Gabriel Milito

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.21. 20:26:47

Igen, ebben igazad van, és még idősebb is, mostanság viszont nem láttam játszani. Ő mennyit volt sérült? Meg milye volt sérült? Az alacsonyabb szintet természetesen nem a német másodosztályra értettem, csak olyan csapatra, amelyik nem 70 meccset játszik a szezonban. Nem tudom, hogyha egyáltalán visszatér, be tudja-e játszani magát a csapatba.
Nestanak ha jól halottam, sérve volt. Az más, mint egy térd...
Egy komoly térdsérülés után még visszalehet térni a legmagasabb szintre, de az a térd már egy időzitett bomba marad. Két komoly térdsérülés után viszont nem tudom, lehetséges-e...
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.09.21. 17:16:27

Na jó hír, hogy már labdával edz, de nem tudom, milyen formát fog nyújtani ennyi kihagyás után. :roll: Ezután meg szerintem a legkisebb sérülés is véget vethet a pályafutásának. Sajnálom szegényt, hogy pont egy ilyen szezont kellett kihagynia, mint volt a tavalyi. :?
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.08. 12:16:31

gekkodan írta:
recrea írta:Véleményem szerint, aki - ennyi idősen - kihagy majdnem két évet az elitből, az nem tudja folytatni magas szinten. Ennyi rehab után visszatérni a heti két meccshez szvsz fizikailag nem lehetséges. Alacsonyabb szinten simán játszhat még.
Látod, hogy idén mit játszik eddig Nesta a Milanban? Na Ő volt pár évvel ezelőtt a világ egyik legjobb, elegáns és precíz, klasszikus olasz védője. Szinte hibátlanul játszik, az Inter elleni zakó sem rajta múlt. Szóval ilyen kijelentéseket szerintem csak pár meccs után tegyél majd Militora :wink:
Igen, ebben igazad van, és még idősebb is, mostanság viszont nem láttam játszani. Ő mennyit volt sérült? Meg milye volt sérült? Az alacsonyabb szintet természetesen nem a német másodosztályra értettem, csak olyan csapatra, amelyik nem 70 meccset játszik a szezonban. Nem tudom, hogyha egyáltalán visszatér, be tudja-e játszani magát a csapatba.
messideco
Presidente del Barça

2009.09.08. 12:11:15

Remelem o is visszanyeri a formajat, csakugy mint Nesta. De nestanak nem a labaval volt baj hanem a hataval ha jol tudom :oops: Es az sokat szamit szerintem. A tere ha tud jatszani akkor az jo, hiszen a tvasszal segitsegunkre lehet.

Mielobbi gyogyulast, Gabi!
Kép
"And my heart will leave you never."
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.08. 12:06:42

recrea írta:Véleményem szerint, aki - ennyi idősen - kihagy majdnem két évet az elitből, az nem tudja folytatni magas szinten. Ennyi rehab után visszatérni a heti két meccshez szvsz fizikailag nem lehetséges. Alacsonyabb szinten simán játszhat még.
Látod, hogy idén mit játszik eddig Nesta a Milanban? Na Ő volt pár évvel ezelőtt a világ egyik legjobb, elegáns és precíz, klasszikus olasz védője. Szinte hibátlanul játszik, az Inter elleni zakó sem rajta múlt. Szóval ilyen kijelentéseket szerintem csak pár meccs után tegyél majd Militora :wink:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
recrea
Llegenda del Barça

2009.09.08. 11:56:56

Véleményem szerint, aki - ennyi idősen - kihagy majdnem két évet az elitből, az nem tudja folytatni magas szinten. Ennyi rehab után visszatérni a heti két meccshez szvsz fizikailag nem lehetséges. Alacsonyabb szinten simán játszhat még.
Kár, mert top védő a srác, szimpatikus és sajnálatos, h ilyen pech megtörténhet egyáltalán, karrierje ezekben a barcelonai években kicsúcsosodott volna.
Mondjuk nem véletlen táncolt vissza annó a Real, mikor az orvosok megvizsgálták.
Gyere Magyarországra Gabriel, majd Mohácsi doki helyrerak :)
abraka
Jugador del Barça

2009.09.08. 11:41:08

Szomorúan olvasom, most hogy már van egypár jó belső védőnk, jó néhányan elküldenétek Gabit, úgy ahogy van, egyesek már fizetést sem adnának neki, ami no comment!
De... emlékezzetek vissza, hogy örültünk, amikor anno Chivu helyett meg tudtuk szerezni. Egy nagyon jó igazolásunk volt azon a nyáron, aki anno nagyon kellett nekünk! És most is kell!
Mint focista és mint ember is nagyon szimpatikus a Barca-ban. Egyértelműen megérdemli a lehetőséget és a bizalmat!!

