Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szakacs írta:Xavi is Guardiolaval...szerintem nincs semmi gond a Milan-nal annak ellenere h nem megy nekik...mindig is egy nagy csapat marad....2003-ban mikor mi is Uefa kupaban jatszodtunk, attol meg mi is nagy csapat voltunk.lui1698 írta:
Az még haggyán, de ráadásul még Carlo Ancelotti-val is rúgták együtt a bőrt!:)
U.I.:elnezest h nem irok ekezetekkel, nincs ra modom.
itt csak az a baj, hogy Guardiola most 38 nem? Maldini meg 40 és még játszik.Szakacs írta:Xavi is Guardiolaval...szerintem nincs semmi gond a Milan-nal annak ellenere h nem megy nekik...mindig is egy nagy csapat marad....2003-ban mikor mi is Uefa kupaban jatszodtunk, attol meg mi is nagy csapat voltunk.lui1698 írta:
U.I.:elnezest h nem irok ekezetekkel, nincs ra modom.
Xavi is Guardiolaval...szerintem nincs semmi gond a Milan-nal annak ellenere h nem megy nekik...mindig is egy nagy csapat marad....2003-ban mikor mi is Uefa kupaban jatszodtunk, attol meg mi is nagy csapat voltunk.lui1698 írta:
Az még haggyán, de ráadásul még Carlo Ancelotti-val is rúgták együtt a bőrt!:)bali 15 írta:Hát igen Pato-val úgy vannak a Milanban mint itt Bojannal. Nagyra tartják de nem akarnak nagy felelősséget zúdítani a nyakába. A Milan még a Realnál is rosszabb a Real megveszi a jelenkor legnagyobb sztárjait. Annyi mázlival hogy fiatalon. A Milanban viszont tuti biztosra akarnak menni és kifulladva vásárolnak. De vajon mennyi jönne ki ha összeadnák az összéletkort?
Maldini miatt 100-ról lehet kezdeni. Még Van Bastennel is játszott együtt![]()
.
hát reméljük örömfocit fognak játszani, de én kétlemGyurinho írta:Mondom neked is , olvasd el az előző hsz-em utolsó mondatát .Jó lessz nézni őket ennyi , nem azt mondom hogy most hűde erősek , simán vernénk őket. Csak lehet hogy kétszer annyit paszolnának sarokkal , persze a mai formályukban 2/3a jönne be de akkor is...
Mondom neked is , olvasd el az előző hsz-em utolsó mondatát .Gyurinho írta:Pato fiatal és tehetséges ez tény,DE Ronnie már nem a régi önmaga és az olimpián sem azt mutatta hogy ''nézzetek visszatértem''....most durva leszek de a realitásokra hagyatkozom:Ronnie dagadt ,Pato még túl fiatal egész évben még nem bevethető(úgyértem hogy minden meccsen),Seva se a régi,Kaká is messze van az aranylabdás teljesítményétől emellett ők így négyen szinte sose fognak együtt átszani szerintem + az összeszokottság is gond lehet, meglátjuk ....
Tényleg nem rossz a fiú.LG írta:Igy van, ott se klasszikus szélsők vannak. Amugy Balottelit én nagyon birom, sztem kb. akkora tehetség, mint Bojan.
Én is ezt mondom , tuti nem fognak nagy formában játszani , de mégis s sétáló Ronie elkente az elődöntőben 4 argentín száját , vagy olyan gól ollózott az athleticonak... seva kb ugyanez , ragasztott 1-2 akkora gólt a cselzibe is pedig ő is csak lötyögött. Nem azt várom tőlük hogy verhetetlenek legyenek , szerintem még a bajnkságot sem nyerik meg. De tuti őket lesz a legnagyobb élmény nézni , és nálam ebben az esetben ez a lényeg.palesz77 írta: hát igen. ha Ronie és Seva olyan kiváló formában fog játszani, mint az előző szezonokba nem lennék olasz védő. juj. Seva kb 20 meccset ha játszott, Ronnie meg kiégett, az Olimpián is csak SÉTÁLT a pályán. Kaká Pato oké de a másik kettő... kiváncsi leszek
hát igen. ha Ronie és Seva olyan kiváló formában fog játszani, mint az előző szezonokba nem lennék olasz védő. juj. Seva kb 20 meccset ha játszott, Ronnie meg kiégett, az Olimpián is csak SÉTÁLT a pályán. Kaká Pato oké de a másik kettő... kiváncsi leszekvale írta:Háhááá interhagggyuk má'.
A milán mit összehozott már megint , F.C. Öregfiuk de az utóbbi 15 év legnagyobb játékosai a csatársorban Ronie , Seva , Kaka , és Pato sem egy botlábú. Lehet hogy 3an nem fognak annyit futni mint nálunk Guddy még úgy sem hogy ő mindig csak csere de azért élmény lessz nézni , ahogy befűznek 4 embert aztén az 5. kirúgja előlük a lelátóra de ők csak nevetnek egyet és pacsiznakKb igy képzelem el , meg persze azért látványos jó megoldásokban nem lessz hiány főleg Seedorfot is oda lehet sorolni , technikailag a legképzettebb támadósor , csak 2en együtt 100 évesek. Várom várm...
szerintem megállná(ja) a hejét az interben, és Muntariban egyetértünk, zseniális igazolás, mint nálunk Touré tavalyLG írta:Csak Quaresma kicsit zsákbamacska lenne, h egy igazi nagycsapatban megállja-e a helyét. Ezért mondtam, h nem bánnám, de jó lenne 20M alatt megszerezni, mert akkor ha esetleg nem vállna be, nem akkorát buknánk rajta. Amugy sztem Muntari is nagy vétel volt 13 milláért.
Ja, Adriano, sztem meg kéne tartani, ha újra a régi lenne, fú, akkor nagyon jó kis páros lenne Ibrával.
ha jól tudom pelét eladják, azért, hogy legyen pénz Quaresmára, aki szerintem egy zseniális focista, lehet hogy más nem így érzi, de a Quaresma-Ibra-Mancini trió elég ütős lenne.LG írta:Jó, haggyuk a témát![]()
Én mint Inter szurkoló, nem igazán örülnék Quaresmának, sztem elég erős igy is a keret. Max, ha 20 milla alatt meglenne.
LG írta:Mancini is ott van, és még pár játékos bevethető szélen.