Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.11.02. 19:46:07

Egy rosszul sikerült mérkőzés után mindig az hiányzik a csapatból aki éppen nem játszott. Syl akkor ugyan minek van a keretben, ha soha nem lehet játszatni? Az egyik leggyengébb csapat ellen toltuk, mikor lépjen pályára, ha nem most?
Egyszer az a baj, ha Rijkaard nem pihentet 1-1 játékost máskor meg az, ha megteszi. :?
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.02. 19:38:57

Én a jobb oldalra gondoltam. :D Sylvinho igaz nem élete meccsét játszotta, de rutinos és idén kevés szerepet kapott, nincs játékban. Nyáron viszont lecserélném egy fiatalabb védőre, aki tanul Abidaltól.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.02. 19:32:02

Lionel85 írta:. Zambrotta egészség, igazi szélső, tessék játszatni. Nagy luxus őt padoztatni. :roll:
Igen, neki kellett volna kezdeni a balszélen.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.02. 19:13:12

Láttam a Rangers ellen, de én akkor vagyok nyugodt, ha középen Militóval játszanak, jól megértik egymás, Márquez nincs annyira összeszokva Militóval, tegnap borzalmasan játszott, bár az is igaz, hogy nem ez jellemző rá általában az idei szezonban. Zambrotta egészség, igazi szélső, tessék játszatni. Nagy luxus őt padoztatni. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.02. 18:58:28

Lionel85 írta:Nekem nem is Touré lehozatala volt a dühítőbb, mert igaz az hogy előtte kapott egy rúgást, hanem a védelem összetétele. Puyol már nem tud szélen úgy játszani, mint van Gaal idején amikor bemutatkozott a Barcelonában, Zambrottát meg nem tudom miért jegelte, ha már felépült teljesen, ezzel nagy zavart csinált a védelemben. Ez nagyobb probléma volt mint hogy ki szedi össze a labdát a középpályán.
Már hogyne tudna ugyan úgy a szélen játszani? :roll: Láttad a Rangers ellen? Akkor jó. Tegnap nem volt vmi nagy ász, de még így se Ő volt a legvészesebb tegnap a védelemben. Attól pedig felment az agyvizem, amikor Nyilasi Tibi elkezdete fikázni a szünetben, hogy miért maradt le az emberéről a gólnál. Inkább azt kellett volna észrevenni, hogy nem a jobboldalon ment végig a támadás, hanem a balon, ahol ugye Sylva játszik és ragadt fent :roll: :?
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.02. 18:44:34

1., Azért az überfsza Real is ugyanígy csúszott az egy pontért, mint mi.

2., José mellett szól az is, hogy eddig szidtuk a Chelseat, hogy a meccs végén makkolnak. Na, ez nekünk is jól jönne. :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.02. 18:30:08

Bár ha megnézzük a Chelsea-t ők is egy kemény edzőt kaptak de kb 1 hónap alatt összejött a csapat.. talán egy hasonló erős jellemű edző nekünk is jól jönne.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Marci
Capitá del Barça

2007.11.02. 18:29:13

Még ha egyet is értek azzal, hogy nem megfelelő Rijkard már a posztra, ez a dolog még akkor is csak egy vélemény, és senki sem vádolhatja gerinctelenséggel azért mert még nem mondott le. Ne ragadtassuk el magunkat ennyire a saját véleményünktől!!
Egyszer már sikerült ezzel a csapattal keresnie valamit, és még keresi, vagy belátja majd hogy nem megy, vagy elküldik, illetve reménykedjünk, hogy sikerül rendbe szednie a dolgokat.
Mindazonáltal meglep, hogy még nem rebesgeti a lemondását, hiszen a holland válogatott éléről kevesebb miatt is távozott.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.02. 18:26:28

