Élő közvetítések 08/09
ez nekem műxik, itt nézem
mms://s3gwm.castup.net/994090007-52.wmv
uh, most látom, h ez arab nyelvű, bocsi :S
mms://s3gwm.castup.net/994090007-52.wmv
uh, most látom, h ez arab nyelvű, bocsi :S
akinek nincs link annak itt egy. nálam jól fut, ha jól sejtem spanyolul van a közvetítés.
http://www.justin.tv/conejo13-1
http://www.justin.tv/conejo13-1
hülyeségekkel tényleg ne tűzdeljük tele a topicot.
a meccshez pedig annyit hogy nem szabad hogy beszorítsanak, és nem lesz gond.
csakabarca
a meccshez pedig annyit hogy nem szabad hogy beszorítsanak, és nem lesz gond.
csakabarca
En orulnek annak, ha bojan es hleb a kezdobe lenne!!!szerintem megallnak a helyuket!!abidal is fog kapni par percet, ami jot fog tenni neki a kihagyas utan
tipp:1-1

tipp:1-1

- Caesarka
- Jugador del Barça
a porto - mut adja az M1, holnap!Nou Camp119 írta:én úgy tom. h az m1 adja :O

CSAK A BARÇAAA!!!

Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!!

Az ORF 1 adja a bayern - Barcátgianni írta:az orf-en mutatják csak nem tudom,hogy az 1 vagy a 2 csatornáján nekem upc-n csak 2 van de itt folyamatosan reklámozták
-
- Jugador d'estrella
http://focitv.com/ Csak kell hozá SopCast!

-
- Barça B
én úgy tom. h az m1 adja :O
pfff akk inkáb net
majd 22:45től felvételről a viasat6-on... de a port.hu, vagy vmelyik oldalon utána tudsz nézni, ha kicsit utánaolvasol...henry1994 írta:hol lesz a mecs??melyik csatornán????
hol lesz a mecs??melyik csatornán????
Jó meccsnézést emberek!
Visca el Barca!

-
- Jugador d'estrella
Olvastam, hogy mi a hivatalos kezdő, de azért bizakodni lehet nem?
Hátha csak elirták vagy Pep meggondolja magát!
Huuuu Titiről ezt nem tudtam
Most látom "Abidal"

Huuuu Titiről ezt nem tudtam

Most látom "Abidal"

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Z.Chris 2009.04.14. 20:27:19-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
VV- Dani Alves - Piqué - Puyol -Abidal - Touré - Xavi - Keita - Iniesta - Eto'o - MessiZ.Chris írta:Jó mecsnézést, sok-sok golt!
Nembánám ha Bojan és Hleb kezdő lenne, Eto'o és Titi meg padosak!![]()
Titi meg pados se nagyon lesz, lázas.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- danko94
- Entrenador del Barça
A Hivatalos kezdő: V.V.,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Keita, Messi,Eto'o,IniestaZ.Chris írta:Jó mecsnézést, sok-sok golt!
Nembánám ha Bojan és Hleb kezdő lenne, Eto'o és Titi meg padosak!![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nyitva!
jó hangulatú, kellemes meccset várok.
FORCA BARCAAA!!!
jó hangulatú, kellemes meccset várok.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- maister6000cm3
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
A tizenegyesről annyit hogy nyugottan rughatta volna Titi!!!Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Messi nem gond hogy bent volt, de a Bayern ellen nem is kell játszania! Inkább Hleb nyomjon végig 90 percet.

Na igen, játsszon kedden. Hátha kap még 1 kamusárgát és nem játszhat az elődöntőben. Gondolkozz már.Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...
Egyáltalán miért játszon kedden??Pocsa11 írta:Az egó miatt szvsz. Én még azt nem értem, hogy egy Huelva ellen miért kezd Messi? Kedden BL. Pihenjen arra, és ha már ott is megvan a továbbjutás 0-1;0-2nél már ültetném lefele. Xavit is minek kell behozni? Ezeket a döntéseket nem nagyon értem.danko94 írta:Mondjuk azt nm értem h ha valaki ilyen álapotban van és érzi h nm tudja berúgni akk mért vállalja be a büntetőt??? Mérten ment oda pl Alves-hez és nyomta vna kezébe a labdát h rúgjad te öreg...