuk volna őket kicsit azt gyors labdakihozatallal ELÉG középpályással egy gyors kiugratás és gól. Gondoljatok bele ha messi már a középvonalon megcsinálja a maga kis cselét, leveszi az embert, indul, felpasszolja Gudjohnsennek, majd visszakapja és bumm!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.02. 11:37:58

FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
sztem nem látja senki ezekben a messiást, csak egyszerűen jobban örülnének az emberek egy EDZŐNEK, mint egy edzőhöz hasonlító vkinek.
amellett, h ezek a fazonok nem túl szimpatikusak (sőt, egyáltalán nem azok), azt nem lehet elvitatni, h szakmailag más nagyságrend mindkettő, mint rijkaard. egy ezekhez hasonló kaliber nagyon jó lenne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.02. 11:37:20

FCB_gábor írta:A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
kápellót soha! Akkor üljön inkább a takarító néni a kidspadra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 11:34:40

Cooltiszo írta:És egy Antic féle tűzoltóhoz, mit szólnátok? Sztem ez lenne a legjobb(nincs rá sok esély, mert nics látható tűz, csak egyszerűen nincs jövője ennek igy...). Úgyhogy sztem Rijkard marad év végéig aztán meg jön Scolari aki kijelentette, hogy eb után agyő portugálok....
Ő a megoldás a szememben....

Szerk.: bizzuk Guardiolára fél évig a csapatot, ő feltüzelné a játékosokat, és láthatjuk a Bnél hogy jó munkát végez, nyártól pedig lehetne Scolari másodedzője...
te mondasz valamit barátom :D Pep tesó télleg jó megoldás lehetne :D
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.11.02. 11:31:23

sokat gondolkoztam azon h a taktikaval vane a baj...es arra jutottam hogy nem...sztem a 4-3-3 tokeletes taktika a mi csapatunknak..sokkal nagyobb baj van a jatek sebessegevel...emlekezzetek vissza mennyivel gyorsabban passzolgattunk regebb es hatarozottaban..korulbelul mint a mostani arsenal..egyszeruen az van..hogy ha gyorsabb lenne a jatekunk akkor jonnenek a ki nem kenyszeritett hibak...es nem lenne semmi gond...sztem frank is ra kellene erre jojjon :| Mourinho meg a portoban szep focit mutatot be...itt is kepes lenne ra akar lippi is..
Tiziano Crudeli fan :!:
robag
Jugador d'estrella

2007.11.02. 11:30:00

Én csak azután könyörgök, hogy legyen végre valami meglepő, valami új elem a játékunkban. Egy példa: Az utóbbi két meccsen rúgtunk 20-25 szögletet. Az angilában kb 3 gól. Mi ( úgy látom ) egyáltalán nem dolgozunk ki erre semmilyen előre begyakorolt figurát. Pedig ezt még megyei szinten is csinálják. Nem megy mezőnyben a játék, de amikor kapunk 35 méterre egy szabadrúgást, eszébe sem jut senkinek élesen belőni kapu elé tömegbe, amiből pl a real beckam idejében zsinorba lőtte a gólokat! Valaki beleér vagy megcsúsztatja és kész. A Lyon Junhinoval ugyanezt csinálja. Franknek ez nem jut eszébe.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.02. 11:25:55

Most már lassan én is inkább leváltanám, akár év közben is, ennél rosszabb úgysem lesz. Talán még egy utolsó lehetőség gyanán egy újabb ultimátum: a téli szünetig minden meccset nyerni kell, különben pápá.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.02. 11:23:26

A csapat tegnapi produkciójánál már csak az szánalmasabb ahogy egyesek könyörögnek mourinho vagy éppen capello után. Nem is olyan régen még szinte mindenki köpködte ezeket az edzőket, ma meg már bennük látjátok a messiást.
Kép
bence 8
Jugador del Barça

2007.11.02. 11:20:12

Szerintem ezt az edzőváltás dolgot jól át kéne gondolni a vezetőségnek...
Be kell látni hogy már frenkyvel nem megy jól a szekér!! :? :?
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.11.02. 11:18:23

És egy Antic féle tűzoltóhoz, mit szólnátok? Sztem ez lenne a legjobb(nincs rá sok esély, mert nics látható tűz, csak egyszerűen nincs jövője ennek igy...). Úgyhogy sztem Rijkard marad év végéig aztán meg jön Scolari aki kijelentette, hogy eb után agyő portugálok....
Ő a megoldás a szememben....

