Gerardo Martino

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted jó döntés volt 'Tata' kiválasztása

A szavazás 2013.08.22. 13:14:28-kor befejeződött.

Igen
75
86%
Nem
12
14%

Szavazatok száma: 87
zola8787
Director del Fútbol

2014.04.09. 22:47:05

csababarca írta:Nem bántom,mert szeptemberben látszott,hogy nem ért hozzá, amit csinál próbálja szívből, becsülendő, tényleg.
De itt a 10. percben látszott,hogy baj van, nem reagálta le sehogy. Merni kell változtatni ha látja,hogy baj van. Ha meg nem látja,akkor az óriási blama. Ez Pepnek is hibája volt,sokszor merev volt,nem akart változtatni meccs közben az elképzelésén, nehéz is nem mondom.
Teljesen igazad van, azt viszont hozzátenném, hogy Pep sose tudott belenyúlni a meccsbe, az akkori Messi-Ini-Xavi éhes trió mentette meg mindig a bőrét (meg persze a többiek, Pedro, Puyol, Márquez, stb...) Tatának ezért nehezebb, hogy nem éhes a csapat. Én voltam az aki butaságnak gondolta azt, hogy nem éhes a társaság és "nem akar" nyerni. Jó pár meccsen látni tényleg, hogy nincs nagy futás, akarás (tisztelet a kivételeknek, mert van olyan is), csak az ilyen embereket szépen el kéne tüntetni, csak hát "több, mint egy klub" :lol:
balintbarca
Barça C

2014.04.09. 22:46:39

Komolytalan az edzőnk!
Kár volt egy beszari papára bízni a Barcát. Menjen vissza Amerikába vagy Madridba!
gg86
Jugador d'estrella

2014.04.09. 22:45:23

csababarca írta:Nem bántom,mert szeptemberben látszott,hogy nem ért hozzá, amit csinál próbálja szívből, becsülendő, tényleg.
De itt a 10. percben látszott,hogy baj van, nem reagálta le sehogy. Merni kell változtatni ha látja,hogy baj van. Ha meg nem látja,akkor az óriási blama. Ez Pepnek is hibája volt,sokszor merev volt,nem akart változtatni meccs közben az elképzelésén, nehéz is nem mondom.
De 5. meccs volt a szezonban az AtMa ellen, és egyikből sem tanult.
Felküldött a meszesegerek ellen egy döglassú kp-t, halálra ítélt dolog volt.
Mondjuk ebben a keret sem segítette,mert nagy variációs lehetőségek nincsenek, minőség se jó.

Na mindegy, nem az ő hibája volt,de tevékeny részese azért.
Ez a Barca nem tud mást játszani. Pep idejében sem tudott, most sem.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.09. 22:44:27

Arról ismételten nem ő tehet, hogy Messi 45 métert nem futott ma (sem), ahogy az elmúlt 5 meccsen se.

Arról tehet, hogy kit küld fel, de ugyanezek játszottak a City ellen is, majdnem parádésan.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.04.09. 22:40:19

Nem bántom,mert szeptemberben látszott,hogy nem ért hozzá, amit csinál próbálja szívből, becsülendő, tényleg.
De 5. meccs volt a szezonban az AtMa ellen, és egyikből sem tanult.
Felküldött a meszesegerek ellen egy döglassú kp-t, halálra ítélt dolog volt.
Mondjuk ebben a keret sem segítette,mert nagy variációs lehetőségek nincsenek, minőség se jó.

Na mindegy, nem az ő hibája volt,de tevékeny részese azért.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2014.04.09. 22:40:09

Pavel írta:Szeretném hallani, hogy lemond.
Mennyé Reál szurkolónak, itt a türelem a módi.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
messideco
Presidente del Barça

2014.04.09. 22:39:57

A viszontlátásra.
Kép
"And my heart will leave you never."
hank1ee
Director del Fútbol

2014.04.09. 22:39:17

5 meccsen nem bírt rájönni, mit lehet tenni az Atlético ellen. Szimpatikus figura, de köszönjön el, távozzon békével...
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Pavel
Entrenador del Barça

2014.04.09. 22:34:48

Szeretném hallani, hogy lemond.
Andris
Adminisztrátor

2014.04.09. 21:37:28

Kiválasztotta az egyetlen olyan támadó kombinációt, ami az év során egyetlen egyszer se működött. Miután egy másikkal az összes nagy meccsünket hoztuk eddig, egészen jól ráadásul.