barcelinho_5 írta:
Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom h Murinhoval meglenne e oldva a gond.. edző dolgokhoz anyira nem értek de kb 2-3 év kéne az átálláshoz főleg Murinhohoz..Addig nézhetnénk a szép eredményeket :? de utánna biztos ütősske lennénk.
Most hullámvölgyben van a scapat amit Frank is megmondott várjunk kicsit ha nem javul a helyzet akkor a felsöbb vezetés biztos fog lépni.
Figyi. 100% hogy javulna, mert pont egy Mourinho jellemű, erős személyiségű edző hiányzik aki gatyába rázná a sztárjainkat és visszaemlékeztetné őket hogyan is kell focizni.
Nem kell ahhoz 2-3 év:) Nézd csak meg a Madridot. Most cseréltek edzőt!(4 év alatt kb 6odjára?) és mégis most eléggé meggyőző a teljesítményük. Mindez mennyi időbe telt? 3 hónap munkájába.
2-3 hónapig csak elvegetálunk ugyanígy ahogy eddig??? 4-5 pontos hátrányokkal ami nem vészes, viszont tui hogy egy idő múlva 6almas javulás lesz várható :wink:
Hát ha te mondod barátom én hiszek neked :)
Remélem hogy egy erős csapatunk lesz aki majd vágja a gólokat Ronnival, Messivel és a többiekkel:) Mert ez a helyzet.. hoogy egy majdnem 2. osztályú csapat ellen x-et játszunk ez.. ez.. :S
Remélem megjavul a helyzet minnél elöbb Frankal vagy nélküle!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 18:22:55

Ronaldinho&Barca írta:Nemtudom h Murinhoval meglenne e oldva a gond.. edző dolgokhoz anyira nem értek de kb 2-3 év kéne az átálláshoz főleg Murinhohoz..Addig nézhetnénk a szép eredményeket :? de utánna biztos ütősske lennénk.
Most hullámvölgyben van a scapat amit Frank is megmondott várjunk kicsit ha nem javul a helyzet akkor a felsöbb vezetés biztos fog lépni.
Figyi. 100% hogy javulna, mert pont egy Mourinho jellemű, erős személyiségű edző hiányzik aki gatyába rázná a sztárjainkat és visszaemlékeztetné őket hogyan is kell focizni.
Nem kell ahhoz 2-3 év:) Nézd csak meg a Madridot. Most cseréltek edzőt!(4 év alatt kb 6odjára?) és mégis most eléggé meggyőző a teljesítményük. Mindez mennyi időbe telt? 3 hónap munkájába.
2-3 hónapig csak elvegetálunk ugyanígy ahogy eddig??? 4-5 pontos hátrányokkal ami nem vészes, viszont tui hogy egy idő múlva 6almas javulás lesz várható :wink:
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 18:18:42

varga tamás írta:
Slither írta:
varga tamás írta: 4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
Sztem ennél nagyobb marhaság nincs is. Én sem mondanék le a helyében, és sztem nem lennék egyedül ezzel, és ennek semmi köze a gerincességhez. :?
Nem marhaság, mert ha lenne benne tisztesség, belátná: ő már képtelen megújítani ezt a csapatot, képtelen mozgásba hozni a fogaskerekeket. Motiválni nem tudja a játékosokat, tehetetlen, és szakmai analfabéta. Ha nem lenne az, tanult volna a tavalyi idény hibáinak tömkelegéből, és változtatott volna. Lehet, hogy felismerte a tavalyi hibáit, viszont a visszacsatolás, azaz a megoldási lehetőségeket nem találta meg. Márpedig enélkül javulásra nincs remény. Mert az nem megy, hogy egy-két gyengébb meccs után kap egy hárommeccses ultimátumot, akkor összekapja magát, aztrán visszatér minden a régi kerékvágásba. A Barca egy olyan autóra hasonlít, amelyet vezetője belevezetett a sárba, de onnan kikormányozni nem tudja. A vezetőt Frank Rijkaardnak hívják. Most még időben vagyunk, hogy sofőrt cseréljünk.
Igazad van, én is legalább annyi tisztességet elvártam Frankytől hogy benyújtja a lemondását, maximum Laporta nem fogadja el.
Egyébként ez így tényleg nem mehet sokáig, a játékunk teljesen ugyanaz mint tavaly, nemsokminden változott.Én még azt is megkockáztatom hogy Riijkaard meg sem látta hogy mik a csapat hibái.