Szerk.: bizzuk Guardiolára fél évig a csapatot, ő feltüzelné a játékosokat, és láthatjuk a Bnél hogy jó munkát végez, nyártól pedig lehetne Scolari másodedzője...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cooltiszo 2007.11.02. 11:23:35-kor.
danko94
Entrenador del Barça

2007.11.02. 11:18:17

Itt nem franky-vel van a baj....sok sérül most nem volt csatárunk és a védőfalunk is...volt.Csak azt nem értem h a nagy csapataok ellen nagyon jól megy nekünk(Lyon,Stuttgart,Zaragoza.....)most meg iylenek ellen nem megy h(Racing,Osasuna,Rangers,VAlladoid)de itt azért a játékosok is hibások h a csapatnak nem megy
robag
Jugador d'estrella

2007.11.02. 11:16:41

Ja , majd elfelejtettem! BOTRÁNYOSNAK TARTOM HOGY EGY ILYEN SZINTŰ CSAPAT NEM TUD MÁS FELÁLLÁSBAN JÁTSZANI!
MI EZ? JÁRÁSI KETTŐ?
MINDEN MECCSEN ILYEN FOGADTATÁSBAN FOGUNK RÉSZESÜLNI, EZT KELLENE MÁR VÉGRE BELÁTNI! MEG AZT HOGY EZT A FAJTA STÍLUST NEM LEHET 4-3-3-MAL FELTÖRNI!
HOZZON MÁR VALAKI VÉGRE EGY KIS ÉSZT EBBE A CSAPATBA!
robag
Jugador d'estrella

2007.11.02. 11:12:12

Azt nem értem hogy Frank miért ilyen szerelmes a 4-3-3 ba. A két szélső csatárt csak az alapvonalon lehetett játékba hozni ahol veszélytelenek voltak, a három középpályás pedig kevés ha az ellenfél már a saját térfelünkön letámad. 4-4-2 kellett volna ide:

VV

Puyol---Milito----Thuram----Zambi

Messi----touré------Iniesta----Dos santos

Roni-------Gudjonhsen

Kábé egy ötöst rúgtunk volna!

Messi és dos santos jobban tudott volna indulni és Több passzolási lehetőség marad a középpályán, a két robosztus ( lehet ronit is annak nevezni ) Középcsatár pedig jobban meg tudta volna tartani a labdát. Puyolnak sokkal többet kellet volna feljönni és jobb ütemben mint azt tette, mindig fázis késésban volt messi mögött. Sylvinhot kirúgni!
Ennyit és nem többet kellett volna csinálni! Hagyjuk már a három csatárt, amikor az is nehézséget okoz hogy a középpályán áthozzuk a labdát!
Messi és Gio sokkal többet hozzá tudna tenni szélső középpályásként a játékunkhoz!
Boixos
Llegenda del Barça

2007.11.02. 11:07:59

sztem semmi szükség sincs rijkaardra, meg sem érezné a csapat, ha holnap már nem ő vezetné az edzést. ezt a "szintet" akár eusebioval is lazán hoznánk. de mindenképpen lépni kéne, mert így ezzel a "csak még egy kis bizalom az edzőnek" szituval csak magunkat szívatjuk és akkora előnyt adunk a madridnak, amit nem lehet majd behozni. ezt nem kéne megvárni.
murinnyót meg lehet utálni (én sem csípem), de az a [auto_cenzúra] csak azt csinálta, ami a dolga. (a bundázgatás kivételével) mindent megtett azért, h a csapata előnyös helyzetbe kerüljön. ha rijkaard csak a negyedét csinálta volna eddig - elsősorban szakmailag -, mint az extolmács, akkor már kb 6 ponttal vezetnénk a tabellát.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2007.11.02. 11:05:53

