Valakinek baj valakinek nem baj...Kitfisto írta:Csak az a baj hogy én nem leszek mert Kaposvárra megyünk de azért érdekelne.
Barátságos Barça meccsek
-
- Llegenda del Barça
vááááááááááá!! télleg!!!mindegy, egyébként is frankón megy neki.Barcelonafan írta:Azt azért megnéznéd zet mikor írta? Én Júniusnak nézem tehát elég rég és te nem is tudtál róla?Boixos írta: a henke nagyon elkapta a fonalat

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem a bajnokságban is megy neki.Charlie írta:Én is azt hittem hogy a mostani meccsekről van szó,szval elnéztük.ÉS?Amúgy is jól megy Henkének a felkészülésen szval nem írt hülyeséget.
C.

in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem is mondtam ilyetCharlie írta:Én is azt hittem hogy a mostani meccsekről van szó,szval elnéztük.ÉS?Amúgy is jól megy Henkének a felkészülésen szval nem írt hülyeséget.
C.
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azt azért megnéznéd zet mikor írta? Én Júniusnak nézem tehát elég rég és te nem is tudtál róla?Boixos írta:a henke nagyon elkapta a fonalatXavi írta:A mai meccsen: Urawa - Barca 0-3
Gólok: Xavi, Larsson (2)
A gólok a Barca videó topicban...
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Lehet hogy már fel volt töltve azért bocs nem tom. Ez még egy tavalyi Ajax elleni Eto'o találat érdemes megnézni:
http://rapidshare.de/files/3579294/0-2_Eto_o.avi.html
http://rapidshare.de/files/3579294/0-2_Eto_o.avi.html
Váci Reménység SE
Nem..de a cikkbe írják, és én elhiszem nekikZsolti írta:Nézted a meccset vagy mi?LG írta:DEco is nagyon nagyott játzsott![]()

DEco is nagyon nagyott játzsott

-
- Capitá del Barça
Mé láttál már ilyet???Kitfisto írta:Nem indulhatunk?A. Gábor írta:HahahahahahaKitfisto írta:Tényleg!Ha megverjük a Betist a szuperkupában akkor UEFA kupában is indulhatunk?
Jah majd a B-csapat Messivel elindul a döntőig.....
Akkor a Liverpool is mindkét európai- kupában indulhatna...