Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Persze nem azért lőttünk 3-mat mert nem volt Robben,ez nyilvánvaló,de... Azért az hogy a bayernél volt pár sérült igen is közrejátszott a végeredménybe,és ezt sok barca fan próbálja elbagatellizálni és úgy állítja be a dolgokat mintha valami szuper erős bayernt vertünk volna meg. A gólig a sérülések ellenér is partiba voltak a németek,csak nekünk van egy Messink aki minden csapattal szembe különbséget jelent a mi javunkra,de ha Leo nincs és a másik oldalon van egy Robben meg esetleg 1 Alaba akkor lehet hogy kikaptunk volna,mert azért mindent lehet mondani az első meccsről,csak azt nem hogy csapatként lettünk volna jobbak a Bayernél. Az hogy most 3:0 ide az legnagyobb részebe Messinek köszönhető és nem az MSN-nek és nem is Enriquének.MessiNeymarSuarez írta: Persze tudjuk tudjuk, ahogy a haterek mondják, csak azért lőttünk 3-mat a Bayernnek mert B csapattal álltak fel..Elvégre azért rúgtunk 3-mat mert Robben nem voltAz ilyen Boateng félék meg full B csapatba való zöldfülű játékosok...(Igaz a top 10 védő közé elfér
)
ez csak es kizarolag a veletlen, illetve a szerencse muve, hisz nalunk mr Shakira forgolodik kozepen a bagossal es a mindenki tudja hogy kozeppalyas Mascheranoval, elottuk meg az a Busquets van aki csak az apjanak koszonheti hogy itt van.visca el barca írta:egyébként mindenki az msn-ről beszél ebben az évben, de hoztam egy érdekesebb adatot
Egyértelműen javult a védekezésünk csapat szinten.visca el barca írta:...
Igen. Senki nem mondja, hogy így lesz.visca el barca írta:senki nem írta, hogy ez fog történni.
Remélhetőleg a srácok nem így gondolják, mert ha túlzott önbizalommal vágunk neki a visszavágónak az fordítva is elsülhet - még ha valóban kevés is rá az esély az idei játék alapján.noname írta:Csak arra akartam rávilágítani, hogy a csapat teljesít annyira megbízhatóan, hogy ilyen extrém forgatókönyvek szóba se jöjjenek.
simán benne van a bugiban az alábbi szitu: 3. percben vmelyik védőt kiállítják, bünti, 1-0, ember hátrány. megzavarodunk, gyorsan találnak még egy gólt, 10 perc se telt el, már 2-0. jó persze, kicsi az esélye, de simán benne van, láttunk már ilyenre példát.
senki nem írta, hogy ez fog történni.
Ezt sokszor leírtad már, egyszer sem jött be, úgyhogy nyomassad csak.visca el barca írta:azért a bl-re még fel kell szívnunk magunkat.
simán benne van a bugiban az alábbi szitu: 3. percben vmelyik védőt kiállítják, bünti, 1-0, ember hátrány. megzavarodunk, gyorsan találnak még egy gólt, 10 perc se telt el, már 2-0. jó persze, kicsi az esélye, de simán benne van, láttunk már ilyenre példát.
Egyetértek veled. Matematikailag, és történelmileg 94%-unk van bejutni a döntőbe jelenleg.visca el barca írta:azért a bl-re még fel kell szívnunk magunkat.
a bajnokságot meg le kell zárni jövőhéten az atletico ellen. bőven verhetőek, ha most verik a levantét (félidőben 1-1), sok tétje nem lesz annak a meccsnek számukra.
nagyon közel a triplázás, de sztem vhol elcsúszunk, ha már így történik, természetesen a kupa-döntőt bukjuk el, mint a bl-t vagy a bajnokságot
Igy van. Az odavágón nagyon stabil volt a védekezésünk, mindössze egy igazán komoly helyzetük akadt. Ha most sem csinálunk esztelenséget, hanem stabil védekezésre, és kontrákra alapozzuk a játékunkat esélyük sem lehet 3 gólt rúgni, főleg úgy, hogy közben ne kapjanak egyet sem.S.Agüero írta:Kell ahhoz ellenfél is, hogy beverjenek mindent szerintem. 20-ból 19-szer kiejtenénk a Bayernt ebből a helyzetből.
Pontosan. Jó példa erre a mi csapatunk is. Suarez és Rakitic fontos igazolások voltak, de messze nem indokolják azt, hogy ennyit erősödtünk tavaly óta.Az edző / taktika változása sokkal nagyobb erővel bír, mint a keret, szerintem.
Nem tudom, szerintem ugyanúgy a Barca is lefagyhat 3 percre, ahogy a bayern tette szerdán, és kaphat 2 gólt, onnantól meg teljesen nyílt az egész. Jött már vissza más csapat is ilyen hátrányból, a Bayern is a múltkor. Kifognak még egy olyan meccset, mint a Porto ellen visszavágon, és amit rávernek bemegy...shutterisland írta:jó, ha kapunk egy négyest ettől a bayerntől úgy, hogy egyet se tudunk a kinyíló csapatuk ellen elrakni, akkor tárgytalan a hozzászólásom, menjen el mind kapálni.
a realitások talaján írtam, ha a deport megverjük, bajnokok vagyunk, ha a bilbaot, akkor kupagyőztesek, ha a bl döntőt, akkor bl győztesek...ez a 3 kulcsmeccs most már.
Leírtam, hogy szerintem Robben az igazi nagy hiányzó. Többi helyen erősödtek, vagy hasonló kaliber van. Talán még Alaba.hát azért az a bayern vagy 6 helyen különbözött, közel sem ugyanaz.
hát azért az a bayern vagy 6 helyen különbözött, közel sem ugyanaz.Nem rég, nagyjából ugyanez a Bayern vert nekünk 3-mat
Szerintem ami számunkra inkább megnyugtató, hogy a mi csapatunk is messze van az akkoritól, pozitív irányban.S.Agüero írta: Hát azért elég messze van ez a Bayern az akkoritól.
Robben és Ribery a 2 nagy hiányzó ahhoz képest. Ribery már nem az igazi, így maradt Robben.Hát azért elég messze van ez a Bayern az akkoritól.