A defektes védelmünkről nemtudom mennyire tehet, de valószínűleg nem is hallott még olyanról, hogy a., emberfogás , b., hogy egy klasszikus 4fős védelembe kell 1 ember, aki irányítja a vonalat, aki utasít, és akinek a mozgásához igazodik a többi.

Bár nem szakadnak meg a fiúk, és Pintoval nyilván nincs sok esélyünk amúgy sem, előbb utóbb vége lesz, de ez megint az ő felelőssége. És valószínű ki fogunk kapni, csak valami szerencsével mehetünk ma tovább.

Egyébként nem bánom, ha kiesünk most, olyan úgyse volt 10 éve, akkor talán rájönnek hogy ez a fazon nem való a kispadunkra. Sőt egyáltalán európába sem, valószínűleg.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2014.04.02. 09:51:20

Ha pár hónapja jöttem krákogni ellene, akkor most úgy helyes ha megvédem:

Fordult a világ, és Martino szépen összekapta a bandát. Simán megadnám neki is a bizalmat a jövő évre.

A tegnapi meccsről meg semmit nem tehetett. Mindig is a gyengénk volt a paraszt módon játszó védekezős csapatok. A góljuk pedig nem is megingásból, hanem egy sima esélytelen lövés után lett gól. Balszerencse.

Utána kinyitottuk a szemünket és támadtunk, sok helyzetből 1 ment be sajnos. Majd a jövőhéten, ahol kő kemény dolgunk lesz, de sikerülhet.
Andris
Adminisztrátor

2014.04.02. 01:52:52

torotam írta:A mai meccset szerintem eltaktikázta Martino! Értem én, hogy nem akart otthon gólt kapni, de (mint láttuk), bármikor benne van, hogy valakinek 30ról úgy elsűl a lába, mint még soha és bumm már dől is a taktika. Kár volt 4 középpályással felállni, Iniestát kirarkni a szélre, Neymart meg jobbon játszatni. Mehetett volna a Busi-Ini-Cesc középpálya, elől meg Neymar-Messi-Sanchez trió. Inkább a gyorsaságra és a fineszes támadókra kellett volna építeni, mint a labdatartós taktikára.
Semmilyen felállással nem vagyunk közel sem ilyen veszélyesek, mint ahogy ma felálltunk. Igazság szerint ezt én hibátlan meccsnek látom, egyszerűen nagyon nem volt szerencsénk se bíróval, se helyzetekkel, se azzal, hogy egy semmiből jött esélytelen bombagólt kaptunk. Bár a rendszert továbbra sem tudom felfedezni, de ilyen módon azt sem állíthatom, hogy bármi el volt rontva. Fölmentünk a lehető legjobb 11el és majdnem mindenki összeszedetten és szívvel játszott.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
menczel
Entrenador del Barça

2014.04.02. 01:45:14

Leon írta:A mai találkozó az 50. lesz Martinonak a Barca vezetőedzőjeként augusztus óta, s ha győzelmet arat a csapat, akkor megelőzheti Guardiolát is az eredményesség szempontjából. Pep az 50. találkozóján döntetlenre végzett, így 37 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel jelezte, jó úton halad a csapata. Gólaránya a csapatnak akkor 133-42 volt.

Ez a számadat szinte megegyezik Martinoéval aki 49 meccset követően 37 győzelemmel, 7 döntetlennel és 5 vereséggel rendelkezik, gólaránya pedig 135-36.
Ezt jó tudni, kösz, legalább lesz valami nem szokásos beszédtémám ha találkozok vele.
torotam
Jugador d'estrella

2014.04.01. 23:59:39

A mai meccset szerintem eltaktikázta Martino! Értem én, hogy nem akart otthon gólt kapni, de (mint láttuk), bármikor benne van, hogy valakinek 30ról úgy elsűl a lába, mint még soha és bumm már dől is a taktika. Kár volt 4 középpályással felállni, Iniestát kirarkni a szélre, Neymart meg jobbon játszatni. Mehetett volna a Busi-Ini-Cesc középpálya, elől meg Neymar-Messi-Sanchez trió. Inkább a gyorsaságra és a fineszes támadókra kellett volna építeni, mint a labdatartós taktikára.
Visca el BARCA!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.04.01. 19:48:10

Leon írta:A mai találkozó az 50. lesz Martinonak a Barca vezetőedzőjeként augusztus óta, s ha győzelmet arat a csapat, akkor megelőzheti Guardiolát is az eredményesség szempontjából. Pep az 50. találkozóján döntetlenre végzett, így 37 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel jelezte, jó úton halad a csapata. Gólaránya a csapatnak akkor 133-42 volt.

