Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ultrasur
Madridista

2007.11.03. 19:29:45

Hát elég drasztikus vagy vele, de most nem akarok vitázni és valamilyen részről igazad is van.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.03. 19:26:05

ultrasur írta:
holland analfabétához
???????????????????
így akkor se beszélnék róla ha életében egy pontot se szerzet volna de Bl+2 bajnoki után,ez tényleg tiszteletlenség...pedig én a másik oldalon állok.
Sok köze nem volt hozzá. Szombat esténként én is fel tudom venni az öltönyt, és le tudok ülni a kispadra arra a két órára. Mert mást nem csinált, csak ült, zsebre dugott kézzel állt, aludt. Ehhez nem kell edzői oklevél, ezt enélkül is lehet csinálni. Aki pedig megújulásra, új taktika kidolgozására képtelen, az analfabéta, de legalábbis dilettáns. Olyan, mint a szajkó: mindig ugyanazt a taktikát alkalmazza, ami ellen még egy faluzsi csapat is fel tud készülni. Ugyanazzal a taktikával öt éven keresztül nem lehet kenterbe verni a ligát és a világot. Mert kiismerik, és ez az eredmény? kínszenvedés, gyatra játék, döntetlenek sorozata, nullla szépség. Rijkaard ennyire volt képes, takarodjon (még ha egyeseknek ez a szó bántja is a szemét).
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.03. 19:24:18

Laportát pedig tényleg tessék békénhagyni! Ő nyáron megcsinálta a dolgát, annyi hibádzott, hogy kipenderítse hollandus barátunk szűrét. Ez hiba volt, de amiket tett Ő a csapatért, az elvitathatatlan. Abban pedig biztos vagyok, hogy hamarosan javítja nyári hibáját, és elvégzi azt, amit nyáron "elfelejtett".
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.03. 19:20:13

varga tamás írta:Miki!
Tévedés ne essék, itt nem a tiszteletről van szó. Én tisztelem Laportát, mint minden embert.
A 'vannak olyan időszakai' kb. úgy hangzott, mintha lenne idő amikor normális vagyok, aztán van olyan idő, amikor megbolondulok, elindul a vezérhangya.
Laporta távozását már júniusban is felvetettem, aztán jött az igazolási időszak, és megnyugodtam. Azt gondoltam, hogy az ügyvéd Úr tanult az elmúlt szezon vezetői hibáiból, és újra a régi. Most azonban azt látom, hogy úgy van Rijkaarddal, mint a fagyöngy az élő fával: mindenáron ragaszkodik hozzá.
Nem tudom, de Laporta teljesen jól igazolt idán nyáron, posztokra vette az embereket akiket a 'szakemberek' mondták neki, szó nem érheti a háza elejét... jól is igazlolt, jóket, ő csak kinyitotta a családi kasszát... az már más kérdés h Rijkaard nem ugy végzi a dolgát ahogy, bár sztem, a játékosokon LENNE a nagyobb teher HA Rijkaard mondjuk tartana fejmosást is, nem csak állna a pálya szélén és mint szűzlány a kanbulin nézne ki a fejéből félénken.. mert ha ordítozna, kitenné a lelkét, jó megoldásokat javasolna, akkor már a megvalósításban a játékosok hibáznának.. de még instrukciókat serm ad, ül tanácstalanul, ez idegesít engem... de azuér még adnék neki 3 meccset
ultrasur
Madridista

2007.11.03. 19:18:15

holland analfabétához
???????????????????
így akkor se beszélnék róla ha életében egy pontot se szerzet volna de Bl+2 bajnoki után,ez tényleg tiszteletlenség...pedig én a másik oldalon állok.
takivini
Capitá del Barça

2007.11.03. 19:17:58

Akkor itt vagyok én is:

