Zlatan Ibrahimovic
- Kumcsi
- Barça C
- Kapcsolat:
Nekem is egyre szimpatikusabb Zlatan! Gondolom ő is tudja, hogy ennyi játékos között be kell állni a sorba, nincs mese. Egyre otthonosabban mozog a pályán, bár sokszor eltűnik percekre, de amíg hozza a meccsenkénti egy gólját, addig sok rossz szavunk nem lehet rá.
Nekem semmi furcsa nincs rajta .
Nagyon örülök, hogy visszafogottan örül a góljainak, nem úgy, ahogy az Interben tette.
Illetve meg fogtok lepődni, de én "örülök" a sárgájának. Mégpedig azért, mert harcos volt abban a szituációban, nem adta fel,pedig messze volt tőle a labda.
A gólja meg volt tegnap is...
A gólpassz zseniális.
És persze a kapufa.
Egyre többet mozog, és sikeresen, egyre többet vesz részt a csapatjátékban,letámadásban, védekezésben.Tegnap nem egyszer láttam a saját térfelünkön,miközben a Santandernél volt a labda.
Csak így tovább Zlatan !
ui: Tuti pihenni fog hétvégén, és majd játszik az Iniesta-Titi-Pedro hármas.Később Ini helyett mehet Jeffren.
Sőt még talán a BL-ben is pihentetném.
Pep szavaival élve, nem napokra jött, 5 évre!
Nagyon örülök, hogy visszafogottan örül a góljainak, nem úgy, ahogy az Interben tette.
Illetve meg fogtok lepődni, de én "örülök" a sárgájának. Mégpedig azért, mert harcos volt abban a szituációban, nem adta fel,pedig messze volt tőle a labda.
A gólja meg volt tegnap is...

A gólpassz zseniális.
És persze a kapufa.
Egyre többet mozog, és sikeresen, egyre többet vesz részt a csapatjátékban,letámadásban, védekezésben.Tegnap nem egyszer láttam a saját térfelünkön,miközben a Santandernél volt a labda.
Csak így tovább Zlatan !
ui: Tuti pihenni fog hétvégén, és majd játszik az Iniesta-Titi-Pedro hármas.Később Ini helyett mehet Jeffren.
Sőt még talán a BL-ben is pihentetném.
Pep szavaival élve, nem napokra jött, 5 évre!
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Ha meg annyira örülne, nagy képűnek tűnne?visca el barca írta:hát nekem továbbra is furcsa ez a zlatan gyerek. sztem nem dolgozik még annyit amennyit kéne, kedvtelennek tűnik, góljainak nem igazán örül...
ennek ellenére le a kalappal a 4/4-es mutatója mellett, illetve az mellett amit tegnap mutatott

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát nekem továbbra is furcsa ez a zlatan gyerek. sztem nem dolgozik még annyit amennyit kéne, kedvtelennek tűnik, góljainak nem igazán örül...
ennek ellenére le a kalappal a 4/4-es mutatója mellett, illetve az mellett amit tegnap mutatott
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Hidd el leginkább ez okozta a fejtörést mindenkinek, nem a képességei. Szinte az összes ellenérzést ez váltotta ki, bár biztos van olyan, aki még mindig nincs kibékülve a képzettségével, de ezek száma elenyésző és most nincs miért hallassák a hangjukat.fcbarcelona1102 írta:Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban.

- senkialfonz40
- Capitá del Barça
És itt már nagyon közel volt a duplához, azért már várok tőle egy életrős bombát, ami a hálóig megy!:-) Bár a Barca játékrendszerében ritkábban kerül majd lövőhelyzetbe 20-25 méterre a kaputól, inkább a 16-os környékéről próbálkozhat többet majd, ha ez marad a szerepköre, de onnan is el lehet engedni egy hálószaggatót.Gali írta:Eddig 4/4, a Malaga elleni meccs után pedig 5/5. Úgy néz ki egy gól erejéig Zlatanra mindig számíthatunk. Csak így tovább.