Az autós hasonlatod nagyon tetszett, mindenképpen szükséges egy újabb, jobb sofőr aki majd kikormányozza az autónkat a sárból, és annyit szeretnék még hozzátenni hogy bizony volt, aki odaállt, és megpróbálta hátulról kitolni(MESSI) de ezt egy ember nem tudja megtenni, ehhez többen kellenek, egy egész csapat!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.02. 18:16:09

Nemtudom h Murinhoval meglenne e oldva a gond.. edző dolgokhoz anyira nem értek de kb 2-3 év kéne az átálláshoz főleg Murinhohoz..Addig nézhetnénk a szép eredményeket :? de utánna biztos ütősske lennénk.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.02. 18:02:28

Slither írta:
varga tamás írta: 4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
Sztem ennél nagyobb marhaság nincs is. Én sem mondanék le a helyében, és sztem nem lennék egyedül ezzel, és ennek semmi köze a gerincességhez. :?
Nem marhaság, mert ha lenne benne tisztesség, belátná: ő már képtelen megújítani ezt a csapatot, képtelen mozgásba hozni a fogaskerekeket. Motiválni nem tudja a játékosokat, tehetetlen, és szakmai analfabéta. Ha nem lenne az, tanult volna a tavalyi idény hibáinak tömkelegéből, és változtatott volna. Lehet, hogy felismerte a tavalyi hibáit, viszont a visszacsatolás, azaz a megoldási lehetőségeket nem találta meg. Márpedig enélkül javulásra nincs remény. Mert az nem megy, hogy egy-két gyengébb meccs után kap egy hárommeccses ultimátumot, akkor összekapja magát, aztrán visszatér minden a régi kerékvágásba. A Barca egy olyan autóra hasonlít, amelyet vezetője belevezetett a sárba, de onnan kikormányozni nem tudja. A vezetőt Frank Rijkaardnak hívják. Most még időben vagyunk, hogy sofőrt cseréljünk.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.02. 17:50:43

ultrasur
Madridista

2007.11.02. 17:27:23

Tegnapit nem lehet sztem Frank nyakába varni, ő nem tud gólt lőni Bojan és a többiek helyet, cserék se voltak rosszak amugy Laporta helyében lecsapnék Joséra mielőt más nagy klub megteszi...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.02. 17:19:12

Szomorú vagyok, és csalódott. Több okból.
1. a tegnap esti játék miatt - erről már leírtam a véleményem, ismételni nem akarom magam;
2. frankie tegnap megint bebizonyította alkalmatlanságát - ez nem újdonság, ezt eddig is tudtam;
3. igazam lett, és most már nem vagyok egyedül - ezt sajnálom, nem akartam;
4. ami új: hiányzik belőle a gerinc, a tisztesség, a becsület - ha meglennének benne, akkor a meccs után rögtön lemondott volna;
5. frank mellett Laporta is egy tehetetlen manus - min gondolkodik, mire vár, mit akar? - megvárja míg 10 pont hátrányunk lesz, és a maradék esélünk is elvész a bajnokságra;
6. az Úr szavait idézném, amivel üzent Baltazárnak, az ókori Izrael királyána: "Mené, Mené, Tekél, Upharszin" - azaz:
"Mené, Mené, azaz számba vette Isten a Te országlásodat és véget vet annak. Tekél, azaz megmérettettél a mérlegen, és híjával találtattál. Upharszin, azaz elosztatott a Te országod, és adatott az médeknek és perzsáknak. Ekkor a király ábrázatja megváltozék és derekának inai megoldódának, és az ő térdei egymáshoz verődének."
Röviden: "Megszámláltattál, megmérettettél, könnyűnek találtattál, és szerte-széjjel szaggattatol".
JOSÉ KELL NEKÜNK! :!: :roll:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.02. 15:26:10

Rajmó írta:Lampardéknak elegük van Ten Catéból

Na ezaz, amit Rijkaard sose mer és mert megcsinálni, ezért sajnálom nagyon h elment Hent Ten Cate, ha még itt lenne, nemizagán lennének olyan gondjaink mint ami most van :?
Bár lehet h túlságosan is elvakult vagyok :oops:
A cikk tartalmilag egy hülyeség. Most gondoljátok hogy José nem b.szta le őket ha lazítottak vagy kimaradtak esténként? Ő se az a vajszívű edző és nem hiszem hogy puszipajtársok lettek volna akármelyik játkossal is. Szóval ugyan ez volt Mourinhonál is, úgyhogy ők ehhez vannak hozzászokva így tehát nem hiszem hogy ilyenen megakadnának.

