Szevasztok!
Már annyiszor írtam eposznyi hsz-eket ezekkel a dolgokkal kapcsolatban annó, most csak pár gondolat/tény:
Annak idején (amikor a
HFCB első alkalommal benevezett a
TippMix bajnokságába) sokan óvtak, és mondták nekem hogy:
"lehet hogy nem oda kellene mennünk, mert az egy igen erős bajnokság, erős (olykor erőszakos) sok-sok éve együtt edződő csapatokkal, és sok negatív élmény fog érni bennünket, és bla-bla-bla...".
Úgy gondoltam hogy - javarészt felnőtt emberekként - megbírkózunk a dologgal, de utólag már belátom: tévedtem.
Nem bírtuk elviselni a vereségeket, rengeteg rinya/hiszti volt meccsek után, aztán a hsz-ek a fórumon... Déjá vu

Határozottan emlékszem olyan meccsekre, ahol vezettünk is (gólokkal!!) és amelyek végül mégis vereséggel fejeződtek be.
Legalább 5-6 ilyen mérkőzés volt (akárcsak legutóbb csütörtökön - tessék, ismét hiba a Mátrixban!

).
Íme az akkori, 2005-2006-os statisztikánk (17 csapat küzdött):
13.
Hungarian Fc Barcelona 24 meccsen 8 győzelem 2 döntetlen 14 vereség 101-143 (rúgott-kapott gól) 26 pont
Egy erős bajnokságban, kemény ellenfelekkel szemben.
Egy első idény.
Véleményem szerint (amivel kib*szottul egyedül voltam

) ez tökéletesen elfogadható volt.
Most, ezt a gárdát az első 8-ba várom, ami a helyes mentalitással, hozzáállással nem egy "mission impossible"
"...magunk szórakoztatására játszunk..."
Ez a kulcsmondat, és sokkal fontosabb, mint amilyennek az első pillanatban hallatszik.
További írtózatosanborzasztóanelképesztően fontos gondolatok:
- "...ne keseredjünk el, ha nem jönnek össze a dolgok..."
- Ne felejtsük el: mi ELSŐSORBAN szurkolói Csapat vagyunk...
- Ne görcsöljünk, bízzunk magunkban, és bízzunk egymásban a pályán 
ufff...