Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- Fernando
- Llegenda del Barça
Tévez túl van sztárolva? Vicces, szerintem pont, hogy Agüero van túlsztárolva. Tevez a világ egyik legjobb csatára. Top5-ös.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- robertfcb
- Capitá del Barça
Nekem volt szerencsém Tevezt élőben látni focizni, és Tevez volt az a játékos akit a Camp Nouban 1 Barcelona focista sem tudott szerelni, szóval egyáltalán nincs túlsztárolva, sőt, szerintem a MU nagy hülyeséget csinált azzal hogy elengedte. Én is inkább Agüero fan vagyok, de mindenképp elismerésre méltó Tevez játéka véleményem szerintCooltiszo írta:Nálam helycsere: Tevez-Agüero.barca1615 írta:Tevez-Milito-Messi kell majd előlre:)
Tevez túl van sztárolva.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Atya Isten! Ér ekkora gólt lőni??
ezaz gauchooook!!!! így tovább
ezaz gauchooook!!!! így tovább
Szerintem meg jól nyomja City meccsei 70%-át láttam és nagyon jó volt! Ha már itt tartunk Agüero van felnyomva..
Mindig is utáltam őket:D Spanyoloknak szurkolok csak:) Senki másFernando írta:Hát erre a Portugál válogatottra sem teszem többet egy kanyit sem. Szégyen.
Amúgy nem is szabad:)
Cape Verde?? Az valami vagy megy valahova?
Egyébként behuzzák sztem, selejtezőben is vagy 2 szer hosszabításban nyertek. Már ha fent hagyják Cr-t.
Egyébként behuzzák sztem, selejtezőben is vagy 2 szer hosszabításban nyertek. Már ha fent hagyják Cr-t.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hát erre a Portugál válogatottra sem teszem többet egy kanyit sem. Szégyen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tevez-Milito-Messi kell majd előlre:)
GóóóóL:D TEvez leadta Maxinak:)
maxi 2 széééééééééééééép VAMOS ALBICELESTE!!!!!
Argentin meccs egész jó! De most ilyen ellenfél ellen jó, hogy így játszanak..
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
menczel írta:miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
0-0 76.perc
Kezdőben szerepel: Paulo Fereirre, Deco, Nani, C.Ronaldo, Menes, és nemrég állt be Almeid és Raul Meireles.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
sok konkrétumot nem tudok,de ez sokat elmond:menczel írta:miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
argentína eddig tetszik, sokat mozognak, csatárok is mélységben. kérdés h fajsúlyosabb ellenfél ellen milesz. Jöhetne szünetben Messi-Milito
78' Portugal 0 - 0 Cape Verde
ha nem 11 kapussal játszanak a portugálok,akkor szégyen
miért mit müvel, lökj már valami infót légyszi.daffy írta:ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel?
argentína eddig tetszik, sokat mozognak, csatárok is mélységben. kérdés h fajsúlyosabb ellenfél ellen milesz. Jöhetne szünetben Messi-Milito
Hiába szoritja be angliát mexikó ugyanazt játszák mint az inter és ezt az eredmény is mutatja.
ez a portugál válogatott mégis mi a fszt művel? 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az nem is jó kifejezés, hogy beszorítja. Játékban szétszedik Capelloékat. Mindenben jobbak, az eredmény csalóka.menczel írta:mexikó beszorítja a nagy esélyes angolokat. Dos santos nagoyn él eddig
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lionel85 írta:GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!
Maxi Rodríguez szabadrúgásával vezet Argentína!!!!
VAMOOOSSS!
Kicsit nagy gól volt nem?:P
11-es:D Amúgy 100%-os helyzet nem létezik! Mert az már gól
Hát nem 11-es de óriási gól:D
Hát nem 11-es de óriási gól:D
Jó de csak Vela eddig két 100% ost hagyott ki. Crouch gólja meg több mint vitathatóbarca1615 írta:Mégis az Angolok vezetnek:D Szép kis gól volt amúgy:D

Argentinok úgy futnak mintha Maradona százalékot igért volna nekik a következő szállitmányból.
Érdekes Maradonán az ősz szakáll. Remélem abban lesz a bölcsesség.
17-es honász gutyierez nagyon tetszik h milyen harcias. Sorinra emlékeztet