barcelinho_5 írta: Írja meg azt a rohadt lemondását aztán Laporta írja alá aztán pápá neked hínárhajú Franky...mehetsz a Madridhoz Schuster segítőjének.
Figyelj, szerintem erre itt nincs szükség. Nevemmel ellentétben, engem is idegesít, de a hinárhajúzás nem vezet semmire. Nem akar rosszat, és nem akar a Madridhoz se menni... :?
Ez szerintem már rég nem Frank hibája. Ennyit tudott. Felállni egy Barca kispadjáról nem fog. Ezt mi úgyse érthetjük. Ha ez lesz, az úgyis közös megegyezéssel fog történni.
Szerintem úgy érezné, hogy megfutamodott. Egy ilyen játékosmúlttal rendelkező edző nem fog csak úgy elmenni.
Remélem észbe kapnak a vezetőségnél, és alaposan átgondolják a helyzetet, és ebben a helyzetben a leglogikusabb döntésnek egy új edző tűnik.
Remélem jól döntenek. Én bízok mindenkiben, aki a Barca kötelékébe tartozik. Ha nem odavaló, úgyis kikerül.

FORCA BARCA
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.02. 11:02:26

Bodi írta:Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?
Ha eddig nem tudta elérni Frank a motiváltságot,akkor ezután miért sikerülne neki?A padoztatással se megyünk sokra,mert akkor szinte az egész csapatot padoztatni kellene,azzal meg nem vagyunk előrébb.
Én ezt értem,azt viszont nem,h ha az utlimátumnál tud úgy taktikázni,és a csapat is tud úgy játszatni ahogy kell,akkor folyamatosan miért nem....na mind1,most nem ezt akarom leírni...

De arra helyeztem ki a hangsúlyt,h Scolari,Scolari,Scolari...Tudjuk milyen focit szeret,és ,h nem rossz szakember...HA megy Frank,akkor Ő kell nekünk....viszont RÁ CSAK AKKOR VAN SANSZ,HA NYÁRIG NINCS ITT EDZŐVÁLTÁS....Mert Lippi,vagy bárki nagyobb név,fél évre nem vállalja el...kiröhögtetné magát :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 10:58:23

Bodi írta:Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?
Ha eddig nem tudta elérni Frank a motiváltságot,akkor ezután miért sikerülne neki?A padoztatással se megyünk sokra,mert akkor szinte az egész csapatot padoztatni kellene,azzal meg nem vagyunk előrébb.

Van egy olyan rossz érzésem,hogy idén se nyerünk semmit,végigszenvedjük az évet Rijkaarddal.Aztán viszont jöhet majd Scolari...
Most jön két hazai meccs,valószínűleg összeszedik magukat a fiúk,megint megmenti Messi Frank állását,1-2 hétig örülünk,hogy megint szépen játszunk,aztán pedig jön egy újabb olyan sorozat,mint az elmúlt két hétben.
És ez fog menni év végéig.
én is ettől félek, de nagyon. Azt kéne végre meglátnia Laportának hogy ez nem így kellene hogy működjön, hogy egyszer nyerünk 4 meccsen keresztül, aztán 4 meccsen keresztül megint csak vegetálunk :?
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.02. 10:54:18

Az a baj,hogy én már nem hiszek Rijkaardban.Túlságosan régóta mennek már ugyanazok a problémák.Tavaly azt mondtuk,hogy majd nyáron megoldják,idény elején azt mondtuk,hogy kell 1-2 hónap,hogy belendüljenek.Most mit mondunk?