Szerintem egyenlőre Frankiet hagyjuk, küldjük el Neeskenst (követem a beszélgetést, de róla senki sem szólt), és hívjunk egy másik (ha lehet fiatalabb) másodedzőt :arrow: Hátha :idea: megvilágosodik Rijkaard tőle, ha nem akkor mehet a holland és jöhet helyette valaki aki ismeri a szép játékot
PL: SCOLARI
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.03. 19:14:15

ozsimiki írta:
Attya írta:Hát ez a varga tamás gyerek naon naon buta :o :lol: Rijkaard elbocsátásával sajnos igazat kell, h adjak neki, de h Laportával mi a baja, azt már tényleg nem tom!!!! Joan Laporta sztem az az ember aki még 30 évig vezethetné a klubbot, mert 1szerüen zseniális, és ebben szvsz majd minden Barca drukker 1et ért (kivéve v.t )! Az, h Rijkaard-nak adott még 1 évet, h bizonyitson, sztem az a minimum, de ha idén is ez a forma lesz jellemző a csapatra akkor biztosak lehetünk benne, h Frank repül az idény végén!! Forca Barca
Én most nem személyeskedek Tamással,de amit írt az tényleg dúrva,egyszerűen nem értem,h miért vannak olyan időszakjai amikor ilyeneket bír leírni :shock: :shock: :shock:
Laportának csak köszönhetünk,és még a jövőben is ezt fogjuk tenni,Ő az egyik FŐ megalapozója annak a BARCA-nak,akit ismét gyönyör volt nézni,és az egész világ csodált,a szürke középszerűségből visszavezette a csillogó elitbe a csapatot!

Laportának csak TISZTELET JÁRHAT,és az elbocsátása nevetséges....Frank felé lehet kritika (az is emberinek kellene lennie),de Laporta elküldése egyszerűen nevetséges,és senki fejében meg nem fordulna....
Miki!
Tévedés ne essék, itt nem a tiszteletről van szó. Én tisztelem Laportát, mint minden embert.
A 'vannak olyan időszakai' kb. úgy hangzott, mintha lenne idő amikor normális vagyok, aztán van olyan idő, amikor megbolondulok, elindul a vezérhangya.
Laporta távozását már júniusban is felvetettem, aztán jött az igazolási időszak, és megnyugodtam. Azt gondoltam, hogy az ügyvéd Úr tanult az elmúlt szezon vezetői hibáiból, és újra a régi. Most azonban azt látom, hogy úgy van Rijkaarddal, mint a fagyöngy az élő fával: mindenáron ragaszkodik hozzá. Csak vár, vár és vár, de mire? Nem látja, hogy Rijkaard alkalmatlan, megújulásra képtelen. Júniusban megígérte, hogy más lesz, hogy változtat a taktikán, keményebb lesz. És mi valósult meg belőle? Semmi. Laporta addig ragaszkodik ehhez a holland analfabétához, amíg úgy jár, mint Gaspart: van Gaal bukása őt is magával rántotta, és megnyitotta az utat Laporta előtt. Ha nem vigyáz, Laporta és Frankie kéz a kézben hagyják el a Barcelona hajóját.
UI: Miki, remélem nemcsak 'most', hanem a jövőben sohasem fogsz velem személyeskedni, mert nem tenne jót a fórumnak, a beszélgetés színvonalának. És nekem nincsenek időszakaim, nekem általában permanens a véleményem. Néha megváltozik, de ahhoz súlyos indokok kellenek. Ilyen a Frankie-Mourinho váltás is, amiért naponta imádkozom. A portugál 'arroganciája' kellene az elkényelmesedett anyámasszonykatonája focistáinknak.
Kép
ultrasur
Madridista

2007.11.03. 19:08:04

gianni írta:
Primitive írta:Akkor már én is megírom a véleményemet!

