Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Itt vannak a kezdőcsapatok, Deco a kezdőben, CR és Tevez a padon.lionelmessi19 írta:Ismerjük a kezdőket ? Deco miatt nézném főleg..
Ha jól tudom, már hétvégén játszhat Silvestrevel együtt.LG írta:Nasri mikor lesz bevethető![]()
rojadirectán biztosan adják,nézd ott.vale írta:Neten hol adják ? Mert ES2-t nem ad a UPC.

Igen, nagyon nehéz lesz, tavalyi szezon kezdet kísért idén is, győzelmet nem, de x et elvárnék azért, Chelsea 4-5 éve veretlen hazai pályán, óriási sorozatban vannak a kékek otthon, ha pont mi tudnánk legyőzni őket az csodálatos lenne. Na de x reálisabb elvárás, mindamellett, hogy kicsivel esélyesebb a Chelsea.Saviola írta:Ma Glory M.U.,ütni kell az oroszokat!![]()
Nem lesz egyszerű,mert elég gyengén kezdtünk,szóval,ha nyerünk is,max. 1 gólos győzelmet várok.

Én is most a Chelsea-t érzem pillanatnyilag összeszedettnek.A MU még nem a tavalyi.d.OR írta:Istenem, nem leszek itthon délután és nem tudom nézni a MU-Chelsea meccsetvégülis talán nem is baj, én 80%-ig biztos vagyok benne, hogy az oroszok nyernek...
de azért: GO MU!

Nem úgy értem, hogy túl sok volt s sérült, hanem a lendület fogyott el, a jó forma. Hogy mitől, az most nem volt lényeges...Tavaly nem fogytak el a végére. Eduardo sérülése után romlott le a játékuk.
Istenem, de szerettem én akkor még az Arsenalt...mr. írta:Hát igen akkoriban szerintem a világ legszebb fociját játszották(bár lehet hogy most is) Campbellel Vieiraval Piressel és Ljungberg-el kiegészítve de szép korszak volt az!
Délután 3-tól lesz a meccs igen. Hajrá MU!!!LG írta:Hánytól lesz ma a rangadó, 15 órától![]()
A kinek milyen országba ki a kedvence dolgot meg sztem másik topicban kéne folytatni. Pl. itt: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=721
Az nagyon durva volt, akár el is törhetett volna a lába. De úgy tudom, hogy nem súlyos a sérülés, csak egy kis horzsolás.LG írta:Sajnos az Arsenalt idén sem kerülik el a sérülések, lassan megint fél csapat sérült lesz, most Clichy volt áldozat, az az ostaba gyökér Déviz becsúszott nyujtott lábbal térdre neki. Ezt utálom a PL-ben, h olyan sok az agyatlan favágó, akik csak ezt tudják.
Na én meg a MU-t mindennél jobban utálom!(najó,real-t jobban)bouba írta:Ott volt még Parlour + Wiltord is...
Mivel szeretem a M.U.-t ,ezért én nagyon utáltam őket(főleg Vierát)..![]()
viszont mióta elment azóta egyre szimpatikusabbak lettek az Ágyusok...

Azért mert barcás, mi?off: Hitel ügyben Aprietoval értek egyet.
Itt vállakozói hitelről van szó, ami nem ugyanaz, mint a lakossági...De ha lakosságit nézzük, hogy jutna valaki mondju lakáshoz hitel nélkül?Volt dolgom hitellel, de akit csak tudok lebeszélek róla