Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meghogy ilyen "kacifántos" sérüléseik vannak, hogy Izomzsugorodás meg hasonlóak.socio66 írta:Nem értem én ezeket a madridi sérüléseket.
Kb minden 3. nap megsérül edzésen valaki,bizonytalan időre(ez mi már?),aztán legalább 2-3 hétig pályán kívül van.
Guti is,hány meccset játszott a 'csodapassza' óta? Ötnél nem többet.
Nem értem mi folyik ott.
Szerintem a mai napon nem borítékolható olyan egyértelműen a Reál siker. A Bl kiesés óta nem találják magukat és eddig nem találkoztak komolyabb ellenféllel azóta. A Getafe hazai pályán elég szívós tud lenni. Ezért én ezt is nehéz meccsnek titulálnám.Mikaos írta:Na, nézzük, mi a helyzet jelenleg: a (szerintem) nehéz meccseket befeketítettem. V = vendégként, O = otthon játszik.
Real: 11 meccs van még hátra
Getafe V +
Atletico O, Santander V, Barca O, Almeria V, Valencia O, Zaragoza V, Osasuna O, Mallorca V, Bilbao O, Malaga V.
Azért hálás lennék a Getafe-nak, ha ma legalább egy döntetlent lenne szíves elérni
Espanol?Sevilla? Na ,az nagyon meleg lesz.Mikaos írta:Na, nézzük, mi a helyzet jelenleg: a (szerintem) nehéz meccseket befeketítettem. V = vendégként, O = otthon játszik.
Barca: 10 meccs van még hátra
Mallorca V, Bilbao O, Madrid V, Deportivo O, Espanyol V, Xerez O, Villarreal V, Tenerife O, Sevilla V, Valladolid O
Real: 11 meccs van még hátra
Getafe V +
Atletico O, Santander V, Barca O, Almeria V, Valencia O, Zaragoza V, Osasuna O, Mallorca V, Bilbao O, Malaga V.
Szóval az a helyzet, hogy a Barcának 6, a Madridnak 5 kemény meccse lesz.
Ez még oké...de nekem az a problémám, hogy a Madrid otthon játszik ebből 4-et, míg a Barca 5-öt idegenben!
Nagyon össze kell kapni magunkat, és szinte kötelező a Bernabeu-ban a győzelem.
Azért hálás lennék a Getafe-nak, ha ma legalább egy döntetlent lenne szíves elérni
Igen, ezen én is filóztam. Ősszel csak a bírónak köszönhették, hogy az Almeria-t meg tudták verni. Azt a meccset nagyon sajnáltam, kitűnően játszottak. (Sajnos ellenünk is mostFernando írta:Hát szerintem Almeríában is meg fognak izzadni, akár pontot is veszíthetnek. Nagyon jó kis csapat lett ott.
te se egy olyan csapatnak szurkolsz, akik minden évben 1.-k. öket néha a Villarreal elözi meg. De a szurkolásnak nem az a lényege, ki mikor mennyit nyer. A Valencianak is vannak szurkoloi pedig...Annyit látok van egy csapat, ami minden évben a legmasabb összegekért igazol, néha nyer néha meg olyan csapatok előzik meg, mint a Valencia.
Én pedig azt nem, hogy hogyan lehet a Barcelonának szurkolniNem vitatkozni akarok, de a Madridra irigykedni, nem tudom. Azt se, hogy miért jó a madridnak szurkolni. Annyit látok van egy csapat, ami minden évben a legmasabb összegekért igazol, néha nyer néha meg olyan csapatok előzik meg, mint a Valencia.
Amikor még Puskás játszott ott megértem, hogy sokan szerették a Reált. De most már semmi sincs, ami miatt szerethetőek lennének főleg, ha Raul is elmegy. Semmivel se különb csapat mint a Chelsa vagy a Manchester City
Nem vitatkozni akarok, de a Madridra irigykedni, nem tudom. Azt se, hogy miért jó a madridnak szurkolni. Annyit látok van egy csapat, ami minden évben a legmasabb összegekért igazol, néha nyer néha meg olyan csapatok előzik meg, mint a Valencia.Raul#7 írta:Hidd el nem vagyok irigy a Barca sikereire, volt szerencsém 3 BL döntőt végigszurkolni, meg volt "szerencsém" megélni a 0-3, és a 2-6ot is, kaptam is az ívet mindkettő után hétfő reggel gimiben illetve egyetemen...Akkor legalább legyen frappáns, ne ilyen értelmetlen, gyenge erőlködés.
Melesleg Irigyek vagytok, mint az állat. De megértem.
Senki se tudja, mit hoz majd a jövő, biztos lesz időszak amikor majd ti irigykedtek a Madridra (volt nem is olyan rég).
Meg remélem majd egyszer te is megtanulod tisztelni az ellenfelet és annak játékosait.
Hidd el nem vagyok irigy a Barca sikereire, volt szerencsém 3 BL döntőt végigszurkolni, meg volt "szerencsém" megélni a 0-3, és a 2-6ot is, kaptam is az ívet mindkettő után hétfő reggel gimiben illetve egyetemen...Akkor legalább legyen frappáns, ne ilyen értelmetlen, gyenge erőlködés.
Melesleg Irigyek vagytok, mint az állat. De megértem.
Akkor legalább legyen frappáns, ne ilyen értelmetlen, gyenge erőlködés.Raul#7 írta:Semmit nem akartam én ezzel, főleg hogy a mostani Messit jobb játékosnak is tartom, mint a csúcson lévő Kakát...
Egyszerűen Rivaldo11 szokásos elmés meglátására válaszoltam...
Nem akarok vitát indítani itt, úgyhogy tekintsétek úgyh. h. nem linkeltem semmit, grat a mai győzelmetekhez.
Gondolom az a lényeg, hogy mindezt Messi mellett csinálta.MR. TROMORT777 írta:Ez miez? Most komolyan, gyorsan fut ás okosan ellövi a végén, ennyi. A védője várta, hogy Kaká lepasszolja de nem tette és ez meglepte.
Őszintén nem értem, hogy minek linkelted be ezt.
Ez miez? Most komolyan, gyorsan fut ás okosan ellövi a végén, ennyi. A védője várta, hogy Kaká lepasszolja de nem tette és ez meglepte.
Raul#7 írta: Kaká fénykorában épp feleekkora játékos volt. Azaz akkor minden ok.
Rivaldo11 írta:Kaká fénykorában épp feleekkora játékos volt. Azaz akkor minden ok.Colin írta:Hmm, Kaká a fénykorában azért fele ekkora felhajtást kapott kb.