Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyetértek! A szavazás már 100% ,h megtörtént,és sajnos nem véletlen,h minden jelentős szaklap tudni véli,h Cannavaro fogja kapni 27.én,szóval felesleges reménykednünkDrigo írta:Emberek már Cannavaro kapja az Aranylabdát ez ez több, mint 100% és nem 27-én szavaznak, hanem akkor már nyilvánosságra hozzák a nyertest, de ez akkor is késő bánat lő egy ilyen gólt Ronnie és akkor egyből kapja Ő ne legyetek már nevetségesek!Egy ellazsált VB és egy fél ősz után...Sztem amúhy Cannavaro sem érdemléi meg jobban, ha mondjuk nem ő lett volna az olaszok CSK-ja fel sem merül a neve sztem ezzel az erővel Maldini megkaphatta volna 3évvel ezelőtt, ős megérdemelte volna!
Azért Cannavaro nem falábú. Tény hogy a Real-ban nem tolja olyan jól.. de a VB-n, meg a Juvéban "elég jó volt". Ennek ellenére nem akarom, hogy övé legyen az Aranylabda....sőt...Ádám02 írta:Hát remélem nem az a falábú Cannavaro kapja az aranylabdát hanem Roni szerintem megérdemli föleg ha ilyeneket fog csinálni a következö meccseken!!!!!!!!!!!!
Lehet hogy én tudom rosszul, de az Aranybogyeszra holnap, azaz NOV. 27-én fognak szavazni, a Werder ellen meg december 5-én játszunk. Tehát azon nem fog múlni. Ennek ellenére ilyen szintű játékkal folytassa, és lőjjön minket tovább a Bréma ellen.XaviMessifan írta:HA RONNIE igy fojtatja és még ha továbblőne minket a werder ellen akkor még lessz rá esély h ő kapja!!!
Dehogy, ez nem két-három meccsen múlik (sajnos)! Bármennyire is szeretnénk, legyünk őszinték, Ronaldinhonak idén nincs esélye!!! Véleményem szerint Eto'o-nak van, de a sérülése most sajnos eléggé betett neki, e-miatt elbukhatja ezt a címet, és akkor véleményem szerint elég egyértelmű, hogy két ember között fog eldőlni: Cannavaro és Henry! Mindketten megérdemelnék!!!XaviMessifan írta:HA RONNIE igy fojtatja és még ha továbblőne minket a werder ellen akkor még lessz rá esély h ő kapja!!!
Már tudszgrecki írta:
Nem tok privit küldeni, nem engedi a rendszer...
Hát számunkra képes volt feledtetni,meg még sokaknak,csak pont azokat nem győzőtt meg,akik döntenekLos Barrachos írta:És még az sem számít, hogy nem volt ott a vb-n Kamerunnal, egyszerűen olyan jó volt, hogy még ezt is képes feledtetni. Én is Eto'ora szavazokcps46 írta:Teljesen igazad van!R.M.C.F írta:Eto volt az aki ebben az évben kiemelkedett.Sérülés ide vagy oda!
És még az sem számít, hogy nem volt ott a vb-n Kamerunnal, egyszerűen olyan jó volt, hogy még ezt is képes feledtetni. Én is Eto'ora szavazokcps46 írta:Teljesen igazad van!R.M.C.F írta:Eto volt az aki ebben az évben kiemelkedett.Sérülés ide vagy oda!
Pont h az Aranylabda a naptári évre szol.. Es csak te gondolod igy, ugyhogy nemkell magyaráznom, ugye megértedRivaldinho írta:nemtom, csak én vok egyedül úgy h Roni még a hullámölgyében is a legjobb volt ? Sztem, nincs nála hozzá fogható, amikor nagyon kellett, ő MINDIG ott volt! És mivel az aranylaszti nem erre a naptári évre szól, hanem egy szezonra azaz a 05/06os szezon beleszámít sztem, akkor a bajnokság és a bl-t is neki (nagyrészt, meg persze eto góljai) köszönhtjük (madrid ellen 2 gól, még az is a 05/06os szezonban volt) sztem még így is megérdemelné, ja és a Kanadai táblázatban ő végzett elöl
Engem érdekel az Aranylanda, és bizony örülnék, ha Barcás kapná...de csak ha megérdemelnéR.M.C.F írta:Azért ha Barcás nyerné akkor érdekelne nem?antiimperialista írta:Vitoval értek egyet, engem sem igazán érdekel az aranylabda. Inkább a csapat játsszon jól, nyerjen címeket.