Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igaz a játékhoz nem sok közöm volt!De legközelebb igérem megnyerem(persze ha játszhatok még)!Drigo írta:Na ez volt asztán a nemsemmi. Maga a játék nem is annyira, de amilyen körítést adtunk hozzá. Szegény Maxi biztos hülyének nézett minketChris viszon hamar felvette a ritmust. Azt a beszélgetést menteni kellett volna, asszem egy évre előre meglenne a téma a humor topicban. (Voiceman,Gardenelf, zöldséges sör stb
)
Srácok azért az a Son Goku gyerek baromi jól nyomta
Akkor végül csak az általam javasolt program mellett kötöttetek ki. Örülök neki! Legközelebb, lehet, hogy mennék énis.Chris0527 írta:egész jó volt így lesz megoldva a bajnokság is szóval mindenki töltse le a Poker TH-t akinek nincs meg és jelentkezett/jelentkezik lejjeb található egy link. 4 játékbol kétszer 1. kétszer 2. mindkettöböl elöröl és hátulrol![]()
Okés! Igazából ez a mai csak egy spontán össszejövetel volt, de ezekután, ha összejön 4-5-6-7 ember, akkor bármikor lehet játszani online. De addig is töltsd le innen: http://www.pokerth.net/content/view/16/60/ a klienst aztán ha gondolod gép ellen tolhatod is, de online is akár a többi userral. Ha valami nem világos szólj ebben a topicban valaki biztos segíteni fog egyből.torrestoni írta:Szaisztok, ha lehet majd én is kipróbálnám a pokert Barca durukkerekkel. Szóval, ha lehet, akkor majd szóljatok, és azt is, hogy mikor játszotok általában, köszönöm!
Azért nem tudsz csatlakozni, mert még megy a játék, heads up van.Barcaforever írta:Hát én megvagyok csatlakozás sikertelen de ha megvagytok mind1 majd máskor beszálok.
privibe ment az ip cím ,ezzel tudsz csatlakozni!Barcaforever írta:Majd ha lehetne én is csatlakoznék.Bár én még friss gamer vagyok.