- barca2010
- Jugador d'estrella
Egyszerűen zseniális ez a fickó. Amikor még csak nyilatkozgatott, hogy nagy álma vált valóra ezzel az átigazolással! Meg, hogy mindent megtesz a Barcáért, már akkor szimpatikus volt. Amit meg csinál a pályán, az meg egyszerűen kezd tökéletes lenni. Ennyit jelent a Barcába játszani. Itt nem lehet sztároskodni, itt játszani kell, Ő pedig nagyon játszik.
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem is pihentethetjük őt egy kicsit a Málaga ellen, nehogy valami komolyabb baj legyen, akár egy bokaszalag szakadás. Elég ha beáll csereként a 70. percben, de ha nem azse nagy baj.
Simán jó lesz oda egy:
Valdés,- Puyol, Márquez, Csigrinszkij, Abidal,- Touré, Xavi, Keita,- Iniesta, Pedro, Jeffren kezdő sor is. Ha gáz van jöhet Messi, Henry akár.
Simán jó lesz oda egy:
Valdés,- Puyol, Márquez, Csigrinszkij, Abidal,- Touré, Xavi, Keita,- Iniesta, Pedro, Jeffren kezdő sor is. Ha gáz van jöhet Messi, Henry akár.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Legyen fitt jövő keddre, ez a lényeg. A Malaga-t meg leht oldani egy Messi-Henry-Pedro (v. Iniesta?) kezdővel.
Ilúvatar: ez nagy kép
Nem kicsit zseni a fickó.
+ az se volt semmi, hogy a fájó bokájával visszaállt, és úgy futkározott, mintha semmi sem történt volna.
Ilúvatar: ez nagy kép

+ az se volt semmi, hogy a fájó bokájával visszaállt, és úgy futkározott, mintha semmi sem történt volna.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Le a kalappal, teljesen meg vagyok vele elégedve, legalábbis a tegnapi teljesítményével mindenképpen. Így tovább Zlatan 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
ennyi!! Ibra meccsről mecsre jobb.. a gólpassz, meg egy zseniális megoldás, tipikus Ibrahimovic 4/4...sztem jo csere volt, bár ezt én mindíg is tudtam, de mosta kételkedők si kezdhetik belátni...és még közelébe sincs a csucsformának..mi lesz ha bele lendül.....
Hajrá LILÁK és csak az Újpest!! Derby 2009: UTE-ftc: 2-1
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
Visca el Barca!
Diego Armando Maradona, a valaha élt legnagyobb futbalista...és Messi jó úton halad!;)
Més que un club
- Fernando
- Llegenda del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=pqVk1FHY ... re=related
bocs, ha már volt, de én még nem láttam ezt a reklámot