(Arról nem beszélve, hogy a spanyol fórumokon is nagyon visszavárják.)
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2009.09.08. 10:44:12

van Bommel írta:Igen, a lehetőséget meg kell adni neki. De...Szerintem barcelonai karrierjének vége. Ha elkezdünk számolni. Jövőre, mire kb teljesen harcképes lesz, előtte lsz a sorban, Puyol,Piqué biztos, ha Marquez marad, akkor ő is, plusz a 22 éves Csigrinszkij és jön vissza kölcsönből Henrique, plusz szvsz Pep inkább felvinné Muniesát. Én nagyon sajnálom, mert nekem nagy kedvencem. De a csapat az első.
Így ahogy írod.
Én is nagyon szerettem, szeretem is Gabika játékát és szurkolok neki, de kétlem, hogy nálunk alapember lehetne.
Mire visszatér legalább 4 ember lesz előtte, és nem hiszem, hogy több, mint egy év kihagyás után padozni szeretne.
Visszatérhetne Zaragozaba, ott szerették anno, és jól tolták a tesóval.

Hajrá Gaby :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.08. 10:40:45

LG írta:
visca el barca írta:hát én nem igazán hiszek már militoban. ha visszatér is, biztos ott lesz benne a félsz, hogy bármikor újra megsérülhet, ami egyenlő lehet a pályafutásának végével. nagyon-nagyon sok már az az idő amit ki kellett neki hagyni...

én is azt mondom, hogyha decemberre teljesen felépül, akkor tavasszal meg kell neki adni a lehetőséget. ha tud vele élni, és látszik rajta h 100-as akkor maradhat, hiszen sztem képességei alapján talán a legjobb belső védőnk puyol mellett... ha viszont nem megy neki, el kell tőle köszönni...
Én teljesen egyet értek ezzel. Én biztam benne sokáig, de aztán csak húzodott, és húzodott a sérülés, és még mindig nincs vége.
De a lehetőséget meg kell kapnia, ennyit megérdemel.
Aki meg azon siránkozik, h kapja a fizetését, és nem játszik meg egy paraszt. Kicsit bele kéne gondolni Milito helyzetébe...
Én is csatlakoznék a véleményhez, a fizetéses hozzászólásnál pedig a "paraszt"-tal még enyhe is voltál, mindig le tudok döbbenni az embereken pedig már nem minden vicc új!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.09.08. 10:38:57

Igen, a lehetőséget meg kell adni neki. De...Szerintem barcelonai karrierjének vége. Ha elkezdünk számolni. Jövőre, mire kb teljesen harcképes lesz, előtte lsz a sorban, Puyol,Piqué biztos, ha Marquez marad, akkor ő is, plusz a 22 éves Csigrinszkij és jön vissza kölcsönből Henrique, plusz szvsz Pep inkább felvinné Muniesát. Én nagyon sajnálom, mert nekem nagy kedvencem. De a csapat az első.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.08. 09:24:07

visca el barca írta:hát én nem igazán hiszek már militoban. ha visszatér is, biztos ott lesz benne a félsz, hogy bármikor újra megsérülhet, ami egyenlő lehet a pályafutásának végével. nagyon-nagyon sok már az az idő amit ki kellett neki hagyni...

én is azt mondom, hogyha decemberre teljesen felépül, akkor tavasszal meg kell neki adni a lehetőséget. ha tud vele élni, és látszik rajta h 100-as akkor maradhat, hiszen sztem képességei alapján talán a legjobb belső védőnk puyol mellett... ha viszont nem megy neki, el kell tőle köszönni...
Én teljesen egyet értek ezzel. Én biztam benne sokáig, de aztán csak húzodott, és húzodott a sérülés, és még mindig nincs vége.
De a lehetőséget meg kell kapnia, ennyit megérdemel.
Aki meg azon siránkozik, h kapja a fizetését, és nem játszik meg egy paraszt. Kicsit bele kéne gondolni Milito helyzetébe...
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.08. 09:13:00

Örülök annak, h visszatért Barcelonában és már ott folytatódik a rehabilitációja.
Nagyon szurkolok neki, h egyszer majd újra játszhasson a Blaugrana mezében.
Ez reményeink szerint meg is fog történni, de az a kérdés, h milyen szinten lesz képes teljesiteni. Nagyon nehéz lesz vissza térni arra a szintre ahol Ő volt.
Na de most az a lényeg, h teljesen egészséges legyen: A többivel rá érünk még foglalkozni
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.09.01. 14:24:12