Én azon a véleményen vagyok, hogy a félszezonig, még ne csináljunk semmit! Várjunk, még ha nem is jönnek az eredmények, mert egy ilyen szezon közepén lezajlódó edzőváltás nem biztos, hogy pozitív lehet. Tény, Frenky napjai meg vannak számlálva, és ezt szerintem ő is tudja. Személy szerint örülök, hogy itt volt, szép volt, jó volt, elég is volt! Sokat tett azért a klubbért, csak egyetlen baja van, csak EGY! Nem tud megújulni. No, most ennek két oka lehet:

1.(szerintem ez a gond nála) Egyszerűen nem tudja, hogy mit tegyen a csapattal, nem akar belenyúlni a csapatba. Viszont, így meg nincs eredmény, és ebbe nagyon komolyan belebukhat/unk!

2. Lehet, hogy ki tudna dolgozni másik taktikát, csak fél, hogy belebukik, és még roszabbul jár, mint a mostani helyzet!

Ebből a helyzetből már csak nagy szerencsével fog kimászni, ha kitud, amit kétlek!

Ilyen anyaggal, mint ami nekünk van, egy másik edző, szerintem csodát tudna művelni.

U.I. : Nem kell egyedül, hogy Frenky vigye el a balhét, mert azért itt még sok tényező is közrejátszott, hogy ez így alakuljon. Sérülések, formán kívüli játékosok, szerencse elpártolása, hogy említsek egy párat... Ezek a tényezők a fővárosban nincsenek, és azért, persze, hogy most jobban megy egy picivel a szekér! De, lesz ez még így se :wink: :wink:

FORCA
LESSZ még így se :x
Ez nagyábbol így igaz de azért a Realnak is voltak,vannak sérültjei nem is akárkik: Robben,Sneider??Drenthe??...Pepe...(de neki mondjuk örülök...

(de ez nem idejön namind1 sry)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.03. 19:06:16

Rivaldo11 írta: Akkor vitáznék, ha a felvetésre reagálnál. Lippi nem csak egy falakat állító olasz edző. De nem ide való. Vagy szerinted a futballról alkotott filozófiája érényesülhetne Barcelonában?
Mégegyszer megkérdem:
Az eredménycentrikusság kizárja a szép focit?
Ha nem, akkor miért Lippi???
Érveket lécci'...
Ja, és megköszönném, ha említenél egy valóban tetszetősen futballozó Lippi csapatot. Köszi.
Igen, szerintem érvényesülhetne Barcelónában, mert én nem egy bunkeredzőt látok benne.
Az eredménycentrikusság nem zárja ki a szép focit. Éppen ezért akár Lippi is! Jösztök itt nekem a szép focival meg Mourinhoval, miközben ez a két szó még nem keresztezte egymást (legalábbis a cselszinél nem). Én Lippiben is "csak" egy eredménycentrikus, ugyanakkor taktikailag rendkívül felkészült és fegyelmezett edzőt látok, aki nem veti el feltétlenül a szép focit sem. Ez a Barcelóna pedig pont egy olyan csapat lenne, ahol megvannak hozzá az emberek, hogy helyenként tetszetősen is játszaunk a taktikai fegyelem mellett. Így már világos a véleményem? :wink:
Ja, és egy tetszetősen játszó csapata: Juve. (ezzel ne vitatkozz légyszi, mindnekinek más a tetszetős)

Szóval: Itt egy világbajnok edző szabadon, aki szerintem a fent írt indokok miatt megfelelő lenne. Mourinho nekem ide nem kell, egyszerűen nem csípem, nem tudnám elviselni az arcát, még akkor sem, ha azt elismerem, hogy a fikáinál valóban a saját csapata érdekeit nézte. Scolari lenne a legjobb, csak ő most nem aktuális. Márpedig nekünk most kell. Aki überfa$za lenne még, az Hidding, vele most mi a helyzet? :roll:

Szerk: ja igen, a ruszkiknál fagyoskodik...szerintem ha elétennék egy zsíros szerződést, akkor azt az orosz válogatottat ott lehetne hagyni, EB ide vagy oda :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.11.03. 19:18:18-kor.
Asys
Entrenador del Barça

2007.11.03. 19:03:09

Laporta egy Isten! Ha rajtam múlna nagyon sokáig maradna a Barca élén!!!