Ez a számadat szinte megegyezik Martinoéval aki 49 meccset követően 37 győzelemmel, 7 döntetlennel és 5 vereséggel rendelkezik, gólaránya pedig 135-36.
Egy nagyon picit, de ez már haladás a csapat szempontjából és Martino-nak is nagy bravúr, hogy a 2008-09-es csapatnál jobb a gólkülönbsége. Csak így tovább! =D>
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.04.01. 18:57:21

A mai találkozó az 50. lesz Martinonak a Barca vezetőedzőjeként augusztus óta, s ha győzelmet arat a csapat, akkor megelőzheti Guardiolát is az eredményesség szempontjából. Pep az 50. találkozóján döntetlenre végzett, így 37 győzelemmel, 8 döntetlennel és 5 vereséggel jelezte, jó úton halad a csapata. Gólaránya a csapatnak akkor 133-42 volt.

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.03.29. 17:59:38

Andris írta:Mar reges reg cserelni kellett volna. Szerintem ma se lesz harom pontuunk, es megint Martinot erzem a hunyonak.

Szerk: azthiszem eleg nagy szerencsenk volt ma is.
Szerencsére nem lett igazad, de ugyanezt éreztem. Iniesta és Alexis becserélése már rég aktuális lett volna. Szerencsénk ill. egy Messi-Neymar duónk volt...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Andris
Adminisztrátor

2014.03.29. 17:26:27

Mar reges reg cserelni kellett volna. Szerintem ma se lesz harom pontuunk, es megint Martinot erzem a hunyonak.

Szerk: azthiszem eleg nagy szerencsenk volt ma is.
- József Attila
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.29. 16:51:03

Chino írta: Pontosan ez a legnehezebb. Jóval keményebb feladat és legalább akkora fegyvertény mint egy Bayernt egy meccsen megfogni, ami nyilván sokkal látványosabb.
Ugyan mitől lenne kemény? Megfelelő mentalitással abszolút nem kellene gondot jelentsen ez a hét meccs, legfeljebb az Atletico elleni utolsó. Ha úgy menne ki a csapat a pályára, hogy itt mindenképp győzni kell és mindent beleadunk, akkor simán hozni kellene ezeket a találkozókat.
Fegyvertény a madridi győzelem, nem ez...
Andris
Adminisztrátor

2014.03.29. 16:41:44

Mar megint nem csinalunk semmit... Lodorognek, 0koncentracio, 0 koncepcio. A vedelemnek is alig van dolga, de akkor kivetel nelkul teljesen szet van esve.
Egyszeruen nincsnek fejben felkeszitve a merkozesekre.
- József Attila
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.28. 00:11:49

crixus írta: jelen pillanatban a legkönnyebb dolgunk igenis a bajnokságban van, mert ott 7 meccset játszunk egyértelműen gyengébb csapatok ellen
Pontosan ez a legnehezebb. Jóval keményebb feladat és legalább akkora fegyvertény mint egy Bayernt egy meccsen megfogni, ami nyilván sokkal látványosabb.
Forca Barca!!!!
crixus
Entrenador del Barça

2014.03.27. 23:39:02

Én egyelőre várnék azzal, hogy maradjon-e vagy sem, illetve tartózkodnék mindenféle szélsőséges állásponttól. Nyilvánvalóan nem egy amatőrről van szó és az is nyilvánvaló, hogy a nagy meccseken jól megy a csapatnak eddig. Azonban a szezon nem csak 10 rangadóból áll. Jelen pillanatban 8 meccsünk van hátra, amiket egytől egyig szinte meg kell nyerni és akkor bajnok lesz a csapat. Számomra ez lenne a legnagyobb siker idén. A BL-ből ki lehet esni, főleg majd egy Bayern vagy Chelsea ellen, a kupadöntőben ki lehet kapni, de jelen pillanatban a legkönnyebb dolgunk igenis a bajnokságban van, mert ott 7 meccset játszunk egyértelműen gyengébb csapatok ellen és egyet az Atletico-val. Itt nincs bocsánat vagy rossz taktika, mert ezeket az ellenfeleket tartalékosabban is meg lehet verni. Ehhez viszont az kell, hogy a 11-14 pályára lépő futballista (cserékkel együtt) mindig legalább annyit hozzon ki magából, hogy az elég legyen a győzelemhez. Ha ez 100%, akkor 100%. Tata is tudhatja, hogy a legkönnyebben idén jelen pillanatban a bajnokság lenne nyerhető - ráadásul fogadni mernék rá, hogy a három csapat közül az Atletico fog a leghamarabb botlani, mondjuk a már a hétvégén. Tata feladata egy sikeres szezonhoz annyi lenne, hogy az utolsó bajnoki lefújásáig, vagy a matematikailag is biztos elsőségig hozzuk a meccseket. Ha ennyit nem képes kihozni a csapatból, akkor el lehet gondolkodni máson is (illetve a csapat egyes tagjainak "elküldésén). Én tökéletesen elégedett leszek akkor is, ha "csak" a bajnokságot húzzuk be, de az utóbbi hét/hetek után csalódott leszek, ha ezt a sorozatot nem nyerjük meg -nyerjünk mellette akármi mást.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.03.27. 22:57:36

