A Marca szerint Laporta
május 19-én, tehát a Camp Nou beli Király-Kupa döntő napján szeretné bejelenteni Villa érkezését.
Hetek óta megy ez a Villa ügy és egyvalami nekem nagyon furcsa: nincs cáfolat egyik oldalról sem. Pedig hetek teltek el azóta, hogy nyilvánosságra hozták, hogy Villával már teljes a megállapodás, már csak a Valenciával kell megállapodni, de vannak olyan hírek ugye amik arról szólnak, hogy már a Valenciával is le van zsírozva az ügy, már csak néhány apróságot kell tisztázni.
Sem Laporta, sem Txiki, sem Pep, sem Valencia részről senki nem cáfolta ezeket a híreket. Pedig ilyen híreknél max. 2-3 nap és már jön is a cáfolat. Nekem ezért gyanús, de az is benne van, hogy tévedek.
A játékosok pedig az elmúlt hetekben, mint pl. Alves vagy Piqué nyilatkozták is, hogy Villa milyen jó játékos, meg mennyire illene a csapatba.
Kíváncsi vagyok mostmár nagyon a végére...
Viszont így az évek óta személyes kedvencemről David Silváról le kell mondanom. De megkockáztatom, hogy Di Maríát sem fogom Barca mezben látni, bár még fiatal, ki tudja?

Nembaj...maradt még egy pár kedvenc aki még kiköthet nálunk a következő években.