Nem, egyáltalán nem vagy elfogult. Nagyon is jól látod a helyzetet :roll:
Kép
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.11.02. 15:25:03

Rajmó írta:Lampardéknak elegük van Ten Catéból
Lehet h Samsungsport meg minden, de van benne egy olyan mondat ami szerintem nagyon igaz

"Hank Ten Cate nyers modora, és szigorú fellépése nincs Lampardék kedvére, és többen közülük már jelezték is a vezetőknek, hogy nem tetszenek nekik a holland tréner szokásai. Ten Cate nem tűri a fegyelmezetlenséget és a lazítást, és kész bármikor ráripakodni a legnagyobb sztárokra is"

Na ezaz, amit Rijkaard sose mer és mert megcsinálni, ezért sajnálom nagyon h elment Hent Ten Cate, ha még itt lenne, nemizagán lennének olyan gondjaink mint ami most van :?
Hát igen. Nekünk is pont egy ilyen trainer kéne, aki leszarja, hogy ki mekkor sztár és hogy mennyit keres, hanem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Ez kell ide.
Mihu
Director del Fútbol

2007.11.02. 15:22:51

A cikknek ami a meccs utáni nyilatkozatát tartalmazza az a címe hogy Hiányzott az áldozatvállalás. Ebben teljesen igaza van. Áldozatot kéne hozni a csapatért, és ez az áldozat Ő lenne!!!!! Monnyon le :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Kép
Rajmó
Capitá del Barça

2007.11.02. 15:19:55

Lampardéknak elegük van Ten Catéból
Lehet h Samsungsport meg minden, de van benne egy olyan mondat ami szerintem nagyon igaz

"Hank Ten Cate nyers modora, és szigorú fellépése nincs Lampardék kedvére, és többen közülük már jelezték is a vezetőknek, hogy nem tetszenek nekik a holland tréner szokásai. Ten Cate nem tűri a fegyelmezetlenséget és a lazítást, és kész bármikor ráripakodni a legnagyobb sztárokra is"

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.02. 15:19:00

Akármennyi hibával is játszott a védelem, nem az a főprobléma. A támadójátéunk impotenciája miatt nem nyertünk.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.11.02. 14:37:58

Nekem nem is Touré lehozatala volt a dühítőbb, mert igaz az hogy előtte kapott egy rúgást, hanem a védelem összetétele. Puyol már nem tud szélen úgy játszani, mint van Gaal idején amikor bemutatkozott a Barcelonában, Zambrottát meg nem tudom miért jegelte, ha már felépült teljesen, ezzel nagy zavart csinált a védelemben. Ez nagyobb probléma volt mint hogy ki szedi össze a labdát a középpályán.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.02. 13:43:25

zozinho írta:Én magamban mindig időt szavazok rijkaardnak ameccsek után,de tegnap végleg elpártoltam tőle. A csapat tleg nagyon [auto_cenzúra] volt(és persze sok a sérült,ez is tleg közrejátszott),de sztem tegnap megnyertük volna a meccset, ha frank nem csinál nagy taktikai húzásokat. Nem tom h emlékeztek-e arra h a 2.félidő első felében egy picit felpörögtünk(bojan kapufa) és irányítottuk a játékot,és ekkor Rijkaard lehozta Yayát és Guddyt pedig be. Lehozta az egyetlen embert aki labdákat szerzett és megakasztotta a az ellenfél támadásait, így tudtuk néha az ellenfelet ott tartani a kapu előtt,vagy néha lendületből indulni. Rijkaard ezzel akkora lyukat csinált a középpályába h utána a valladolid átvette az irányítást és még ők támadtak. Olyan k**va mérges lettem h egy húzásával elvette az esélyt a győzelemre h hihetetlen. Nem tudom h nektek ez feltűnt-e,lehet h rosszul láttam,na de gondoltam leírom.
Ha jobban megfigyelted volna Yaya már vonszolta magát a pályán, fáradt volt, előtte megtaposták. Ez valamilyen szinten kényszerűség volt.

Más: bármennyire nem szeretem Zsozét, már én is elfogadnám. Mert tényleg az van, hogy csak addig utálja az ember, amíg nem az ő csapatát trenírozza. Minden téren jobb Rijkaardnál, és tuti, hogy szándékosan játssza a bunkó szerepét - mellesleg nagyon élethűen... :D Biztos sok embernek megváltozna a véleménye, ha itt edzősködne.
senzu
Entrenador del Barça

2007.11.02. 13:18:49

nem értem Laporta miért ilyen töketlen...
már rég el kellett volna küldenie Rijkaardot
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.11.02. 13:16:29

A játékosok pedig télleg akkor támadnak le ha mondják , mi területet védekeztünk , ezért nem támadtunk le és ezért kaptuk a gólt is , ők embert fogtak.
Kép
Kép
Kép
Lezárt