Úgy csinálnak itt egyesek mintha a fizetését az ő pénztárcájukból fizetnék. Én még mindig bízok Militoban, a sérülése előtt igenis nagyon jó védő volt, egy jól sikerült rehabilitációval miért ne tudna hozni hasonló szintet ? Backup szerepkörre nagyon jó lesz, bár nem hiszem, hogy a vezetőség megtartaná, főleg Jesus érkezése után.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.01. 13:12:57

Mi a fészkes francot érdekel titeket Milito fizetése? Hagyjátok már szegény embert. Fáj ez valamelyikőtöknek? Szerintem egy játékos se tette eddig szóvá, hogy de ő még kap, ha sérült? Mindenkivel előfordulhat... És ha Messi sérül le? Neki nagy a gázsija. Ő se érdemli meg mi? Mert sérült... hagyjuk már ezt a hülyeséget és mindenki törődjön a saját maga pénztárcájával.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Hunfranco
Barça B

2009.09.01. 13:08:32

Barcaforever írta:
2.Én is abszolut pesszimista vagyok.A foci azon túl, h szórakoztató, a pénzről a szól.Én személy szerint nem látom normálisnak,h egy 1,5 éve sérült játékos ugyanúgy kapja a zsét.Legyen akármilyen szimpi meg rendes,de ez egy munkahely, ahol tenni kell azért, h pénzt kapj vagy mész pihenni a pálya szélére a dohányzóba.

Lehet köpködni. :twisted: De, sztem ez így normális, kivétel Magyarország, ahol a börtönben csücsülő polgármester ugyanúgy kapja a fizetését. :twisted:
Tudod van egy ilyen kifejezés, hogy "szolgálat közben".
Ha egy focista munka közben sérül meg, az a minimum, hogy a klub megvárja míg felépül, főleg, ha egy Barcelonáról van szó.
Nem azért sérült meg, mert felelőtlen volt, mondjuk síelt és ott nyírta ki a lábát. A balesete azért volt, mert mindent megtett a csapatért, amit a fizetésének az utalásával honorálunk. Ezen kívül hidd el, hogy nagyon keményen hajt, hogy újra hasznos tagja legyen a csapatnak. Azt, hogy eddig nem tért vissza nem az ő nyakába varrnám, hanem inkább az orvosokéba.
Gyógyulj meg Gabi!
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.01. 12:49:25

Ilúvatar írta:Nem akarom bántani Militót, de szerintem el kellene mennie egy másik csapatba. Nem szeretném kockáztatni azzal, hogy megint megsérüljön, és kihagy x. évet. :roll: Mert eddig csak fizettünk a militót, a semmiért.
Legkényelmesebb élete van: Nem játszik, pihen, oszt meg közben folyik a zsé a bankszámlájára....
Én úgy tudom Milito kökeményen dolgozik már 1,5 éve a pályán kívül, mivel a rehabilitáció nem azt takarja, hogy otthon ülsz meccset nézel és közben sörözöl. Különböző fizikoterapeutás edzéseken vesz részt, ráadásul mivel profi futballista igencsak szeretne szerintem játszani. Annak meg semmi értelme hogy várunk másfél évet, 1-2 hónap és felépül, majd ahogy felépül eladjuk. Ha már kivártuk, mivel més que un club, akkor már adjuk meg neki az esélyt szerintem. a fizetésébe meg nem fog belehalni semelyik fórumozó se. nem előlünk eszik a kenyeret a gyerekei. amugyse verdesi a plafont (profi focistákhoz képest) a fizetése.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
visca el barca
Presidente del Barça

2009.09.01. 12:43:12

hát én nem igazán hiszek már militoban. ha visszatér is, biztos ott lesz benne a félsz, hogy bármikor újra megsérülhet, ami egyenlő lehet a pályafutásának végével. nagyon-nagyon sok már az az idő amit ki kellett neki hagyni...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sneco7
Capitá del Barça

