Colin írta: "Olyan mint Maradona - csak gyorsabb" és etc.
ezt pl az ellenfél edzője is lenyilatkozta,meg még pár edző is megszólalt Messi tekintetében,akikre nem igen lehet ráfogni,h Barca bérencek lennének,vagy Barca drukkerek,egyszerűen elmondják egy korszakos zseniről a véleményüket. látták Maradonát is játszani, meg Messit is, ezekután nyilatkozta amit.
persze, abban egyetértünk,h kell még pár év az elitben,amire ténylegesen egy szinten lehetne kezelni a régebbi legendákkal. mert 3-4évtől még számomra se lesz legenda senki sem. (max egy-egy csapaton belül) ettől függetlenül egyedülálló amit már elért,és fiatal kora ellenére folyamatosan az elitben tanyázik évek óta.
viszont (nem rád célozva) pár, vagy jópár madridistának 1000%,h az is nagyon fáj,hogy CR-t,senki se emlegeti (még,vagy lehet nem is fogják) a régi nagyok szintjén,vagy hogy ő is egy közülük. pedig a jelen kor szűk elitjében van,csak hát nem látnak benne annyit, mint Messiben.
nekünk ez jó érzés,mert a mi fiúnk. sőt rengeteg semleges számára sem meglepő, nektek meg fájóbb, mert a saját "ikonotok" (kicsit túlzó fél szezon után,azért tettem idézőjelbe) ezúttal a vert mezőnyben szerepel pár szaktekintély,kommentátor, és sok ezer (millió?) szurkoló szerint.
HF azon megjegyzése meg nem túlzó szerintem sem,hogy van Messi, kis szakadék: CR,és Rooney, nagyobb szakadék és a többiek ---> JELENLEG van ez a sorrend.
arról nem vitázok,h CR is vitte a madridot,vagy viszi a hátán, mivel a M.U.-t is kedvelem,bőven tudom,h CR mire képes,és mennyire hasznos egy-egy csapatnak, ettől függetlenül ilyen és ENNYI befejezett szólóra nem emlékszem tőle. persze a nagy bombák is gyönyörűek tudnak lenni, vagy pár csel, de van különbség.