Van egy olyan rossz érzésem,hogy idén se nyerünk semmit,végigszenvedjük az évet Rijkaarddal.Aztán viszont jöhet majd Scolari...
Most jön két hazai meccs,valószínűleg összeszedik magukat a fiúk,megint megmenti Messi Frank állását,1-2 hétig örülünk,hogy megint szépen játszunk,aztán pedig jön egy újabb olyan sorozat,mint az elmúlt két hétben.
És ez fog menni év végéig.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.02. 10:48:55

Úgy értettem,ha most akarna megválni Franktől....
szntem se jönne el idény közben,ezért írtam párszor a Frank elleneseknek is...persze ők elégdetettek lennének egy megszerezhető,ámbár eddig sem a támadófocijáról híres edzővel is...vagy egy fhaszmakk Joseval.... [-X [-X [-X

Ezért Bízni kellene abban,h megoldódik ez az egész,mert csak azért idehozni pl Lippit évközben,mert nem tudunk várni nyár elejéig,az nem igen lenne jó (persze ha nem áll be gyökeres változás a mostani stábbnál...)
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.02. 10:44:16

Egyetértek ozsimikivel,kivétel azzal,hogy,azonnal ki kell vásárolni Sclorait,ez tényleg nagyon jó lenne,de sajnos képtelenség.Scolari van annyira tisztességes,hogy nem hagyná ott az EB előtt pár hónappal a portugálokat.
Az biztos,hogy ő lenne a legjobb megoldás az edzői posztra,de ő csak júliusban megszerezhető.Addig vagy kihúzzuk Frankkel,és valószínűleg nem nyerünk semmit,vagy kitalálunk valami ideiglenes megoldást Frank és Scolari között,ami szintén nem kecsegtetne túl sok szép reménnyel.
A most elérhető edzők között pedig nincs olyan,akinek én nagyon örülnék,Mourinho semmiképp ne jöjjön,Lippi esetleg,de nekünk Scolari kell!
Azt kell kitalálnia Laportanak,hogy nyárig mi legyen...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.02. 10:35:42

Laporta eddigi minden döntésével elégedett voltam,vagyok...azzal is,h R10nek,Frank-nek adott még egy évet,és azt is leírtam még nyár elején,hogy ennyit szntem megérdemelnek,és HA NE ADDJ ISTEN semmi változás nem lesz (és amire gondolni se merek,mertem,hogy még romlás...) akkor télen megvállni az edzőtől (idény közbeni váltásnak nem vagyok azért a híve)....
Ha Laporta így dönt,akkor mellette vagyok,eddig jó döntéseket hozott...és most ne gyertek azzal,h maga az rossz volt,h még Frank az edző,mert akkor abban a helyzetben,ez volt a helyes döntés....annyi cím után nem lett volna tisztességes egy rosszúl sikerült év után kirúgni....(igen tisztesség,és örülök,h ilyen van ennél a csapatnál,a mai sikerorientált világban is!)

A Csapat hozzáállása,és a tegnapi meccsen az edzői taktika is teljesen csődőt mondott....R10,Valdest kiemelném...Messi semmit sem csinált :?

Szóval,én Laporta döntését tiszteletben tartom,mert úgy gondolom,h kb úgyanúgy látta a dolgokat,és látja,ahogyan én leírtam már párszor.

HA:
Frank távozik tőlünk,akkor MINDEN PÉNZÉRT KI KELL VÁSÁROLNI SCOLARIT,ÉS EGYBŐL ŐT HOZNI IDE! Lippiről hallani sem akarok,Capelloról sem,és főleg nem Jose-ról....egyesek helyet szégyelem magam,akik annyira vágynak rá....ők az eredményre vágynak,és közben elfelejtik,h mit vétett a BARCA ellen....fújj......
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.02. 10:26:27

Egyre egyértelműbb,hogy Rijkaarddal a padon idén semmit nem fogunk nyerni.Nem tudja motiválni a csapatot,ami idegenbeli meccseken mindig pontvesztést hoz!A hazai meccseken azért általában a szúrkolók fel tudják pörgetni a csapatot,de az Almeria ellen már nekik se sikerült.
Egyszerűen nem tudunk idegenben meccset nyerni!
Azt nem mondom,hogy Rijkaard elküldésével bajnokok lennék,év közben nagyon nehéz jó edzőt találni,ráadásul én mindenképp Scolarit szeretném a padra,aki viszont leghamarabb júliusban megszerezhető.
Lippinek meg ha jól emlékszem volt régen egy olyan nyilatkozata,hogy ha vállal is új csapatot,akkor azt semmiképp nem szezon közben akarja,hanem nyáron.
Mourinho sztem kizárva,úgyse hozná ide Laporta.
Szóval teljesen tanácstalan vagyok,egyedül abban vagyok biztos,hogy Rijkaard ideje lejárt.
davi10
Llegenda del Barça

