Egyszer az a baj, ha Rijkaard nem pihentet 1-1 játékost máskor meg az, ha megteszi.

Már hogyne tudna ugyan úgy a szélen játszani?Lionel85 írta:Nekem nem is Touré lehozatala volt a dühítőbb, mert igaz az hogy előtte kapott egy rúgást, hanem a védelem összetétele. Puyol már nem tud szélen úgy játszani, mint van Gaal idején amikor bemutatkozott a Barcelonában, Zambrottát meg nem tudom miért jegelte, ha már felépült teljesen, ezzel nagy zavart csinált a védelemben. Ez nagyobb probléma volt mint hogy ki szedi össze a labdát a középpályán.
Hát ha te mondod barátom én hiszek nekedbarcelinho_5 írta:Figyi. 100% hogy javulna, mert pont egy Mourinho jellemű, erős személyiségű edző hiányzik aki gatyába rázná a sztárjainkat és visszaemlékeztetné őket hogyan is kell focizni.Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom h Murinhoval meglenne e oldva a gond.. edző dolgokhoz anyira nem értek de kb 2-3 év kéne az átálláshoz főleg Murinhohoz..Addig nézhetnénk a szép eredményeketde utánna biztos ütősske lennénk.
Most hullámvölgyben van a scapat amit Frank is megmondott várjunk kicsit ha nem javul a helyzet akkor a felsöbb vezetés biztos fog lépni.
Nem kell ahhoz 2-3 év:) Nézd csak meg a Madridot. Most cseréltek edzőt!(4 év alatt kb 6odjára?) és mégis most eléggé meggyőző a teljesítményük. Mindez mennyi időbe telt? 3 hónap munkájába.
2-3 hónapig csak elvegetálunk ugyanígy ahogy eddig??? 4-5 pontos hátrányokkal ami nem vészes, viszont tui hogy egy idő múlva 6almas javulás lesz várható
Figyi. 100% hogy javulna, mert pont egy Mourinho jellemű, erős személyiségű edző hiányzik aki gatyába rázná a sztárjainkat és visszaemlékeztetné őket hogyan is kell focizni.Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom h Murinhoval meglenne e oldva a gond.. edző dolgokhoz anyira nem értek de kb 2-3 év kéne az átálláshoz főleg Murinhohoz..Addig nézhetnénk a szép eredményeketde utánna biztos ütősske lennénk.
Most hullámvölgyben van a scapat amit Frank is megmondott várjunk kicsit ha nem javul a helyzet akkor a felsöbb vezetés biztos fog lépni.
Igazad van, én is legalább annyi tisztességet elvártam Frankytől hogy benyújtja a lemondását, maximum Laporta nem fogadja el.varga tamás írta:Nem marhaság, mert ha lenne benne tisztesség, belátná: ő már képtelen megújítani ezt a csapatot, képtelen mozgásba hozni a fogaskerekeket. Motiválni nem tudja a játékosokat, tehetetlen, és szakmai analfabéta. Ha nem lenne az, tanult volna a tavalyi idény hibáinak tömkelegéből, és változtatott volna. Lehet, hogy felismerte a tavalyi hibáit, viszont a visszacsatolás, azaz a megoldási lehetőségeket nem találta meg. Márpedig enélkül javulásra nincs remény. Mert az nem megy, hogy egy-két gyengébb meccs után kap egy hárommeccses ultimátumot, akkor összekapja magát, aztrán visszatér minden a régi kerékvágásba. A Barca egy olyan autóra hasonlít, amelyet vezetője belevezetett a sárba, de onnan kikormányozni nem tudja. A vezetőt Frank Rijkaardnak hívják. Most még időben vagyunk, hogy sofőrt cseréljünk.Slither írta:Sztem ennél nagyobb marhaság nincs is. Én sem mondanék le a helyében, és sztem nem lennék egyedül ezzel, és ennek semmi köze a gerincességhez.varga tamás írta: 4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