2009.09.01. 12:02:21

Ilúvatar írta:Nem akarom bántani Militót, de szerintem el kellene mennie egy másik csapatba. Nem szeretném kockáztatni azzal, hogy megint megsérüljön, és kihagy x. évet. :roll: Mert eddig csak fizettünk a militót, a semmiért.
Legkényelmesebb élete van: Nem játszik, pihen, oszt meg közben folyik a zsé a bankszámlájára....
Azért azt nem hiszem,hogy Ő is így éli ezt meg.Valszeg neki nem az jár a fejében,hogy de jó nem kell csinálnom semmit,mégis kapom a lóvét.Szerintem odaadná ő azt a pénzt,amit eddig nálunk keresett azért,hogy újra játszhasson végre.Főleg,hogy ebben a Barcában játszhasson Ő is. Egyébként szerintem,ha felépül valamikor október-novemberre,akkor decemberben lehet talán esélye visszatérni a pályára is.Ha bíztatóan tér vissza,akkor maradni fog nálunk,ha nem akkor vagy megy kölcsönbe egy félévre és aztán dől el a sorsa vagy pedig még most januárban az eladás sorsára jut. Persze ez nagyon sok "ha"!Én szorítok neki,hogy még tudjon visszatérni a pályára,ha nem is nálunk,egy kisebb csapatban mindenképp!
Deus
Boixos Nois

2009.09.01. 11:53:03

Nem akarom bántani Militót, de szerintem el kellene mennie egy másik csapatba. Nem szeretném kockáztatni azzal, hogy megint megsérüljön, és kihagy x. évet. :roll: Mert eddig csak fizettünk a militót, a semmiért.
KépKép
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.09.01. 11:43:49

kanty írta:
gonosz írta:Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Én elég pesszimista vagyok Millioval kapcsolatosan. Nagyszerű hátvédnek tartom, de nem hiszem, h képes lenne újra azt a szintet hoznia amit a sérülése előtt.
Drukkolok neki, de sajnos sok esélyt nem látok arra, h őt közeljövőben a játszani látjuk. :cry:
1.Helyére?Mintha Milito helyére kéne vkit igazolni.A tavalyi bl elődöntőben játszott utoljára...Szal én nem használnám a helyére kifejezést, teszem fel, Maxwell jött Abidal helyére.

2.Én is abszolut pesszimista vagyok.A foci azon túl, h szórakoztató, a pénzről a szól.Én személy szerint nem látom normálisnak,h egy 1,5 éve sérült játékos ugyanúgy kapja a zsét.Legyen akármilyen szimpi meg rendes,de ez egy munkahely, ahol tenni kell azért, h pénzt kapj vagy mész pihenni a pálya szélére a dohányzóba.

Lehet köpködni. :twisted: De, sztem ez így normális, kivétel Magyarország, ahol a börtönben csücsülő polgármester ugyanúgy kapja a fizetését. :twisted:
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2009.08.31. 08:50:31

gonosz írta:Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Szerintem erős, hogy a helyére jött.
Biztos vagyok benne, hogy Guardiola ad az argentinnek bizonyítási lehetőséget, ha 100%os állapotba lesz.
Viszont Henrique nem vált be eddig.
Most még szokhatja a bajnokságot a Racingban, de ha a következő felkészülési időszakban sem lesznek vele elégedettek, bitosan eladják.
Márquez sincsen egyenlőre 100%os állapotban.
Bár vele számolhatnak később.
4 olyan középső védőre pedig szükség van aki bármikor bevethető.
Teljesen indokolt volt Csigrinszkij leigazolása.
"Sportszakmai" szempontból. :lol:
Ráadásul képességekben sincs félni valója az Argentinnak.
Szerintem legalábbis jobb mint az Ukrán.
Szurkolok Militonak, hogy mihamarabb felépüljön, és Csigrinszkijnek, hogy mihamarabb beépüljön.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.31. 08:47:32

Én elég pesszimista vagyok Millioval kapcsolatosan. Nagyszerű hátvédnek tartom, de nem hiszem, h képes lenne újra azt a szintet hoznia amit a sérülése előtt.
Drukkolok neki, de sajnos sok esélyt nem látok arra, h őt közeljövőben a játszani látjuk. :cry:
gonosz
Jugador d'estrella

2009.08.31. 08:39:26

Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.12. 19:07:48

alex27 írta:A El 9 Esportiu nevű katalán sportnapilap értesülései szerint Gabi Milito októberben kezdheti meg a csapattal való edzéseket.
Drukkolok neki, mert amin ő keresztül megy(t) az elég dúrva.Bizzunk benne, h felépül és képes lesz játszani, bár szerintem nem lesz többé olyan, mint régen.

DE ne legyen igazam [-o<
alex27
Jugador del Barça

2009.08.12. 18:45:39

A El 9 Esportiu nevű katalán sportnapilap értesülései szerint Gabi Milito októberben kezdheti meg a csapattal való edzéseket.
Barca - Més que un club!
Lezárt