2007.11.02. 10:10:11

Kéne Rijkaard helyett Arséne Wenger vagy José Murinho... :x
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 09:59:20

Huh grecki nem nyomok "idézetet" mert sok lenne még1x amit írtál, de nagyon köszi. Csak az igazat írtad le, és a széljátékkal kapcsolatban igazat kell hogy adjak neked. Régóta nem képes a széleken játszani a Barca. Az előbb ide pont azt akartam beírni hogy nekem személy szerint nagyon bejönne a széleken felfutós, beadogatós foci is, főleg ha ez gyorsan történik. Na és ha ez megvan, akkor lehet színezni a játékot, bevinni középre, és előrukkolni a jól ismert gyors-rövidpasszos figurákkal, és higgyétek el hogy ez az összes ellenfelet összezavarná. Nem tudnák eldönteni hogy a pályának melyik részére figyeljenek jobban.
Én ráadásul úgy érzem hogy ebben a csapatban van is olyan játékos aki a széleken nagyszerű teljesítményt tudna nyújtani a gyorsaságával és a cseleivel. Az egyik szerintem Ronaldinho, akihez illene ez a stílus, és lehet hogy egy ilyen új szerepkör ismét kiváló spílert csinálna belőle. Ha cselezni most el is felejtett, attól még most ha megfigyelitek, a beadásai még mindig halálpontosak, a meccsen nagyszerű keresztlabdákkal bombázta Messit, aki ugyan nem tudott helyzetet kialakítani.
A másik ilyen játékos szerintem Iniesta. Ő egy nagyon sok poszton bevethető játékos, szerintem kellőképpen gyors, és jól tudna szerepkört váltani egy meccsen belül is ha erre kerülne sor. Akár még Messit is el tudom képzelni egy szélső szerepében, de őt sokkal inkább csatárként játszatnám, egy kicsit visszavontan, mert őbenne mindig megvan az hogy a középpályáról indulva, megszerzi a labdát, és az esetek nagyrészében a cseleket is megcsinálja.

Úgy gondolom hogy Riijkaardnak leáldozott, és én bevallom nagyon várom már a hírt hogy Laporta kirúgta.
Az új edző személye számomra nem kérdés, párszor már leírtam, hogy Mourinho miért is lenne jó választás, és meggyőződésem hogy az általam leírt játékstílust ő biztosan meg tudná valósítani.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.02. 09:51:20

barcelinho_5 írta:
Zozzy 5 írta:Ja, és Mourinhot ide ne hozzák nekem, mert akkor falnak is megyek. Annyival nem jobb edző mondjuk egy Lippinél, hogy az arogáns dumáját kelljen hallgatnunk, és közutálat tárgyává tegye a Barcát.

de pont ez kellene ide.Azért nem lenne közütálat tárgya a Barca, de úgy érzem hogy ennek az embernek a mentalitása jóttenne a lötyögő sztárjainknak.
És valóban. Szerintem Mourinho nem számít nagy névnek. Jó edző ,de szerintem ő sokkal inkább a személyisége, és a karizmatikus figurája miatt számít annak.
Nekem akkor sem kell. Egyszerűen nem tudnám elviselni. Csak Rijkaard ennyire tök, komoly edzők már rég rendet raktak volna itt, nem kell ahhoz egy Mourinho.

Greckivel pedig teljesen egyetértek, többek között én is a széljátékra hegyezem ki a hangsúlyt. Persze ez csak a taktikai része, már mentálisan is régen megbukott az ürge...
Lezárt