Én is hasonló véleményen vagyok mint gedokkan, vale5 és Drigo.
Engem akkor vitt a sírba mikor jött az "előttem áll a teljes védelem, ott van üresen két csapattársam, de én megpróbálom elcsavarni a labdát a hosszúba" megmozdulásaival. Ezek 98%-a mellément vagy elakadt az előtte álló 8 ember valamelyikében. Csak 20-ból 1 ment el a kapuig, de azt meg fogta a portás. Sokkal többet ért volna ha lepasszolja az üresen állónak, és akkor most lehet hogy arról beszélgetnénk hogy milyen sok gólpasszt adott az idény során.
A másik dolog: Ha olyan hűdenagy tehetség, akkor nézzük már meg hogy Bojan mit mutatott. Kettejük közül Gio-t harangozták be sokkal nagyobb dirrel durral. Mégis meg lehet nézni hogy kinek jobb a perc-gól, gólpassz aránya. Gionak vagy Bojannak. Nekem van egy sejtésem hogy ki nyer
Nekem is egy nagyképű, majd én megnyerem egyedül a meccset tipusú játékosnak ismertem meg. Az meg hogy erőszakos...Igen. És? Kitörölheti vele nyugodtan...
Az meg hogy nem fogadta el a kölcsön lehetőségét. Mit várt? Blöffölt? Arra gondolt hogy majd így jól ráijeszt Txikire meg Pepre? Hát ahogy elnézem nem sikerült

Ha itt akart volna játszani, akkor elfogadta volna hogy van sok sztár a csapatban, akikhez képest ő egy megye 3-as focista. Örüljön hogy egyáltalán minden meccsen legalább a padra leültette Frankie. Más 18 évesen összetenné a két kezét ha behívnák a keretbe. Miért akart elmenni? Szerinte nem kapott elég játéklehetőséget?