én azt mondom Frank-el kapcsolatban is várjuk meg az év végét a szezon közbeni edző váltás még egy csapaton sem segített... :roll: (pár kivétellel, de nagy csapatnál nem)!

Ha a szezonunk rosszul sikerül Laporta koma megteszi a szükséges lépéseket! 8)
home
Jugador d'estrella

2007.11.03. 18:46:58

ÁMEN! :D
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
gianni
Entrenador del Barça

2007.11.03. 18:38:15

Primitive írta:Akkor már én is megírom a véleményemet!

Én azon a véleményen vagyok, hogy a félszezonig, még ne csináljunk semmit! Várjunk, még ha nem is jönnek az eredmények, mert egy ilyen szezon közepén lezajlódó edzőváltás nem biztos, hogy pozitív lehet. Tény, Frenky napjai meg vannak számlálva, és ezt szerintem ő is tudja. Személy szerint örülök, hogy itt volt, szép volt, jó volt, elég is volt! Sokat tett azért a klubbért, csak egyetlen baja van, csak EGY! Nem tud megújulni. No, most ennek két oka lehet:

1.(szerintem ez a gond nála) Egyszerűen nem tudja, hogy mit tegyen a csapattal, nem akar belenyúlni a csapatba. Viszont, így meg nincs eredmény, és ebbe nagyon komolyan belebukhat/unk!

2. Lehet, hogy ki tudna dolgozni másik taktikát, csak fél, hogy belebukik, és még roszabbul jár, mint a mostani helyzet!

Ebből a helyzetből már csak nagy szerencsével fog kimászni, ha kitud, amit kétlek!

Ilyen anyaggal, mint ami nekünk van, egy másik edző, szerintem csodát tudna művelni.

U.I. : Nem kell egyedül, hogy Frenky vigye el a balhét, mert azért itt még sok tényező is közrejátszott, hogy ez így alakuljon. Sérülések, formán kívüli játékosok, szerencse elpártolása, hogy említsek egy párat... Ezek a tényezők a fővárosban nincsenek, és azért, persze, hogy most jobban megy egy picivel a szekér! De, lesz ez még így se :wink: :wink:

FORCA
LESSZ még így se :x
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.03. 18:35:54

Attya írta:Hát ez a varga tamás gyerek naon naon buta :o :lol: Rijkaard elbocsátásával sajnos igazat kell, h adjak neki, de h Laportával mi a baja, azt már tényleg nem tom!!!! Joan Laporta sztem az az ember aki még 30 évig vezethetné a klubbot, mert 1szerüen zseniális, és ebben szvsz majd minden Barca drukker 1et ért (kivéve v.t )! Az, h Rijkaard-nak adott még 1 évet, h bizonyitson, sztem az a minimum, de ha idén is ez a forma lesz jellemző a csapatra akkor biztosak lehetünk benne, h Frank repül az idény végén!! Forca Barca
Én most nem személyeskedek Tamással,de amit írt az tényleg dúrva,egyszerűen nem értem,h miért vannak olyan időszakjai amikor ilyeneket bír leírni :shock: :shock: :shock:
Laportának csak köszönhetünk,és még a jövőben is ezt fogjuk tenni,Ő az egyik FŐ megalapozója annak a BARCA-nak,akit ismét gyönyör volt nézni,és az egész világ csodált,a szürke középszerűségből visszavezette a csillogó elitbe a csapatot!

Laportának csak TISZTELET JÁRHAT,és az elbocsátása nevetséges....Frank felé lehet kritika (az is emberinek kellene lennie),de Laporta elküldése egyszerűen nevetséges,és senki fejében meg nem fordulna....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
home
Jugador d'estrella

