Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na akkor leírom pontosan, hogy mindenki tudja.
Szóval, először is ha Avatart (Ami a neved alatti képet jelenti) ill. aláírás-képet (Ami meg a hozzászólásaid alatti képeket jelenti) szeretnél magadnak készíteni, akkor első dolgod az legyen h keresel egy megfelelő méretű (NE LEGYEN NAGY) képet a gépeden, ha nagy, lekicsinyíted. Így már van 1 képed, amit fel tudsz tölteni a webre például IDE aztán pedig a kapott 4 sor közül, a LEGALSÓT kimásolod (DIREKT LINK A KÉPHEZ) és a következőket teheted:
Ha avatarba akarod berakni, akkor IMG-k nélkül bemásolod a profilodba az AVATAR LINKELÉSÉ-hez. (Gépről nem tudsz feltölteni..)
Ha aláíráshoz akarod beilleszteni, bemásolod az aláírás rublikába a linket, majd közvetlenül elé egy [img]-t,%20utána%20pedig%20egy[/img] -t írsz.
A hozzászólásba ugyanúgy kell a képet berakni, mint az aláíráshoz!
És még annyi, hogy még mielőtt elküldesz egy h.sz.-t, nézd meg, hogy a szöveg alatt, amit írtál, NE LEGYEN PIPA ennél ->> a BBCode kikapcsolása a hozzászólásban szövegrésznél.
És egy kérés is: Ha lehet ne legyen túl nagy a mérete, vagyis ne húzza szét a forumot az avatar, valamint az aláírás ne legyen 2 sorban. Kösz. (Ha nagy lesz, kiszedem... )
Ennyi. Remélem tiszta és vili volt.![]()
kösz a tanácsot,Badi írta:feltöltöd őket a http://www.kepfeltoltes.hu -ra, és belinkeled
Azért írtam, h így már jó, mert ha kiidézed azt a hozzászólásomat, láthatod, h hogyan csináltam.valdo88 írta:na mind1,szerintem még próbálgatom,azért kössz a tanácsokat mégegyszer,Forca Barca![]()
![]()
ez mind oké,de mégsem fogadja elBadi írta:rámész a Profil feliratra fent.
a bejövő oldalon ott van legalul hogy Avatar beállítás.
ott az Avatar kép belinkeléséhez beírod a kívánt (nem túl nagy) kép linkjét, rákattintasz az okra és kész
[img]ide%20a%20kép%20linkje,%20http://-vel[/img]valdo88 írta:lehet hogy én vok nagyon béna,de nem tudok képet berakni a fórumos írásomhoz.elmagyaráznátok,hogyan kell? (kösz)
Ha kiidézed az előző írásomat láthatod.valdo88 írta:lehet hogy én vok nagyon béna,de nem tudok képet berakni a fórumos írásomhoz.elmagyaráznátok,hogyan kell? (kösz)
Én nem tudok róla... Amúgy én is Firefoxot használok, de működik minden olyan, ami eddig is.Pilfer írta:Meg szeretném kérdezni a szerkesztőktől, h változtattak-e vmin, mert Firefoxszal elég fura a honlap, IE-vel viszont minden ok.
Nincs tele az elküldött fiókod? Lehet h emiatt van.Silvanus írta:Kedves szerkesztők! Már máskor is felfigyeltem rá, de most már gondoltam rá is kérdezek, hogy normális-e az, hogy ha küldök valakinek egy privát üzit, akkor az van hogy napokig nem megy el??? Ott pihen a küldendő fiókban, de nem történik semmi... Ezzel szemben van olyan, ami egyből elmegy!!! Ez egy igen érdekes hiba, nem?!... Másnál is előfordul ez vajon...???
Én is így tudom. Olyan, mint az ajánlott levél, azaz akkor kerül nálad az elküldöttbe, ha az illető már megnyitotta a levelet. Amíg nem olvasott bele, addig a kimenőben marad.Pilfer írta:Nem az van, h nem nézi meg a fogadó?Silvanus írta:Kedves szerkesztők! Már máskor is felfigyeltem rá, de most már gondoltam rá is kérdezek, hogy normális-e az, hogy ha küldök valakinek egy privát üzit, akkor az van hogy napokig nem megy el??? Ott pihen a küldendő fiókban, de nem történik semmi... Ezzel szemben van olyan, ami egyből elmegy!!! Ez egy igen érdekes hiba, nem?!... Másnál is előfordul ez vajon...???(Pop-up blokkoló esetén előfordulhat, h nem veszi észre.) Mert addig, amíg nem kattol rá a fogadó, a küldött levél a küldendők között van.