Nem marhaság, mert ha lenne benne tisztesség, belátná: ő már képtelen megújítani ezt a csapatot, képtelen mozgásba hozni a fogaskerekeket. Motiválni nem tudja a játékosokat, tehetetlen, és szakmai analfabéta. Ha nem lenne az, tanult volna a tavalyi idény hibáinak tömkelegéből, és változtatott volna. Lehet, hogy felismerte a tavalyi hibáit, viszont a visszacsatolás, azaz a megoldási lehetőségeket nem találta meg. Márpedig enélkül javulásra nincs remény. Mert az nem megy, hogy egy-két gyengébb meccs után kap egy hárommeccses ultimátumot, akkor összekapja magát, aztrán visszatér minden a régi kerékvágásba. A Barca egy olyan autóra hasonlít, amelyet vezetője belevezetett a sárba, de onnan kikormányozni nem tudja. A vezetőt Frank Rijkaardnak hívják. Most még időben vagyunk, hogy sofőrt cseréljünk.Slither írta:Sztem ennél nagyobb marhaság nincs is. Én sem mondanék le a helyében, és sztem nem lennék egyedül ezzel, és ennek semmi köze a gerincességhez.varga tamás írta: 4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
Sztem ennél nagyobb marhaság nincs is. Én sem mondanék le a helyében, és sztem nem lennék egyedül ezzel, és ennek semmi köze a gerincességhez.varga tamás írta: 4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
A cikk tartalmilag egy hülyeség. Most gondoljátok hogy José nem b.szta le őket ha lazítottak vagy kimaradtak esténként? Ő se az a vajszívű edző és nem hiszem hogy puszipajtársok lettek volna akármelyik játkossal is. Szóval ugyan ez volt Mourinhonál is, úgyhogy ők ehhez vannak hozzászokva így tehát nem hiszem hogy ilyenen megakadnának.Rajmó írta:Lampardéknak elegük van Ten Catéból
Na ezaz, amit Rijkaard sose mer és mert megcsinálni, ezért sajnálom nagyon h elment Hent Ten Cate, ha még itt lenne, nemizagán lennének olyan gondjaink mint ami most van![]()
Bár lehet h túlságosan is elvakult vagyok
Hát igen. Nekünk is pont egy ilyen trainer kéne, aki leszarja, hogy ki mekkor sztár és hogy mennyit keres, hanem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Ez kell ide.Rajmó írta:Lampardéknak elegük van Ten Catéból
Lehet h Samsungsport meg minden, de van benne egy olyan mondat ami szerintem nagyon igaz
"Hank Ten Cate nyers modora, és szigorú fellépése nincs Lampardék kedvére, és többen közülük már jelezték is a vezetőknek, hogy nem tetszenek nekik a holland tréner szokásai. Ten Cate nem tűri a fegyelmezetlenséget és a lazítást, és kész bármikor ráripakodni a legnagyobb sztárokra is"
Na ezaz, amit Rijkaard sose mer és mert megcsinálni, ezért sajnálom nagyon h elment Hent Ten Cate, ha még itt lenne, nemizagán lennének olyan gondjaink mint ami most van![]()
Bár lehet h túlságosan is elvakult vagyok
Ha jobban megfigyelted volna Yaya már vonszolta magát a pályán, fáradt volt, előtte megtaposták. Ez valamilyen szinten kényszerűség volt.zozinho írta:Én magamban mindig időt szavazok rijkaardnak ameccsek után,de tegnap végleg elpártoltam tőle. A csapat tleg nagyon [auto_cenzúra] volt(és persze sok a sérült,ez is tleg közrejátszott),de sztem tegnap megnyertük volna a meccset, ha frank nem csinál nagy taktikai húzásokat. Nem tom h emlékeztek-e arra h a 2.félidő első felében egy picit felpörögtünk(bojan kapufa) és irányítottuk a játékot,és ekkor Rijkaard lehozta Yayát és Guddyt pedig be. Lehozta az egyetlen embert aki labdákat szerzett és megakasztotta a az ellenfél támadásait, így tudtuk néha az ellenfelet ott tartani a kapu előtt,vagy néha lendületből indulni. Rijkaard ezzel akkora lyukat csinált a középpályába h utána a valladolid átvette az irányítást és még ők támadtak. Olyan k**va mérges lettem h egy húzásával elvette az esélyt a győzelemre h hihetetlen. Nem tudom h nektek ez feltűnt-e,lehet h rosszul láttam,na de gondoltam leírom.