2007.11.03. 18:33:46

nem tom (vagyis már tudom) h ti h vagytok vele, de nekem szimpatikus volt és még most is az Frank Rijkaard...
és szerintem tavaly sem csak az ő hibájából sikerült az év úgy ahogy...sőt elsősorban szerintem a csapattal volt gond és a "sztárok" sérülései, formátlanságai miatt...nah és persze a hozzáállással...
ebben az évben megint sérülés+sérülés vanmár most, pedig még csak most kezdték...de ettől függetlenül az első 5 meccs és a mostani 3 meccset leszámítva tudja hozni a klasszis formáját a csapat, vagyis megvan az a taktika ami sikerre tud vezeti...szóval nem rijkaardban van a hiba

persze nem mondom ő sem tökéletes,,,,,de ki az?
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.11.03. 18:22:23

Még azt felejtettem el, h sztem még nem született meg az a csapat aki 4 éven át ugyanazzal a taktikával eredmé :roll: :oops: nyes tudott lenni.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2007.11.03. 18:17:29

Akkor már én is megírom a véleményemet!

FORCA
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.11.03. 18:13:38

Zozzy 5 írta:
Rivaldo11 írta:Az eredménycentrikusság nem baj. Kizárja a szép játékot?
Úgy tudom nem. Nekünk összejött 2005-2006-ban...
...és ezt ugyan így lehet vonatkoztatni Lippire. Persze ha szerinted Lippi csak egy falakat állító olasz edző, akkor nincs miről vitatkozni, felesleges...
Akkor vitáznék, ha a felvetésre reagálnál. Lippi nem csak egy falakat állító olasz edző. De nem ide való. Vagy szerinted a futballról alkotott filozófiája érényesülhetne Barcelonában?
Mégegyszer megkérdem:
Az eredménycentrikusság kizárja a szép focit?
Ha nem, akkor miért Lippi???
Érveket lécci'...
Ja, és megköszönném, ha említenél egy valóban tetszetősen futballozó Lippi csapatot. Köszi.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.11.03. 18:00:03

Rijkaard ideje, sztem már tavaly lejárt, akkor látszott, h nincs kezében az irányítás meg hát semmi.

Egy igazán karizmatikus edző kéne a klub élére, aki ha azt mondja a játékosnak h padon leszel 5 meccsig akkor az ott lesz és nem szólal meg, nemhogy nem meri leültetni.

Ha ez után az év után se küldik el akkor elég nagy bajok vannak fenn.

Rijkaard ellátja a dolgát, de nálam hiányzik belőle vmi plusz.
Kép
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.03. 17:39:43

Elég vicces,hogy Joan Laportara gondoltál. :lol:
Sztem kevered valakivel.Joan Laporta ez elnökünk,akinél többet nem sokan tettek ezért a klubért!Az ő elküldése kb olyan lenne,mintha most elzavarnánk ingyen Messit.
Attya
Jugador d'estrella

2007.11.03. 17:32:07

Hát ez a varga tamás gyerek naon naon buta :o :lol: Rijkaard elbocsátásával sajnos igazat kell, h adjak neki, de h Laportával mi a baja, azt már tényleg nem tom!!!! Joan Laporta sztem az az ember aki még 30 évig vezethetné a klubbot, mert 1szerüen zseniális, és ebben szvsz majd minden Barca drukker 1et ért (kivéve v.t )! Az, h Rijkaard-nak adott még 1 évet, h bizonyitson, sztem az a minimum, de ha idén is ez a forma lesz jellemző a csapatra akkor biztosak lehetünk benne, h Frank repül az idény végén!! Forca Barca
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.03. 17:16:30

Ez az! Legyünk következetesek!

Ronaldinho megérdemli a lehetőségeket, Laporta nem.

