Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miről beszélsz? Szerintem ebben a szezonban elég jól teljesít és nem hibázott sokat.Kluivertinho írta: A baj az, hogy Valdesnek több a bakija mint a bravúrja. Az általad felsorolt kapusoknál ez pont fordítva van.
Az pedig hogy Valdes top 10es. Nagyon nagy fanatikusok mondják csak ezt.
A top20 már reálisabb lenne.
Na pont ez az. Ha a védelmünkön átmennek akkor többnyire gólt kapunk belőle. Általában fogja a kötelezőt, de nem sok extrát láttam tőle eddig. Jó kapus, de nem klasszis. Attól fényévekre van.Varatrix írta:Szerintem egyenlőre nem tartunk ott, hogy olyan sokszor hibázik, hogy el kéne adni!
Tegnap egy nagy bakija volt, de nem túl gyakoriak érzésem szerint.
Legtöbbször csak akkor kap gólt, ha a védelem sem muzsikál szépen.
A baj az, hogy Valdesnek több a bakija mint a bravúrja. Az általad felsorolt kapusoknál ez pont fordítva van.lui1698 írta:Szánalmas, hogy itt milyen sokan küldenék a világ végére Valdést egyetlen hibáért. Persze lehet mondani, hogy nem az volt az egyetlen, de akkor sem kell elküldeni.
Casillas, Cech, van der Saar talán soha nem hibáznak? Ugyan már!
Mi értelme lenne venni egy kapust egy kalap pénzért mikor nekünk is van egy top 10es kapusunk?
Semmiféle személyeskedés nem volt benne,általánosságban igaz szinte az összes vv topicba kommentelő,"vegyünkújkapust" arcra.LG írta:Én sem mondtam, h kellene egy másik kapus, csak nem tartom klasszisnak a posztján, ennyi. Nem látom benne a plusszt, mert nem egy olyan kapus, akiktől tartanának a csatárok, nem olyan kapus, aki ha a védelem gyengébben muzsikál, ki tudná húzni a csapatot a bajból.
Személyeskedést meg ne, vagy ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J" akkor privátba lécci.
Nem szabad Valdest támadni minden meccs után, de sajnos szinte mindig van rá lehetőség. Éppen ezért azokat sem kéne minden egyes alkalommal leszólni akik nem nézik jó szemmel VV ténykedését. Néha úgy véditek Valdest mintha nem lennének jogosak a kritikák vele szemben. A legsajnálatosabb talán az, hogy még mindig a 2006-os Bl döntős védésével kell példálózni, hogy milyen jó kapus is ő pedig az már 3 éve volt.csabooo írta:Az egy dolog,hogy Valdes-nek vannak bakijai,de melyik kapusnak nincsenek ?Bezzeg akkor kell más kapus amikor csinál 1-2 hüjeséget,de mikor kiszed minket a szarból az óriási bravurjaival(05-06 BL dontő,Él Clásicó stb.)akkor nem kell más kapus,akkor mindeki istenníti,és mikor van egy bakija akkor meg szidjátok össze vissza...Szerintem ő a tökéletes barca hálóőr nála jobb nem kell!Vannak rossz napjai és vannak jók.ENNYI!Nem kell ide se Casillas,se Buffon se senki.Ő elég ide!
Nem jó a védelem??Barca1988 írta:Valdest én már a bemutatkozása ota nem szeretem!Egyszerűen béna egy barca szinten nézve!De nem csak ő a hiba ok,hanem a védelem!Évek óta nincs jó védelem!Főleg idén a kontráknál látszik nagyon,alves ugye föntmarad támadásoknál nem ér vissza!Piqe atomlassú,csak a helyezkedésében bizhat!De puyol se villámléptű sajnos,pedig ő a kedvencem és villáklasszis védő,ha nem kell sokat futni!Abidalrol nem is mondok semmit!De remélem nem szorakozzuk el az előnyünket mint az elmult években,mert már idegesítő ez a real!Meg kell őket leckéztetni,hogy ki az úr spanyol földön!Na meg a BL is jó lenne,de ahhoz védelem is kellene vagy többet rugni mint kapni!:D
Barca 4ever!!!
Hát ezt rosszul látod, mert Valdesnek sok bravúrja volt a szezonban.ZS10 írta: ha Laporta állt volna be az sem lett volna probléma!
Ebben azért van némi igazság....ZS10 írta:Az a gond, hogy egyesek túl elfogultak Valdessel szemben! Nem veszik észre, hogy Valdes a Barca LEGGYENGÉBB PONTJA!!! Az évek folyamán több tucat óriási bakija volt! ( Persze ilyenkor néhányan előjönnek, hogy "Cech is mekkorát hibázott az EB-n!!) - NEVETSÉGES!
Gondolom a Chelsea forumon nem vita téma a kapus poszt?! - Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
Valdes azért kap olyan kevés gólt a bajnokságban, mert eddig rendre mi irányítottuk a meccseket, és egy két meccsen, ha Laporta állt volna be az sem lett volna probléma!
Kicsit hosszúra sikerült!
Ha a csapatnak jól megy, az azt jelenti, h kevés kapott sok rúgott gól.Nem hiszem, ha egy csapatnak jól megy az magával viszi a kapust.Az a teljesítménytől független, úgy gondolom.Lásd Real hány kapott gól.Köv meccsen elad Xavi 2 labdát, amiből gólt kapunk és cseréljük Fabregasra vagy mit gondoltál?matyi25 írta:Szerintem komolyan el kéne gondolkozni azon hogy egy normális kapust kéne szerződtetni. Cech jó is lenne. Na és VV sose volt Barca szintű , persze ha a csapat szárnyal akkor jól megyen neki is mert nem nagyon jutnak el a kapuig, de mikor gödörben vagyunk és kéne egy klasszis kapus olyankor már baj van.... Jó példa rá a tegnapi meccs...
Cech mostanában tényleg a megtestesült magabiztosság, tényleg logikus lenne 30 milliót kiadni érte, hogy évente 2 góllal kevesebbet kapjunk. Arról nem is beszélve, hogy ment már el rajta EB-elődöntő, Ligakupa-döntő. Jobban belegondolva tényleg szükségünk van rá.matyi25 írta:Szerintem komolyan el kéne gondolkozni azon hogy egy normális kapust kéne szerződtetni. Cech jó is lenne. Na és VV sose volt Barca szintű , persze ha a csapat szárnyal akkor jól megyen neki is mert nem nagyon jutnak el a kapuig, de mikor gödörben vagyunk és kéne egy klasszis kapus olyankor már baj van.... Jó példa rá a tegnapi meccs...