Offtopic #2
- LM10
- Director del Fútbol
Étrenden fix, hogy kell. 8 óra után vacsorázok mikor 6 a határ. Az a gáz h nemnaon van olyan ismerősöm aki kimondottan ki lenne gyúrva. A másik, hogy én sem akarok kigyúrt nagydarab állat lenni. Csak sima kockahasat akarok, amihez diéta kell. Mert ha gyúrok és zabálok is akkor izmosodok, de nemfog látszani.
Most csak hirtelen erről a homárról találtam képet, de vmi ilyesmit szeretnék:
http://www.movieeye.com/celebrity_addre ... 238139.jpg
Most csak hirtelen erről a homárról találtam képet, de vmi ilyesmit szeretnék:
http://www.movieeye.com/celebrity_addre ... 238139.jpg
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gondolom te is láttál szép nagy db embereket kocka hassal. nem azt mondom,h legyél egy hegy
csak arányos.
étrendeden kell valószínű változtatni, ha van ismerősöd aki gyúr, tud segíteni ebben, hogy mit mikor mennyit egyél,akár egyénre-azaz Rád-szabva is (ez a jó) EDZÉS mellett, hogy több kiló legyél,de izmosabb is. kocka hasra, már kaptál télen is kismillió tanácsot, mást én se tudok írni.

étrendeden kell valószínű változtatni, ha van ismerősöd aki gyúr, tud segíteni ebben, hogy mit mikor mennyit egyél,akár egyénre-azaz Rád-szabva is (ez a jó) EDZÉS mellett, hogy több kiló legyél,de izmosabb is. kocka hasra, már kaptál télen is kismillió tanácsot, mást én se tudok írni.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
lol, vmit nagyon nem értesz.LM10 írta:Mi???Legyek dagadt és úgy legyen kocka hasam? És aki tök vézna? Az hogy izmosodik?
egy 190cm magas ember pl 90kilóval hol dagadt?
nem azt írom,h szedj fel 15kilót és közben feküdj napokat,hanem ugyanúgy erősíts,mozogj,sportolj, de pár kilót ilyen magassághoz SZERINTEM illene felszedni.
aki tök vézna típus, az is izmosodni fog, csak több melóval jár,meg kitartással.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
195cm magas vok,és sör hassal büszkélkedhettem nyáronLM10 írta:Üdv! Már írtam erről a télen de azóta sem haladtam még semmire. A hasizom erősítésről lenne szó. kb 190 cm magas vagyok és 75 kg. 2-3 évvel ezelőtt alacsony és pufi voltam és még a hasamon maradt abból egy ksiebb zsír réteg. Azt szeretném vhogy leadni és utána fejleszteni tovább a hasamat. Én úgy hallottam, hogy a futás úgymond "bontja" az izmokat. Aki tudna segíteni ez ügyben PLS írjon. Remélem van közületek olyan is akinek vannak tapasztalatai.

jah de első sorban szedj fel 10-15kg ilyen magassághoz,egyél sok fehérjét, gyümölcsöt,stb, utána formázd magad

- LM10
- Director del Fútbol
Üdv! Már írtam erről a télen de azóta sem haladtam még semmire. A hasizom erősítésről lenne szó. kb 190 cm magas vagyok és 75 kg. 2-3 évvel ezelőtt alacsony és pufi voltam és még a hasamon maradt abból egy ksiebb zsír réteg. Azt szeretném vhogy leadni és utána fejleszteni tovább a hasamat. Én úgy hallottam, hogy a futás úgymond "bontja" az izmokat. Aki tudna segíteni ez ügyben PLS írjon. Remélem van közületek olyan is akinek vannak tapasztalatai.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát na...Szandi írta:http://www.youtube.com/watch?v=ugEPzBlQ ... re=related
Ez milyen trailer máárNem szeretem az ilyen játékokat, nade ez a tréler ez
Jól sikerült kis kedvcsináló a játékhoz aZ biztos.
Amúgy a játék sem utolsó, sőt!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
http://www.youtube.com/watch?v=ugEPzBlQ ... re=related
Ez milyen trailer máár
Nem szeretem az ilyen játékokat, nade ez a tréler ez 
Ez milyen trailer máár

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Elsőre furcsának tűnhet,de nem is az. Szóval: tud innen valaki izlandiul? Vagy tanult már valaki? Vagy akar? Hol? Mert most tökre akarok és érdekelnek a tapasztalatok.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Láttam már egy-két lábtöréses videót, na de ez a ledurvább közülük.
Az ilyen agyatlan embereket pályára sem engedném többet.

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Na az ilyen embereket rühellek, aki szabálytalankodott. Normális? El kéne meszelni jó időre. De sajnos megússzák, az a takony aki eltörte Eduardo lapját az is csak retkes 3 meccset kapott, szégyen.
Hát hogy más fórumon hogy le tudják ordítani az embert, ha valamit nem tud, és meg meri kérdezni....
Borzasztó, hogy lenézik azokat, akiknek még kevés hozzászólásuk van, és úgy tesznek, mintha mindenki mindent tudna...
Ezért járok én szinte csak az Eurobarcára fórumozni, mert itt jó közösség van, igaz h van néhány vélemény összetűzés, de az belefér
Teljesen más a közeg, ezért szeretek olvasgatni szinte minden témát, igaz hozzászólni általában csak akkor szoktam ha úgy érzem szükséges
Na ennyit akartam, csak úgy éreztem le kell írnom
peace.
Borzasztó, hogy lenézik azokat, akiknek még kevés hozzászólásuk van, és úgy tesznek, mintha mindenki mindent tudna...
Ezért járok én szinte csak az Eurobarcára fórumozni, mert itt jó közösség van, igaz h van néhány vélemény összetűzés, de az belefér

Teljesen más a közeg, ezért szeretek olvasgatni szinte minden témát, igaz hozzászólni általában csak akkor szoktam ha úgy érzem szükséges

Na ennyit akartam, csak úgy éreztem le kell írnom

peace.

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem kérdezzük, nem ismerek olyan embert,akinek nem tetszik

-
- Capitá del Barça
-
- Az Eurobarca Anonymusa
http://index.hu/bulvar/2009/06/02/ejsza ... a_airbust/
Az Úr legyen irgalmas hozzájuk és a hátramaradott családtagokhoz!
Rest in Peace!
Az Úr legyen irgalmas hozzájuk és a hátramaradott családtagokhoz!

Rest in Peace!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.06.02. 20:56:14-kor.

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
az a 04/05-s bajnokság ünneplésén volt.barca99 írta:
a bajnoki ünneplősre (piros, Samu is abban cabrónozik).