Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon jól néz ki!MessiFan írta:
Küldtem üzenetet.messideco írta: Jöhetnek még, nem muszáj csak foci legyen
messideco írta:Ha valaki tud linkelni valami tetszetős siget, kérem tegye meg. Nem akarok most senkit sem így estére terhelni
A mostani sigem finoman szólva is ocsmány...
szajko írta:Szeretnék kérni egy Xavis avatart. Elég régóta(7-8 hónapja) ez van és ideje valami szebbre lecserélni. Olyat szeretnék kérni ami passzol a sigemhez. Előre is köszönöm annak/azoknak akik elkészítik!
szajko írta:Szeretnék kérni egy Xavis avatart. Elég régóta(7-8 hónapja) ez van és ideje valami szebbre lecserélni. Olyat szeretnék kérni ami passzol a sigemhez. Előre is köszönöm annak/azoknak akik elkészítik!
Megszoktam. Kb. 5 másodpercembe került.S.Agüero írta: szerk2.: Tibiét használom fel. Köszi! Neked is köszi Kidb, h megpróbáltad!![]()
Köszi, ez egész jó, de még megvárom, h lesz e még valaki jelentkezőKidb írta:Tessék, hasonlóak a színek:S.Agüero írta:Lehetne egy kérésem valakitől aki csinál nekem egy Ini-s avát, hasonlóan amilyen a sigem, szval a színek hasonlóak legyenek meg ilyenek.
Köszönöm előre is aki megcsinálja.![]()
Gondolnék itt Rataccess-re, Higanyra bár te nem tudom szoktál e avákat készíteni, MessiFan(Tibi), FSH
Tessék, hasonlóak a színek:S.Agüero írta:Lehetne egy kérésem valakitől aki csinál nekem egy Ini-s avát, hasonlóan amilyen a sigem, szval a színek hasonlóak legyenek meg ilyenek.
Köszönöm előre is aki megcsinálja.![]()
Gondolnék itt Rataccess-re, Higanyra bár te nem tudom szoktál e avákat készíteni, MessiFan(Tibi), FSH
higany írta:
Bocs de ezt passzolom, semmi esélyt nem látok rá hogy a közeljövőben nekiállnék 4 alakot körbevagdosni... De kösz, megtisztelő a megkeresésFtcSikiHun írta:...