Varatrix írta: Tudom vagy legalábbis remélem hogy nem ugyanazok az emberek írják, de hihetetlen milyen 180 fokos fordulatokat vesz a hangulat Martino topikjában.

Továbbra is tartom, hogy bízok benne, de nálam ez idén egyszer sem volt kérdés.

én az elején nem repedtem meg az öreg idehozatalától, a szezon közben pedig főleg nem sikítoztam és arra számítottam, h ha buknánk mindent a szezon végén, akkor elsőnek őt szórják ki szokás szerint, mint bűnbakot.
ehhez képest túlvagyunk a szitin a bl-ben, visszajöttünk a bajnokságba úgy, h az agyonajnározott madridot boztuk meg a bernabeuban és hát a spanyolkupa is ott van még. mindezt egy nemrég még a régebbi önmagukhoz képest brutálisan motiválatlan, szétesett brigádból hozta össze az öreg és még nem értünk a történet végére.
nem volt igazam, persze, h tisztelnem kell, és nem is esik nehezemre.
örülnék, ha maradna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varatrix
Director del Fútbol

2014.03.27. 22:02:49

albicelesteX írta:Nagy stratéga... (Pep)
Csak én nem láttam ezt rajta hogy nagy "stratéga" lenne , ezt inkább A Murinho féle edzőkre mondanám. Pep egy adott szisztémát játszatott. Az ő erőssége a Motiválás szerintem, és az hogy szó szerint egy "csapato= családot" megfelelő légkört alakítson ki.

Tudom, hogy Ibra hívta filozófusnak, de szerintem inkább egy pszichológus...

Bocsánat az offért.

Tudom vagy legalábbis remélem hogy nem ugyanazok az emberek írják, de hihetetlen milyen 180 fokos fordulatokat vesz a hangulat Martino topikjában.

Továbbra is tartom, hogy bízok benne, de nálam ez idén egyszer sem volt kérdés.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Chino
Llegenda del Barça

2014.03.27. 21:25:00

Boixos írta:lassan (nem is olyan lassan) át kell értékelnem az öregől a véleményemet... egyre jobban becsülöm.
vastagon megérdemelné, hogy az idén végére gazdagon el legyen látva vázákkal!

Sokan nem értenek majd velem egyet, de szerintem majdnem akkora dolgot vitt véghez, mint anno Pep. Az természetesen egyedülálló volt, valószínűleg megismételhetetlen. Ennek ellenére a maga nemében Tata is kiemelkedőt alkotott, bárhogy is fejeződjön be ez a szezon.
Arra leszek kíváncsi, hogy jövőre, ha már kellően megismerte a csapatot, a klubot és szabad kezet kap, mit fog alkotni. Mert megérdemelné, hogy szabad kezet kapjon az igazolásokban. Ha Pep megkapta, akkor neki is kijárna, mert tett le annyit az asztalra szerintem.
Habár még az sem 100% hogy kitölti a szerződését, de véleményem szerint kap egy újat a szezon végén.

Peppel pedig nem érdemes összehasonlítani. Ő kívülről-belülről ismerte a klubot, a csapatot. Volt olyan akivel még együtt is játszott vagy edzette a B-ben. Tata noname edzőként érkezett Európába nem messze a szezon kezdetétől. A körülmények nem azonosak ezért nem lehet korrekten párhuzamot vonni a két mester között.

Számomra abszolut pozitív csalódás eddig, ha nyer kupát, ha nem.
Forca Barca!!!!
Lezárt