Az egyik sokat tett a klubért... a másik nem?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.03. 17:11:40

takivini írta:
Bodi írta:Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.
Laporta eddig mindig jó döntéseket hozott,ha eljön az ideje,akkor elküldi Rijkaardot.(remélem hamarosan eljön ez az idő)
Hát szerintem varga tamás másra nagyon nem gondolhatott maximum Neeskensre de ő meg Johan nem Joan, ezt pedig szerintem tudja jól.
Joan Laportára gondoltam.
Kép
takivini
Capitá del Barça

2007.11.03. 16:53:28

Bodi írta:Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.
Laporta eddig mindig jó döntéseket hozott,ha eljön az ideje,akkor elküldi Rijkaardot.(remélem hamarosan eljön ez az idő)
Hát szerintem varga tamás másra nagyon nem gondolhatott maximum Neeskensre de ő meg Johan nem Joan, ezt pedig szerintem tudja jól.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.11.03. 16:49:56

varga tamás írta:Kedves Miklós!
Először is, senki sem bunkó, max túlfűtött izgalmi állapotában, közli: hogy frank TAKARODJ! És ekkor még nagyon finom voltam, és nőies. Az a Foch, amit 2006 augusztusától kénytelenek vagyunk elviselni, az több a sok(k)nál. Tudom, én nem vagyok a legtürelmesebb, de - sajnos - az idő és az eredménytelenség engem igazolt. Frank megújulásra képtelen, felesleges ezt várni, mert úgy járunk vele, mint a sültgalambbal - az se repült még bele senki szájába.
Másodszor: azt mondod, hogy Lippi nem a támadó foci híve, szép játékot ne várjunk tőle. Rendben, legyen igazad. DE! Most se szép játék, se taktika, se eredmény sincsen. Azért ennek hiányában, franket padon tartani dőreség.
Harmadszor: azt mondod, mindenki csak franket találta meg, pedig a játékosok is, és ők is hibásak. Na, persze, de ki az edző, ki dolgozza ki a ataktikát, ki adja az utasításokat? Frank?! Neki kellene, de nem teszi. Taktika nuku, iram sétálgatós, eredmény nulla. Csak áll, és les, mint marha az új kapura.
Negyedszer: José se jó, mert hát akkor a semleges szurkolók elpártolnak. Menjenek, akkor nem igazi drukkerek, csak divatot követnek. José emberileg olyan , amilyen. Nekem sem tetszik, de benne látom a tüzet, az akaratot, a taktikai felkészültséget, a szangvinikusságot. Emberileg én sem szeretem, nem is komálom, de mint edző - jöhetne, nagy nehezen elfogadnám.
Ötödször pedig: miután frank lemondott, vihetne magával még egy embert - Joant.
Frank és Joan - menjetek, a ti időtök lejárt, önök a leggyengébb láncszemek! Viszlát!
Tamás! Javaslom olvasdd el újra a hszem,mert egyáltalán nem úgy tűnik,h a lényeget értetted volna,nem kötözködöm,de így látom.

Jose-s rész sem arról szólt,amiről te írtál,hanem arról,h mint ahogy anno Te is vmiért megszeretted a csapatot,ezt több ezer,hanem millió embertől venné el Jose,mivel egy olyan csapatot csinálna itt is,mint Chelseaben,és tartok attól,h átragadna a stílusa egy két játékosra is,akkor pedig nem lenne szerethető a csapat,és NEM AZOKRA ÉRTEM,AKIK EDDIG NEKÜNK SZURKOLTAK,HA NEM LETT VOLNA VILÁGOS!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bodi
Director del Fútbol

2007.11.03. 16:11:01

takivini írta:
varga tamás írta: Ötödször pedig: miután frank lemondott, vihetne magával még egy embert - Joant.
Frank és Joan - menjetek, a ti időtök lejárt, önök a leggyengébb láncszemek! Viszlát!
Hát, Rijkaard lemondásával lassan kezdek egyetérteni, de Laporta - neki ugyan miért kéne? Elképesztően sokat tett a csapatért, a klubért, nélküle nem lennénk sehol...
Joan alatt kire gondolsz?Nem hiszem,hogy Laportara,mert az nem fordulhat meg épeszű emberben,hogy Laporta mondjon le,pont ő,aki újra felvirágozatatta a Barcelonat.Nyáron is tökéletesen erősített,az meg már nem az ő feladata,hogy normális taktikát dolgozzon ki.Könnyű innen pattogni,hogy rögtön dobja ki Rijkaardot,és hozzon a helyére megfelelő embert.
Lezárt