bocs, ha már volt, de én még nem láttam ezt a reklámot

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
Vicces hogy Zlatannal kapcsolatban mindenki a nagy bombáira emlékszik, miközben a nálunk lőtt 4 gólját mind 5 méteren belülről szerezte. Gondolom még néhány hét és elkezd majd távolabbról is lövöldözni, ami azért lesz jó, mert akkor az ellenfélnek ki kell majd lépnie rá, így pedig megbomlik a védelmi alakzat.
Azon agyaltam, hogy a tegnapi gólját és gólpasszát Eto'o valószínűleg nem oldotta volna meg ilyen eredményesen, de az is lehet, hogy a kameruni belőtte volna a kapufás helyzetet.
Szerintem most már kijelenthető, hogy jó volt elhozni Ibrát, szinesedett vele a játékunk, jobbak lettünk vele. És messze még a csúcsforma. Így tovább. Látszik, hogy jól érzi magát, ki ne érezné jól magát Messiék mellett. Még sose játszott ilyen jó csapatban.
Azon agyaltam, hogy a tegnapi gólját és gólpasszát Eto'o valószínűleg nem oldotta volna meg ilyen eredményesen, de az is lehet, hogy a kameruni belőtte volna a kapufás helyzetet.
Szerintem most már kijelenthető, hogy jó volt elhozni Ibrát, szinesedett vele a játékunk, jobbak lettünk vele. És messze még a csúcsforma. Így tovább. Látszik, hogy jól érzi magát, ki ne érezné jól magát Messiék mellett. Még sose játszott ilyen jó csapatban.
- fcbarcelona1102
- Barça C
azért azt vedd figyelembe, hogy nagyrészt nem a játéktudásával és a technikai képzettségével volt itt gondja senkinek, így voltam ezzel én is. Elismertem, hogy nagyon nagy játékos, hihetetlen tudással. Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban. Hál'Istennek nem így lett, uh csak így tovább, nagyonnagy amit csinál!!! Hát még ha formába lendül és megtanul maximálisan összejátszani a többiekkel! Álomcsapat!!
[/quote]
hát egy Robinho-Ibra-Messi trio elég durva lenne....mind3 cselkirály, főleg ha robinhot megnevelnék és többet passzolna...remélem télen jön...emlékszem puyolt madridosként hányszor megforgatta robinho, meg capello korszakban meccseket döntött el...őket szórná labdával iniesta-xavi páros+alves
cserének meg ott lenne bojan,henry,pedro...őket sem szabad leirni...

hát egy Robinho-Ibra-Messi trio elég durva lenne....mind3 cselkirály, főleg ha robinhot megnevelnék és többet passzolna...remélem télen jön...emlékszem puyolt madridosként hányszor megforgatta robinho, meg capello korszakban meccseket döntött el...őket szórná labdával iniesta-xavi páros+alves
cserének meg ott lenne bojan,henry,pedro...őket sem szabad leirni...
Visca el Barca!
Eddig 4/4, a Malaga elleni meccs után pedig 5/5. Úgy néz ki egy gól erejéig Zlatanra mindig számíthatunk. Csak így tovább.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
Te atya ég...öt ember szorításában ilyen gólpasszt nyomni...wándörful! tiszta hülye vagyok, annyira készültem a meccsre...csak épp szerdára 
Lemaradtam...

Lemaradtam...
-
- Jugador d'estrella
Azért azt vedd figyelembe, hogy nagyrészt nem a játéktudásával és a technikai képzettségével volt itt gondja senkinek, így voltam ezzel én is. Elismertem, hogy nagyon nagy játékos, hihetetlen tudással. Nekem azzal volt gondom, ahogy az Internél viselkedett, és azt gondoltam, hogy ha ezen nem tud változtatni, akkor nagy gondok lesznek a Barcaban. Hál'Istennek nem így lett, uh csak így tovább, nagyonnagy amit csinál!!! Hát még ha formába lendül és megtanul maximálisan összejátszani a többiekkel! Álomcsapat!!fcbarcelona1102 írta:lám, most senki se fikázza Ibrat, hogy ilyen meg olyan sz.r vétel volt... :O
na ezen a meccsen megmutatta mit tud valójában, és lesz még jobb is... gól, gólpassz, kapufa....
4 különböző meccs, 4 gól zsinorban.....
és minimum 2 gólpassz, de ha jól emlékszem mióta itt van volt az 3 is, ha nem több....
egyenlőre hozza a gólokat ugyanugy mint etoo, és mellette gólpasszokat is ad....remélem nem szakad meg a sorozat....
ennyiii nagy okosok, akik első meccs után leírták őt...és ez még csak a kezdet...

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
lehet, hogy nem volt egy bombagól, de van itt olyan, aki szerint eto'o ezt gólra váltotta volna? pont az ilyen helyzetekben lesz több haszna, mint samunak, és ez most végre kiderült. hihetetlen, hogy pusztán a testfelépítésével lesöpörte a racingot.
- fcbarcelona1102
- Barça C
egy volt nagy barca játékos, aki már a múlt...Zsolti írta:ki az a Samuel Etoo??![]()
Visca el Barca!